שאלון על 2003

Darrens Girl

New member
my turn ../images/Emo3.gif

מנצחי כוכב נולד: לא ישארו לתמיד, אבל ישארו גם אחרי הכוכבה נולד הבא
טאטו:תעלול שיווקי
כרסטינה אגילרה:איזה קול
ג'סטין טינברלק: זמר סולו
מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה, אבל שתסיים כבר ת'קריירה
אוונסנס[ולא אוונאס]:גאונים מוזיקלים
50
סנט:סתם עבריין
ביונסה:זמרת השנה\סתם זונה אממ... לא זה ולא זה...
שוגבייבס: עוד להקת בנות, אבל אני אוהבת את השירים
[או לפחות חלקם]
ווסטליף:שיתפרקו כבר
בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין\שיר השנה הוא שלהם לא רק בגלל ג'סטין, אבל לא הייתי וראת לשיר שלהם שיר השנה למרות שאני אוהבת את השיר
אבריל לאבין:רוקיסטית\עוד בריטני לא רוקיסטית אבל גם לא בריטני
סטייסי אוריקו:אני stuck על "stuck"
ג'י זיי:ברוך שפתרנו
הנפטון: כל השירים שלהם אותו דבר
בריטני:2003 -כשלון
בלהה
דידו:קול של מלאך
קודפליי: איזה להקה טובה\משעממים מידי לא הייתי אומרת שהם משעממים מדיי, אבל הם לא ממש לטעמי
ווייט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים!\מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! לא שמעתי ת'דיסק, ומה הקטע של הצבעים באמת? חחח חלק מהתשובות שלי שנויות במחלוקת חח

yogniz

New member
הינה--->

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני טינברלק: שיחזור לאן סינק מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונסנס:גאונים מזוקלים 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:מראה כמה שהוא אומן אמיתי ביונסה:סתם זונה בסטד:חבורת מכוערים שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום ווסטליף:שיתפרקו כבר קיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז:סתם קקה... אבריל לאבין:רוקיסטית סטיסי אוריקו:מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים ג'י זיי:\ברוך שפתרנו הנפטון: כל השירים שלהם אותו דבר ברטני:2003 -כשלון שון פול: יאאלה שיחזור לקאריבים דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי: איזה להקה טובה וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים! דעתי על השנה היא:\די טובה פירוט: הלהקה שעשתה את השנה הזאת מבחינה מוסיקלית היא בלי שום ספק אוונסנס...הם הוכיחו שגם רוק\מטאל יכולים היות להיטים!!! מה שהיה טוב בשנה הזאת זה שובו של הרוק! הפופ ירד מאוד למזלינו....אבל מה שהרס זה שההיפ הופ\ראפ\אר אנד בי התעצם יותר מדי וכל זמר מנסה להיות ראפר- וככה הוא מוותר על הכישרון שלו להיות זמר אמיתי...וחבל...

my josh

New member
אניי!!!!

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה: איזה קוללל ג'סטין טינברלק: זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונאס: כמה להיטים ודיייייי!!!! פיפטי סנט:ראפר אמיתי ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה: סתם זונה בסטד: אממ הם לא רוקיסטים ולא מכוערים... שוגאביבס: סתם עוד להקת בנות.. וסטליף:שיתפרקו כבר וקיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז: שיר השנההההה!!!! אבריל לאבין:רוקיסטית סטיסי אוריקו: מה זה האף הזה?!!! היא תעלם עוד יומיים ג'י זיי:הוא עוד יחזור הנפטון: כל השירים שלהם אותו חרא! ברטני:2003 -עוד הצלחה שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים דידו:קול של מלאך -אבל משעממתתתתתת בטירוףףףף! מיקל ג'קסון: לא זה ולא זה! (מי שרשם את זה יותר מדי קיצוני...!) קודפלי: שילוב של שתיהם.. הם טובים אבל משעממים.. וויט סטריפס:מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! דעתי על השנה היא:בסדר

moranos

New member
תשובות שליייי

מנצחי כוכב נולד: ישארו ולתמיד טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול ג'סטין טינברלק: זמר סולו מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדונה:סימה את הקרירה אוונסנס:גאונים מזוקלים ואני מבקשת!!!!!!!! אוונסנס!!!!!!!!!!!! 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה:סתם זונה בסטד: רוקיסטים אמיתיים שוגאביבס: סתם עוד להקת בנות ווסטליף:להקת בנים מעולה קיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז:שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:רוקיסטית סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck" ג'י זיי:ברוך שפתרנו הנפטון:כל השירים אותו דבר ברטני:כשלון שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי: משעממים מידי וויט סטריפס:מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! דעתי על השנה היא: די טובה פירוט: אין כוח.

orginal jess

New member
......................

