שאלון על סרטים

שאלון על סרטים

אוקע, השאלון הזה נכתב משעמום..אני כזה רואה טלוויזיה וחושבת "למה אין סרטים מעניינים?" ומכבה את הטלוויזיה בשאט נפש, ואזזזז מחליטה- "בואו נכתוב שאלון על סרטים! אהא!!" יוו אני מפגרת..זו השעה או שזה הפיגור הרגיל? לאמשנה.. אגב,מוזמנים לבלוג שלי{נו אני דוחפת פרסומת בכל חור..מוחע}: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=omerush הנה בלוגע שלי..תכנסו ותכייפו.. נו אז לשאלון: בכלליות: איך קוראים לך? חובב סרטים כמוני? מה הסרט האהוב עליך? מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? הסרט שהכי הצחיק אותך? הסרט שהכי העציב אותך? הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? ראית אותו? אם כן-נכון סרט מעולה? אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה/אימה: אימה/רומן: רומן/פעולה: פעולה/קומדיה: אימה/פעולה: סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: וולט דיסני/וורנר בראדרס: באגס באני/טאז: מיקי מאוס/גופי: לוני טונס/טייני טונס: נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: מלך האריות1: הקיסר נפל על הראש: הארי פוטר1: הארי פוטר2: הארי פוטר3: שר הטבעות1: שר הטבעות2: שר הטבעות3: פיטר-פן: שודדי הקאריביים: ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר?

עונה לעצמי כמו מפגרת

בכלליות: איך קוראים לך? עומר{ואני בת!} חובב סרטים כמוני? כע,אני חובבת סרטים כמו עצמי. מה הסרט האהוב עליך? אמ..יש 2,"שיער" ו"מופע הקולנוע של רוקי" מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדיה הסרט שהכי הצחיק אותך? אממ..אני חושבת ש"אחי איפה האוטו שלי" הסרט שהכי העציב אותך? אמ..חושבת ש"טיטאניק" והסוף של "שיער" הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? "קדחת הבקתה" זה סרט כזה מפגר את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים.. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? ברור! ראית אותו? אכן אם כן-נכון סרט מעולה? מעולה! כאילו זה סרט פארודיה על סרטי אימה די מפגר וחסר משמעות כזה..אבל הוא מעולה אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} כן כן כן!! העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: קומדיה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: רומן פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: אממ..החלטה קשה..next וולט דיסני/וורנר בראדרס: בסרטים מצויירים-דיסני,בסרטים לא מצווירים-וורנר בראדרס באגס באני/טאז: טאז רולז מיקי מאוס/גופי: גופי לוני טונס/טייני טונס: לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: סרט יפה..ממש יפה =) מלך האריות1: הסרט המצוייר האהוב עלי..רק הראשון אבל! הקיסר נפל על הראש: סרט קורע מצחוק..מתה עליו הארי פוטר1: אמ..הסרט הכי טוב מבין השלושה הארי פוטר2: חביב..אפקטים חביבים הארי פוטר3: גם, אפקטים חביבים..אבל עיצבן אותי שהם היו חייבים להוריד ת'קטעים הכי חשובים{תקראו ת'ספר ותבינו} ולשים קטעים מפגרים במקום.. שר הטבעות1: סרט טוב שמפתה לראות את האחרים שר הטבעות2: גם סרט טוב, כפרע על גולום שר הטבעות3: הדרך הכי טובה לסיים סדרה. פיטר-פן: סרט מעולה..גמאני רוצה להשאר צעירה לנצח שודדי הקאריביים: וואיי סרט טוב..צריכים לצאת עוד שניים! מחכה בקוצר רוח. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אממ...אנג'לינה ג'ולי וג'וני דפ. מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? אני חושבת שג'ניפר לופז..כאילו,תמשיכי לשיר..את טובה..בזה אבל תפסיקי לשחק! או כמו שריקי גל אמרה להדר עוזרי "אני מציעה לך להחליף מקצוע" מוחעחע באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? "קדחת הבקתה" איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אנג'לינה ג'ולי. יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? בסרט אישה יפה..בסצנה שהיא הולכת לעשות שופינג וזה.. ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? חחחח..

