שאלון על זוגיות

שאלון על זוגיות

חברות וחברים מה עושים אם לא נמשכים לבן הזוג יותר?, בהתחלה נמשכים ויש אהבה גדולה ואח"כ האהבה נמוגה אט אט. בן הזוג רואה אקסית מיתולוגית כשאנחנו הולכים לסרט, הם מתחבקים ומעלים זכרונות. היא מספרת שהיא גרושה, היא נראית טוב, ועוסקת במקצוע חופשי בשעה שאת מחפשת את עצמך בסדנאות טנטרה עם מורים סוג ז' שלמדו בפונה. החזה שלה עומד, הבטן בפנים, העור חלק וכולה אומרת סקסיות את לידה מרגישה כמו אמא שלה ביום רע שבו הפסיקה לה הווסת. כמו כן מה עושים כשהוא מתחיל להשמין, להקריח, חוזר על בדיחות ומגרד בביצים ליד אנשים. את מתחילה להתבייש בו וכל מה שאת אומרת לו ומעירה זוכה לקיתונות של בוז.

כן מייבי

מה רע בקצת התפלפלות? אלו דברים שמעניינים אותי מאוד ואני רוצה לחקור לגביהם.

וואאוו וואאוו איזו כבדות

אם הוא יפגוש אקסית ויתחבק הוא יחטוף על הראש כולל סצנות קנאה מטורפות. אבל לא נראה לי שזה יקרה.. לגבי להשמין ולהקריח זה ממש לא רלוונטי, האהבה מנצחת, מה גם שיש שמנמנות ויש קרחות. להתחיל להתבייש בו? בנתיים הוא מקשיב לביקורות שלי כלפיו, ויודע איך להתנהג בפומבי. זאת לא שאלה מתנשאת קצת? מפלה את הגברים לרעה??

silver82

New member
מה לעשות

האמת שזה לא נקרא זוגיות אם את שואלת בפורום במקום להיות מסוגלת לדבר איתו זו לא זוגיות מצטער זו מערכת יחסים של הרגל הכל יכל להשתנות אבל זה תלוי בשניכם יש חדרי כושר יש הרבה דיבורים משותפים אבל רק ברוח טובה והבעיה הגדולה שבמקום לחפש לבד תחפשו במשותף אם הוא באמת פרטנר טוב הוא יסכים לשבת ולדבר איתך ולראות מה משנים בו או בך ואם לא אז חבל על הזמן שלך לפחות בהצלחה

ענתי 10

New member
רגע, מה קשור ההתקרחות שלו

לפגישה עם האקסית??? אם הוא אכן כזה קרח, שמן, משעמם ומגרד בביצים נראה לך שהאקסית עם העור המתוח, ציצי עומד ובטן בפנים תרצה אותו???? יש פה 2 דברים שונים לגמרי. לגבי האקסית - לא יודעת לענות לך. למרות בטחון העצמי הגבוה יחסית מתה מפחד מהאפשרות הזאת (ואני בטוחה שמתישהו זה יקרה למרות שאני די חיה בסרטים). לגבי בן הזוג - יש כמה שלבים בזוגיות. בהתחלה התלהבות (ברקים, רעמים, ניצוצות), באיזה שהוא שלב, אבל תמיד זה עובר. ואז אם אין משהו שמעבר לזה אין יותר שום משמעות לקשר (ובשלב זה תגידי תודה לאלוהים אם עוד לא התחתנת איתו ולא הבאתם ילדים). אם זו אכן אהבה, אז אחרי ההתאהבות הראשונית היא הופכת להיות משהו הרבה יותר עמוק ומשמעותי, ולא מפסיקים להמשך לבן אדם גם אם הוא משמין מקריח מפליץ ומגרד בביצים.

maybesure

New member
חייבת להגיב!

הפנטזית ילדות של בעלי-היום נראית בעודף משקל..לא מתוחה ולא בטיח. כשהבעל מגדל כרס ומקריח-גם האקסית בת גילו מזדקנת. נכון שנשים נראות שומרות יותר טוב, לרוב, מטופחות, או לפחות יש להן יותר אופציות לעשות זאת. האישלי קרח כמעט מאז נישאנו-ועל כך יש לי לומר: התרגלתי
מעבר לכך הוא אדם אסטטתי, לא מתגרד ומתנהג בנימוס. לשאלה מה עושים: אם באמת מעוניינים לשמור על הזוגיות אז פשוט לראות את מה שכן יפה/נעים/טוב אצלו, ולא רק את הפגמים! ועל זה אני תמיד אומרת: "הבעל של השכנה לא ירוק יותר! הוא רק נראה ככה מרחוק" (כנ"ל לגבי אשתו של השכן) אז להנות ממה שיש, ולא להתבכיין על מה שאין. הרבה בריאות ואושר!

