שאלון על פירסינגים

Loves Bitch

New member
שאלון על פירסינגים

אני לא כותבת פה אבל אני צריכה שיענו לי כמה שיותר על השאלון הזה פרוייקט ואנגלית וכאלה ואני בטוחה שלא תתנגדו לקבל עוד שאלון
גיל: 1 - יש/היה לך פירסינג? 2 - אתה רוצה פירסינג? 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? תודה לכם

MK respect

New member
=]

אנלא נוהגת לענות על שאלונים קצרים..רק על ארוכים אבל בגלל שזה עוזר לך לעבודה אני אשמח מאוווווווד לעזור לך =) כפרה עליי...
גיל: 1 - יש/היה לך פירסינג?לא 2 - אתה רוצה פירסינג?כע באוזן למעלה ואולי נזם קטן ושחור.. 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים?תלוי איפה.. 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג?לא 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית-יש כאלה.. ב' - מרד נעורים/משבר-יכולהיות.. ג' - שיעמום/צורך בשינוי-כן ד' - אחר [פרט] אנשים שחושבים שזה יאפה(כמוני...
) 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג?לאא..ממש לא!!זה לא משנה מה שמשנה זה האופי.. 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך?לא כ"כ..תלוי איפה.. 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג?לא..יש בזה בעיות??? 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג?16 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? אמממ...כן נראלי...

../images/Emo111.gif

גיל: 16.8 1 - יש/היה לך פירסינג? יש 2 - אתה רוצה פירסינג? כן 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כן 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? לאחותי היה נזם.. 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר
כל הסיבות + צורך לביטוי עצמי 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לא
7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? תלוי איפה 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג?כן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 15 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? של הוריי? לא! כי הם סתם קרציות של ילדיי כן

PUZMAK J

New member
אני

אני לא כותבת פה אבל אני צריכה שיענו לי כמה שיותר על השאלון הזה פרוייקט ואנגלית וכאלה ואני בטוחה שלא תתנגדו לקבל עוד שאלון גיל: 1 - יש/היה לך פירסינג? יש לי אליקסים...נחשב? 2 - אתה רוצה פירסינג? מאד, לשון וגבה. 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כן 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? לא 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] זה כיף לחורר את הגוף וזה נראה טוב. 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? חס ושלום 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? כן 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? כן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 12 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? אתחשב, אך הם לא יהיו המשפיעים הגורליים על ההחלטה.

../images/Emo187.gif

1 - יש/היה לך פירסינג? לא 2 - אתה רוצה פירסינג? לא 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? לא.. 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? לא! 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט]
כולם. ובעיקר רצון לצומי. 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לא נראה לי... 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? לא! 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? אמממ כן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 16 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? לא..

yardenga

New member
ואייי יאאיי פירסינגג ^.^

1 - יש/היה לך פירסינג? באוזניים נחשב? כי אם כן אז יש לי משהו כמו 6... 2 - אתה רוצה פירסינג? כןןןןןןן 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כןן מאודדד 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? לאחותי יש בלשון אוף איזה זונהההה 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית טיפה.. ד' - אחר [פרט] ממ בגלל שזה יפה 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לאא ממש לאאא קיללתי והכול אבל להתרחק חח לא... 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? מאודד במיוחד בשפתייםםם גררררררר 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? כן... 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 13 חחח 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? ממ תלוי כאילו עכשיו מממ טיפה כי הם יכולים לסלק אותי מהבית אבל מגיל 16 עד 18 או מ10 ככה עד 15 בערך ממש לא!!

Ligeiro

New member
../images/Emo23.gif

גיל: 16 וחצי 1 - יש/היה לך פירסינג? כן 2 - אתה רוצה פירסינג? אבל יש :p 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כן 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? כן 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט]
אוהבים את זה. זה יפה
6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לא 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? כן 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? כן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 14 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? כן

dugabuba

New member
answers

גיל: 15 1 - יש/היה לך פירסינג? באוזניים 2 - אתה רוצה פירסינג? כן 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כן 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? כן 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? ג' א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? ממש לא 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? לפעמים 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? בערך 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 15 בערך 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? אולי

עונה...

