שאלון סקס

../images/Emo6.gif בגלל לא נכנסתי

הכל עניין של עיקרון!!

emh

Member
טוב, ננסה...

מזמן לא כתבתי בשאלון
א. שם:
ערן ב. גיל:
29 ג. מין:
ז' ד. איזור מגורים:
צפון ה. איך הגעת לפורום הזה
דרך כרטיס של גולש אחר ו.מה הסיפור שהכי אהבת בבלוג (אם הייתם)?
לא הייתי בבלוג ז.רמת חרמנות ברגע זה?
3 (החום החום!) ועכשיו אחרי שעישנו היכרות קצרה, לשאלון:
מי מעשן? 1. גברים, נשים או גם וגם?
נשים. 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע?
מדי יום-יומיים-שלושה 3. אורגיה, בעד או נגד?
לא מתאים לי. 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי?
לא רלוונטי עבורי. 5. הגודל האידיאלי הוא..?
15 ס"מ. 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע?
יותר לכיוון של הארוך ורגוע. 7. אחרי – שומר לעצמך או רצה לספר לחבר'ה?
שומר לעצמי. 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות?
רעיון מצוין 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא?
כן 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול?
תלוי בסטטוס של בני הזוג. 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר?
שיער בהיר וקצר, אין צורך. 12. אתה יוזם או פאסיבי?
יוזם. 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית?
שושו עד גניחות, בלי צרחות. 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"?
שניהם. 15. מקומות ציבוריים – "מפחד שמישהו יראה" או מחרמן?
מעט מחרמן, יותר מפחד 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?"
כאב גב. 17. סקס במים – טוב ליהודים?
עדיף שלא. 18. באור או בחושך?
עדיפות לאור 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא?
תלוי מה. 19. סקס במחזור?
לא מוחלט. 20. פורנו – מחרמן או מגעיל?
מחרמן (אם הסרט בטעם טוב) 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"?
לא כל משחק מתאים, אבל בסדר. 22. גילוי עריות?
לא ולא. 23. חבלים ואזיקים?
לא תודה. 24. השתנות?
שירותים בלבד 25.תנוחה אהובה?
כנראה שדוגי 26. למעלה או למטה?
למעלה. 27. אנאלי לקבל?
לא 28. אנאלי לתת?
לא 29. אוראלי לתת ?
כן 30. אוראלי לקבל?
כן 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10)
4

niRa1975

New member
סיווג ביטחוני מיני?

רק חסר שנצטרך לצרך תמונה של רגליים פשוקות במקום חתימה

niRa1975

New member
ראזל יודע איך אחתום לך?

בחרקירי על הביצה ימנית או השמאלית,,,מה תבחר?

אחרי כמה כוסות וודקה, כיף לענות

א. שם: ליאת. ב. גיל: 23 שבוע הבא. ג. מין: נקבה ד. איזור מגורים:י-ם ו.מה הסיפור שהכי אהבת בבלוג (אם הייתם)? לא הייתי. ז.רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 1 ועכשיו אחרי שעישנו היכרות קצרה, לשאלון: 1. גברים, נשים או גם וגם? גברים 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? אף פעם 3. אורגיה, בעד או נגד? נגד. 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? גם וגם 5. הגודל האידיאלי הוא..? ממוצע 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? תלוי 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? לרוב- שומרת 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? ממלא את החלל הריק מעולה 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? תלוי, עדיף שלא 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? קונדומים 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? לייזר 12. את יוזמת או פאסיבית? תלוי במצב הרוח 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? לא,לא ולא 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? כן, תכנס כבר 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? מפחיד.. 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" כשאין ברירה. 17. סקס במים – טוב ליהודים? נחמד 18. באור או בחושך? חושך יותר רומנטי.. 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? לא 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? לא
20. פורנו – מחרמן או מגעיל? דוחה 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? עזוה אותי מהמשחקים 22. גילוי עריות? – נו,באמת..(בחיים לא) 23. חבלים ואזיקים? נחמד 24. השתנות? בחיים לא 25.תנוחה אהובה? אין הרבה אהובות 26. למעלה או למטה? למטה בעיקר 27. אנאלי לקבל? לא 28. אנאלי לתת? לא אפשרי 29. אוראלי לתת (ולבלוע)? רק לא לבלוע 30. אוראלי לקבל? למה לא? 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 1

niRa1975

New member
לא מאוננת אף פעם?

איך זה יכול להיות? נו באמת אם כבר מילאת את השאלות לפחות שיהיה אמין לא?

עם כל הכבוד...

ויש כבוד.... גם אני לא. אף פעם. ואפילו כתבתי את זה. ניסיתי את זה רק פעם אחת ואני ממש לא מבינה מה כל העניין סביב זה.

wild orchid

New member
טוב נו...

