שאלון ענקי!!

ShArOn162

New member
שאלון ענקי!!

איך היית קורא\ת ללהקה שלך? את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? מהו הקומיקס האהוב עלייך? כיתת דרמה או דרמה של כיתה? בלונדיניות או ברונטיות? עכבישים מפחידים אותך? מה עוד? הטלפון שלך מצלצל? ג'ים קארי או מריה קארי?: כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? ספרייט או 7-אפ? השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": פיות או מלאכים? את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? אחים: כיתה: צבע שיער: מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: גיל שאת רוצה להיות: צבע עיינים: פירסינג: צבעת פעם את השיער? סגנון לבוש: צבע אהוב: שיר: ציטוט: שונאת את עצמך: הרגלים רעים: איזה עונה: מתי בכית לאחרונה: מתי אמרו לך שאוהבים אותך: מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו: האם את: מעשנת? על סמים? האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהבת? שחית בעירום? עברת ניתוח? ברחת מהבית? התחילו איתך? הית על במה: חשבת על התאבדות? ישנת עם מישהו מהמין השני? יש לך משהו נגד דוסים? נישקת מישהו מאותו מין? היה לך חלום שהתגשם? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? שיקרת? טעית במשהו? הודית בטעות? ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1. 2. 3. שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד: השם הכי יפה לילדה: מה השם הכי מצחיק ששמעתם אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? הרגת מישהו? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? היית ערום בציבור? מה הקללה האהובה עליך? עקבים או פלטפורמה? סנדלים או כפכפים? אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים? היית שוקלים להתחפש לנעל? אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם? נועלים נעליים עם או בלי גרביים? מה נראה לכם יותר נוח? מה צבע התחתונים שאתה לובש? מה הדבר האחרון שאכלת? מי האדם האחרון שרצית שימות? האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? היום השנוא בשבוע? האהוב? כותב\קורא שירה? ופרוזה? חיות מחמד? מה מפחיד אותך? איזה צבע עיניים היית רוצה? מאמין בחייזרים? יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם? עשית פעם חוקן? [אווץ'] מה המבחן האחרון שעשית? מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה? מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? רצית איי פעם להיות מהמין השני? האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?

ShArOn162

New member
עונה:

איך היית קורא\ת ללהקה שלך? אממ...לא יודעת!!! את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג?
את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? לא. מהו הקומיקס האהוב עלייך? "בנות"
כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה.חח. בלונדיניות או ברונטיות? אממ...אהמ.....ברונטיות. עכבישים מפחידים אותך? כן. מה עוד? חרקים. הטלפון שלך מצלצל? עכשיו?לא.חחחחח... ג'ים קארי או מריה קארי?: ג'ים קארי. כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? לא יודעת.. כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? לא יודעת!(אבל לא הרבה). לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? כן.ואפילו לא התחלתי.
לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 3:36 ספרייט או 7-אפ? ספרייט שולט!!!!! השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": אין טוסט?חחח...
פיות או מלאכים? מלאכים. את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע?לא.. אחים:אחד.קטן. כיתה: י'. צבע שיער: בלונד כהה. מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: אין לי שמץ. גיל שאת רוצה להיות:16.כמו שעכשיו. צבע עיינים: ירוק. פירסינג: אין. צבעת פעם את השיער?לא. סגנון לבוש: ג'ינס וטי שירט. צבע אהוב: בורדו. שיר: יש המון. ציטוט: אין. שונאת את עצמך: אני לא שונאת את עצמי. הרגלים רעים:
לעשות הכל ברגע האחרון. איזה עונה:אביב. מתי בכית לאחרונה:לפני..שבוע? מתי אמרו לך שאוהבים אותך: היום.
מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו:היום.
האם את: מעשנת?לא. על סמים?לא. האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהבת?כן.
שחית בעירום? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית?לא. התחילו איתך? כן. הית על במה: כן. חשבת על התאבדות?לא. ישנת עם מישהו מהמין השני?כן,אבל רק ישנתי!לא עשינו כלום! יש לך משהו נגד דוסים?ממש לא. נישקת מישהו מאותו מין?לא. היה לך חלום שהתגשם?כן. הרגת חיה בכוונה?לא!!!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?אממ..אולי מיזמן אבל לא זכור לי. גנבת משהו?לא. שיקרת?כן. טעית במשהו?כן. הודית בטעות?כן. ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו?כן. עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1.מיץ תפוזים. 2.ספרייט. 3.מיץ אשכוליות. דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1.תה.(רצוי עם לימון.) 2.שוקו חם. 3.קפה. דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1.תפוח. 2.תפוז. 3.אבטיח. דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1.פיצה. 2.צ'יפס. 3.שווארמה. דרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב 1.אטריות. 2.מרקים. 3.כדורי שוקולד. דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1.שוקולד. 2.גלידה. 3.מסטיקים. דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1.ביסלי. 2.צ'יפס. 3.דוריטוס. דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1.עגבנייה. 2.גזר. 3.חסה. דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1.נביעות. 2.מי עדן. שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?הגר. השם הכי יפה לילד:נועם,יניב,ירון. השם הכי יפה לילדה:הגר,שירה,נטלי. מה השם הכי מצחיק ששמעתם:אממ..אין. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?מאיפה לי? שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? לא. התחילו איתך?כן. הרגת מישהו?לא. גנבת משהו?לא. פגעת בעצמך?כן. רצית למות?לא. עישנת סיגריות?לא. שתית אלכוהול?לא. השתכרת?לא. התנשקת?כן. היית ערום בציבור?לא. מה הקללה האהובה עליך?בן ****. עקבים או פלטפורמה?עקבים. סנדלים או כפכפים?סנדלים. אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים?תלוי מה התחפושת. היית שוקלים להתחפש לנעל?חחח..לא. אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם?לא. נועלים נעליים עם או בלי גרביים?עם. מה נראה לכם יותר נוח?עם. מה צבע התחתונים שאתה לובש?לבן. מה הדבר האחרון שאכלת?פיצה.
מי האדם האחרון שרצית שימות?לא זוכרת. האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?... היום השנוא בשבוע?ראשון. האהוב?שישי. כותב\קורא שירה? ופרוזה?כן. חיות מחמד?אין. מה מפחיד אותך?חרקים. איזה צבע עיניים היית רוצה?כחול. מאמין בחייזרים?לא. יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם?לא. עשית פעם חוקן? [אווץ']לא. מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת. מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?כלום. עישנת נרגילה?לא. מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך?שלשום. ולמה?כי חוזרים ללימודים בקרוב.
רצית איי פעם להיות מהמין השני?לא. האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר?כן. מה?תה עם לימון.

עונה ../images/Emo41.gif

איך היית קורא\ת ללהקה שלך? LOVELY (לא יודעת למה) את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? מלקקת את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? לא מהו הקומיקס האהוב עלייך? "בנות"... חוץ מזה אני לא קוראת קומיקסים כי הם משעממים... כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה בלונדיניות או ברונטיות? בלונדיניות (הלוואי שהייתי כזאת) עכבישים מפחידים אותך? כן מה עוד? מוות, ג'וקים, איברי גוף, ניתוחים, המון דם... הטלפון שלך מצלצל? לא... לפני 4 דקות כן... אמא התקשרה לבדוק מה קורה... ג'ים קארי או מריה קארי? ג'ים קארי כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? בערך 80... כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? 10 חחח לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? לא לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 17:02... יש לי שעון על הקיר בדיוק לאן שהסתובבתי... ספרייט או 7-אפ? ספרייט השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": לכו תקנו פיות או מלאכים? מלאכים את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? הרבה
כי כשאני מתפרעת, זה עד הסוף... אחים: 2 כיתה: ו'2 צבע שיער: שאטני עם פסים בלונדיניים מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: שחקנית/מדענית (אני אוהבת כימיה
)... גיל שאת רוצה להיות: 18 צבע עיינים: חום דבש פירסינג: אין (רק באוזניים... עוד מעט באף...) צבעת פעם את השיער? לא, אבל חימצנתי את רובו בכיתה ד'... עכשיו זה נמחק ועשיתי פסים מחדש... סגנון לבוש: מכנס רגיל וטישרט... מאוד פשוט... צבע אהוב: תכלת, סגול, שחור, לבן... שיר: "OVER" של הילארי דאף
ציטוט: "אל תדחו למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים" שונאת את עצמך: לא... רק ת'בטן ותרגליים הרגלים רעים: אין איזה עונה: אביב מתי בכית לאחרונה: אתמול... אל תשאלו... מתי אמרו לך שאוהבים אותך: שלשום... חבר שלי... מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו: שלשום... חבר שלי... האם את: מעשנת: אין שום סיכוי שבעולם
על סמים? לאאאא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן.. חרטתי את השם של חבר שלי עם בורג וסיכת ביטחון על הקרסול אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהבת? עכשיו... שחית בעירום? לאאא
עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? כן... ההורים היו באילת וסבא שלי לא נתן לי לצאת לטייל אז יצאתי מהחלון של החדר, אבל לא ברחתי-ברחתי, יצאתי (קומת קרקע) התחילו איתך? כן... הית על במה: כן... חשבת על התאבדות? כן... אבל חשבתי מה היה קורה אם, לא חשבתי להתאבד... ישנת עם מישהו מהמין השני? לא... יש לך משהו נגד דוסים? לא... אבל הם מעצבנים... המשך בהודעה 2...

המשך...

נישקת מישהו מאותו מין? רק בלחי... קרובי משפחה וחברות... היה לך חלום שהתגשם? כן...שלחתי מכתב להילארי דאף והיא ענתה לי
הרגת חיה בכוונה? כן
את הג'וק בגינה ואת הנמלים בדרך לבצפר... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא... גנבת משהו? כן... שקל מאח שלי... שיקרת? כן
טעית במשהו? כן... במבחן... הודית בטעות? כן... ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? כן עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1. קוקה-קולה 2. מיץ תפוזים 3. ספרייט דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1. תה 2. קפוצ'ינו 3. זהו... דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1. תות 2. אבטיח 3. תפוז דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1. המבורגר 2. צ'יפס 3. פיצה דרג את שלושת מאכלי הבית שאתה הכי אוהב 1. קציצות 2. ספגטי 3. בורשט (מרק רוסי) דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1. כיף-כיף 2. פסק זמן 3. סוריות על מקל דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1. ביסלי גריל 2. כיפלי 3. צ'יטוס גריל (משולשים) דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1. עגבנייה 2. מלפפון חמוץ (בחומץ) 3. מלפפון רגיל דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1. נביעות 2. מי עדן 3. יש עוד אחת ששחכתי... מייצרת מים עם טעמים... שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אמנדה השם הכי יפה לילד: עברי-רוני, אנגלי-ג'וש השם הכי יפה לילדה: עברי-יסמין, אנגלי-אמנדה מה השם הכי מצחיק ששמעתם? קיקי (לבן) אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת שחית בעירום? לאאא
והיה את זה כבר... ברחת מהבית? תקראו בהודעה קודמת... התחילו איתך? כנ"ל... הרגת מישהו? כנ"ל... גנבת משהו? כנ"ל... פגעת בעצמך? כנ"ל... רצית למות? כן... אבל לא במובן הברור של המילה... עישנת סיגריות? עניתי כבר... לא
בחיים לא
שתית אלכוהול? כן... ביומולדת של סבא שלי באילת הגישו קוקטיילים עם וודקה השתכרת? כן.. הודעה למעלה התנשקת? לא צרפתית... היית ערום בציבור? לאאא

המשך...

מה הקללה האהובה עליך? פאק עקבים או פלטפורמה? פלטפורמה סנדלים או כפכפים? כפכפים אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים? פלטורמה היית שוקלים להתחפש לנעל? לאאא אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם? לא... נועלים נעליים עם או בלי גרביים? תלוי איזה מה נראה לכם יותר נוח? עם... מחמ... מה צבע התחתונים שאתה לובש? תכלת מה הדבר האחרון שאכלת? עכשיו גלידה... מי האדם האחרון שרצית שימות? אף אחד... האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? חבר שלי... אבל הוא כבר אוהב אותי... אז אף אחד היום השנוא בשבוע? חמישי האהוב? שבת כותב\קורא שירה? כותבת למגירה פעם ב... ופרוזה? מה
חיות מחמד? דג... נראה עם הוא עדיין חי... חי
מוזר... מה מפחיד אותך? מוות, חרקים, איברי גוף, ניתוחים, המון דם... איזה צבע עיניים היית רוצה? תכלת מאמין בחייזרים? לא יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם? כן עשית פעם חוקן? מה זה
מה המבחן האחרון שעשית? מדעים... 100
מתי היומולדת שלך? היה כבר.. 2.3 בן כמה תהיה? שנה הבאה 13 מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? רואה "סיפור סינדרלה" בטלוויזיה (הזמנתי ביס... הילארי דאף מככבת
) עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? לא מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? לא מרחמת על עצמי רצית איי פעם להיות מהמין השני? לא האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? ככה האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? מים

.................................

