שאלון על 2003

dor307

New member
שאלון על 2003

שאלון על כמה מהדברים שבגללם יזכרו את 2003
מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא\ ישארו ולתמיד
טאטו:תעלול שיווקי\אהבת אמת
כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני\איזה קול
ג'סטין טינברלק: שיחזור לאן סינק\זמר סולו
מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה\סימה את הקרירה
אוונאס:גאונים מזוקלים\ כמה להיטים ודי
50 סנט:ראפר אמיתי\סתם עבריין
ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות\מראה כמה שהוא אומן אמיתי
ביונסה:זמרת השנה\סתם זונה
בסטד:חבורת מכוערים\ רוקיסטים אמיתיים
שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום\סתם עוד להקת בנות
ווסטליף:שיתפרקו כבר\להקת בנים מעולה
קיילי:שתחזור להתפשט\ עכשיו אני מבין שהיא זרת מעולה גם אם בגדים
בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין\שיר השנה הוא שלהם
אבריל לאבין:רוקיסטית\עוד ברטני
סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck"\מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים
ג'י זיי:הוא עוד יחזור\ברוך שפתרנו
הנפטון:מפיקי על\ כל השירים שלהם אותו דבר
ברטני:2003 -עוד הצלחה\כשלון
שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים\ יאאלה שיחזור לקאריבים
דידו:קול של מלאך\היא יותר שטן
מיקל ג'קסון:פדופיל\עדיין מלך הפופ
קודפלי: איזה להקה טובה\משעממים מידי
וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים!\מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! דעתי על השנה היא: שנה מעולה\די טובה\בסדר\היו יותר טובות\גרוע פירוט:

../images/Emo45.gif

מנצחי כוכב נולד: ישארו ולתמיד טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני(?) ג'סטין טינברלק: שיחזור לאן סינק (שיעלם) מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונאס: כמה להיטים ודי 50 סנט:ראפר אמיתי ר.קילי:מראה כמה שהוא אומן אמיתי ביונסה:זמרת השנה בסטד:חבורת מכוערים בלעע שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום ווסטליף:שיתפרקו כבר (?) קיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז:שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:עוד ברטני (?) סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck" ג'י זיי:הוא עוד יחזור הנפטון: כל השירים שלהם אותו דבר ברטני:2003 -עוד הצלחה שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים\ יאאלה שיחזור לקאריבים דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:עדיין מלך הפופ קודפלי: משעממים מידי וויט סטריפס: מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים מאוד! דעתי על השנה היא: שנה מעולה

14מתן

New member
תשובות שלייי

מנצחי כוכב נולד: ישארו ולתמיד
טאטו:תעלול שיווקי
כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני
ג'סטין טינברלק: זמר סולו
מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה
אוונאס:כמה להיטים ודי
50 סנט: סתם עבריין (וגם אחד המפגריםםם)
ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות (אממממ נו טוב...)
ביונסה:זמרת השנה\סתם זונה (גם וגם...)
בסטד:חבורת מכוערים (פחחחחחחחחחחחחח עלאק רוקיסטים אמיתיים)
שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום
ווסטליף:שיתפרקו כבר
קיילי:שתחזור להתפשט (מתי הפסיקה ?)
בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין
אבריל לאבין:עוד ברטני (לא בריטני אבל יש לי משו נגד הבלונדה הקטנה)
סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck"
ג'י זיי:הוא עוד יחזור
הנפטון:מפיקי על
ברטני:2003 -עוד הצלחה
שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים
דידו: משעמממממממממת
מיקל ג'קסון:פדופיל
קודפלי: משעממים מידי
וויט סטריפס: מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! דעתי על השנה היא: די טובה

pop002

New member
התשובות שלי !

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא\ ישארו ולתמיד ---יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא--- טאטו:תעלול שיווקי\אהבת אמת ---תעלול שיווקי--- כרסטינה אגלירה:רוצה להיות ברטני\איזה קול ---רוצה להיות בריטני---(לא בדיוק מצליחה...) ג'סטין טינברלק: שיחזור לאן סינק\זמר סולו ---שיחזור לאן סינק---(עדיף) מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה\סימה את הקרירה ---עוד לא אמרה את המילה האחרונה---(דיסק חדש...לא?) אוונאס:גאונים מזוקלים\ כמה להיטים ודי --- גאונים מוזיקלים--- 50 סנט:ראפר אמיתי\סתם עבריין ---ראפר אמיתי--- ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות\מראה כמה שהוא אומן אמיתי --- שימשיך לזיין קטינות---(lol) ביונסה:זמרת השנה\סתם זונה ---זמרת השנה--- בסטד:חבורת מכוערים\ רוקיסטים אמיתיים ---רוקיסטים אמיתיים---(רק כי הם לא מכוערים) שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום\סתם עוד להקת בנות ---סתם עוד להקת בנות---(lol יש יותר מוצלחות כמו אטומיק קיטן גירלס אלווד... להמשיך?) ווסטליף:שיתפרקו כבר\להקת בנים מעולה ---שיתפרקו כבר--- קיילי:שתחזור להתפשט\ עכשיו אני מבין שהיא זרת מעולה גם אם בגדים ---עכשיו אני מבינה שהיא זרת מעולה גם אם בגדים--- בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין\שיר השנה הוא שלהם ---אין תגובה--- אבריל לאבין:רוקיסטית\עוד ברטני ---רוקיסטית--- סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck"\מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים ---אני stuckעל"stuck"--- ג'י זיי:הוא עוד יחזור\ברוך שפתרנו ---הוא עוד יחזור--- הנפטון:מפיקי על\ כל השירים שלהם אותו דבר ---לא מכירה--- ברטני:2003 -עוד הצלחה\כשלון ---עוד הצלחה--- שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים\ יאאלה שיחזור לקאריבים ---יאללה שיחזור לקאריבים--- דידו:קול של מלאך\היא יותר שטן ---קול של מלאך--- מיקל ג'קסון:פדופיל\עדיין מלך הפופ ---פדופיל---(lol) קודפלי: איזה להקה טובה\משעממים מידי ---משעממים מידי--- וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים!\מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! ---איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים!--- דעתי על השנה היא: שנה מעולה\די טובה\בסדר\היו יותר טובות\גרוע פירוט: שנה מעולה רק בגלל bring me to life ו - white flag

yehudit b

New member
התשובות שלי

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי המנצחים הבאים טאטו-תעלול שיווקי כריסטינה אגילרה-איזה קול ג'סטין -שיחזור לאן סינק (אין לי מושג למה, הוא מעצבן אותי לבד) מדונה-סיימה את הקריירה (או שהיא תסתיים בקרוב) אוונסנס- כמה להיטים ודי 50 סנט- מי אמר שעבריין לא יכול להיות ראפר? נגיד שהוא עבריין ר.קילי-______________________ ביונסה-סתם__________ בסטד- לא זה ולא זה. הם בסדר. שוגאבייבס- סתם להקת בנות ווסטלייף-להקת בנים מעולה קיילי- מצידי שתשאר לבושה
בלאקאייד פיז- רק בגלל ג'סטין אבריל לאבין-היא לא רוקיסטית, אבל היא בהחלט לא בריטני...היא באמצע סטייסי אוריקו-האפשרות הראשונה ג'יי זי-ברוך שפטרנו הנפטון- לא מכירה בריטני- עוד הצלחה שון פול-קול מגניב בלה בלה דיידו-היא יותר שטן מייקל ג'קסון- לא פדופיל, כנראה שמלך הפופ... קולדפלי- משעממים מדי וויט סטריפס- לא שמעתי אותו. דעתי על השנה- היו יותר טובות

