שאלון על עצמכם!

KiShKooSh

New member
אשאל ,מדוע ?

אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלו. מעולם לא פגשתי אותון אז על זה אני לא יכולה להגיב למה הוא סנוב קובי?

nWkobi

New member
כי....

פגשתי אותו כשהוא הופיע ביום הסטודנט שלנו...בין השאר הופיעו שם גם מוקי והיהודים. הם נשארו איזו שעה לאחר ההופעה ודיברו עם הסטודנטים שבאו והצטלמו וכו'...ואילו מר לידר ברח מיד לאחר ההופעה. סנוב כבר אמרתי?

KiShKooSh

New member
אינך יודע...

הוא היו לו דברים חשובים על הראש? אולי הוא היה חייב ללכת? אולי היתה לו עוד הופעה? יש מיליון ואחד תררחישים אפשריים, ואם לא דיברת איתו ממש והוא התנהג בצורה מתנשאת, אז קשה לומר זאת..

שכטרון

New member
נכון...../images/Emo59.gif

למפורסמים לא תמיד יש זמן. לפעמים הם עמוסים בהופעות וכאלה...

nWkobi

New member
ביקי

הייתה קצת בעיה לדבר איתו...כשהוא לא הסתכל לכיוון של אף אחד אחרי ההופעה...כך שגם עם ניסיתי זה היה בלתי אפשרי בעליל.

KiShKooSh

New member
אני עדיין טוענת שהוא היה לחוץ בזמן

יש מיליון תרחישים שונים קובי...

R o n 2 5 6

New member
עונה

מה התחביבים שלכם?מחשב,טלוויזיה,שחייה,כדורסל ולראות את השופטים הרמאיים
איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים?ניני ודורי-אין עליהם איזה מאכל אתם הכי אוהבים?שניצל
כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה?שעתיים-שלוש? כמה שעות ביום אתם בפורום?לא יודע זמר/ת אהוב/ה?לא יודע איזה תוכניות חוץ מהשמינייה אתם אוהבים?אממ,חברים ומכושפות האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?כן,הארי פוטר וכו' איזה סרט הכי אהבתם?היו כמה טובים שראיתי לאחרונה:דודג'בול,לדפוק חתונה.בכלל,יש הרבה סרטים טובים האם אתם לומדים שפות?כה,אנגלית וצרפתית שבה אני משגע את כולם

nWkobi

New member
אני

מה התחביבים שלכם? ספורט ומוזיקה בעיקר. איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים? איה
איזה מאכל אתם הכי אוהבים? שניצל(שאני מכין
). כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה? אין לי שמץ. כמה שעות ביום אתם בפורום? אין לי שמץ. איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים? נלך על זמר ולהקה: שלמה ארצי ומשינה. איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים? ER,התוכניות בריאליטי טי וי ועוד טונה בערך... האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה? לא איזה סרט הכי אהבתם? היו הרבה... האם אתם לומדים שפות?(אני ספרדית..) אני אמנם כבר לא לומד אבל אני מצוין באנגלית.

עווווווווונה

מה התחביבים שלכם?טלוויזיה ומחשב
איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים?רוני :) איזה מאכל אתם הכי אוהבים?פיצה כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה?המוווון כמה שעות ביום אתם בפורום?ךא יודעת
איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים?עדי כהן איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים?פלורנסייטה האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה?ללללא ממש לא איזה סרט הכי אהבתם?13 האם אתם לומדים שפות?כן.. ולצערי ערבית בעעע

עדידה16

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

מה התחביבים שלכם?אינטרנט (
), להיפגש עם חברות, קריאה, טלוויזיה וכו'
איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים? אני אוהבת הרבה. אני מאוד אוהבת את מיקה
איזה מאכל אתם הכי אוהבים?סושי, בלינצ'ס ושוקולד
כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה?לפעמים אני לא רואה בטלוויזיה כלום חוץ מהשמינייה ולפעמים שעתיים-שלוש, תלוי ביום
כמה שעות ביום אתם בפורום?הרבה
איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים?כל מיני, אני אוהבת את אבריל לאבין איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים?משחק מכור, חברים האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה?כן. כל מיני
איזה סרט הכי אהבתם?המון!!! האם אתם לומדים שפות?צרפתית ואנגלית

uoston

New member
עונה../images/Emo197.gif

מה התחביבים שלכם?לראות פלורי' ושמיני'
, לשמוע מוזיקה,
להיות עם חברות,להיות עם עצמי לפעמים("חופשי זה לגמרי לבד!!!!!"
) איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים?מיקה!!!!
איזה מאכל אתם הכי אוהבים? לחם+משו על זה...חח.....
כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה?נראה לי שלוש שעות (אבל לא רצוף)
כמה שעות ביום אתם בפורום? אולי 20 דקות
איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים? אין לי מועדפים.... איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים?פלורי!!!!!!!!!!!!!!!
האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?כן!!
איזה? הארי פוטר!! ובעיקר של מתח!!
איזה סרט הכי אהבתם? מה שאהבתי לאחרונה היה פיטר פן.
האם אתם לומדים שפות? אנגלית בבית ספר....אבל אני יודעת קצת ספרדית

ofirush17

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה התחביבים שלכם? להיות בחשב ובעיקר תפוז, לראות טלויזיה, להיפגש עם חברות, לקרוא, לראות סרטים!
איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים?אממ כל מיני, מיקה, ניני לא יודעת...
איזה מאכל אתם הכי אוהבים?קצפת
כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה?בערך 4 שעות אבל הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי בוהה בטלויזיה כשיש תוכנית שאני אפילו לא מתעניינת בה
כמה שעות ביום אתם בפורום? כמה שאני יכולה...!
איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים? לא יודעת... אין לי ממש זמר אהוב...
איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים?משחק מכור, חברים, קצרים ועוד, הרבה...
האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה?כן, בעיקר הארי פוטר
איזה סרט הכי אהבתם? ילדות רעות, הארי פוטר, תעביר את זה הלאה, גבר מי שמטפלת, השמועה אומרת ש.. ועוד, לא יודעת אני אוהבת הרבה סרטים!
האם אתם לומדים שפות? אנגלית וצרפתית