מנצחי כוכב נולד: נמנעת. טאטו: תעלול שיווקי (כאילו דא?) כריסטינה: קירחת!!!!!!!!!! ג'סטין: לא זה ולא זה, שיהיה מובטל! מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה. אוונסנס: גגגגאאאאאווווונננננייייםםםםם ממממווווזזזזזייייייקקקלללללללייייםםםםם(ברור...)!!!!!!! 50 סנט: סתם עבריין ר.קיילי: בלה ביונסה: זמרת השנה? לא!!!!!!!!! היא סתם זונה... בסטד:בלה שוגאבייבס:סתם עוד להקת בנות... ווסטלייף: שיתפפפררקקוו כככבבבררר!!!! קיילי: זמרת מעולה, זה שיש לה גוף יפה, זה סתם בונוס... בלאקאייד פיז: שיר השנה הוא לא שהם, אבל, יש להם עתיד... אבריל לאווין: נמנעת. סטיסי: מה זה האף הז? ג'יי זי: ברוך שפתרנו הנפטון:------------ בריטני: "סתמי!" שון פול: יאלה שיחזור לקאריבים. דידו: היא יותר דומה לשטן... מייקל ג'קסון: פדופיל. קולדפליי: להקה טובה, אבל הם גם משעממים מידי. וויט..: -------------- (לא אהבתי את הקליפ האחרון...) דעתי על השנה: בסדר.

תורי../images/Emo9.gif

מנצחי כוכב נולד : יעלמו אחרי הכוכב הנולד הבא
טאטו: תעלול שיווקי
כריסטינה אגילרה : איזה קול
ג'סטין טינברלייק : שיחזור לאן סינק!!!(שונאת אותו
) מדונה : עוד לא אמרה את המילה האחרונה.. אוונסנס(
) גאונים מוזיקליים(
) 50 סנט : סתם עבריין ר.קילי : מיזה?..
ביונסה : סתם זונה
בסטד :
שוגאביבס: סתם עוד להקת בנות
ווסטלייף: להקת בנים מעולה קיילי: שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז: שיר השנה הוא שלהם!!!!!!!!!!!!! אבריל לאבין: רוקיסטית
סטייסי אוריקו : אני stuck על "stuck" ג'ייזי : ברוך שפתרנו הנפטון : הא?... בריטני : כשלון שון פול :
דידו : קול של מלאך
מייקל ג'קסון : עדיין מלך הפופ.. קודפלי : . וויט סטריפס : פשוט גדולים
דעתי על השנה היא : בסדר

שלי....

כוכב נולד יעלמו אחרי הכוכב נולד הבא טאטו -תעךלול שיווקי וזה בלבד! אין להם אפילו קול או יכולת שירה! כריסטינה אגילרה -רוצה להיות בריטני אבל גם איזה קול-מהמם! ג'סטין טינברלק-זמר סולו(מעפןןןןןן) מדונה-עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונסנס-
גאונים מוזיקלים!! לא אוונאס! 50 סנט-ראפר אמיתי וגם סתם עבריין ר.קלי ש(לא)ימשיך לזיין קטינות ביונסה-סתםםם זונה!!!!!!!! בסטד-סתם חבורת מכוערים שוגאבייבס -להקת הבנות הכי טובה קיום מראותש הם ממש לא עוד סתם להקת בנות.... ווסטליף-שיתפרקו כבר קיילי(הזמרתה אהובה עלי!!!) היא זמרת מעולה עם ובלי בגדים ואם הייתי מכירים אותה לפני תקופת ההתפשטות שלה(שנות התשעים) הייתם מבינים
בלאק אייד פייז-רק בגללל ג'סטין אבריל לאבין-רוקיסטית סטייסי אוריקו-היא תעלם עוד יומיים ג'יי זי-ברוך שתפטרנו הנפטונס-כול השירים שלהם אותו הדבר בריטני 2003-כשלון שון פול-יאללה שיחזור לקאריבים דידו-קול של מלאך אבל משעממת מאוד מייקל ג'קסון-פדופיל קולדפליי-משעממים מדי וייט סטריפס-גדוליייםםםםםםםם דעתי עלה שנה היא: שנה מעולה!!!!!!!!!!!!

