שאלון סקס...

here goes nothing...

מין: הלוואי רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): 3 הרגשה: -- עדיין טיפה מבולבל הסוף השבוע. בקרוב: -- מקלחת ומיטה על הגוף: -- כלום אובייקט: -- לפעמים ג'ינה אלפמן ולפעמים לורן גראהם. סקסי: -- שמלות קיץ קצרות, מחשופים בלי חזיה... הפעם האחרונה ש...: -- מביך להגיד. נגיד הרבה חודשים. מהי הפנטזיה שלך? -- למצוא מישהיא שיודעת להגיע לערמונית ומה לעשות איתה. האם הגשמת אותה? -- רק פעם אחת בינתיים
מה החטא הגדול שעשיתם? -- ידידה שהתפשטה ונתנה לי קונדום ביד אבל אני אמרתי לא תודה.... מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? -- אממממממממ... לא, זה יגעיל את הקהל
על מה חלמת בלילה האחרון? לא יודע לצערי. מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? קולנוע. האם תפסו אותך באמצע סקס? לא. ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) 2.

ohadz

New member
../images/Emo192.gif

רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10):
7 הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן)
עייף בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה)
לישון על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים)
כלום אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת)
כרית סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה)
האוהדות של ברזיל הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה)
יום חמישי מהי הפנטזיה שלך?
כמה שזה לא קשור לסקס... האם הגשמת אותה?
בדרך... מה החטא הגדול שעשיתם?
2 בלילה, בלי שידעו אחת על השניה. מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס?
ראיתי את הראש של הכלבה שלי בינינו פתאום על מה חלמת בלילה האחרון?
על נעמי מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים?
היו הרבה... האם תפסו אותך באמצע סקס?
הכלבה, זה נחשב? ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10)
8 (זכרונות...)

אפשר גם?!

רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): 10(אני בימים הקשים של החודש) הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) משועשעת וחרמנית בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) הרגע אכלתי, ממשיכה לעבוד. על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים) חצאית + חולצת כפתורים אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) בעלי סקסי: כל גבר בעל און הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) אתמול אחה"צ ושוב בלילה מהי הפנטזיה שלך? שני גברים האם הגשמת אותה? לא ולא נראה לי שאגשים מה החטא הגדול שעשיתם? אני קדושה, ללא חטאים מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? לא זכורות לי פדיחות על מה חלמת בלילה האחרון? שאני מזדיינת עם כל דבר שהופיע לי בחלום.. וקמתי סופר חרמנית, כמעט איחרתי לעבודה, אמרתי לבעלי שיכין את עצמו לערב.. מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? דיזינגוף סנטר. האם תפסו אותך באמצע סקס? לא שידוע לי ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) כמו בכל הימים האחרונים

למעלה