שאלון עמדות-זנות

li gueta89

New member
שאלון עמדות-זנות

אני עושה עבודת גמר בנושא זנות. לא הספקתי עוד לחלק את השאלונים אז אני אשמח אם אתם תענו לי האפשרויות: מסכים מאוד,מסכים ולא מסכים. אל תשכחו לסמן זכר או נקבה! תודה. 1)זנות פוגעת בדימוי הנשי 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות 4)צריך לאסור על הזנות בחוק 5)העוסק בזנות חסר השכלה 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי 9)העוסק בזנות פסול לשידוך 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין 11)העטסק בזנות מעורר סלידה 12)העוסק בזנות מעורר רחמים 13)העוסק בזנות חסר רגשות 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות אשמח אם רובכם תענו לי

1Shir

New member
נ

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי - מ 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי - ל"מ 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות - מ 4)צריך לאסור על הזנות בחוק - מ 5)העוסק בזנות חסר השכלה - ל"מ 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל - מ 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב - ל"מ 8)העוסק בזנות פסול לתפקיד ציבורי - חחחחחחח מ למרות שהכול עדיף ממה שיש היום 9)העוסק בזנות פסול לשידוך - מ אבל מה זה שידוך? אנחנו בשנות האלפיים. 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין - ל"מ 11)העטסק בזנות מעורר סלידה - מ 12)העוסק בזנות מעורר רחמים - מ 13)העוסק בזנות חסר רגשות - ל"מ 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה - מ"מ 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות - מ

fluppster

New member
עונה

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי- מ 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי - ל"מ 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות - מ 4)צריך לאסור על הזנות בחוק - ל"מ 5)העוסק בזנות חסר השכלה - מ 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל - מ 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב - ל"מ 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי - ל"מ 9)העוסק בזנות פסול לשידוך - ל"מ 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין - ל"מ 11)העטסק בזנות מעורר סלידה - ל"מ 12)העוסק בזנות מעורר רחמים - מ 13)העוסק בזנות חסר רגשות - ל"מ 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה - מ"מ 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות - מ אה, ואני נקבה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לך

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי-מ 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי-ל"מ 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות-מ 4)צריך לאסור על הזנות בחוק-מ 5)העוסק בזנות חסר השכלה-ל"מ 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל-מ 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב-מ 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי-מ 9)העוסק בזנות פסול לשידוך-ל"מ 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין-ל"מ 11)העטסק בזנות מעורר סלידה-מ 12)העוסק בזנות מעורר רחמים-ל"מ 13)העוסק בזנות חסר רגשות-ל"מ 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה-ל"מ 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות-ל"מ

cohenet91

New member
אני נקבה

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי- מסכימה 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי- מסכימה 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות- לא מסכימה 4)צריך לאסור על הזנות בחוק- מסכימה 5)העוסק בזנות חסר השכלה- מסכימה 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל- מסכימה 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב- מסכימה 8)העוסק בזנות פסול לתפקיד ציבורי- לא מסכימה 9)העוסק בזנות פסול לשידוך- לא מסכימה 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין- לא מסכימה 11)העטסק בזנות מעורר סלידה- מסכימה מאוד 12)העוסק בזנות מעורר רחמים- מסכימה מאוד 13)העוסק בזנות חסר רגשות- לא מסכימה 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה- מסכימה מאוד 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות- מסכימה

li gueta89

New member
בבקשה תענו עוד

ותודה למי שענה עד עכשיו.. זה ממש דחוף לי אז בבקשה קחו 2 דק' מזמנכם

דנטל

New member
זנות

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי - לא מסכים 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי - לא מסכים 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות - מסכים 4)צריך לאסור על הזנות בחוק - לא מסכים 5)העוסק בזנות חסר השכלה - לא מסכים 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל - מסכים מאות 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב - לא מסכים 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי - לא מסכים 9)העוסק בזנות פסול לשידוך - לא מסכים 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין - לא מסכים 11)העטסק בזנות מעורר סלידה - מסכים 12)העוסק בזנות מעורר רחמים - מסכים 13)העוסק בזנות חסר רגשות - לא מסכים 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה - מסכים 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות - לא מסכים

דנדוושש

New member
עונה

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי-מסכימה 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי-מסכימה 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות-לא מסכימה 4)צריך לאסור על הזנות בחוק-לא מסכימה 5)העוסק בזנות חסר השכלה-לא מסכימה 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל-מסכימה 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב-מסכימה 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי-לא מסכימה 9)העוסק בזנות פסול לשידוך-לא מסכימה 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין-לא מסכימה 11)העטסק בזנות מעורר סלידה-מסכימה 12)העוסק בזנות מעורר רחמים-מסכימה מאוד 13)העוסק בזנות חסר רגשות-לא מסכימה 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה-לא מסכימה 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות-לא מסכימה

אני חושבת

שרוב מי שעוסקות בזנות לא עוסקות מזה מבחירה, לכן יש פה שאלות לא רלוונטיות.

fireyes

New member
עונה (נ)

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי
2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי
3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות
4)צריך לאסור על הזנות בחוק
5)העוסק בזנות חסר השכלה
6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל
7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב
8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי
9)העוסק בזנות פסול לשידוך
10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין
11)העטסק בזנות מעורר סלידה
12)העוסק בזנות מעורר רחמים
13)העוסק בזנות חסר רגשות
14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה
15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות

sukrazit

New member
עונה-נקבה

)זנות פוגעת בדימוי הנשי- כן 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי- כן 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות- לא 4)צריך לאסור על הזנות בחוק- לא 5)העוסק בזנות חסר השכלה- לא 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל- לא 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב- לא 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי- לא 9)העוסק בזנות פסול לשידוך- לא 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין- לא 11)העטסק בזנות מעורר סלידה- כן 12)העוסק בזנות מעורר רחמים- כן 13)העוסק בזנות חסר רגשות- לא 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה- כן 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות- כן

נקבה.