Nataly A

New member
אבל מה עושים

אם אתם עדיין בשנות העשרים המוקדמות, רק שנתיים ביחד וכבר הבחור עלה 30 קילו? זה נורא נחמד לדבר על אהבה. אבל מה עם המשיכה?

maybesure

New member
אמרתי כבר:

לאהוב את מה שיש ולא להתבכיין על מה שאין! בטוח שיש בו איכויות שבגללן מלכתחילה את איתו, אלא אם את איתו רק בגלל איך שהוא נראה לפני שנתיים? בעניין ה 30 קילו-הייתי דואגת רק לבריאותו-לא למראה שלו! כל עוד הוא בריא ומאושר רגוע ושליו-אני בטוחה שהוא יודע איך להשרות אוירה רגועה גם ביחסים.

Nataly A

New member
אני איתו, לא?

מן הסתם אני אוהבת את מה שיש... מעבר לכך, בוודאי שאני דואגת לבריאותו! (דיברנו פה על משיכה, אז דיברתי על משיכה). הוא גם מעשן, עולה במשקל בהתמדה, מעדיף אוכל לא בריא, לא עושה טיפה של ספורט (אפילו לא הולך ברגל לשום מקום - הכל עם האוטו). ודיברתי איתו, ורבתי איתו, והתחננתי, וביקשתי - מה לא? וזה פשוט לא מעניין אותו. אז להגיד שאני לא אוהבת את מה שכן טוב בו, זה ממש לא בכיוון - אבל אני לא מסכימה שצריך להגיד שבגלל שיש דברים טובים, אין צורך לדבר על דברים שדורשים תיקון. ואורח החיים הזה דורש תיקון.

maybesure

New member
../images/Emo122.gif

אורח החיים-אין לו שום קשר למשיכה. המשקל העודף והעישון הם עניין של בריאות, וגם בשמירה-לא בטוח שהוא יהיה שוב 30 קילו פחות.. אז לא הייתי בונה על התיקון הזה כמדד למשיכה..ולא הייתי בונה על כך שהוא יהיה חטוב מזה. וכנראה שאין מה לעשות-אלא להוריד ממנו לחץ-עד שלא תהיה ברירה והוא יחטוף את הבום ויאלץ לשמור (שלא נדע..) הרבה הרבה בריאות-כי זה מה שחשוב באמת!

Nataly A

New member
אני לא יודעת עד כמה אני מסכימה עם

זה שלאורח חיים אין קשר למשיכה.... אבל אני בהחלט מסכימה שהבריאות במקום הראשון - ובהחלט החרדות שלי תמיד קשורות לנושאים האלה. הלוואי והוא לא היה צריך להגיע לבום (טפו טפו טפו חמסה חמסה) בשביל לשמור על עצמו.

g u r a

New member
פעם הרופא משפחה אמר לי..

" תגידי לו שבגלל שהוא -שמן- את לא תשכבי איתו יותר, ואז נראה אם הוא לא יתחיל דיאטה..."(סתם חומר למחשבה.) אני חושבת שאת יכולה לעזור לו..ולעצמך! אם אתם גרים ביחד- תפסיקי לקנות דברים משמינים. תתחילי לארגן ארוחות בריאות,סלטים,גבינות רזות,לחם קל,פיתות קלות,פחות פחמימות,אוכל מבושל ופחות מטוגן,,תקני מנוי לחדר כושר עבור שניכם,תנסי לסחוב אותו לצעדות,, יש הרבה אפשרויות,רק תחליטי שאת הולכת על זה.והוא בטוח ישתף פעולה! (גברים= הם כמו ילדים.ברגע שהם מבינים שלא צוחקים איתם..הם מתיחסים ברצינות.) ובינתיים- תמשיכו לאהוב אותו בזכות מה שהוא!

הלו.....אני גם רוצה להגיב

ברור שאחרי שנים ביחד אין את ההתלהבות של השנים הראשונות ושאף חת לא תספר לי שהיא אוהבת אותו בדיוק כמו בשנה הראשונה אחרי שנים הקשר הוא שונה אני וליאור חברים מאוד טובים, משתפים אחד את השני בהכל אבל ברור שבאדי של גיל 23 היא לא באדי של גיל 35 וברור שליאור של גיל 27 זה לא ליאור של גיל 39 משתנים, משנים עמדות וצורת חשיבה השאלה איך עושים את זה יחד וכאן נמדדת הזוגיות, החברות, הכבוד, וההקשבה אחד לשני אין לי היום את ההתלהבות כשהוא היה מתקשר ואומר לי "ב-10 אני אצלך" אבל יש התלהבות מדברים אחרים כמו שאצל הזקנים הם מתלהבים בגיל 80 להחזיק ידיים בטור לקופת חולים באדי

eרון

New member
את כזאת...../images/Emo66.gif באדי

אני מדמינת אותך עם ליאורי מחזיקים ידיים ומחייכים אל העולם

למעלה