איך היית קורא\ת ללהקה שלך?לא יודעת את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג?ספוג כאילו ברור! את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך?כן מהו הקומיקס האהוב עלייך?לא קוראת קומיקס כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה בלונדיניות או ברונטיות?ברונטיות עכבישים מפחידים אותך?מאוד מה עוד?וואט? הטלפון שלך מצלצל?לא הוא נידפק לי היום ג'ים קארי או מריה קארי?:ג'ים כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף?הרבה כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות?אני לא יודעת לעשות שכיבות שמיכה לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה?נראה לך שאני ירוץ אכשיו? לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו?לא יודעת ספרייט או 7-אפ?ספרייט השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...":וואט דה פאק? פיות או מלאכים?פיות את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע?לא אחים:1 כיתה:ו' צבע שיער:חום מה תרצי להיות שתיהיה גדולה:דוגמנית גיל שאת רוצה להיות:כיתה א' כאילו בת 6 צבע עיינים:ירוק תכלת פירסינג:אולי שנה הבאה צבעת פעם את השיער?כן פסים סגנון לבוש:לא יודעת כל מיני כל יום זה משתנה אצלי.... צבע אהוב:סגול וורוד שיר:עד שתבין אותי של שירי מימון ציטוט:לא יודעת שונאת את עצמך:לא הרגלים רעים:אוכלת ציפורניים איזה עונה:חורף מתי בכית לאחרונה:לא זוכרת מתי אמרו לך שאוהבים אותך:לפני יומיים מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו:חודש האם את: מעשנת?ממש לא על סמים? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהבת?אני עכשיו מאוהבת
שחית בעירום? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?כן התחילו איתך?כן יותר מידי פעמים הית על במה:כן חשבת על התאבדות?כן ישנת עם מישהו מהמין השני?כן יש לך משהו נגד דוסים?ממש לא נישקת מישהו מאותו מין?לא היה לך חלום שהתגשם?כן הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?לא שיקרת?כן טעית במשהו?כן הודית בטעות?לא ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו?לא עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1.קולה 2.ספרייט 3.מיץ תפוזים דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1.קפה 2.תה 3. דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1.מנגו 2.תות 3.אננס דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1.פיצה 2.המבורגר 3.מנה חמה ועוד מלא.... דרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב 1.את כל האוכל של אימא 2. 3. דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1.שטחים 2.שוקולד 3.רגליס דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1.תפוצ'יפס 2.ביסלי 3.צ'טוס דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1.שונאת ירקות 2. 3. דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1.עין גדי 2.מי עדן 3.ושכחתי ת'שם ה-3 שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?נועה השם הכי יפה לילד:רועי או רן השם הכי יפה לילדה:נועה מה השם הכי מצחיק ששמעתם:לא יודעת אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?רועי או רן שחית בעירום?לא ברחת מהבית?כן התחילו איתך?כן הרגת מישהו?לא גנבת משהו?לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?כן עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול? לא השתכרת?לא התנשקת?כן היית ערום בציבור?לא מה הקללה האהובה עליך?פאק עקבים או פלטפורמה?עקבים סנדלים או כפכפים?כפכפים אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים?מגפיים עד הברך היית שוקלים להתחפש לנעל?לא אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם?לא נועלים נעליים עם או בלי גרביים?תעלוי איזה נעליים מה נראה לכם יותר נוח? מה צבע התחתונים שאתה לובש?ורוד בהיר מה הדבר האחרון שאכלת?ביסלי מי האדם האחרון שרצית שימות?סתם איזה דביל אחד מהכיתה האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?ילד שאיים אלי שיאנוס אותי היום השנוא בשבוע?ראשון האהוב?שישי\שבת כותב\קורא שירה? ופרוזה?לא חיות מחמד?אח שלי מה מפחיד אותך?גובה ג'וקים וכל חרק אחר... איזה צבע עיניים היית רוצה?תכלת מאמין בחייזרים?לא יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם?לא עשית פעם חוקן? [אווץ']מה? מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה?30/3 בת 12 מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?מתכתבת באיסי עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך?תפוח מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה?לא זוכרת רצית איי פעם להיות מהמין השני?כן האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?מיץ תפוזים

hilaloosh12

New member
אז ככה

איך היית קורא\ת ללהקה שלך? לא מגלה, כי לא רוצה שיחטפו ת'רעיון את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? מלקקת את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? גם וגם מהו הקומיקס האהוב עלייך? איזה אחד, לא זוכרת ת'שם כיתת דרמה או דרמה של כיתה? דרמה של כיתה בלונדיניות או ברונטיות? תלוי איזו עכבישים מפחידים אותך? כן מה עוד? עקרבים הטלפון שלך מצלצל? עכשיו? לא ג'ים קארי או מריה קארי?: גם וגם כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? לא בדקתי כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? לא בדקתי לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? כן לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? עשרים לשבע ספרייט או 7-אפ? ספרייט השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": אז לא משמינים! חחחח פיות או מלאכים? מלאכים את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? לא אחים: אחות אחת כיתה: ז' צבע שיער: חום דבש מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: זמרת, בלשית, סוכנת גיל שאת רוצה להיות: להתקדם לאט לאט צבע עיינים: חומות ירוקות פירסינג: אין צבעת פעם את השיער? לא סגנון לבוש: ספורטיבי אלגנט צבע אהוב: וורוד, תכלת וסגול בהיר שיר: "my all" ציטוט: אין בינתיים משהו טוב שונאת את עצמך: לפעמים הרגלים רעים: לכסוס ציפורניים איזה עונה: קיץ מתי בכית לאחרונה: היום, כשסידרתי גבות מתי אמרו לך שאוהבים אותך: לא זוכרת מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו: לא זוכרת האם את: מעשנת? לא על סמים? לר האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא לגמרי היית מאוהבת? כן שחית בעירום? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן הית על במה: כן חשבת על התאבדות? לא ישנת עם מישהו מהמין השני? לא יש לך משהו נגד דוסים? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא היה לך חלום שהתגשם? כן הרגת חיה בכוונה? קצת סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? הבטחתי גנבת משהו? לא שיקרת? כן טעית במשהו? כן הודית בטעות? כן ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? כן, הרבה עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1. בירה שחורה 2. שוקו 3. קולה דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1. שוקו 2. תה 3. קפוצ'ינו דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1. אבטיח 2. בננה 3. תפוח דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1. פיצה 2. המבורגר 3. תאילנדי דרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב 1. אוכל פרסי 2. מקרוני 3. על האש דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1. שוקולד 2. מסטיק 3. סוכריה דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1. במבה 2. ביסלי 3. פינוק דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1. תפוז (ירק?) 2. עגבניה 3. לימון דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1. עדן 2. לא יודעת 3. לא יודעת שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ענבר השם הכי יפה לילד: גל השם הכי יפה לילדה: לא יודעת מה השם הכי מצחיק ששמעתם: יחסדיאלה אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן הרגת מישהו? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? לא היית ערום בציבור? לא מה הקללה האהובה עליך? יא יצור עקבים או פלטפורמה? תלוי סנדלים או כפכפים? כפכפים אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים? מצחיקות היית שוקלים להתחפש לנעל? לא אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם? לא נועלים נעליים עם או בלי גרביים? עם מה נראה לכם יותר נוח? עם מה צבע התחתונים שאתה לובש? שחור מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה מי האדם האחרון שרצית שימות? הערבים האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? לא מגלה היום השנוא בשבוע? האהוב? השנוא: ראשון, האהוב: שלישי כותב\קורא שירה? ופרוזה? כן חיות מחמד? כלב, דגים מה מפחיד אותך? הרבה איזה צבע עיניים היית רוצה? כחולות מאמין בחייזרים? אולי יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם? כן עשית פעם חוקן? [אווץ'] מה זה? מה המבחן האחרון שעשית? נראה לי שבאנגלית מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה? 10.2 אני אהיה בעזרת ה' בת 14 מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? שומעת מוסיקה עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך? לא מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? לפני כמה ימים, כי אין לי גיטרה חשמלית רצית איי פעם להיות מהמין השני? כן האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? לא, ככה האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? כן, תה עם חלב, או נס קפה

