שאלון על אתמול..

שאלון על אתמול..../images/Emo97.gif

איך היה אתמול? חגגת אתמול? מה עשית?\איפה היית? עשית מלחמת קצף? כמה כסף בזבזת? קנית פטיש? האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך?

עונה לעצמי

איך היה אתמול?כיף חגגת אתמול?כן מה עשית?\איפה היית?הייתי בספורטק..והסתובבנו ועשינו מלחמת קצף...ואז הלכנו לבגין(שכונה) והצטרפנו לאיזו מדורה ואז הלכתי לישון אצל חברה שלי עשית מלחמת קצף?כןןןןןן :) כמה כסף בזבזת?חחח היה יצאתי עם 70 וחזרתי עם 80 חח..כי קניתי ספריי ומכרתי אותו בסכום יותר גבוהה :) קנית פטיש?לא..וממש רציתי! היו כאלה כמו של האדם הקדמון חח ממש שווים אבל נגמר להם :( האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך? נראלי שכן

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

איך היה אתמול? ממש כיףףףף
חגגת אתמול? ברור
מה עשית?\איפה היית? הופעתי, ראיתי הופעות, אכלתי, הסתובבתי - בפארק שלנו.
עשית מלחמת קצף? תודה לאל. לא! רק ברחתי מאנשיםם
כמה כסף בזבזת? 10 שקלים
קנית פטיש? לאא
האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך? אחד הטובים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

איך היה אתמול? בסדר.. סביר. חגגת אתמול? כן מה עשית?\איפה היית? בפארק, עם חברות, ראיתי הופעות. עשית מלחמת קצף? לא כמה כסף בזבזת? 15 שקל...חחח קנית פטיש? לא האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך? ממש לא

No NiCk15

New member
../images/Emo110.gifעונה../images/Emo9.gif

איך היה אתמול?כיףףףףף חגגת אתמול?ברור מה עשית?\איפה היית?הייתי בקניון עם חברות עשית מלחמת קצף?כן כמה כסף בזבזת?45
קנית פטיש?לא האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך?ת'אמת.. לא

FuckinG SmilE

New member
עונהנהנהנה../images/Emo205.gif

איך היה אתמול?אדירררר!!! חגגת אתמול?ברור
מה עשית?\איפה היית?בקניון עם ידידים שלי ועוד כמה בנות עשית מלחמת קצף?יאפ=] כמה כסף בזבזת?80 ומשהו קנית פטיש?חח כן
האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך?ת'אמת כן!!!!

dana re3

New member
עונה

איך היה אתמול?כיףףףף חגגת אתמול?כןן מה עשית?\איפה היית?רוק העצמאות עשית מלחמת קצף?לא כמה כסף בזבזת?אממ לא כולל הכרטיס?לא ביזבזתי חח קנית פטיש?לא האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך?אחד מהם

עונה!!../images/Emo165.gif

איך היה אתמול?לא משהו ת'אמת.. חגגת אתמול?לא רציני בכלל מה עשית?\איפה היית?סתם קפצתי לחברה היינו כמה חברות שם ומהר מאוד התפצלנו.. עשית מלחמת קצף?לא איכס שונאת את זה!! כמה כסף בזבזת?50 קנית פטיש?לא האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך?ממש לא..לא הרגשתי טוב והיה לי חום

../images/Emo165.gif

איך היה אתמול? זה היה שלשום... אממ היה כככיייייףףףףףףףףףףףף חגגת אתמול? בטחח!!! מה עשית?\איפה היית? כפ"ס ואז פ"ת עשית מלחמת קצף? לא כמה כסף בזבזת? 70 קנית פטיש? לא האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך? מבחינה מסוימת כןןן

dirty fairy

New member
עונה|פטרייה|

איך היה אתמול? הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חגגת אתמול? כןןן מה עשית?\איפה היית? הייתי ברוק עצמאותתתתתתתתת עשית מלחמת קצף? לאא כמה כסף בזבזת? אממ בערך 170 קנית פטיש? לאא האם זהו יום העצמאות הכי טוב שהיה לך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה