שאלון על עצמכם

עדידית 1

New member
שאלון על עצמכם

על עצמכם: שם: גיל: כינוי בתפוז: מאכל אהוב: מוטו לחיים: צבע אהוב: מאכל אהוב: חטיף/ממתק אהוב: תכונה אצלכם שאתם שונאים: מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: -סוף- עדי

shminia com

New member
עונה!

שם: עדי גיל:13 כינוי בתפוז:shminia com מאכל אהוב:? מוטו לחיים: חייה ותן לחיות , חייך לעולם והוא יחייך בחזרה, ושכחתי מה עוד.. צבע אהוב:תכלת מאכל אהוב: שאלת כבר חטיף/ממתק אהוב:במבה תכונה אצלכם שאתם שונאים:כרגע,שאני קוראת ספוילרים ובא לי לבכות בגלל איה מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:מדליקים מזגן לובשים בגדים נוספים. היית חייבת להזכיר לי שקר לי?
? השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:הרבה איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:אין מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:לא הבנתי מה הולך פה כי חצי פרק לא שמעתי מה אמרו ואז ראיתי את ההקלטה איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:דמות מתוך כל השקנים? אין דבר כזה.. אז מכל הדמויות אני אוהבת את ניני-איה איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:אין כזו האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: לא אבל זה לא אורמ שאני לא עושה את זה

שכטרון

New member
עונה!.!.!../images/Emo59.gif

על עצמכם: שם: עדן גיל: 16 כינוי בתפוז: שכטרון (דה...
) מאכל אהוב: כל פעם משתנה
מוטו לחיים: אם תרצה - תצליח! (עכשיו חשבתי על זה...) צבע אהוב: ירוק מאכל אהוב: שאלת כבר
חטיף/ממתק אהוב: שוקולד תכונה אצלכם שאתם שונאים: ביישן (זה גרם לי להפסיד הרבה דברים חד-פעמיים בחיים
) מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: תלוי... השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: לא זכור ממש... איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: הקטעים שאיה ממש אגואיסטית בהם מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: צמרמורת...
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: ניני
איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: דורון
האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כן!

עדידית 1

New member
-תשובות לשאלון-../images/Emo40.gif

על עצמכם: שם: עדי גיל: 10.5 כינוי בתפוז: עדידית 1 מאכל אהוב: שניצל ופסטה מוטו לחיים: כמו ידידיה: "תמיד לא לתת פחות מ-100 אחוז" צבע אהוב: אדום וכחול מאכל אהוב: אופס, כתבתי פעמיים.. שוב, שניצל ופסטה חטיף/ממתק אהוב: במבה תכונה אצלכם שאתם שונאים: שאני עצבנית יותר מדי ומוציאה את הכעס על אחרים והם לא אשמים. מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: כשאני קופאת מקור אני אוכלת איזה 3 שקיות של במבה אפילו יותר.. השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: את הקטע שבו ניני ניצח את אדם בשחמט :) איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: את הקטע שבו אדם צחק על ניני שהוא הקיא.. מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: הרגשתי עצב גדול ועצום שאי אפשר לתאר אותו איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: את ניני (ידידיה ויטל) איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: את לילי (ליאת ביין) האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כן.. מאוד!!

עדידית 1

New member
בעצם.. מוטו נוסף

המוטו שאמרתי אבל יותר מזה: "ללב אין מבצעים, על הטעויות משלמים, שברת-שילמת"

chen010189

New member
אני

על עצמכם שם:חן גיל:17 כינוי בתפוז:chen010189 מאכל אהוב:סלט ירקות עם רוטב אלף האיים מוטו לחיים:אמ....... לא עולה לי אחד כרגע צבע אהוב:סגול מאכל אהוב:אמרתי! חטיף/ממתק אהוב:ביסלי תכונה אצלכם שאתם שונאים:חוסר סבלנות מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:קופאים מקור השמינייה ואתם: איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:54 איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:אף פרק לא שנאתי מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:זה היה צורם איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:דמות? מיקה איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:לא שונאת, אני תמיד אומרת שכל דמות תורמת לסדרה ובגלל זה גם אם המצב היה חוזר לשגרה, העובדה שאיה חסרה הייתה בולטת האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:ספוילרים, תלוי בגודל שלהם. ותקצירים לא, כי אז אני רואה ת'פרק בלי ציפייה לכלום..