שלי....

כוכב נולד יעלמו אחרי הכוכב נולד הבא טאטו -תעךלול שיווקי וזה בלבד! אין להם אפילו קול או יכולת שירה! כריסטינה אגילרה -רוצה להיות בריטני אבל גם איזה קול-מהמם! ג'סטין טינברלק-זמר סולו(מעפןןןןןן) מדונה-עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונסנס-
גאונים מוזיקלים!! לא אוונאס! 50 סנט-ראפר אמיתי וגם סתם עבריין ר.קלי ש(לא)ימשיך לזיין קטינות ביונסה-סתםםם זונה!!!!!!!! בסטד-סתם חבורת מכוערים שוגאבייבס -להקת הבנות הכי טובה קיום מראותש הם ממש לא עוד סתם להקת בנות.... ווסטליף-שיתפרקו כבר קיילי(הזמרתה אהובה עלי!!!) היא זמרת מעולה עם ובלי בגדים ואם הייתי מכירים אותה לפני תקופת ההתפשטות שלה(שנות התשעים) הייתם מבינים
בלאק אייד פייז-רק בגללל ג'סטין אבריל לאבין-רוקיסטית סטייסי אוריקו-היא תעלם עוד יומיים ג'יי זי-ברוך שתפטרנו הנפטונס-כול השירים שלהם אותו הדבר בריטני 2003-כשלון שון פול-יאללה שיחזור לקאריבים דידו-קול של מלאך אבל משעממת מאוד מייקל ג'קסון-פדופיל קולדפליי-משעממים מדי וייט סטריפס-גדוליייםםםםםםםם דעתי עלה שנה היא: שנה מעולה!!!!!!!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמזה אוונאס?אוונסנס!!../images/Emo46.gif

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני ג'סטין טינברלק: שיחזור לאן סינק מדונה: סימה את הקרירה אוונסנס:גאונים מזוקלים 50 סנט:ראפר אמיתי ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה:סתם זונה בסטד:חבורת מכוערים\ שוגאביבס:להקת סתם עוד להקת בנות ווסטליף:שיתפרקו כבר קיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז:שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:רוקיסטית סטיסי אוריקו:מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים ג'י זיי:הוא עוד יחזור הנפטון:מפיקי על ברטני:2003 -כשלון שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי: איזה להקה טובה וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים! דעתי על השנה היא: די טובה