NATALIE 20

New member
עונה

תחביבים:לרקוד,לשמוע מוזיקה,לראות T.V..., דמות אהובה:מיקה כי היא מרדנית, מאכל אהוב:שוקלד ופיצה,כמה שעות אני צופה בT.V :אף פעם לא מדדתי זמן,כמה זמן בפורום:שעה אפילו פחות,זמרת אהובה:נטליה אוריירו,תוכניות שאני צופה חוץ מהשמינייה:טלנובלות ופריים טיים,לא אוהבת ספרים,סרט:לא זוכרת ולומדת:ספרדית

Super Chuly

New member
המממ

מה התחביבים שלכם? תיאטרון, קולנוע, עריכה... איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים? דורי, מיקה, רוחל'ה איזה מאכל אתם הכי אוהבים? ספגטי בולונז של אמא כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה? בין 5 ל-6 כמה שעות ביום אתם בפורום? בין 4 ל-5 איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים? יש הרבה מאוד איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים? "להתחיל מחדש", "דאבל דייט", "חברים", "אי אר", "המחלקה" האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה? מאוד: אתגר קרת, טנסי וויליאמס, סמואל בקט, הילל מיטלפונקט, הארי פוטר איזה סרט הכי אהבתם? אין אחד, יש המון האם אתם לומדים שפות?(אני ספרדית..) אני לומדת אנגלית, בביה"ס ליהי :)

hilasapir

New member
עונה!

מה התחביבים שלכם? הרבה איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים? אני אוהבת את הסדרה לא בדיוק דמויות...הקומבינציה של כול הדמויות הופכת את זה לסדרה ממש טובה איזה מאכל אתם הכי אוהבים?כול מיני כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה? תלוי בהמון פרמטרים כמה שעות ביום אתם בפורום? כנ'ל איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים? הרבה...אבל אני יותר בקטע של להקות... איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים? האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה? כן,תלוי בהרבה דברים... איזה סרט הכי אהבתם? יש הרבה.... האם אתם לומדים שפות?(אני ספרדית..) כן

Fergie7

New member
אכן כן. אניי עונה. ../images/Emo6.gif

מה התחביבים שלכם? ספורט, מחשב, ויציאות. איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים? איה, ניני ומיקה. איזה מאכל אתם הכי אוהבים? כרובית ופיצה. כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה? לא הרבה, רק השמינייה, ולפעמים בערב. כמה שעות ביום אתם בפורום? רוב השעות שאני במחשב. איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים? אמינם! איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים? הטופ מודל הבאה. האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה? עצלנית מידי. איזה סרט הכי אהבתם? אין סרט ספציפי. האם אתם לומדים שפות? אנגלית וערבית.

../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

מה התחביבים שלכם? אין
איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים? ניני איזה מאכל אתם הכי אוהבים? צ'יפס כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה? 4-5
כמה שעות ביום אתם בפורום? שעה בממוצע ליום איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים? אואה.. מלא.. איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים? גם מלא.. ארץ נהדרת, אימאלה, הפיג'מות, המומינים ויש עוד
האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה? לא ולא
איזה סרט הכי אהבתם? מפעם גבעת חלפון מהיום הארי פוטר
האם אתם לומדים שפות? ערבית

matan116

New member
עונה מחדש (הקודם היה בן דוד שלי)

מה התחביבים שלכם?ספרים!!!!!!!!!!!!!!!!!! טלוויזיה השמינייה מחשב קניונים ומוזיקה. איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים?נטשה!!!! איזה מאכל אתם הכי אוהבים?פיצה כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה?4-5 כמה שעות ביום אתם בפורום?הרבה!!! איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים?שירי מיימון!!!!! איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים?ארץ נהדרת גיא פינס האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה? מאוד!!!!!!(נרניה,הארי פוטר וטום קלנסי...) איזה סרט הכי אהבתם?אהבתי מלא סרטים..!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

מה התחביבים שלכם?מכשו טלויזיה איזה דמות בשמינייה אתם הכי אוהבים?רוני
איזה מאכל אתם הכי אוהבים?
כמה שעות ביום אתם רואים טלוויזיה?לא יודע אבל הרבה כמה שעות ביום אתם בפורום?לא סופר איזה זמר זמרת אתם הכי אוהבים?שונא זמרים וזמרות איזה תוכניות חוץ מהשמיניה אתם אוהבים?אינויאשה וטוקיו מיו מיו האם אתם אוהבים לקרוא ספרים?איזה?כן הרפתקאות ופנטזיה איזה סרט הכי אהבתם?נרניה האם אתם לומדים שפות?לא

למעלה