1 - יש/היה לך פירסינג? היה 2 - אתה רוצה פירסינג? לא 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כן 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? לא 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' -
מרד נעורים/משבר
ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לא 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? לא מושך אבל יפה 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? כן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? גיל 15 או 16 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? אולי

ככה בא לי לענות....:)

גיל: 19.8 1 - יש/היה לך פירסינג? אם עגילים באוזניים נחשבים אז כן שלושה 2 - אתה רוצה פירסינג? בעיקרון, רוצה עוד עגיל באוזן ובגבה 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? אין לי בעיה איתם 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג?לאחותי..נזם 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג?מנטליות ומהפכה תרבותית א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] מנטליות ומהפכה תרבותית 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג?ממש לא..להיפך 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך?תלוי למי 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג?אכן כן..כמו בכל דבר גם בשוקולד יש סכנה בריאותית וגם ברכיה על אופנוע ונסיעה באוטובוס יש סכנה לתאונת דרכים או שמא תתפוצץ ממחבל מתאבד.. 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג?12 בנות 13 בנים 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג?אכן כן לרוב אכבד

Angel On Earth

New member
עונה:

גיל: 1 - יש/היה לך פירסינג? 2 - אתה רוצה פירסינג? 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג?

Angel On Earth

New member
אופסס...נשלח בלי התשובות..עונה:

גיל:14 1 - יש/היה לך פירסינג?לא היה לי פירסינג 2 - אתה רוצה פירסינג?לא 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים?אממ..מי שרוצה אז שיעשה.. 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג?לאחותי יש נזם באף,זה נחשב? 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] - אני חושבת שבגלל שחושבים שזה יפה אבל יכול להיות שאם ההורים לא מסכימים אז עושים את הפירסינג כצורך למרוד. 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג?לא,זה לא אומר שהוא שונה.. 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך?אולי..אין לי מושג..אני לא חושבת ככה. 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג?אממ..לחלקן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג?מעל גיל 15. 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג?אני אחשוב על זה אבל לא יודעת..לא בטוח שאתחשב..

Green Day O

New member
מי הטיפש/ה שחיבר את זה?

השפעה חברתית? מרד נעורים? שעמום??? בואנה חשבת שאולי אנשים פשוט אוהבים את זה? השאלון הזה פשוט שטחי, מצטערת.

עונה...

גיל: 1 - יש/היה לך פירסינג? לא 2 - אתה רוצה פירסינג? כן 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? בכללית, כן. 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? אחותי 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לא 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? לא קשור. לא מושך ולא דוחה. 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג?כן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? אין גיל.. 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? ההורים שלי כן, כי בלי אישור שלהם אני לא יכולה לעשות.. אבל אם לא הייתי צריכה אישור מאף אחד? אז לא..

עונה...

גיל: 14 1 - יש/היה לך פירסינג? באוזניים חח 2 - אתה רוצה פירסינג? כה באף ובטבור 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? לא ממש 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? באוזניים, ולאיזה דודה די רחוקה אבל שאנחנו בקשר טוב איתה יש בגבה ובאף 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לא 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? לא 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? כה 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 13 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? זו הסיבה העיקרית למה אני לא עושה...

coullette

New member
חיעלהחוןלח

גיל: 21 1 - יש/היה לך פירסינג? לא 2 - אתה רוצה פירסינג? אולי 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כן אבל לא בהגזמה 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? בן דוד 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? כי זה יפה א' - השפעה חברתית ב' - מרד נעורים/משבר ג' - שיעמום/צורך בשינוי ד' - אחר [פרט] 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לא 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? כן 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? כן 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 18 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? לא

ybenor

New member
שלי..

גיל: 14 1 - יש/היה לך פירסינג? באוזן 2 - אתה רוצה פירסינג? בלשון ובאף 3 - האם אתה בכלליות בעד פירסינגים? כן אבל לא בהגזמה 4 - האם לאחד מבני משפחתך [הורים, ילדים, אחים] יש פירסינג? לא... רק לי 5 - מה לדעתך הסיבה הנפוצה ביותר לפירסינג? א' - השפעה חברתית ממש לא ב' - מרד נעורים/משבר קצת גם זה ג' - שיעמום/צורך בשינוי בעיקר ד' - אחר [פרט] 6 - האם תתרחק ממישהו רק בגלל שיש לו פירסינג? לאא 7 - האם אתה חושב שפירסינג זה דבר מושך? תלוי איפה ואם זה מתאים 8 - האם אתה מודע לסכנות שיש בעשיית פירסינג? כן בערך... 9 - מה לדעתך הגיל המינימלי שצריך לעבור כדי לעשות פירסינג? 8 10 - האם תתחשב בדעתם של הורייך/ ילדייך במידה ותרצה לעשות פירסינג? אממ כן

למעלה