cafe au lait

New member
התשובות שלי

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא\ ישארו ולתמיד ישארו לתמיד... שלישיה של מוכשרים... טאטו:תעלול שיווקי\אהבת אמת תעלול שיווקי לגמרי! כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני\איזה קול איזה קול... איזה פריחה =/ ג'סטין טינברלק: שיחזור לאן סינק\זמר סולו מה זה טינברלק? טימברלייק... לדעתי השירים שלו יותר נחמדים בתור סולן אבל גם לא משו... מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה\סימה את הקרירה סיימה את הקריירה... די עבר זמנה כבר! היא נראית כמו זקנה במשבר אוונאס:גאונים מזוקלים\ כמה להיטים ודי מה זה אוונאס? אוונאסנס! וגאונים מוסיקלים זה מילה קטנה לידם... הם ענקיםםם 50 סנט:ראפר אמיתי\סתם עבריין סתם עבריין שלא יודע לדבר... ירו לך בלסת? יופי! אל תעשה ראפ כי לא מבינים אותך! ג'יסס ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות\מראה כמה שהוא אומן אמיתי אממ הא? ביונסה:זמרת השנה\סתם זונה סתם זונה.. אבל יש לה קול לא רע... בסטד:חבורת מכוערים\ רוקיסטים אמיתיים אממ הא? שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום\סתם עוד להקת בנות להקת בנות טובה... ללא ספק ווסטליף:שיתפרקו כבר\להקת בנים מעולה שיתפרקו כבר הם והבלדות שלהם בוף קיילי:שתחזור להתפשט\ עכשיו אני מבין שהיא זרת מעולה גם אם בגדים היא לא זמרת מעולה... אבל אם היא מצליחה לגרום לכל העולם לזמר להלהלהללה אולי יש בה משהו בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין\שיר השנה הוא שלהם עוד פעם הא? אבריל לאבין:רוקיסטית\עוד ברטני לא זה ולא זה... אבל אני מתה עליה סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck"\מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים הא? הא? הא? אני לא מכירה חצי ממי שכתבתם פה חח ג'י זיי:הוא עוד יחזור\ברוך שפתרנו ברוך שפטרנו!!!! השירים הכי מעצבנים שקיימים הם שלו "אייג' טו דה משו בלעע" הנפטון:מפיקי על\ כל השירים שלהם אותו דבר אממ אממ אם אני זוכרת נכון מי אלה הם לא רעים בכלל ברטני:2003 -עוד הצלחה\כשלון הצלחה... עם כל הזנות שבה האישה הזאתי מדהימה... כל מה שהיא עוברת והיא עדיין עובדת כמו חמור בכל הקצב... שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים\ יאאלה שיחזור לקאריבים בשיר אחד שניים זה בסדר... דידו:קול של מלאך\היא יותר שטן קול של מלאך... אבל אני לא ממש אוהבת אותה היא מעצבנת מיקל ג'קסון:פדופיל\עדיין מלך הפופ איזה פדופיל? חייזרים לא פדופילים... חחח קודפלי: איזה להקה טובה\משעממים מידי קצת משעממים וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים!\מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! לא שמעתי את הדיסק אבל "אינ דה שדאוז" זה שיר גדול דעתי על השנה היא: שנה מעולה\די טובה\בסדר\היו יותר טובות\גרוע פירוט: שנה מעולה! אוונאסנס הוציאו דיסק! הביאו לנו 3 קליפים! חח

mnm girls

New member
שלי....

מנצחי כוכב נולד:יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי!!!!! כרסטינה אגלירה: איזה קול!!!!!!!!! (תגידו מה אתם נורמלים מי שרוצה להיות כרסטינה זאת בריטני אם כבר) ג'סטין טינברלק: ברור שסולו!!!!!!! מדונה:עוד לא אמרה את המילה האחרונה... אוונאס:כמה להיטים ודיייייייייייייייייייייייי!!!! 50 סנט:סתם עבריין! its murdeeeeeeeeeeeee ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה: גם וגם... מה לא ככה?? בסטד:לא רוקסטים זה בטוח אבל מכוערים??? נו תעשו לי טובה! שוגאביבס:סתם עוד להקת בנות.... ווסטליף: שיתפרקו כברררררררררררר!!! מה נסגר עם אלה לא נמאס להם??? קיילי: שתחזור כבר להתפשט!!! בלאקאייד פיז: שיר השנההההההה מה אתם נורמלים את גסטין בקושי שומעים והם כתבו את המילים ועשו את השיר! נו באמת מה נסגר איתכם???[ אבריל לאבין: בריטני לא כי אף אחת לא יכולה להיות יותר טמבלית ממנה.. אבל היא גם לא רוקסטית אז לא יודעת היא משהו בלתי מוגדר.... סטיסי אוריקו: יאללללה רדו לה כבר מהאף! היא בסדר אני יודעת היא שרה נחמד... הנפטון: מה השאלה בכללללל???? דההה שמפיקי על!!! ג'י זיי: הוא עוד יחזור כפרה עליוווווווווווווווווווו!!! ברטני:2003 - אין לי דעה אני לא אוהבת אותה והיא לא מעניינית לי את החריץ... שון פול: איזה קול מגניב הופך שירים ללהיטים!!! דידו: סתם משעממת!!! מיקל ג'קסון:פדופיל!! קודפלי: לא מכירה אותם טוב ככה שאין לי מה להגיד פה... וויט סטריפס: מה לעזזזללללל הקטע של הצבעים?? הם פשוט מעצבנים!!! דעתי על השנה היא: די טובה!!!