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי-מסכימה 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי-מסכימה מאוד 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות-לא מסכימה בכלל 4)צריך לאסור על הזנות בחוק-מסכימה מאוד 5)העוסק בזנות חסר השכלה-לא מסכימה 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל-מסכימה חלקית 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב-מסכימה חלקית 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי-מסכימה 9)העוסק בזנות פסול לשידוך-מסכימה 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין-לא מסכימה 11)העטסק בזנות מעורר סלידה-לא מסכימה 12)העוסק בזנות מעורר רחמים-מסכימה מאוד 13)העוסק בזנות חסר רגשות-לא מסכימה בכלל 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה-מסכימה 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות-מסכימה

לאיור

New member
עונה

אני עושה עבודת גמר בנושא זנות. לא הספקתי עוד לחלק את השאלונים אז אני אשמח אם אתם תענו לי האפשרויות: מסכים מאוד,מסכים ולא מסכים. אל תשכחו לסמן זכר או נקבה! תודה. נקבה 1)זנות פוגעת בדימוי הנשי - מסכימה מאוד 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי- מסכימה מאוד 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות- לא מסכימה 4)צריך לאסור על הזנות בחוק- לא מסכימה 5)העוסק בזנות חסר השכלה- לא מסכימה 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל- מסכימה 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב- לא ממסכימה 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי- לא מסכימה 9)העוסק בזנות פסול לשידוך- לא מסכימה 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין- לא מסכימה 11)העטסק בזנות מעורר סלידה- מסכימה 12)העוסק בזנות מעורר רחמים- מסכים 13)העוסק בזנות חסר רגשות- לא מסכים 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה- מסכים 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות- מסכים

one pearl

New member
נקבה אנוכי

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי- לא מסכימה 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי- לא מסכימה 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות- מסכימה 4)צריך לאסור על הזנות בחוק- לא מסכימה 5)העוסק בזנות חסר השכלה- מסכימה 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל- לא מסכימה 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב- מסכימה 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי- מסכימה 9)העוסק בזנות פסול לשידוך- מסכימה מאוד 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין- לא מסכימה 11)העטסק בזנות מעורר סלידה- מסכימה 12)העוסק בזנות מעורר רחמים- לא מסכימה 13)העוסק בזנות חסר רגשות- לא מסכימה (מאוד!!!) 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה- לא מסכימה 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות- מסכימה

hilonet14

New member
עונה.. אני נקבה

אני עושה עבודת גמר בנושא זנות. לא הספקתי עוד לחלק את השאלונים אז אני אשמח אם אתם תענו לי האפשרויות: מסכים מאוד,מסכים ולא מסכים. אל תשכחו לסמן זכר או נקבה! תודה. 1)זנות פוגעת בדימוי הנשי...מסכים מאוד 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי... מסכים 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות... לא מסכים 4)צריך לאסור על הזנות בחוק... מסכים 5)העוסק בזנות חסר השכלה... לא מסכים 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל... מסכים 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב.... לא מסכים 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי... לא מסכים 9)העוסק בזנות פסול לשידוך.... לא מסכים 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין.... לא מסכים 11)העטסק בזנות מעורר סלידה... מה זה אומר? 12)העוסק בזנות מעורר רחמים....מסכים מאוד 13)העוסק בזנות חסר רגשות.... לא מסכים 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה... מסכים 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות.... לא יודעת

hilonet14

New member
ועוד משהו..

יש זונות שאין להן בררה להיות זונות.. אז אפשר להבין אותן...

נקבה ../images/Emo13.gif

מ"מ= מסכימה מאוד מ= מסכימה ל"מ= לא מסכימה 1)זנות פוגעת בדימוי הנשי- מ"מ 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי- מ"מ 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות- ל"מ 4)צריך לאסור על הזנות בחוק- מ"מ 5)העוסק בזנות חסר השכלה- מ 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל- ל"מ [זה תלוי] 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב- ל"מ 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי- ל"מ 9)העוסק בזנות פסול לשידוך- ל"מ 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין- ל"מ 11)העטסק בזנות מעורר סלידה- מ 12)העוסק בזנות מעורר רחמים- מ 13)העוסק בזנות חסר רגשות- ל"מ 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה- מ 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות- מ

../images/Emo42.gifעונה.. אני נקבה

1)זנות פוגעת בדימוי הנשי - מסכים מאוד 2)העוסק בזנות אין לו כבוד עצמי - מסכים מאוד 3)זנות היא מקצוע ככל המקצועות - לא מסכים 4)צריך לאסור על הזנות בחוק - מסכים מאוד 5)העוסק בזנות חסר השכלה - לא מסכים 6)העוסק בזנות רוצה להרוויח כסף קל - מסכים 7)העוסק בזנות אינו יכול להיות הורה טוב - מסכים 8)העוסק בזנות פסול לפתקיד ציבורי - מסכים 9)העוסק בזנות פסול לשידוך - לא מסכים 10)העוסק בזנות יש להעמידו לדין - לא מסכים 11)העטסק בזנות מעורר סלידה - מסכים מאוד 12)העוסק בזנות מעורר רחמים - מסכים מאוד 13)העוסק בזנות חסר רגשות - מסכים 14)העוסק בזנות הוא קורבן של החברה - מסכים 15)העוסק בזנות רגיש לפגיעות נפשיות - לא מסכים

למעלה