hadasrulez

New member
Me

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול ג'סטין טינברלק:זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה\סימה את הקרירה--- עדיין בהתלבטות אוונאס:גאונים מוזקלים\ כמה להיטים ודי--- באמצע 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה:זמרת טובה... בסטד:רוקיסטים אמיתיים שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום ווסטליף:להקת בנים מעולה קיילי:עכשיו אני מבין שהיא זמרת מעולה גם אם בגדים בלאקאייד פיז:שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:עוד ברטני סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck" ג'י זיי:הוא עוד יחזור הנפטון:כל השירים שלהם אותו דבר ברטני:2003 -עוד הצלחה שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים\ יאאלה שיחזור לקאריבים--- יש לו שירים נחמדים, לא התלהבתי דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי:משעממים מידי וויט סטריפס:מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! דעתי על השנה היא:די טובה

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gifתשובות ../images/Emo3.gif

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הכוכב נולד הבא..(למי אכפת בכלל?)
טאטו: תעלול שיווקי
כריסטינה אגילרה: אחלה זמרת
.
ג'סטין טימברלק: שיחזור לאן סינק.
מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה.
אוונסנס: גאונים מוזיקלים :)
50 סנט: סתם עבריין.
ר.קילי: מי? אין לי מושג מי זה.
ביונסה: סתם זונה...שתמות.
בסטד:לא רוקריסטים..אבל הם להקה טובה.
שוגבייבס: פאק דור מה ההגזמות האלה?! הן דווקא טובות מבחינתי.
ווסטלייף: להקת בנים טובה.
קיילי: לא מתה עליה....נחמדה מינוס.
בלאקאייד פיז: שיר השנה הוא לא שלהם, כי יש להקות הרבה יותר טובות..הזמרת שלהם שרה יפה :)
אבריל לאבין: לדעתי היא לא רוקריסטית, והיא זמרת מצויינת.
סטייסי אוריקו: אני אוהבת את השיר שלה...אבל היא תעלם.
ג'יי זי: כל כך חסר כישון, ברוך שפתרנו.
הנפטון: מי?
בריטני: למי אכפת בכלל...
שון פול: אני לא שומעת אותו, ולא אכככככפת לי!
דיידו: קול של מלאך (?!?!)
מייקל ג'קסון: נמאס לי, אני משנה את התיאורים שדור נתן! הוא בסדר.
קולדפליי: להקה מצויינת.
וייט סטריפס: להקה טובה, אין לי את הדיסק, אבל הסינגלים שלהם טובים.
דעתי על השנה: לא משהו...ביונסה זה חרא. שיתחילו לשים להקות רוק\פאנק סעמק.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

נצחי כוכב נולד- ישארו לתמיד
טאטו- תעלול שיווקי
כריסטינה אגילרה- איזה קול, איזה גוף, איזה..
ג'סטין טימברלייק- זמר סולו
מדונה- סיימה את הקריירה
אוונסנס- גאונים מוזיקליים
50 סנט- סתם עבריין
R קלי- שימשיך לז**ן קטינות
ביונסה- אממ לא זה ולא זה. נחמדת.
בסטד- לא זה ולא זה. חמודים.
שוגאבייבס- בערך להקת הבנות הכי טובה כיום (יחד עם אטומיקקיטן
)
ווסטלייף- שיתפרקו כבר
קיילי- שתחזור להתפשט
בלק אייד פיז- שיר השנה הוא שלהם.
אבריל לאבין- עוד בריטני
סטייקי אוריקו- אני STUCK על STUCK
ג'יי זי- ברוך שפטרנו
הנפטון- מפיקי העל
בריטני 2003- עוד כישלון
שון פול- יאללה שיחזור לקאריביים
דיידו- קול של מלאך
מייקל ג'קסון- פדופיל
קולדפלי- משעממים מדי
וייט סטרייפס- מה הקטע של הצבעים
הם פשוט מעצבנים
דעתי על השנה היא- שנה מעולה. פירוט- היו מלא זמרים חדשים, כריסטינה פרחההההה
, הכל היה מצויין. מלא זמרים ולהקות חדשים וחדשות. פשוט נהדר בשוק המוזיקה.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