zahyy

New member
תורי -זה כזה שאלון קצר !../images/Emo98.gif

שם: צחי גיל: 16 עוד מעט כיוני בתפוז: zahyy מאכל אהוב: פיצה הברוגר או כל ג'נק פוד מוטו לחיים: NEXT צבע אהוב: כחול -טורקיז-אפור מאכל אהוב: היה כבר... מה זה פה??? חטיף/ממתק אהוב: כיףלי -טבעות בצל תכונה אצלכם שאתם שונאים: מציקן - מעצבן- מחטט- דחוף ת'אף לכל חור שחור מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: אני אוהב קור וככל שיותר קר יותר טוב --השמינייה ואתם--- איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: פרק 59 איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: NEXT מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: ביאוס גדול ואני עדיין חושב שהיא חיה איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: ידידה ויטל ועדי היברלוי איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: לילי האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כשבא לי ואם אין לי כוח אני לא קורא -סוף- צחי

shminia net

New member
עונה

שם:כרמל גיל:15 כינוי בתפוז:shminia net מאכל אהוב: שניצל תירס מוטו לחיים: "אל תסתכל על כוס שרק חצי מלאה,קום ותמלא אותה!" צבע אהוב: ירוק חטיף/ממתק אהוב: במבה תכונה אצלכם שאתם שונאים: לפעמםי מדבר שטויות
מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מתקרב למקור חום השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: הקטע של המכתב של ניני לאיה פשוט שבר אותי איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: את הקטע עם כל הורדים שהגיעו לנטשה מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: לא משהו מיוחד איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: מיקה איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: מולי האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: לא תמיד אוהב אבל חייב לקרוא

i love skat

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo187.gif

על עצמכם: שם:אביב גיל:14.9 כינוי בתפוז:i love skat מאכל אהוב:ממ..ממולאים..
מוטו לחיים:בסוף תמיד טוב אז אם לא טוב זה לא הסוף..
צבע אהוב:תכלת\ורוד חטיף/ממתק אהוב:במבבבהה
תכונה אצלכם שאתם שונאים:דאגת יתר מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:נכנסת מתחת לשמיכה\מדליקה חימום השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:פרק 71 ו-17 איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:לא נראלי שהיה כזה..
מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:עצובה ביותר..וגם מופתעת..לא הבנתי מה הולך.. איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:ממ..ניני[ידידיה] איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:מממ...ניצן
היא מחליפה את איפה..
האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:לא ממש..

Oshi love Tamir

New member
תשובות

על עצמכם: שם:אושרת גיל:18 ב5 בפברואר(חחח סורי שאני מזכירה את זה כל הזמן) כינוי בתפוז:Oshi love Tamir זה ממש ממזמן וזה היה חבר שלי לשעבר אבל לא שיניתי כי כבר מכירים אותי פה בשם הזה
מאכל אהוב:ספגטי מוטו לחיים:לעזור לזולת ושכולם יתייחסו יפה אחד אל השני
צבע אהוב:ורוד וכחול חטיף/ממתק אהוב:כל דבר עם שוקולד תכונה אצלכם שאתם שונאים:ביישנות מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:מתחממת במזגן בסלון על חום או מתכרבלת בפוך
השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:את הפרק של היום נראה לי
איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:שום פרק...קטע אולי אני לא אוהבת את הקטעים שנטשה כעסה על דורי בעונה הראשונה ואת כל הקטעים שאיה חשבה שכל העולם נגדה
מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:נטשה
איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:אף אחד האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:כן כי אני לא יכולה להתאפק

Oshi love Tamir

New member
אה ובקשר לשאלה שראיתי...

