שאלון על קולה..

Cut Up Angel

New member
עונה..

אודה לכם אם תמלאו אותו... גיל:14 מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל?רגיל. 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע?-כוס ביום. 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה-לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה?-כן 4. מדוע אתה שותה קולה?-כי זה טעים וממכר.. 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה?-כן 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף?-כן. אם כן, מה הם?מצהיב את השינים? 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה?-לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?-כי ההורים שלי לא קונים דיאט. 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך?-לא. 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה?-לא. 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת?-לא.

אני לאהוב קולה../images/Emo99.gif

גיל:עוד מעט 16 מין:הרבה! סתם חח... נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? טעים ביותר והכי טוב הרגפס שאחרי 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? זה הורס תשיניים 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי דיאט זה חרא יש לזה טעם של לוואי כזה מגעיל 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

Light18m

New member
קוקה קולה- המשקה שבשבילו אני חי

גיל:_____20 מין:________זכר שותה בד"כ דיאט או רגיל? _____רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? יותר מ 3 כוסות...השיא שלי זה 3 וחצי ליטר קוקה קולה ביום 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? לא!!! 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? לא נראה לי 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה מה שמחזיק אותי 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? כן ולא איכפת לי 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? יותר טעים 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? רק קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לא!!!!!!!

English Muffin

New member
עונהה

אודה לכם אם תמלאו אותו... גיל:17 וחצי מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ג. 2-3 כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה?כי זה טעים 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם?לא יודעת 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?כי דיאט מגעיל 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

פשוט מכורה:|

גיל: 14 וחצי מין: נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום
*זה לא טוב לשיניים*
ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן ב. לא
3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן
ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה פשוט טעים לאדעת.. 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן
ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? בעיקר לא טוב לשיניים, וגם משמין. 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן
(השיניים) ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? רגיל - כי זה יותר טעים לי 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה
ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן ב. לא!!!!!!!!!!!

victoria777

New member
שונאת קולה(האם אני היחידה?)

גיל:16 וחצי מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? שותה קולה רק אם אני באוטו של ההורים,אין מה לשתות ואני ממש צמאה-דיאט כי זה מה שההורים שלי קונים. 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה?הסברתי למעלה באילו מצבים אני כן שותה קולה 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא-אני גם לא צריכה 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם?כל המשקאות המוגזים מכילים פחמן דו חמצני שזה חומר שהגוף משחרר בתהליך הנשימה אז אין טעם להחזיר אותו לגוף.משקאות מוגזים מזיקים לשיניים,ולעיתים אף גורמים לגזים ולגרעפסים. ידוע לי שבקולה יש קפאין ושהיא מזיקה לכבד אם שותים הרבה. 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא-יש לי סיבות אחרות לא לשתות קולה 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?אין טעם לענות 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? מזה משנה?הכל אותו טעם בידיוק 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לא ממש אכפת לי ת'אמת

nni8

New member
שליי

אודה לכם אם תמלאו אותו... גיל:_____ 14 מין:________ נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? _____רגיל_____ 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל (או 1) 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה?אם אני שותה כי זה טעים 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם?אני יודעת שזה לא בריא אבל אני גם ככה לא שותה הרבה אז לא אכפת לי 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?רגיל יותר טעים 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

NoFaRi1

New member
טרםרם../images/Emo115.gif

אודה לכם אם תמלאו אותו... גיל:_14 וחצי_ מין:_
_ שותה בד"כ דיאט או רגיל? _דיאט_ 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום
ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן ב. לא
3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן ב. לא
אבל יש פעמים שזה ממש חסר לי:) 4. מדוע אתה שותה קולה? כי טעים לי? 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן
לא הלך ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? זה הורס את השיניים ו... זה מאוד לא בריא. לא יודעת בדיוק מה P: 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן- אז אני שותה כוס אחת ביום במקום שניים P: וגם לא כל יום אני שותה:) ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי זה לא משמין 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן ב. לא
10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן ב. לא
11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה
ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן ב. לא

למעלה