SweetRevenge 13

New member
../images/Emo26.gif

בכלליות: איך קוראים לך?מור חובב סרטים כמוני?בערך.. מה הסרט האהוב עליך?מת לצעוק123 מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?קומדיה רומנטית הסרט שהכי הצחיק אותך?מת לצעוק 3 הסרט שהכי העציב אותך?מלך האריות 1(טראומת ילדות
) הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? מולאן 2- סרט משעמםםם את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?סדרות שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?נופ ראית אותו?-- אם כן-נכון סרט מעולה?-- אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!!-- ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!}ברור העדפות: קומדיה/רומן:קומדיה קומדיה/אימה:קומדיה אימה/רומן:אימה רומן/פעולה:רומן פעולה/קומדיה:קומדיה אימה/פעולה:אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:לא מצוירים וולט דיסני/וורנר בראדרס:דיסנייי באגס באני/טאז:טאז מיקי מאוס/גופי:מיקי לוני טונס/טייני טונס:לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:לא ראיתי מלך האריות1:עצוב הקיסר נפל על הראש:מצחיק הארי פוטר1:חמוד הארי פוטר2:הכי טוב משלושתם(בינתים.. מחכים ל18 בנוב') הארי פוטר3:הכי דפווווקקקק שר הטבעות1:לא ראיתי חח שר הטבעות2:לא ראיתי שר הטבעות3:כנ"ל להנ"ל פיטר-פן:סרט שפעם רציתי שיקרה לי אותו הדבר חח שודדי הקאריביים: משעמם ודפוק בלעעע ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?לינדזי לוהאן מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?אמה ווטסון באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?הארי פוטר איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?לינדזי לוהאן
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?בסצנת ההיפוגריף שמטיס את הארי על כנפיו (הארי פוטר 3) ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? חחחח

MissNusha

New member
אני

נו אז לשאלון: בכלליות: איך קוראים לך? נעה חובב סרטים כמוני? כן מה הסרט האהוב עליך? לא יודעת יש טונותתתת מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדיות, אימה הסרט שהכי הצחיק אותך? לא זוכרת הסרט שהכי העציב אותך? ^^^ הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? הבת של הבוס שלי את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כן ראית אותו? לא אם כן-נכון סרט מעולה? אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} אמ.. לא.. חח העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: שניהם. אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: רומן פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא מצויירים וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט דיסני!!!!! באגס באני/טאז: באגס באני מיקי מאוס/גופי: מיקיייי לוני טונס/טייני טונס: אמ.. טייני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא מכירה מלך האריות1: איך אהבתי!! הקיסר נפל על הראש: לא מכירה הארי פוטר1:יפה הארי פוטר2:^^ הארי פוטר3:^^ שר הטבעות1:^^ שר הטבעות2:^^ שר הטבעות3:^^ פיטר-פן: לא ראיתי שודדי הקאריביים: ממש יפה! ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? לא יודעת. מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? גם לא יודעת חחחח באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? אמ.. לא זוכרת את השם שלו, משהו על המילה מלאכית. איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? לא רוצה להיות שחקנית. יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? בטח, בהמון. אבל סתם חלומות.. ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? חח היה חביב..

../images/Emo110.gif

איך קוראים לך
מיכל חובב סרטים כמוני
אממממ כע אני אוהבת
מה הסרט האהוב עליך
יש המוןן
מה הז'אנר סרטים האהוב עליך
קומדיה הסרט שהכי הצחיק אותך
כל הסרטים הישראליים.. הישנים.. שעכשיו מראים בערוץ 22 כל שישי אני סתם רואה מדיי פעם וזה כ"כ מצחיייקקקקק.. אני רואה את זה ולא מפסיקה לצחוק
אבל בכלל יש מללא סרטים מצחיקים
הסרט שהכי העציב אותך
לא זוכרת הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב
אממממ סרט אימה אחד שפעם ראיתי בגיל 7 והיה מיועד ל14+
את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים
אממממ גם וגם שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"
לא חושבת חח ראית אותו
^ אם כן-נכון סרט מעולה
אם לא-כדאי לך לראות,המלצה
סבבי
ועל הסרט "שיער" שמעת
{נו איזה מין שאלה
} לא
העדפות
קומדיה/רומן
ביחדד אני אוהבת קומדיות רומנטיות זה הכי יאפה ביחד חחח
קומדיה/אימה
קומדיהה אימה/רומן
רומן חח רומן/פעולה
רומן פעולה/קומדיה
קודדייהה אימה/פעולה
עדיף כבר אימה
סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים
לא מצויירים וולט דיסני/וורנר בראדרס
לאדעת
באגס באני/טאז
באגס באני
מיקי מאוס/גופי
מיקי לוני טונס/טייני טונס
לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה
מה אתה חושב על הסרט
אישה יפה
לא ראיתי
מלך האריות1
וואאאאי שניםםם.. חחחחח אמממ חמוד
הקיסר נפל על הראש
יפה ממה שזכור לי הארי פוטר1
נחמד הארי פוטר2
^ הארי פוטר3
^ שר הטבעות1
לא ראיתי שר הטבעות2
^ שר הטבעות3
^ פיטר-פן
חמוד
שודדי הקאריביים
לא ראיתי
ועכשיו בלי קשר, טיפה על משחק/שחקנים
מי השחקן/ית האהוב/ה עליך
אגם רודברג..
מי השחקן/ית השנוא/ה עליך
לאדעת
באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה
כנ"ל איזה שחקן/נית היית רוצה להיות
אינלי מושגג יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}
כעעע
ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר

../images/Emo23.gif../images/Emo34.gifבאאאאא לי../images/Emo70.gif

בכלליות: איך קוראים לך?
סיון
חובב סרטים כמוני?
יש מצב.. מה הסרט האהוב עליך?
יש הרבה.. נגיד "פאקינג אמאל". מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?
אין לי מושג. אבל אני שונאת דברים כמו אמריקאן פאי ושונאת גם סרטי אימה. הסרט שהכי הצחיק אותך?
לא יודעת.. הסרט שהכי העציב אותך?
פרל הארבור הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?
כלמיני סרטי אימה וכאלה.. את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?
סדרות, הרבה יותר. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?
לא ראית אותו?
לא אם כן-נכון סרט מעולה?
איף יו סאי סואו אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!!
בהזדמנות. ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!}
כן העדפות: קומדיה/רומן:
קומדיה קומדיה/אימה:
קומדיה!! אימה/רומן:
רומן
רומן/פעולה:
פעולה
פעולה/קומדיה:
פעולה אימה/פעולה:
פעולה
סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:
תלוי במצברוח וולט דיסני/וורנר בראדרס:
לא'דעת. באגס באני/טאז:
באאאגס. אבל עדיף באסטר באני אם אפשר מיקי מאוס/גופי:
גופי
לוני טונס/טייני טונס:
טייני טונססססססס
נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:
סינד-פאקינג-רלה
מלך האריות1:
ו-ו-א-ו הקיסר נפל על הראש:
לא ראיתי
הארי פוטר1:
דניאל רדקליף חייב לעבוד על אוצר ההבעות שלו. הארי פוטר2:
למה השיער של אמה ווטסון מסודר כל כך? היא אמורה להיות הרמיוני! הארי פוטר3:
אמה, אחלה בוקס. רופרו, באמאשך, תסתפר
שר הטבעות1:
נחמד
שר הטבעות2:
הכי טוב מהטרילוגיה. שר הטבעות3:
יש יותר מדי סצינות סיום. פיטר-פן:
איזה מהם? שודדי הקאריביים:
לא ראיתי, מודה. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?
שחקן- בטח ג'ארד ליטו או קולין פארל, ושחקנית- אלכסנדרה דאהלסטרום ומיה קירשנר. מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?
לא חושבת שיש.. באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?
חח הארי פוטר הראשון.. איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?
רבקה לילג'ברג, כדי להתנשק עם אלכסנדרה דאהלסטרום
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?
חח כן, הנשיקה של אלכסנדרה ורבקה, לשחק את רבקה
ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר?
דווקא לא, היה אחלה.

מתוקה777

New member
עונה...

בכלליות: איך קוראים לך?מור חובב סרטים כמוני?כן מה הסרט האהוב עליך?שר הטבעות מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?קומדיה ואימה הסרט שהכי הצחיק אותך?אממ מת לצעוק 3 הסרט שהכי העציב אותך?אפקט הפרפר הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?טיטאניק את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?סדרות שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?לא ראית אותו?לא אם כן-נכון סרט מעולה? אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!}כן העדפות: קומדיה/רומן:קומדיה קומדיה/אימה:אימה אימה/רומן:רומן רומן/פעולה:פעולה פעולה/קומדיה:קומדיה אימה/פעולה: סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:סרטים לא מצוירים וולט דיסני/וורנר בראדרס:וורנר בראדרס באגס באני/טאז:באגס באני מיקי מאוס/גופי:גופי לוני טונס/טייני טונס:לוני נו מספיקקקקקקק עם זההההה!!!! מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:נחמד מלך האריות1:לא ראיתי הקיסר נפל על הראש:נחמד הארי פוטר1:בסדר לא ממש אהבתי הארי פוטר2:יותר טוב מהראשון הארי פוטר3:גם יפה שר הטבעות1:וואי מעולה שר הטבעות2:עוד יתר מעולה שר הטבעות3:בכלל שיא המעולה פיטר-פן:לא ראיתי שודדי הקאריביים:נחמד ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?אלייז'ה ווד מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?אנגולינה ג'ולי באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?יש הרבה סרטים אבל בגלל זהם באכות כזאת אני לא זוכרת איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?אממ לא יודעת יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?כשסאם אמר לפרודו שהוא לא יעזוב אותו כי הוא הבטיח והוא גם לא מתכוון לעזוב ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר?כן