את המטוס המרוסק שבטלוויזיה גם הלב שלי התרסק

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

על עצמכם: שם:לוטם גיל:14(באפריל) כינוי בתפוז:Hollaback Girl14 מאכל אהוב:פסטה מוטו לחיים:לקחת הכל בפרופורציות, אם מתאמצים מצליחים ו-NO MUSIC NO LIFE צבע אהוב:כחול, ורוד, סגול וטורקיז
חטיף/ממתק אהוב:במבה
תכונה אצלכם שאתם שונאים:ביישנות
מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:נכנסת מתחת לפוך עם תה/שוקו חם
השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:מתי שדדי מספר לאיה וניני שהוא אבא שלהם ופרק 55
איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:----אין כזה מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:רציתי לבכות
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:ניני איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:רוני האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:זה לא משנה לי

KiShKooSh

New member
טוב גם אני אענה...

על עצמכם: שם:ביקי גיל:16 כינוי בתפוז:רואים את הכותרת? הסתכלו ימינה מאכל אהוב:בלינצ'ס
מוטו לחיים:אל תוותרו על האהבה שלכם צבע אהוב:טורקיז חטיף/ממתק אהוב:שיהיה במבה תכונה אצלכם שאתם שונאים: חסרת טאקט, אני קשת, זה זרוע לי בנפש, אבל זה נורא מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:אני בד"כ לא קופאת מקור, אף פעם לא ממש קר לי או לא ממש חם לי השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:האחרונים ממש יפים, וכמובן פרקי המסיב "השמיניה בפעולה" איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: פרקי זכרון מהעונה הראשונה מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:לא יודעת... איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:זה חסר הגיון מה שאמרת. "איזה דמות אתם הכי אוהבים מכל השחקנים"? והדמות הכי אהובה עלי? ברור שלילי איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:תראו ידוע שהחיבה שלי לאדם לא רבה, אבל שהוא בכה היום, סוף סוף מצאתי בו את האנשויות. אז נגיד דניאל, סתם פוץ
האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: לא...

O r c h i d

New member
בוּ

על עצמכם: שם: ענבל גיל: 10.5 כינוי בתפוז: O r c h i d מאכל אהוב: פסטה מוטו לחיים: לאיודע צבע אהוב: כחול ואדום מאכל אהוב: פסטה חטיף/ממתק אהוב: במבה[?] תכונה אצלכם שאתם שונאים: חוסר סבלנות... מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מנסים להתחמם[?] השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: 54 והפרק של היום[74, לא?] איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: אף אחד
מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: לאיודע
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: קודם כל, *מתוך כל הדמויות. אני אחזור על זה בפעם ה100
צריך שתהיה הפרדה בין השחקנים לדמויות. ואמ, הדמות האהובה עליי היא ניני, והשחקניות/שחקנים האהובים עליי הם: ליאת ביין, מיקי קם, אדית חצור ועוד כמה... איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: לאיודע האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: לפעמים

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo3.gif

על עצמכם שם:נעם גיל:13, עוד חודש ויום
כינוי בתפוז:נעמקה19 מאכל אהוב:גלידה מוטו לחיים:אקונה מטאטא. זה אומר...אל תדאג צבע אהוב:ירוק מאכל אהוב:פיצה
ופסטה ולזניה...
חטיף/ממתק אהוב:גלידה, אמרתי את זה קודם תכונה אצלכם שאתם שונאים:אובססיביות וכשאני כועסת אני ישר מתפרצת מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:אומרת לכל העולם כמה קר לי
השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:הכי אהבתי את פרק 54. הקטע שאני הכי אוהבת, זה נראה לי השיחה של דדי ודגנית בפרק 31. אני יודעת אותה בע"פ איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:את פרק 56, ואת הקטע שדגנית מתנהגת מוזר בפרק של אתמול מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:הרגשתי נורא. התחלתי לבכות. ואמרתי "אומייגד!". הייתי בהלם איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:דגנית, ואת השחקנית אדית חצור איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:מולי
האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:כן
מה, זהו? זה היה קצר

למעלה