א.נוותר. ב. 24 ג.נקבה. ד.עיר הקודש. ה.חיפשתי פורום מסוים ותוך כדי נתקעתי בזה. ו.לא הייתי. ז.10-חרמנית תמידית. לשאלון: 1.גם וגם -עדיפות לגברים. 2.לא ספרתי במיוחד תלוי במצב רוח והחרמנות. 3.אורגיה?תלוי במערכת יחסים עם בן זוג.בכיף אצרף גבר ו\או אישה ו\או זוג. 4.עובי או אורך?לא יחסתי לזה חשיבות רבה. 5.בהייתי בחורה קטנה במיוחד במקום מסויים-אעדיף קטנים. 6.תלוי במצב רוח.מעדיפה כמה יותר קצרים מאשר אחד ארוך. 7.לא רצה לשום מקום.אם יעלה בדיון כלשהו אתן פרטים מאוד מצונזרים.אני לא בעד לנדב מידע לא נחוץ. 8.יזיזים?נגד. 9.ממש לא. 10.גלולות וקונדום עד בדיקה. 11.מעדיפה חלקים למרות שאין לי בעיה עם שעירים-אבל לא קינג קונג. 12.יוזמת,מובילה-מתחלפת עם בן זוג גם הוא רוצה ליזום ולהוביל. 13.גונחת בעיקר. 14.אוהבת את פורפליי ארוך מאוד.אך עםחרמנות משתלטת-"תיכנס מייד" עובד יפה מאוד. 15.מקומות ציבוריים?לא נגד-אבל אני בחורה סטרילית והג'יפה של מקומות ציבוריים לא ממש מדליקה אותי... 16.מדי פעם אפשר.כשלא יכולךים להתאפק כבר. 17.סקס במים-מדליק ביותר. 18.אור-או מנורת לילה.אוהבת לראות ואוהבת להראות. 19.צעצועי מין:כן ועוד איך !!יש לנו מלא! 20.פורנו:רק אם הוא איכותי.מעדיפה את החובבנים,סרטים ביתיים-לא אוהבת את "קנים המושלמים עם זין של חמור ו"ברביות " מושלמות מפוצצות בסיליקון. 21.מתה על משחקי תפקידים. 22.גילוי עריות:אוי גוועלט!!!גם לא בפנטזיה הכי מטורפת. 23.חבלים ואזיקים:מדליק בטירוף!!!תמיד בשימוש אצלינו. 24.השתנות:לא מתה על רעיון. 25.יש המון תנוחות:אחת מהן היא שהוא יושב בצמוד לקירואני עליו נשענת אחורה על הידיים שלי-רגליים מפושקות לרווחה. 26.למעלה או למטה?גם וגם. 27.ניסיתי פעם ולא היה משהו.בקרוב אנסה שוב עם פרטנר אחר כבר-מפנטזת על זה הרבה זמן-נראה מה יצא. 28.לתת אנלי?כן בטח-עם סטראפ און עליי-להתעלל בטוסיק המדהים של בן זוגי. 29.אוראלי לתת-מתה על זה-לבלוע לא ממש.אני חולה על גמירות בפה אבל לא לבלוע.אני פולטת את זה לאט לאט תוך כדי המשך מציצה אחרי הגמירה. 30.אוראלי לקבל!!!בטח שכן!ורצוי רק ממי שאוהב את זה-כי מי שלא אוהב-זה אף פעם לא מושקע... 31. רמת החרמנות עכשיו:10 עד שחבר שלי יבוא. 31. 19.

j o s h u a

New member
אוקיי...

שם: (לא חובה, כמו כל שאלה אחרת פה..) ג'ושוע ב. גיל: 32 ג. מין: ז ד. איזור מגורים: ת"א ה. איך הגעת לפורום הזה / לבלוג שלי? לא הגעתי (ואם לא הגעת אז זה הזמן.. http://blog.tapuz.co.il/jakare) ו.מה הסיפור שהכי אהבת בבלוג (אם הייתם)? ז.רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 7 ועכשיו אחרי שעישנו היכרות קצרה, לשאלון: 1. גברים, נשים או גם וגם? גם וגם 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? 2-3 3. אורגיה, בעד או נגד? בעד 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? ארוך מספיק בשביל גמישות בבחירת התנוחה, עבה כמה שיותר 5. הגודל האידיאלי הוא..? גדול 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? גם וגם 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? שומר 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? מצוין 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא?כן 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? גלולות או קונדומים 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? לייזר 12. את יוזמת או פאסיבית? עם בנות יוזם עם בנים פסיבי 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? צורחת-גונחת 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? לפעמים זה ולפעמים זה 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? לא מפחד וגם לא מחרמן 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" מיותר 17. סקס במים – טוב ליהודים? כן 18. באור או בחושך? אור 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? כן 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? אם חייבים 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? מחרמן, במיוחד הפורנו המגעיל 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? עזוב 22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? לא ולא 23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? לא . השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? יש משהו 25.תנוחה אהובה? משתנה 26. למעלה או למטה? גם וגם 27. אנאלי לקבל? כן 28. אנאלי לתת? כן 29. אוראלי לתת (ולבלוע)?כן 30. אוראלי לקבל? כן 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 6