NeTuSh141

New member
המממ....

כל הכבוד לכל הבנות על הסבלנות שעניתן על כל השאלון.. עם כל הכבוד.. ויש המוןןןןןןןןןן כבוד.. אין לי כלכך כוח עכשיו.. אבל אני מגיבה לשרשור כי.. סתם בא לי.. חחחח אוהבת תפורום הזה כלכךךךךךךךךךך נטע

NTsAn

New member
זהמהשנשארלעשותכשלאהולכיםלביצפר

איך היית קורא\ת ללהקה שלך? וואו... שאלה קשה על ההתחלה.. זה תלוי מה היינו מנגנים ואיך ומי ומו.. זה מגעיל לדעתי לקחת את השם של הסולן ולעשות משהו כמו 'החברים של ניצן', ואני מתארת לעצמי שלא תהיה לי להקה.. אבל אם כן, אז בשם מגניפ כזה
את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? ספוג?! אני מלקקת את הבולים. לא שאני איזה שלחנית מכתבים.. אבל כשאני שולחת אני מלקקת[[: למרות שבשביל לשלוח מייל לא צריך ללקק כלום
את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? לפעמים. אבל אני יותר אוכלת ציפורניים בזמן לחץ. מהו הקומיקס האהוב עלייך? זבנג. כיתת דרמה או דרמה של כיתה? חח. דרמה של כיתה. אוף קורס. בלונדיניות או ברונטיות? בלונדיניות, בעיקר כי החברה הכי טובה שלי היא ה-בלונדינית ויש לי הרבה בלונדיניות מקסימות בחיים. עכבישים מפחידים אותך? לא. מה עוד? ג'וקים, מוות, זקנה, להיקשר למישהו ולאבד אותו, פרידות. הטלפון שלך מצלצל? כרגע? לא. ג'ים קארי או מריה קארי?: ג'ים, למרות שמאז 'שמש נצחית בראש צלול' הוא מתחיל להפחיד אותי. כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? פעם הייתי עושה מאתיים כל ערב, עכשיו אני עושה רק חמישים כל ערב ושלוש מאות ברביעי.. אבל נראלי שאם אני אעבוד על זה יותר אני אוכל עוד.. אני אוהבת כפיפות בטן. כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? בערך ארבע
.. סתם לא, חמישים בלחץ.. לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? 'לכי תרוצי קילומטר'? bight me! לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? למה ללכת? יש שעון במחשב. 9:23. ספרייט או 7-אפ? ספרייט, אבל שניהם אותו חרא. השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": פסח! פיות או מלאכים? פיות. את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? דבר פרוע? אחים: שניים. כיתה: ח'. צבע שיער: סוג של חום. מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: בן אדם טוב. מעבר לזה, משהו שאני אוהב.. גיל שאת רוצה להיות: בא לי להיות עכשיו שבוע קודם. או אולי בתחילת השנה... והייתי רוצה לחזור שוב על החיים שלי מהתחלה, אבל אז ייקח לי הרבה זמן להגיע לימים האחרונים, שהיו אולי הכי כיפים בעולם. צבע עיינים: חום. פירסינג: נופ. צבעת פעם את השיער? לא את כולו. אבל עשיתי פעם גוונים בהירים ובפורים אחד צבעתי את הפוני בורוד. סגנון לבוש: משתנה.. לפעמים ג'ינס וחולצה, ספורטיבי, חגיגי.. תלוי.. צבע אהוב: ורוד וסגול. שיר: זה כל הזמן משתנה. כרגע זה i only want to be with you-vonda shepard - שיר חובה!! ציטוט: "..It doesn't matter where you go or what you do I want to spend each moment of the day with you Oh, look what has happened with just one kiss I never knew that I could be in love like this It's crazy but it's true I only want to be with you.." שונאת את עצמך:לא. הרגלים רעים: לאכול את המסביב של האצבעות, לנשוך את השפתיים חזק מידי. איזה עונה את הכי אוהבת: בחורף קיץ ובקיץ חורף. מתי בכית לאחרונה: אני חושבת שברוב טיפשותי לפני שנסעתי לירדן, כי לא רציתי לנסוע.. אבל אני מטומטמת. מאוד. והייתי נותנת הכל כדי לחזור על הטיול הזה. מתי אמרו לך שאוהבים אותך: אתמול
ולמזלי [טפוטפוטפו] יש בחיים שלי הרבה אנשים שדואגים להזכיר לי את זה. מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו: אתמול. האם את: כן... מעשנת? לא. על סמים? לא. האם אי פעם: כן.. פגעת בעצמך? תלוי מה זה נקרא פגעת.. פצעתי את עצמי, לא ברמה של לחתוך ורידים, אלא.. לנשוך את היד שלי את שיורד לי קצת דם.. אבל הכל במצבים של משבר נוראי או מוות וזה לא כמו שזה נשמע. חוץ מזה שגם שעווה היא סוג של התעללות[: אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח.. לא. היית מאוהבת? יש מישהו שאני כל הזמן חושבת עליו. אני מתרגשת כשאני עומדת לידו ומאושרת כשהוא אומר לי משהו. אני יודעת שאני לא אראה אותו יותר, אז הפכתי את העולם כדי למצוא עליו חומר ותמונות. אני לא יכולה להוציא אותו מהראש והמחשבה שלא נתראה עוד כנראה הורגת אותי. אין לי סיכוי איתו. הוא בכלל לא בליגה ובגיל שלי וזו לא עוד אהבה של ילד מהשכבה, אני פשוט מקווה שהאדם שאני אוהב בעתיד יהיה כמוהו.. אם אני מאוהבת? לא. אנ פשוט אובססיבית ומכורה לדברים. גם הוא יעבור לי.. שחית בעירום? רק באמבטיה
עברת ניתוח? פנדציט.

NTsAn

New member
המשך.

הית על במה:הייתי. חשבת על התאבדות? לא ברמה מעשית. ישנת עם מישהו מהמין השני? המון פעמים. ראש כחול.. יש לך משהו נגד דוסים? ממש לא. נישקת מישהו מאותו מין? נישקתי חברה על השפתיים.. אבל לא בקטע לסבי, סתם אהבה חברית.. היה לך חלום שהתגשם? כל רגעי האושר הקטנים הם החלומות הכי טובים שמתגשמים לי... הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא עולה לי אחד בראש, אבל אני מתארת לעצמי שכן. גנבת משהו? לא שזכור לי. שיקרת? כן. טעית במשהו? יותר מידי.. הודית בטעות? כן. ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? כן. עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1. סיידר מוגז. 2. לימונדה של אמא. 3. מיץ תפוזים טבעי. דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1. שוקוקפהתה.. תלוי מתי ומה בא לי. 2. 3. דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1. אפרסק. 2. ענבים. 3. אבטיחמלוןבננותותיםאגסיםתפוחיםירוקים. דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1. פיצה. 2. המבורגר. 3. צ'יפס. דרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב 1. מרק בצל. 2. אטריות בקוטג'. 3. פשטידת תרד. דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1. טים-טאם. 2. אוראו. 3. פסק זמן. דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1. ביסלי!!!!!!!!!!111 שליטעע! 2. כיפלי בצל. 3. אפרופו אפוי. דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1. פלפלים. 2. מלפפונים ועגבניות. 3. חסה. דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1. בואנה זה מהזה לא משנה לי.. 2. נביעותמיעדןעיןגדיסאןבנדטו מה שבא לכם.. 3. שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ליאן. השם הכי יפה לילד: ליאם. השם הכי יפה לילדה: ליאן. מה השם הכי מצחיק ששמעתם: פיפו. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אולי גם ניצן.. שחית בעירום? לא הייתה כבר את השאלה הזו?!
אניוואי - לא. הרגת מישהו? לא. גנבת משהו? לא שזכור לי. פגעת בעצמך? לא ברמה של לחתוך ורידים. רצית למות? רציתי. עישנת סיגריות? סיגריה. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? לא. היית ערום בציבור? חחח לא. מה הקללה האהובה עליך? כוס-אמק. עקבים או פלטפורמה? פלטפורמה. סנדלים או כפכפים? כפכפים. אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים? תלוי למה מתחפשים... היית שוקלים להתחפש לנעל? חחחח... ברור. אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם? מה? להתחפש לנעל? דה.. נועלים נעליים עם או בלי גרביים? עם. מה נראה לכם יותר נוח? עם. מה צבע התחתונים שאתה לובש? כתום. מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט. מי האדם האחרון שרצית שימות? יש מישהי כזו.. אבל כשאני רוצה דברים כאלו זה בד"כ לא בצורה מעשית ואני מתארת לעצמי שיהיה לי נורא עצוב אם זה באמת יקרה. האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? ההוא שסיפרתי עליו. אבל אני לא רוצה שיאהב אותי ב צורה רומנטית, מספיקה לי האהבה שהוא אוהב אותי או מעריך אותי רק גדולה פי הרבה. היום השנוא בשבוע? ראשון ושלישי. האהוב? רביעי חמישי שישי שבת. כותב\קורא שירה? כותבת. ופרוזה? בעיקר קוראת. חיות מחמד? שתי כלבות. מה מפחיד אותך? מוות, זקנה, פרידות, להיקשר למישהו ולאבד אותו, ריבים גדולים. איזה צבע עיניים היית רוצה? ירוקץ מאמין בחייזרים? בעיקרון לא, אבל נחמד לחשוב שהם קיימים איפשהו.. איטי פון הום. יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם? יש איזה קרובים.. עשית פעם חוקן? [אווץ'] נופ. מה המבחן האחרון שעשית? באנגלית. מתי היומולדת שלך? בשישי באוקטובר. בן כמה תהיה? אינשאללה ארבע עשרה. מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? מורידה שירים בקאזה וגולשת בפורומים אחרים. עישנת נרגילה? לא. אם כן-מה הטעם האהוב עליך? תפוח. כי זה מתפוחים לא מטבק. זה גם בריא. אח.. התמימות.. מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? לפני הטיול לירדן.ולמה? כי אני מפגרת. והכנתי את עצמי לארבעה ימי סבל. רצית איי פעם להיות מהמין השני? חחחח.. בירדן.. בקטעי ההשתנות. האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? הו לו.למה לא? אני אשאיר אותה ליובלי. האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? כה..מה? בד"כ שוקו. אם קראת תגיבי ואני אעריץ אותך כל חיי...

סתיו מם

New member
וואו, אני לא מאמינה שעניתי!

15:30 | 01/05/05 שאלון ענקי!!ו ShArOn162 ו איך היית קורא\ת ללהקה שלך?במבה שולתתאת\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? מלקקת את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? לא מהו הקומיקס האהוב עלייך? דאאאההה! כיתת דרמה או דרמה של כיתה? דרמה בלונדיניות או ברונטיות?בלונדיניות כמובן עכבישים מפחידים אותך?קצת מה עוד? נחשיםה טלפון שלך מצלצל? אז מה הוא יעשה??? ג'ים קארי או מריה קארי?: ג'ים. הורס מצחוק כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? 45 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות?8 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? לגמרי לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? מה??? ספרייט או 7-אפ? מים... השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": תאכלו עוגות פיות או מלאכים?פיות את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? בערך אחים: לא כיתה: ממש חמודים צבע שיער: בלונדיני מה תרצי להיות שתיהיה גדולה:וטרינרית גיל שאת רוצה להיות:22 צבע עיינים: כחול פירסינג: לא!!! צבעת פעם את השיער?לא!!! סגנון לבוש:פשוט ומגניב צבע אהוב:כחול שיר:זה לילה סתיוי ... סתאםםםם ציטוט: "אני לא יכולה" גלית גןטמן בוכה כשאוולין עוזבת שונאת את עצמך:מה פתאום! הרגלים רעים: ששוכחת לנקות את הטוסטר אחרי הטוסט, ואז צריכה לגרד את הגבינה...איזה עונה: אביב (למרות השם)מתי בכית לאחרונה:אתמול. עם גלית גוטמן מתי אמרו לך שאוהבים אותך: לא מזמןמתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו:לא מזמןהאם את:מעשנת? לאעל סמים? לאהאם אי פעם:פגעת בעצמך?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהבת?בטח שחית בעירום?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לאהתחילו איתך? כןהית על במה:כן. בהצגה של הכיתה חשבת על התאבדות?לא ישנת עם מישהו מהמין השני? אממממ... צנזורהיש לך משהו נגד דוסים? בגדול - לאנישקת מישהו מאותו מין? לאהיה לך חלום שהתגשם? כן. שאני צוללת בים ורואה דג שמתקרב אלי ואוכל לי את הרגלהרגת חיה בכוונה? אלוהים, מה פתאום!!!!סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לאגנבת משהו? לאשיקרת? לא טעית במשהו? כל אחד טועה...הודית בטעות? כן.ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? כן.... עוד.. על אוכל...דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב1. מים2. מיץ תפוזים3. מיץ אשכוליותדרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב1. תה צמחים2. נס קפה3. שוקודרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב1. מנגו2. תאנה3. תמריםדרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב1. פלאפל2. צ'יפס3. שוקולדדרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב1. פירה2. סלט קצוץ דק 3. ספגטי בשמן זיתדרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב1. מסטיק פירות2. במבה3. שוקולדדרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב1. במבה2. טעמי3. מקופלתדרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב1. פלפל אדום2. מלפפון 3. עלים ירוקיםדרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב1. לא יודעת2.3.שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ליהיהשם הכי יפה לילד: אוריהשם הכי יפה לילדה: ליהימה השם הכי מצחיק ששמעתם שרלית (לבת)אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?דניאלשחית בעירום? לאברחת מהבית?לא התחילו איתך?כן הרגת מישהו???? ברור שלא גנבת משהו? לאפגעת בעצמך? לארצית למות?לא עישנת סיגריות? זה מגעיל אותישתית אלכוהול? טעמתי. לא אוהבתהשתכרת?פעם אחת בחתונה של אבא של רוני התנשקת? כן!!! זה נעיםםםםםהיית ערום בציבור? מה פתאום !מה הקללה האהובה עליך??? צנזורהעקבים או פלטפורמה?פלטפורמהסנדלים או כפכפים?כפכפיםאם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים?פורים כבר היה היית שוקלים להתחפש לנעל?למה לא...אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם?לאנועלים נעליים עם או בלי גרביים?עםמה נראה לכם יותר נוח?עםמה צבע התחתונים שאתה לובש?שחורמה הדבר האחרון שאכלת?סלט טעיםמי האדם האחרון שרצית שימות?איזה שאלה מפחידה!האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?לא יודעת.היום השנוא בשבוע? האהוב?שנוא – ראשון. אהוב – שישי.כותב\קורא שירה? ופרוזה?כותבת למגירהחיות מחמד?כלבהמה מפחיד אותך?נחשיםאיזה צבע עיניים היית רוצה?ירוק אפורמאמין בחייזרים?ברור יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם?כן. בת דודהעשית פעם חוקן? [אווץ']לאמה המבחן האחרון שעשית?תנ"ך. שעמום. מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה?אני דמות קומיקסמה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?אומרת לעצמי: מה זה השאלון הכפייתי הזה? עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך?לאמתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה?בשבוע שעבר. עניינים רומנטיים. זה עבר כבר!רצית איי פעם להיות מהמין השני?לפעמים. סתם מסקרנותהאם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא?לא. למה לי לקחת אותה? האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?תה צמחים • 1)

RiN rOoN

New member
גם את רואה הדוגמניותתת../images/Emo35.gif

את מי את הכי אוהבת? אני את ליאת בלו..! ויקטוריה-תמותי.

RiN rOoN

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

איך היית קורא\ת ללהקה שלך?לא יודעת.לכו תדעו. את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? מלקקת..[?!] את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? כן מהו הקומיקס האהוב עלייך? לא קוראת קומיקס...חוץ מבנות :) כיתת דרמה או דרמה של כיתה? דרמה של כיתה.. בלונדיניות או ברונטיות? מהההה-זההההה-לעזאזל-ברונטיוותת!??!?! עכבישים מפחידים אותך? כן מה עוד? הממ..ג'וקים.. הטלפון שלך מצלצל? לא ג'ים קארי או מריה קארי?:שניהם חמודים כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף?30..או יותר/פחות אין לי שמץ של מושג כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות?0 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה?חחח אני רצה קילומטר ב5 דק'..מדדו אותי :) לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? נראה לכם באמת שיש לי כוח? ספרייט או 7-אפ? - ? השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...":"..אני מורעבת" פיות או מלאכים?פיות את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? - !?! אחים: 0 כיתה: ו'2 הלוזרית צבע שיער: שחור מה תרצי להיות שתיהיה גדולה:זמרת מפורסמת גיל שאת רוצה להיות:15 צבע עיינים: חום כהה פירסינג: בעע צבעת פעם את השיער?ספריי נחשב? סגנון לבוש:פרחי אבל לא יותר מדיי כמו סתומה עם קוקו בצד צבע אהוב: תכלת וורוד שיר: יש מלא עזבו עכשיו.. ציטוט:"משעמם לי.תצילו אותי" שונאת את עצמך: לא למה? הרגלים רעים: הממ..אין איזה עונה: אביב מתי בכית לאחרונה:שלשום מתי אמרו לך שאוהבים אותך:מבן?בחופש הגדול הקודם חחחחחחחח מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו:אף פעם נראה לי האם את: מעשנת? לא על סמים? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן...גררתי את הרגליים על אספלט והברזתי מהשיעור כי אמרתי שנפלתי חחח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהבת? ברור שחית בעירום? לאאא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך? כן הית על במה: כן חשבת על התאבדות?לא ישנת עם מישהו מהמין השני? לא יש לך משהו נגד דוסים? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא היה לך חלום שהתגשם? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן שיקרת? כן טעית במשהו? כן הודית בטעות? כן ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? כן עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1.תות בננה 2.מנגו 3.תפוזים דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1.שוקו 2. 3. דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1.אפרסק 2.תפוח 3. דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1.בורגר ראנץ' 2... 3... דרג את שלושת מאכלי הבית(או מאכלי אימא איך שתרצו לקרוא לזה) שאתה הכי אוהב 1.הממ..פרצוף חביתה [והמבין יבין] 2. 3. דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1.בננה [גומי] 2.סוכריה על מקל 3.שוקולד [בקושי] דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1.ביסלי 2.במבה 3. דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1.מלפפון 2.שומר 3.גמבה , חסה [לא יכולה לוותר] דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1.עשו 2.לי 3.טובה שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?דנה השם הכי יפה לילד: דניאל השם הכי יפה לילדה: דנה! מה השם הכי מצחיק ששמעתם:פשה חחחחחחחחחחחח אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?עומר ,עפר , או דניאל היית ערום בציבור? לא מה הקללה האהובה עליך? אדיוט.חחחחחחחחחחח עקבים או פלטפורמה?יש הבדל? סנדלים או כפכפים?כפכפים אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים?עקב ענקקק היית שוקלים להתחפש לנעל?כן,ממש אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם?לאאאאא נועלים נעליים עם או בלי גרביים?עםםםם ברור מה נראה לכם יותר נוח?עם מה צבע התחתונים שאתה לובש?כרגע?שחור מה הדבר האחרון שאכלת?הממ...מלון מי האדם האחרון שרצית שימות?ילד מהכיתה שלי..בעע האדם האחרון שרצית שיאהב אותך?ילד מהשכבה שלי :) היום השנוא בשבוע?אותו ילד מהכיתה שלי האהוב?אותו ילד מהשכבה שלי חחחחח כותב\קורא שירה? ופרוזה?לא חיות מחמד?לא מה מפחיד אותך?ג'וקים...בעע איזה צבע עיניים היית רוצה?תכלת מאמין בחייזרים?לא יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם?לא עשית פעם חוקן? [אווץ']לא מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרתתת פחח מזמן מתי היומולדת שלך? בן כמה תהיה?ב8.2 בת 13 [יש זמן] מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון?ישנה עישנת נרגילה? אם כן-מה הטעם האהוב עליך?לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה?לפני כמה זמן כי רבתי עם אמא שלי רצית איי פעם להיות מהמין השני?לא האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא?חחחחחחחחחח גדול... האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?שוקו

RiN rOoN

New member
תיקון..

חחחחחח רק עכשיו שמתי לב...רשמתי האדם השנוא השבוע והאהוב במקום יום..חחח עיוורת אני... אז הממ...היום האהוב הוא רביעי.. והשנוא...שני

עונה

איך היית קורא\ת ללהקה שלך? the girls את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? מלקקת
את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? לא מהו הקומיקס האהוב עלייך? לא קוראת כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה בלונדיניות או ברונטיות? ברונטיות עכבישים מפחידים אותך? לא מה עוד? מוות הטלפון שלך מצלצל? כן... רגע... זאת משטרת הטמטום, היא מבקשת שאני יבוא להעיד בבית משפט נגד השאלה המטומטמת הזאת... ג'ים קארי או מריה קארי? ג'ים... קורעעע כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? 100 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? ממש לא... לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 19:48... אתם רוצים גם תאריך ויום
ספרייט או 7-אפ? 7-אפ... יאמממ... השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם (המשך:) בבית, יש במכולת" פיות או מלאכים? מלאכיות את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? מי סופר
אחים: 1 כיתה: י"א צבע שיער: בלונדיני בהיר (צבעתי... היה לי חום) מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: זמרת או שחקנית גיל שאת רוצה להיות: 18 צבע עיינים: כחול כהה פירסינג: באף, באוזניים (באוזן אחת 3 עגילים ובשנייה 2) ובטבור צבעת פעם את השיער? כן... סגנון לבוש: חצאית וגופייה צבע אהוב: ירוק שיר: "numb" של לינקין פארק ציטוט: "אם אין לחם, לכו תקנו" (המצאה של חחחח מצחיקה, אלינה, שהיא גם חברה שלי..) שונאת את עצמך: לא הרגלים רעים: לקחת את הספוג של הלוח ולהרטיב אותו... זה מבזבז לנו 20 דקות של השיעור עד שהמורה לוקחת חדש ומנגבת ת'לוח... איזה עונה: קיץ... מתי בכית לאחרונה: מזמן... מתי אמרו לך שאוהבים אותך: היום... 2 ידידים שלי... מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו: אתמול... לאמא... על זה שהיא נתנה לי 200 ₪... האם את: מעשנת? לא על סמים? לאאא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן... למה אנשים לא אוהבים סופגנייה עם בצל
היית מאוהבת? כן שחית בעירום? כן... פעם אחת בטיול השנתי... אבל הייתי לבד... לא יכולתי להרדם בלילה אז יצאתי לבריכה ושחיתי בעירום... כל השאר ישנו... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? סליחה שאני משוויצה, אבל כל יום... הית על במה: כן... אני שרה בכשרונות צעירים ורוקדת בחוג סלסה חשבת על התאבדות? לא... ישנת עם מישהו מהמין השני? כן...
שכבתי... יעני יחסי מין... יש לך משהו נגד דוסים? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן... הייתי שיכורה במסיבה וילדה אחת (שעכשיו היא גרה בצפון... וגיליתי שהיא לסבית) ניצלה את זה כדי לצרפת אותי... בעעע... היה לך חלום שהתגשם? כן... הרבה... הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא שיקרת? כן... טעית במשהו? כן הודית בטעות? כן ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו? ברור עוד.. על אוכל... דרג את שלושת המשקאות הקרים שאתה הכי אוהב 1. 7-אפ 2. קולה 3. מיץ דובדבנים דרג את שלושת המשקאות החמים שאתה הכי אוהב 1. תה בטעם פטל (יש כזה) 2. קפוצ'ינו של בית קפה "ארומה"... רק שלהם... 3. אספרסו דרג את שלושת הפירות שאתה הכי אוהב 1. תותים 2. משמשים 3. אפרסקים דרג את שלושת מאכלי הג'אנק פוד שאתה הכי אוהב 1. פיצה 2. המבורגר 3. שווארמה דרג את שלושת מאכלי הבית (של כל המשפחה... גם אבא מבשל) שאתה הכי אוהב 1. קציצות 2. סלטים 3. מרקים דרג את שלושת הממתקים שאתה הכי אוהב 1. פסק זמן 2. מקופלת 3. שוקולד פרה חלב דרג את שלושת החטיפים שאתה הכי אוהב 1. ביסלי 2. צ'יפס 3. צ'יטוס דרג את שלושת הירקות שאתה הכי אוהב 1. עגבנייה 2. מלפפון 3. בצל דרג את שלושת חברות המים מינרלים שאתה הכי אוהב 1. מי עדן 2. נביעות 3. עין גדי שמות... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מורן השם הכי יפה לילד: ג'וני השם הכי יפה לילדה: מורן מה השם הכי מצחיק ששמעתם? ג'עיד אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? רומן שחית בעירום? כן... פעם אחת בטיול השנתי... אבל הייתי לבד... לא יכולתי להרדם בלילה אז יצאתי לבריכה ושחיתי בעירום... כל השאר ישנו... ברחת מהבית? לא התחילו איתך? מצטערת שאני משוויצה, אבל כל יום הרגת מישהו? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן היית ערום בציבור? לא מה הקללה האהובה עליך? קיבינימט עקבים או פלטפורמה? פלטפורמה סנדלים או כפכפים? כפכפים אם אתם מתחפשים בפורים איזה נעליים אתם שמים? תלוי בתחפושת... בעיקר נעלי עקב... היית שוקלים להתחפש לנעל? לא אתם חושבים שזה משקף את האישיות שלכם? כן... זה אומר שלבנאדם אין דמיון והוא השתעמם נועלים נעליים עם או בלי גרביים? בלי... אני נועלת בעיקר כפכפים מה נראה לכם יותר נוח? בלי... הרגליים סתם מזיעות עם גבריים... מה צבע התחתונים שאתה לובש? לבן מה הדבר האחרון שאכלת? סלט פירות מי האדם האחרון שרצית שימות? אף אחד האדם האחרון שרצית שיאהב אותך? אין מישהו כזה... כולם אוהבים אותי
סליחה... היום השנוא בשבוע? שלישי. האהוב? שבת כותב\קורא שירה? ופרוזה? לא חיות מחמד? תוכי מה מפחיד אותך? מוות איזה צבע עיניים היית רוצה? ירוק מאמין בחייזרים? לא יש לך קרוב\חבר\דוד\בנזוג\שאר ירקות שגרים בי-ם? אממ... אני, אמא, אבא סבתא, סבא, דודים (3), דודות (2) ובני דודים (5) עשית פעם חוקן? לא מה המבחן האחרון שעשית? היום, באנגלית מתי היומולדת שלך? 3.5. בן כמה תהיה? 17 מה עושה במקביל חוץ מלענות על השאלון? כלום עישנת נרגילה? כן. אם כן-מה הטעם האהוב עליך? תפוח מתי פעם אחרונה שריחמת על עצמך? ולמה? לא רצית איי פעם להיות מהמין השני? לאאא האם לאי בודד תקח את יהודית רביץ? למה לא? מעצבנת האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? תה

חחחחחחח אתם חייבים לקרוא את זה

חחחח תקראו את התשובה של "ציטוט" חחח ואת "האם הטלפון שלך מצלצל
" חחחחח ואת "אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא
חחחחחח... ליז-מיז (ככה אני קוראת לה) יא קרועהההה חחחח...

ODana

New member
אמא'לה, כמה שאלות!

אין לי כוח, סורי. אני יכולה להגיד לכם שנכנסתי בעירום לים ושאני שותה מי עדן...

tamarushz

New member
ממ ענקי! עשיתי רק ת'חלק הראשון..

איך היית קורא\ת ללהקה שלך? לא תהיה לי להקה, אני שרה זוועה ולא יודעת לנגן. את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? לא שולחת מכתבים, אבל עם כבר אז מלקקת אותם. את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? לא, זה עושה עופרת ודיו בפה וזה מגעיל. מהו הקומיקס האהוב עלייך? בנות דהה?! כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה, כבר יש לי דרמה של כיתה וזה פיכס. בלונדיניות או ברונטיות? מה ההבדל? עכבישים מפחידים אותך? לא, אני מפחידה אותם. מה עוד? ג'וקים. הטלפון שלך מצלצל?לא ג'ים קארי או מריה קארי?: ג'ימי! כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? המון, לא ספרתי, הפסקתי ב-58. כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? הרבה פחות. לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? קצת. לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 5 ו-8 דקות. ספרייט או 7-אפ? ספרייט. השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": תאפו. פיות או מלאכים? שומדבר. את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? לא. אחים: 2,אח ואחות גדולים. כיתה: ו' צבע שיער:בלונדינית. מה תרצי להיות שתיהיה גדולה: אני עוד קטנה. גיל שאת רוצה להיות:13 וקצת [אליפות ישראל, דהה] צבע עיינים: חום פירסינג: לאא צבעת פעם את השיער? בספריי של פורים. סגנון לבוש: כל מה שיש בארון. צבע אהוב: אדום, אפור, שחור, כתום. שיר: כל מיני.. ציטוט: "יש לי 9 זוגות נעליים, אחד לכל יום בשבוע". שונאת את עצמך: נקמנית מותק. הרגלים רעים: לשחק עם המסטיק. איזה עונה: חורף. מתי בכית לאחרונה: אממ לפני יומיים. מתי אמרו לך שאוהבים אותך: היום. מתי אמרת למישהו שאת אוהבת אותו:אף פעם. [חוץ ממשפחה]. האם את: מעשנת? לא על סמים? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהבת? נדמה לי שכן. שחית בעירום? כן, באמבטיה. עברת ניתוח? לא שאני זוכרת, אלא אם כן תפרים זה נחשב, לפני 3 שנים. ברחת מהבית?אף פעם. התחילו איתך? לא מזמן.. הית על במה: שנה שעברה חשבת על התאבדות? אממ אתמול. סתם.. אף פעם. ישנת עם מישהו מהמין השני? במחנה קיץ שנה שעברה. יש לך משהו נגד דוסים? נגד אלו שלא מתגייסים, אבל לא הרבה, רק שייתגייסו ויצאו מגוש קטיף. נישקת מישהו מאותו מין?בלחי נחשב? היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת. הרגת חיה בכוונה? כן, דבורה דפוקה שעקצה אותי וברוב חוצפתה לא מתה. [נגד חוקי הטבע] סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא זוכרת.. גנבת משהו? כמה צדפים מהים.. שיקרת? לא זוכרת. טעית במשהו? תמיד הודית בטעות? לפני שבוע ביקשת סליחה מאדם שפגעת בו?לפני שבוע. זהווווווווווווו אין לי כוח להכל, נקודה!

למעלה