שאלון על שאלון

שאלון על שאלון../images/Emo70.gif

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף. ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי. ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה?!" ד.לא אוהב. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!" ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.) ג.זה עוזר לבדוק עם המקלדת החדשה טובה/לא טובה. ד.לא עוזר. 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...) ב.על מכוניות/משחקים/מוזיקה/ספרים/סרטים ג.בעד או נגד ד.על דובי-הנמלים שנכחדים באוסטרליה. ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) תענו ותהנו

ady18

Well-known member
תשובות שלי

.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף. ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי. ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה?!" ד.לא אוהב. א,ב,ג נכנוות 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!" ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.) ג.זה עוזר לבדוק עם המקלדת החדשה טובה/לא טובה. ד.לא עוזר. ב 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון:א+ב+ג א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...) ב.על מכוניות/משחקים/מוזיקה/ספרים/סרטים ג.בעד או נגד ד.על דובי-הנמלים שנכחדים באוסטרליה. ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) מאוד

../images/Emo20.gif...../images/Emo20.gif...../images/Emo20.gif...../images/Emo20.gif

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)
-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף.
ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי.
ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה
"
זה שלוש אבל כל אלה נכונות מבחינתי
2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי
א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה
"
3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...)
ב.על מכוניות/משחקים/מוזיקה/ספרים/סרטים
גם פה שתיים חחח אבל אני אוהבת את רוב הסקרים
ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים
(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 9.5
כי לפעמים יש סקרים שלא בא לי לענות עליהם אבל בעיקרון אני ממש אוהבת לענות, זה כיף

אני

למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף.
ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי. ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה?!"
ד.לא אוהב. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!" ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.) ג.זה עוזר לבדוק עם המקלדת החדשה טובה/לא טובה. ד.לא עוזר.
ג.בעד או נגד ד.על דובי-הנמלים שנכחדים באוסטרליה. ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) תענו ותהנו

®NuLy®

New member
עונה

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? ד.לא עוזר. 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: מוזיקה ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 8

Cut Up Angel

New member
מיין../images/Emo26.gif

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.) 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...) ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 10
תענו ותהנו

sapir aloud555

New member
מ ../images/Emo121.gif

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים (בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)? -סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף.
ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי. ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה?!" ד.לא אוהב. 2.כאשר אני עונה על שאלון, מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!"
ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.)
ג.זה עוזר לבדוק עם המקלדת החדשה טובה/לא טובה. ד.לא עוזר. 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...) ב.על מכוניות/משחקים/מוזיקה/ספרים/סרטים
ג.בעד או נגד
ד.על דובי-הנמלים שנכחדים באוסטרליה. ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 7

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה על השאלון

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!" 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...) ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 10

ffiendd

New member
מופ.../images/Emo54.gif

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף. ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי. ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה?!" ד.לא אוהב. שילוב של א' ו-ב'. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!" ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.) ג.זה עוזר לבדוק עם המקלדת החדשה טובה/לא טובה. ד.לא עוזר. ב'. 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...) ב.על מכוניות/משחקים/מוזיקה/ספרים/סרטים ג.בעד או נגד ד.על דובי-הנמלים שנכחדים באוסטרליה. א'. ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 10 כשיש שאלון מעניין והכל.

Galadriel 3000

New member
סטוגודוש..

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף.
ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי.
ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה?!" ד.לא אוהב. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!" ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.)
ג.זה עוזר לבדוק עם המקלדת החדשה טובה/לא טובה. ד.לא עוזר. 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...)
ג.בעד או נגד ד.על דובי-הנמלים שנכחדים באוסטרליה. (יש דובי נמלים נכחדים באוסטרליה? אוי לא!) ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 7

Honey432

New member
../images/Emo39.gif

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף.
ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי. ג.נעים לעמוד בסיטואציות שונות בחיים ולחשוב "מה הייתי עושה במצב כזה?!" ד.לא אוהב. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? א.זה מעמיד אותי בסיטואציות שונות בחיים ואני מתחיל לחשוב "מה באמת הייתי עושה במצב כזה?!" ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר,אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי.(כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל.) ג.זה עוזר לבדוק עם המקלדת החדשה טובה/לא טובה. ד.לא עוזר.
ב.על מכוניות/משחקים/מוזיקה/ספרים/סרטים ג.בעד או נגד ד.על דובי-הנמלים שנכחדים באוסטרליה. ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].)8

1Shir

New member
תשובות

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים? ב.כי אני אוהב לגלות דברים על עצמי 2.כאשר אני עונה על שאלון, מה זה תורם לי? ב.כי בעקבות בחירת התשובה המתאימה ביותר, אני מגלה על עצמי דברים חדשים ש{אולי} לא ידעתי (כמו זה שאני אוהב פיצה יותר משניצל) 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: ב.על מכוניות/משחקים/מוזיקה/ספרים/סרטים ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?! 9...

עונההה

1.למה אנחנו כל-כך אוהבים שאלונים(בהנחה שכל חברי הפורום אוהבים אותם באמת)?-סמן את התשובה הנכונה. א.כי זה מעביר ת'זמן המיותר בכיף. 2.כאשר אני עונה על שאלון,מה זה תורם לי? ד.לא עוזר. 3.על איזה נושא אני מעדיף שיהיה השאלון: א.על עצמי (שם,גיל,תחביבים...) ולסיום,עד כמה אני באמת אוהב לענות על שאלונים?!(כש-1 זה ממש לא,ו10 זה אוהב מאוד מאוד [מאוד].) 8

למעלה