נא182

New member
נענה...

נצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא
טאטו:תעלול שיווקי
כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני
ג'סטין טימברלייק: שיחזור לאן סינק
מדונה: סיימה את הקרירה
אוונאסנס: כמה להיטים ודי
50סנט:סתם עבריין
ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות
ביונסה:סתם זונה
בסטד:חבורת מכוערים
שוגאביבס:סתם עוד להקת בנות
ווסטליף:שיתפרקו כבר
קיילי:שתחזור להתפשט
בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין
אבריל לאבין:עוד ברטני
סטיסי אוריקו:מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים
ג'י זיי:ברוך שפתרנו
הנפטון: כל השירים שלהם אותו דבר
ברטני:כשלון
שון פול: יאאלה שיחזור לקאריבים
דידו:היא יותר שטן
מיקל ג'קסון:פדופיל
קודפלי: משעממים מידי
וויט סטריפס: מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים!
דעתי על השנה היא: גרוע פירוט: הפופ המסריח השתלט על המוזיקה וחבל

שלי טולולולו טולולולו

מנצחי כוכב נולד: כוכב נולד פה לא הצליח כמו באמריקה ובריטניה כאילו אחרי סוף התוכנית... אז.. לא יודעת טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול!!! איזה גוף!!! איזה עינייייייייים ג'סטין טינברלק: זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה, המוות שלה יהיה סוף הקרירה לפי דעתי. אלא אם ימשיכו כמו אליאה וכאלה אוונאס: כמה להיטים ודי 50 סנט:ראפר סתם ר.קילי:----- ביונסה:זמרת סתם שהולך לה בסטד:חבורת מתלהבים שוגאביבס:להקת הבנות שיש לה תסטייל שלה ווסטליף:להקת בנים קיילי:זמרת פופ אורגינל בלאקאייד פיז:שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:עוד מתלהבת סטיסי אוריקו:מזה הנקודה הזאת שם?? ג'י זיי:הוא עוד יחזור הנפטון:מפיקי על ברטני:כשלון שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים דידו:---- מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי: איזה להקה טובה וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים! דעתי על השנה היא: שנה בסדר פירוט: כריסטינה חזרקה ובגדול ולמי שעדין אין ת'אלבום... באסהההההה הוויטסטרייפס הוציאו סינגלים מצויניייייייייייייייייים וכו' וכו' וכו'

TheImpactBoy

New member
אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הקשר בריטני חסר הקול?!?! ג'סטין טינברלק: זמר סולו מדונה: סימה את הקרירה אוונאס: כמה להיטים ודי 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:מראה כמה שהוא אומן אמיתי ביונסה:סתם זונה בסטד: ?? שוגאביבס:סתם עוד להקת בנות ווסטליף:שיתפרקו כבר קיילי: לא מתלהב ממנה. בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין אבריל לאבין: פוזאית שלא יודעת לשיר סטיסי אוריקו:מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים ג'י זיי:ברוך שפתרנו הנפטון: כל השירים שלהם אותו דבר ברטני:עוד אלבום מסחרי חסרת כשרון. שון פול: לא מפריע לי. דידו:קול של מלאך בערך מיקל ג'קסון:פדופיל. מוכשר אבל אמאאאא מפחיד קודפלי: איזה להקה טובה וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! דעתי על השנה היא: די טובה כריסטינה הביאה אותה באלבום מדהים.

brav£ girl

New member
../images/Emo41.gifME../images/Emo41.gif

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הכוכב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי\ כרסטינה אגלירה:רוצה להיות בריטני ג'סטין טינברלק:זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונאס:כמה להיטים ודי 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה:סתם זונה בסטד:חבורת מכוערים שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום ווסטליף:שיתפרקו כבר קיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין אבריל לאבין:לא אכפת לי ממנה סטיסי אוריקו:אני stuck על "stuck" ג'י זיי:ברוך שפתרנו הנפטון:כל השירים שלהם אותו דבר בריטני:2003 -עוד הצלחה שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי: משעממים מידי

למעלה