נצחי כוכב נולד- ישארו לתמיד
טאטו- תעלול שיווקי
כריסטינה אגילרה- איזה קול, איזה גוף, איזה..
ג'סטין טימברלייק- זמר סולו
מדונה- סיימה את הקריירה
אוונסנס- גאונים מוזיקליים
50 סנט- סתם עבריין
R קלי- שימשיך לז**ן קטינות
ביונסה- אממ לא זה ולא זה. נחמדת.
בסטד- לא זה ולא זה. חמודים.
שוגאבייבס- בערך להקת הבנות הכי טובה כיום (יחד עם אטומיקקיטן
)
ווסטלייף- שיתפרקו כבר
קיילי- שתחזור להתפשט
בלק אייד פיז- שיר השנה הוא שלהם.
אבריל לאבין- עוד בריטני
סטייקי אוריקו- אני STUCK על STUCK
ג'יי זי- ברוך שפטרנו
הנפטון- מפיקי העל
בריטני 2003- עוד כישלון
שון פול- יאללה שיחזור לקאריביים
דיידו- קול של מלאך
מייקל ג'קסון- פדופיל
קולדפלי- משעממים מדי
וייט סטרייפס- מה הקטע של הצבעים
הם פשוט מעצבנים
דעתי על השנה היא- שנה מעולה. פירוט- היו מלא זמרים חדשים, כריסטינה פרחההההה
, הכל היה מצויין. מלא זמרים ולהקות חדשים וחדשות. פשוט נהדר בשוק המוזיקה.

k k1

New member
שלייייייייייי

מנצחי כוכב נולד:ייעלמו אחרי הכוכב נולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כריסטינה אגילרה:רוצה להיות בריטני ג'סטין טינברלק: שיחזור לאן סינק מדונה:סימה את הקרירה אוונאס:כמה להיטים ודי 50 סנט:ראפר אמיתי ר.קילי:מראה כמה שהוא אומן אמיתי ביונסה:זמרת השנה בסטד:חבורת מכוערים שוגאביבס:להקת הבנות הכי טובה כיום ווסטליף:שיתפרקו כבר קיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז:שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:רוקיסטית סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck" ג'י זיי:הוא עוד יחזור הנפטון:כל השירים שלהם אותו דבר ברטני:2003 -עוד הצלחה שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים דידו:היא יותר שטן מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי:משעממים מידי וויט סטריפס: מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! דעתי על השנה היא:בסדר אחלה שאלון! אהבתי!

T h e Rose

New member
אני, אני, אני, אני...

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול ג'סטין טימברלייק: זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונאס: כמה להיטים ודי 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה:סתם זונה בסטד:חבורת מכוערים\ רוקיסטים אמיתיים-לא זה ולא זה. שוגאביבס:סתם עוד להקת בנות ווסטליף:להקת בנים מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיילי:שתחזור להתפשט בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין אבריל לאבין:עוד ברטני סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck" ג'י זיי:ברוך שפטרנו הנפטון:מפיקי על\ כל השירים שלהם אותו דבר - הא!? בריטני:2003 כשלון שון פול: יאאלה שיחזור לקאריבים *וזה לג'מאייקה אגב...* דידו:מלאך עם קול של שטן. מיקל ג'קסון:פדופיל ומתפרק... קודפלי: איזה להקה טובה\משעממים מידי- הא אפשר לסבול אותם! וויט סטריפס: מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! *קליפ שגורם לבחילה בע!* דעתי על השנה היא: די טובה...