emperor28

New member
אני

בכלליות: איך קוראים לך? אבישי חובב סרטים כמוני? כמובן מה הסרט האהוב עליך? קון אייר מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? מתח/פעולה הסרט שהכי הצחיק אותך? לא אוהב כל כך סרטים מצחיקים ככה שלא עולה לי הסרט שהכי העציב אותך? טיטניק אולי הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? אממ אין כזה את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? אממ לא ראית אותו? לא.. אם כן-נכון סרט מעולה? אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} שיער? גם לא.. חחח העדפות: קומדיה/רומן: אף אחד קומדיה/אימה: אימה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: פעולה פעולה/קומדיה: פעולה אימה/פעולה: פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: שניהם סבבה וולט דיסני/וורנר בראדרס: וורנר נראה לי באגס באני/טאז: באגסססססס מיקי מאוס/גופי: מיקי לוני טונס/טייני טונס: לוני כי דאפי דק יותר מגניב שם נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: אחלה סרט הקיסר נפל על הראש: לא ראיתי הארי פוטר1: אחלה סרט דווקא הארי פוטר2: סרט טוף הארי פוטר3: סרט טוף חחחחח שר הטבעות1: לא ראיתי(מאמינים?) שר הטבעות2: כנ"ל שר הטבעות3: כנ"ל פיטר-פן: אממ איזה מהם? שודדי הקאריביים: סרט בן זונהההההההההההה צריך לצאת המשך או משו לא? ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? ניקולאס קייג' מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? אין באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? אממ לא מבין בזה כל כך איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? לא רוצה יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? אמממ לא יודע

Thade

New member
שלי

בכלליות: איך קוראים לך? דריה. חובב סרטים כמוני? חובבת סרטים מושבעת. מה הסרט האהוב עליך? "בחזרה לעתיד". מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? אני אוהבת את כל הז'אנרים,חוץ מקומדיות רומנטיות,קומדיות נעורים ודרמות משפחתיות. הסרט שהכי הצחיק אותך? "מונטי פייתון והגביע הקדוש". הסרט שהכי העציב אותך? "המספריים של אדוארד". הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? "שר הטבעות-שני הצריחים". את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? מן הסתם... ראית אותו? לא. אם כן-נכון סרט מעולה? לא ראיתי. אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! אני אראה כשיראו את זה ביס. ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!}: ברור! ואותו גם ראיתי,ואהבתי. העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה. קומדיה/אימה: אימה. אימה/רומן: אימה. רומן/פעולה: פעולה. פעולה/קומדיה: קומדיה. אימה/פעולה: אימה. סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: סרטים לא מצויירים. וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט דיסני. באגס באני/טאז: באגס באני. מיקי מאוס/גופי: גופי לוני טונס/טייני טונס: לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה- יופי,באמת לא הבנתי מה זה קשור לסרטים... מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: קיטש. מלך האריות1: בעע. הקיסר נפל על הראש: לא ראיתי. הארי פוטר1: בעע. הארי פוטר2: בעע כפול. הארי פוטר3: בעע משולש. שר הטבעות1: בסדר. שר הטבעות2: איכ. שר הטבעות3: דאבל איכ. פיטר-פן: המצויר? גם בעע. שודדי הקאריביים: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? מייקל ג''י פוקס
והלנה בונהם קרטר. מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? ג'וד לאו
וסקרלט ג'והנסון (לא לסקול!). באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? יש כל כך הרבה,אני לא יודעת באיזה לבחור... אה-הא! נזכרתי- "פרדי נגד ג'ייסון"! איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אף אחת. אם השאלה הייתה "איזה שחקן/ית היית רוצה לעשות",אז היה על מה לדבר... יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? כל סצנה עם טים רות' ב"כוכב הקופים" (של טים ברטון). טים רות' כזה מושלם
ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? לא!
יש כל כך מעט שאלונים על סרטים...

NiKi†a

New member
=]

בכלליות: איך קוראים לך? שירן חובב סרטים כמוני? יאפ מה הסרט האהוב עליך? Saw. מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? אימה הסרט שהכי הצחיק אותך? סדנה לעצבים, הכי מתוק שיש =] הסרט שהכי העציב אותך? פרחים בעליית הגג הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? אוו יש המון \: את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כן, איכ.. ראית אותו? כן, איכ.. אם כן-נכון סרט מעולה? לא, איכ.. אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!!- איכ לא. ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!}- כן העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: אימה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: פעולה פעולה/קומדיה: מממ..קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא מצויירים וולט דיסני/וורנר בראדרס: דיסני [: באגס באני/טאז: שניהם :) מיקי מאוס/גופי: גופי לוני טונס/טייני טונס: לוני מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: יאמי..רארר
הקיסר נפל על הראש: אחלה סרט [: הארי פוטר1: מצויין הארי פוטר2: מצויין הארי פוטר3: מצויין שר הטבעות1: סרט טוב שר הטבעות2: סרט מאוד שר הטבעות3: כל כך טוב..
פיטר-פן: מצוייר? P: שודדי הקאריביים: מיי פייבוריט [: ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? ריייצ'ל וויז מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? הילרי דאף באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? הפלישה ממאדים P: איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? כן [: ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? פסדר נו.

D:

איך קוראים לך? "לכרטיס האישי לחץ כאן" אה-הא. חובב סרטים כמוני? המ, אני אוהבת סרטים, לא יודעת עד כמה את אוהבת :} מה הסרט האהוב עליך? Mononoke Hime, Titanic, The Last Unicorn. מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? האמת שזה נורא תלוי במצב רוח שלי O.O הסרט שהכי הצחיק אותך? היו מעט מאוד סרטים שהצחיקו אותי האמת... אני קהל קשה P: הסרט שהכי העציב אותך? טיטאניק =/ זה כ"כ מרגש... הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? הממ, שחר המתים נדמה לי את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? נדמה לי שסדרות ^^ שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? נופ. ראית אותו? לא שמעתי עליו, כך שגם לא ראיתי אותו. אם כן-נכון סרט מעולה? >< אם לא-כדאי לך לראות,המלצה! אוקיי, אני אחשוב על זה :} ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} סרט? אמ... שמעתי על המחזמר אם זה עוזר O_O העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: אימה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: פעולה פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: הממ, נדמה לי שלא מצוירים וולט דיסני/וורנר בראדרס: דיסני באגס באני/טאז: אף אחד מהם.. ג'סיקה ראביט שולטת *___* מיקי מאוס/גופי: מיקי =/ אבל אני לא אוהבת את שנייהם לוני טונס/טייני טונס: וולט נו מספיקקקקקקק עם זההההה: מיאווווו בדיוקקקקקק מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: נחמד מאוד!.. חבל שלא ראיתי |: מלך האריות1: סרט שולייט O: הקיסר נפל על הראש: נחמד... אבל זה בתקופה שדיסני התחילו להתדרדר P: הארי פוטר1: איכס הארי פוטר2: פוי הארי פוטר3: יאק שר הטבעות1: לא אהבתי שר הטבעות2: לא חיבבתי שר הטבעות3: לא סימפטתי פיטר-פן: X_X נמ.. לא שודדי הקאריביים: נחמד מאוד ^^ ג'וני דפ, תעשה לי פיראט T_T ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? לוסי ליו, קמרון דיאז מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? סנדרה בולוק[או מה שמה] באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? כל הסרטים הישראליים שראיתי P: איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אף לא אחת. יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? כע במלך האריות1, כשסימבה בורח מעדר הג'אמוסים שרודף אחריו [לפני שאבא שלו נהרג] הייתי רוצה להיות סימבה. זה נראה לי מזה ספורט טוב... סתם נו, אין לי מושג =/// ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? שמחה? נה. זה שאלון חביב.

noa131

New member
שוב משעמם לי...

בכלליות: איך קוראים לך? נועה חובב סרטים כמוני? תלוי עד כמה אתה חובב סרטים.. מה הסרט האהוב עליך? אממ... נראה לי שמולן רוז' אבל לא יודעת... מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? אימה הסרט שהכי הצחיק אותך? יורוטריפ נראה לי... גם מגרש השדים היה משעשע הסרט שהכי העציב אותך? טיטניק ומולן רוז'.. הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? פרוייקט המכשפה מבלייר- משעממממממממם את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? אממ.. לאדעת.. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?לא ראית אותו?לא אם כן-נכון סרט מעולה?לא אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!!נחשוב עליך ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!}יאפ העדפות: קומדיה/רומן:אמממ קומדיה רומנטית..=]] קומדיה/אימה: אימה קומדית...חח סתם... אימה... אימה/רומן: אימה.. או שאימה רומנטית? רומן/פעולה: פעולה רומנטית..חח.. אממ לאדעת... פעולה/קומדיה: פעולה קומדית.. ברצינות..חח אימה/פעולה: אימה... סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא מצויר וולט דיסני/וורנר בראדרס: מה זה משנה...? באגס באני/טאז: שניהם.. מיקי מאוס/גופי: שניהם.. לוני טונס/טייני טונס: שניהם נו מספיקקקקקקק עם זההההה!! צודקת.. מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא זוכרת אם ראיתי אותו.. מלך האריות1: לא זוכרת מה היה בו... הקיסר נפל על הראש: לא ראיתי הארי פוטר1: גרוע יחסית לספר הארי פוטר2: גרוע יחסית לספר הארי פוטר3: גרוע יחסית לספר שר הטבעות1: סבבה שר הטבעות2: נחמד שר הטבעות3: מגניב פיטר-פן: וואי זה היה מזמן.. לא זוכרת.. שודדי הקאריביים: אחלה סרט.. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אממ.... לאדעת... אומה תורמן?...(?) מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? כל הבלונדיניות חסרות השכל שקוראות לעצמן שחקניות באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? קרוסרודס איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אמממ... לאדעת... אומה תורמן? יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? אממ... לוידעת... בסצנה ביורוטריפ שהם מקבלים מלאאאאאאאא אוכל וכאלה...חח ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? לא.. עכשיו שוב יהיה לי משעמם...