seagate

New member
תשובות שלי

שם:איליה גיל:21 מין:ז איזור מגורים:מרכז רמת חרמנות ברגע זה?9 1. גברים, נשים או גם וגם? בעיקר נשים, אבל גם קצת גברים (למרות שלא בפועל עדיין) 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? תלוי באיזה שבוע 3. אורגיה, בעד או נגד? בהחלט בעד, נשמע לי מחרמן ביותר 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? מה אכפט לי? :) 5. הגודל האידיאלי הוא..? שוב, מה אכפט לי? :) 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? לגמרי תלוי במצברוח 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? לא בקטע של לספר, אבל לפעמים נחמד להחליף חוויות :) 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? לא היה לי, לא יודע. 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? אין חוק, מה שמרגיש טוב. 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? גלולות גלולות גלולות. קונדום זה פשוט המצאה מרושעת, זה כמו להתנשק דרך שקית ניילון 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? אצל בנות, רק גבות ושיער על הראש :) 12. אתה יוזמ או פאסיבי? יוזם 13. צורח, גונח או שושואיסט? מה שבא. 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? מה זה שאלון לבנות? 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? בכיף 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" לא יצא לי 17. סקס במים – טוב ליהודים? נהדר לכל גוי 18. באור או בחושך? באור 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? כן 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? לא הפריע לי 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? תלוי איזה, לרוב מחרמן 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? משחקים זה טוב :) 22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? ?? 23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? מדליק 24. השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? יש בזה משהו מחרמן 25.תנוחה אהובה? מסיונרי 26. למעלה או למטה? שניהם 27. אנאלי לקבל? בהחלט 28. אנאלי לתת? בהחלט! 29. אוראלי לתת (ולבלוע)? טוב שאני בחור :) 30. אוראלי לקבל? או כן... 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 9

תשובות..

א. שם: עידו. ב. גיל: 28 ג. מין: זכר בנתיים ד. איזור מגורים: מושב במרכז הארץ. ה. איך הגעת לפורום הזה / לבלוג שלי? אני בא ממשפחה של סקסולוגים, גניקולוגים ואנשי מקצוע אז אני נותן כאן מענה לשאלות מתוך הידע האישי ומתוך הידע המשפחתי. ו.מה הסיפור שהכי אהבת בבלוג (אם הייתם)? על בת הים ! ז.רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 5 ועכשיו אחרי שעישנו היכרות קצרה, לשאלון: 1. גברים, נשים או גם וגם? נשים בעיקר. 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? 4 3. אורגיה, בעד או נגד? נגד! 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? עובי 5. הגודל האידיאלי הוא..? 18 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? ארוך ורגוע (מישהי?) 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? שומר לעצמי. 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? נחמד בזמנים מסוימים. 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? לא ! 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? גלולות ! 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? קינג קונג (כי זו האופציה היחידה אחרת זה היה לא זה ולא זה ). 12. את יוזמת או פאסיבית? יוזם בדרך כלל, אבל אוהב להיות גם פסיבי. 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? שושואיסט. 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? כן, עוד וכמה שיותר.. אוהב להעניק הרבה יותר מאשר לקבל! 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? מחרמן. 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" מת על פורשה. 17. סקס במים – טוב ליהודים? טוב מאוד. 18. באור או בחושך? באור- אוהב לראות את הפנים שלה! 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? אפשר.. לא ממש צריך אבל גם לא יזיק. 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? אפשרי, לא חובה. 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? רק סרטים. 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? משחק תפקידים. 22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? לא בפנטזיה ולא במציאות! 23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? מדליק.. לקשור ולברוח ! 24. השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? רק בנוחיות. 25.תנוחה אהובה? דוגי סטייל. 26. למעלה או למטה? למעלה. 27. אנאלי לקבל? לא. 28. אנאלי לתת? לא אוהב להעניק אנאלי. 29. אוראלי לתת (ולבלוע)? לתת וכמה שיותר ! 30. אוראלי לקבל? ככה.. לא מתלהב מזה. 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 6

למעלה