../images/Emo182.gif

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא
טאטו:תעלול שיווקי
ג'סטין טינברלק: שיחזור לאן סינק\זמר סולו
מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה
ווסטליף:שיתפרקו כבר
בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין
סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck"
שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים
קודפלי: איזה להקה טובה

its just us

New member
שלי

יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא תעלול שיווקי איזה קול זמר סולו סימה את הקרירה כמה להיטים ודי סתם עבריין שיימשיך לזיין קטינות סתם זונה רוקסטיים אמיתים סתם עוד להקת בנות שיתפרקו כבר(הומאים) שתחזור להתפשט שיר השנה שלהם רוקסטיית מפיקי על מזהההההההה האף הזה???????????????? הוא עוד יחזור עוד הצלחה איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים קול של מלאך פדופיל משעממים מידי מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים שנה מעולה

Miss Kitty

New member
שלי..

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול ג'סטין טינברלק: זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונאס:גאונים מזוקלים 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה:זמרת השנה\סתם זונה- לא זונה, אבל גם לא זמרת השנה..
בסטד:להקה פסדר.. שוגאביבס:לא גרועות, אבל יש יותר טובות ווסטליף:להקת בנים מעולה קיילי:זמרת טובה בלאקאייד פיז:רק בגלל ג'סטין אבריל לאבין:סתם וואנאבי זמרת סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck" ג'י זיי:ברוך שפתרנו הנפטון:כל השירים שלהם אותו דבר ברטני:2003 -עוד הצלחה שון פול:יאאלה שיחזור לקאריבים דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:פדופיל\ קודפלי: להקה טובה וויט סטריפס: מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! דעתי על השנה היא: בסדר

Art Freak

New member
-התשובות שלי-../images/Emo13.gif

מנצחי כוכב נולד: ישארו ולתמיד טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול ג'סטין טינברלק: זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונאס:גאונים מזוקלים 50 סנט:\סתם עבריין ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות\-?! ביונסה:זמרת השנה\ בסטד:חבורת מכוערים\ שוגאביבס:סתם עוד להקת בנות ווסטליף:\להקת בנים מעולה קיילי:\ עכשיו אני מבין שהיא זמרת מעולה גם עם בגדים בלאקאייד פיז:\שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:רוקיסטית\ סטיסי אוריקו:אני stuckעל"stuck"\ ג'י זיי:\ברוך שפתרנו הנפטון:מפיקי על\ ברטני:\כשלון שון פול: איזה קול מגניב! הוא הופך שירים ללהיטים\ דידו:קול של מלאך\ מיקל ג'קסון:פדופיל\ קודפלי: איזה להקה טובה\ וויט סטריפס: איזה דיסק גדול!! פשוט גדולים!\מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים! --אין לי ממש דעה עליהם, לא מתה על השירים , אבל הם לא מעצבנים אותי או משו דעתי על השנה היא: שנה מעולה!

Im The Sun

New member
אני

מנצחי כוכב נולד: יעלמו אחרי הככוב הנולד הבא טאטו:תעלול שיווקי כרסטינה אגלירה:איזה קול ג'סטין טינברלק: זמר סולו מדונה: עוד לא אמרה את המילה האחרונה אוונאס:גאונים מזוקלים 50 סנט:סתם עבריין ר.קילי:שימשיך לזיין קטינות ביונסה:זמרת השנה בסטד:חבורת מכוערים שוגאבייבס סתם עוד להקת בנות ווסטליף:שיתפרקו כבר קיילי: עכשיו אני מבין שהיא זמרת מעולה גם אם בגדים בלאקאייד פיז:שיר השנה הוא שלהם אבריל לאבין:עוד ברטני סטיסי אוריקו:מזה האף הזה?? היא תעלם עוד יומיים ג'י זיי:הוא עוד יחזור הנפטון:מפיקי על ברטני:2003 -עוד הצלחה שון פול: יאאלה שיחזור לקאריבים דידו:קול של מלאך מיקל ג'קסון:פדופיל קודפלי: משעממים מידי וויט סטריפס: מה הקטע של הצבעים?!?!?! הם פשוט מעצבנים!

למעלה