עונה

בכלליות: איך קוראים לך? ספיר חובב סרטים כמוני? כן מה הסרט האהוב עליך? הרבה מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדייה הסרט שהכי הצחיק אותך? שישי הפוך הסרט שהכי העציב אותך? לא זוכרת הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? אין כזה את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? שניהם שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? לא ראית אותו? לא אם כן-נכון סרט מעולה? אולי אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! סבבה.. נראה. ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} דהההההההההה העדפות: קומדיה/רומן: ת'אמת שניהם קומדיה/אימה:שניהם אימה/רומן: שניהם רומן/פעולה: שניהם פעולה/קומדיה: שניהם אימה/פעולה: שניהם סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: שניהם וולט דיסני/וורנר בראדרס: שניהם באגס באני/טאז: באגס וטאז מיקי מאוס/גופי: שניהם לוני טונס/טייני טונס: שניהם נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: עצוב מאוד הקיסר נפל על הראש: לא ראיתי הארי פוטר1: לא ראיתי הארי פוטר2: לא ראיתי הארי פוטר3: לא ראיתי שר הטבעות1: לא ראיתי שר הטבעות2: לא ראיתי שר הטבעות3: לא ראיתי פיטר-פן: יפה שודדי הקאריביים: מהמם ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? הראל סקעת (והוא שחקן! לא רק זמר..) מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? -- באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? לא יודעת איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אפחד יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? אם כבר אז כל הסרט (ושיהיה יפה ואיכותי) ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? כן

בלבוש1

New member
עונה../images/Emo13.gif

נו אז לשאלון: בכלליות: איך קוראים לך? ענבל
חובב סרטים כמוני? כן מה הסרט האהוב עליך? ברוס הגדול מכולם!
מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדיה! הסרט שהכי הצחיק אותך? לא יודעת.. הסרט שהכי העציב אותך? תעביר את זה הלאה..
הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? לא נראה לי שיש.. את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סדרות
שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? לא ראית אותו? לא אם כן-נכון סרט מעולה? -- אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} אממ.. לא
העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה
קומדיה/אימה: קומדיה
אימה/רומן: אימה
רומן/פעולה: רומן..?!
פעולה/קומדיה: קומדיה!
אימה/פעולה: אימה
סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: סרטים מצויירים
וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט דיסני
באגס באני/טאז: באגס באני מיקי מאוס/גופי: גופי
לוני טונס/טייני טונס: לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: -- מלך האריות1: סרט מרגש
הקיסר נפל על הראש: מצחיק
הארי פוטר1: יפה!! הארי פוטר2: יפה!! הארי פוטר3: יפה!! שר הטבעות1: -- שר הטבעות2: -- שר הטבעות3: -- פיטר-פן: יפה! שודדי הקאריביים: -- ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אדי מרפי מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? לא יודעת.. באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? טלנובלה בע"מ.. איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? כולם
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? לא יודעת..
ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? מאוד!
שאלון כיפי! בה ביי ענבל

פפףףף../images/Emo125.gif]

בכלליות: איך קוראים לך?
שי חובב סרטים כמוני?
כה מה הסרט האהוב עליך?
שר הטבעות
מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?
פנטזיה, מדע בדיוני, מלחמה, מתח... הסרט שהכי הצחיק אותך?
שרק 2 בפעם הראשונה שראיתי אותו
הסרט שהכי העציב אותך?
קוראים לי סם, למצוא את ארץ לעולם לא... ועוד... יש הרבה, לא זוכרת... הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?
כל סרט ישראלי
את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?
גם וגם שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?
לא ראית אותו?
לא ועל הסרט "שיער" שמעת?
שמעתי, לא ראיתי העדפות: קומדיה/רומן:
קומדיה קומדיה/אימה:
קומדיה אימה/רומן:
רומן רומן/פעולה:
פעולה פעולה/קומדיה:
פעולה אימה/פעולה:
פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:
אני אוהבת גם וגם
וולט דיסני/וורנר בראדרס:
שניהם טובים באגס באני/טאז:
באגס מיקי מאוס/גופי:
גופי נראה לי לוני טונס/טייני טונס
אפ'חד מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:
יכולה לראות אותו מליון פעמים מלך האריות1:
אחד היצירות הכי טובות של וולט דיסני, סרט מדהים. הקיסר נפל על הראש:
פעם ראינו אותו בבצפר ונרדמתי אז לוידעת
הארי פוטר1:
חרא הארי פוטר2:
חרא הארי פוטר3:
כבר מתחיל לראות יותר כמו סרט נורמלי אבל בלי שום קשר לספר.... שר הטבעות1:
מדהים!
שר הטבעות2:
מדהים!
שר הטבעות3:
מדהים!
פיטר פן:
לא ראיתי את החדש שעשו, אבל המצויר מדהים! שודדי הקאריביים:
יודעת אותו בעל פה, סרט נחמד+ ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?
ג'וני דפ, אלייז'ה ווד, ויגו מורטנסן, קייט ווינסלט... מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?
כלמיני מתלהבות כאלו כמו הילארי דף וחברותיה הנורא מעצבנות.... באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?
פפחחח... בהארי פוטר השלישי יש איזה קטע אחד זוועתי שובר שיאים של משחק מחורבן... אבל זה לא כל הסרט... איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?
אף אחד... יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?
כה... הסצינה המדהימה בשר הטבעות - שיבת המלך, כשהפרשים של רוהאן מגיעים לעיר הלבנה
....

תשובותת

בכלליות: איך קוראים לך?בר חובב סרטים כמוני?כן מה הסרט האהוב עליך?הכוכבים של שלומי מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?קומדיה הסרט שהכי הצחיק אותך?מת לצעוק 1 הסרט שהכי העציב אותך?לא זוכרת יש הרבה.. הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?פוטי טאנג חח את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?סדרות שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?לא ראית אותו?לא אם כן-נכון סרט מעולה?- אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!}-ברור העדפות: קומדיה/רומן:קומדיה קומדיה/אימה:קומדיה אימה/רומן:אימה רומן/פעולה:פעולה פעולה/קומדיה:קומדיה אימה/פעולה:אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:מצויירים וולט דיסני/וורנר בראדרס:וולט דיסני באגס באני/טאז:טאז מיקי מאוס/גופי:מיקי לוני טונס/טייני טונס:לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:ממש יפה מלך האריות1:נוסטלגיהה הקיסר נפל על הראש:לא זוכרת=/ הארי פוטר1:מעניין הארי פוטר2:לא ראיתי הארי פוטר3:כנ"ל שר הטבעות1:ארווווך שר הטבעות2:ארוווווך שר הטבעות3:ארווווווך פיטר-פן:חמוד שודדי הקאריביים:סרט מושלם ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?אושרי כהן מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?אין.. באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?סרטים ישראליים איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?לא יודעת יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?כנראה ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר?אפשר להגיד

עונהה

איך קוראים לך? שיר חובב סרטים כמוני? אממ לא כזה מה הסרט האהוב עליך? אין ממש מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדיה/אימה הסרט שהכי הצחיק אותך? לא זוכרת הסרט שהכי העציב אותך? טיטאניקקק
הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? לאדעת את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? אותו דבר שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? אממ נראה לי שכן.. בעצם לא ראית אותו? לא אם כן-נכון סרט מעולה? לאדעת אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} לא מזה?! העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: יאו לא יודעת אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: רומן פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא משנה לי
וולט דיסני/וורנר בראדרס: ב=ה=ר=ו=ר שדיסני באגס באני/טאז: וואלה לאדעת.. נראה לי טאז מיקי מאוס/גופי: גופי לוני טונס/טייני טונס: לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: שוווולטטטט ברמווות "משתגע כבר מלך להיווותת" הקיסר נפל על הראש: חמודד הארי פוטר1: נחמד הארי פוטר2: נחמד הארי פוטר3: לא ראיתי שר הטבעות1: לא ראיתי שר הטבעות2: לא ראיתי שר הטבעות3: לא ראיתי פיטר-פן:
יפיוף שודדי הקאריביים:לא ראיתי ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אין מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?אין באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? לא זוכרת איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? שחקנית- אנג'לינה ג'ולי שחקן- בראד פיט
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? לא חושבת ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? אממ כן אפשר להגיד

coullette

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo101.gif../images/Emo23.gif../images/Emo126.gif../images/Emo72.gif../images/Emo19.gif

בכלליות: איך קוראים לך? קשקבל חובב סרטים כמוני? כן מה הסרט האהוב עליך? כרגע-מלחמת הכוכבים (פרק 5,6,3) מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? כל מיני הסרט שהכי הצחיק אותך? לא זוכרת הסרט שהכי העציב אותך? כנל הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? באטמן מתחיל את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים ולפעמים סדרות שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? שמעתי ראית אותו? לא אם כן-נכון סרט מעולה? אם לא-כדאי לך לראות,המלצה!! ועל הסרט "שיער" שמעת?{נו איזה מין שאלה?!} שמעתי העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: אימה תלוי איזה אימה/רומן: אימה תלוי איזה רומן/פעולה: פעולה תלוי איזה פעולה/קומדיה: פעולה תלוי איזה.או שבעצם קומדיה אימה/פעולה: תלוי סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: גם וגם וולט דיסני/וורנר בראדרס: לא יודעת באגס באני/טאז: באגס באני מיקי מאוס/גופי: מיקי מאוס לוני טונס/טייני טונס: לוני טונס נו מספיקקקקקקק עם זההההה מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: חביב מלך האריות1: לא ראיתי הקיסר נפל על הראש: לא ראיתי הארי פוטר1: נחמד הארי פוטר2: לא ראיתי הארי פוטר3: לא ראיתי שר הטבעות1: נחמד שר הטבעות2: בסדר שר הטבעות3: לא ראיתי פיטר-פן: לא ראיתי שודדי הקאריביים: לא ראיתי ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? לא יודעת מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? לא יודעת באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? לא יודעת איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? שחקנית בסרט מצליח מאוד שהפך לקלאסיקה.משהו כמו ליאה מסטאר וורז יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? "נו איי אם יור פאת'ר" ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? כן די.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בכלליות: איך קוראים לך? מאיה. חובב סרטים כמוני? תלוי איזה. מה הסרט האהוב עליך? ביטלג'וס. מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? זה לא מוגדר. סרטים מדויקים, מבחינת תסריט-צילום-בימוי, עם מוזיקה מדויקת, השפעה רבה על הצופה, בדר"כ הזוי מעט ועם קטעים מגניבים למיניהם, בחלקם גם הורגים אנשים, שזה בונוס אם זה נעשה בדרך מגניבה. הסרט שהכי הצחיק אותך? אני לא צוחקת מסרטים. הסרט שהכי העציב אותך? מלך האריות. הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? פגוש את הפוקרס. הומור רדוד, בדיחות חסרות טעם, עלילה טפשית וחוסר פואנטה כללית. את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כן. ראית אותו? לא. אם כן - נכון סרט מעולה? - אם לא - כדאי לך לראות, המלצה! אמרו לי שהוא לא משהו, פשוט סרט פולחן שסתם מתלהבים ממנו. ועל הסרט "שיער" שמעת? כמובן. העדפות: קומדיה/רומן: רומן. קומדיה/אימה: אימה מתוחכמת. אימה/רומן: לא יודעת. רומן/פעולה: רומן. פעולה/קומדיה: פעולה. אימה/פעולה: פעולה. סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: זה תלוי בסרט. יש מצויירים שעשוים באופן נפלא ויש לא מצויירים שעשוים באופן נפלא, ויש גם ההפך. וולט דיסני/וורנר בראדרס: שניהם. באגס באני/טאז: טאז. מיקי מאוס/גופי: מיקי. לוני טונס/טייני טונס: לוני. מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא משהו. מלך האריות1: מצוין לגמרי. הסרט המצויר האהוב עלי. הקיסר נפל על הראש: די חסר פואנטה. הארי פוטר1: ככה. הארי פוטר2: ככה. הארי פוטר3: לא ראיתי. שר הטבעות1: לא ראיתי. שר הטבעות2: לא ראיתי. שר הטבעות3: לא ראיתי. פיטר-פן: המצויר די חמוד, האמיתי גם. אבל אולי זה בגלל שראיתי אותו בטיסה, אחרי יום מעייף לגמרי. שודדי הקאריביים: מצוין. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? ג'וני דפ. מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? אין. באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? יש הרבה. איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אני הייתי רוצה להיות בעצמי שחקנית, ולא אדם אחר. יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? כן, יש די הרבה. לא אכפת לי לשחק ברוב הסצנות אם הסרט מתוחכם ואהוב עלי. ולבסוף-נכון אתם שמחים שהשאלון הזה נגמר? היה די בסדר.

למעלה