שאלון סקס

jakare

New member
שאלון סקס

בתור סקרן מטבעי, חשוב לי לדעת עליכם כל מה שתוכלו/תרצו לגלות. אשמח אם תענו (אחרת מה נתן שפירסמתי את השאלון, הא?!) א. שם: (לא חובה, כמו כל שאלה אחרת פה..) ב. גיל: ג. מין: ד. איזור מגורים: ה. איך הגעת לפורום הזה / לבלוג שלי? (ואם לא הגעת אז זה הזמן.. http://blog.tapuz.co.il/jakare) ו.מה הסיפור שהכי אהבת בבלוג (אם הייתם)? ז.רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) ועכשיו אחרי שעישנו היכרות קצרה, לשאלון: 1. גברים, נשים או גם וגם? 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? 3. אורגיה, בעד או נגד? 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? 5. הגודל האידיאלי הוא..? 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? 12. את יוזמת או פאסיבית? 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" 17. סקס במים – טוב ליהודים? 18. באור או בחושך? 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? 22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? 23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? 24. השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? 25.תנוחה אהובה? 26. למעלה או למטה? 27. אנאלי לקבל? 28. אנאלי לתת? 29. אוראלי לתת (ולבלוע)? 30. אוראלי לקבל? 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10)

dvr38

New member
זה לא שאלון, חביבי, זה סיפור

שאלון זה משהו קצר, לא קורות חיים.

The Chicken

New member
מגניב

אבל את הפרטים המזהים אשאיר חסויים ברשותך... ה. איך הגעת לפורום הזה / לבלוג שלי? (ואם לא הגעת אז זה הזמן.. http://blog.tapuz.co.il/jakare) באתי להתייעץ על בעיה, שאגב עוד לא הגיעה לפיתרונה, אז אם למישהו יש עוד רעיונות זה הזמן... ו.מה הסיפור שהכי אהבת בבלוג (אם הייתם)? עוד לא, מבטיחה. ז.רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) 8 (חזרתי מהעבודה, חם לי ואני עייפה, עד הערב זה יגיע למקסימום...) ועכשיו אחרי שעישנו היכרות קצרה, לשאלון: 1. גברים, נשים או גם וגם? גברים. 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? לא טובה בסטטיסטיקות. 3. אורגיה, בעד או נגד? מי שזה עושה לו את זה, מי אני שאתווכח איתו? אני אישית לא מעוניינת בזה. 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? העובי נותן את האפקט בעצם... אבל כל נושא הגדלים והצורות שולי מאד בעיני. 5. הגודל האידיאלי הוא..? אני בחורה קטנה ולכן למרבה הבושה אעדיף תמיד איבר לא גדול, אני חושבת שגודל ממוצע וקצת פחות ממנו אפילו, זה נהדר לי. 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? למה בעצבים? וארוך מתחיל להטריד ולכאוב בשלב מסוים, אני אלך על מקום טוב באמצע. וזה גם עניין של מצברוח. 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? לא מספרת את זה כאירוע בפני עצמו, אלא אם זה עולה בשיחה כבדרך אגב, כמו לגבי כל נושא אחר... 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? מתכון לפורענות ואני ממש לא בעד. אני חושבת שזה חוסם פסיכולוגית קשרים רומנטיים. 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? לא. לא שאני מאד נגד, מי שאוהב שיהנה, פשוט- לי זה לא יקרה... לא מעוניינת. 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? גלולות, לפעמים תוספת קונדום (תלוי בסיטואציה) 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? תצחקו אבל אוהבת שעירים. 12. את יוזמת או פאסיבית? יוזמת ומובילה. 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? תלוי בפרטנר ובסיטואציה... אבל צרחות עוד לא הצליחו להוציא ממני עד היום. 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? פורפליי זה כיף! הלוואי שכל החיים היו פורפליי אחד גדול. הציפיה לסקס היא לפעמים הרבה יותר מהדבר עצמו. 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? הכל תלוי. "מפחדת שמישהו יראה" הרבה פעמים הופך בהשראת אלכוהול ל"יאללה, מי רואה..." אצלי ברזומה אין הרבה ציבוריים, יש איזה מגרש חניה של דיסקוטק, ושירותים של פאב, לא משהו יותר מדי נועז (למרות שהשירותים שם ממוקמים בצורה שאי אפשר לפספס מה קורה שם, בטח שלא דפיקות על הדלת מבפנים
או את העובדה ששברנו אותם... ). 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" ראה סעיף קודם. העניין במגרש החניה היה בתוך המכונית, פורשה עוד לא ניסיתי אבל מעדיפה לפעמים את המכונית על פני המיטה... בכלל, אני לא יודעת למה, נראה לי שצריך לחקור את זה, אבל מאד עושה לי את זה כשחבר שלי נוהג, אני יכולה להסתכל עליו שעות ככה. וכשהוא לוקח אותי הביתה- אז בהתחרמנות באוטו יש מעין "דחיית הקץ" ולכן זה אפילו יותר כיף. 17. סקס במים – טוב ליהודים? ואללה לא יודעת. ניסיתי בג'קוזי פעם, קיבלתי סימנים כחולים בברכיים. 18. באור או בחושך? חושך עם אור קטן- נר או מנורה קטנה או אפילו אור של מערכת סטריאו, ככה שיהיה אפשר לראות, אבל מרומז. אני לא מתביישת- אבל זה נותן אפקט סקסי יותר כשהאור קלוש. 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? זה נחמד, אבל יש לי בעיה שזה מצחיק אותי והאפקט נהרס... 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? ניסיתי פעם אחת ואני לא יודעת למה, אבל זה כאב, מאז לא ניסיתי יותר. 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? רוב הזמן מחרמן, יש כמה מראות ספציפיים שמגעילים אותי- למשל תקריבי כוס למיניהם (כן, אני יודעת, יש לי כוס. זה עדין מגעיל אותי לראות את זה בסרט). 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? לא נוהגת לשחק. בכלל, אני מתנצלת, אני לא יצירתית כל כך בסקס. אני לא מרגישה שמיציתי את מגוון התחושות והאופציות שניתן להפיק מהסקס הכי בנאלי, ואני עוד לא במצב של להמציא המצאות וחידושים. 22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? פיכסה. 23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? מדליק ועם זאת בעל אפקט מלחיץ מעט. אני אוותר. 24. השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? לא מחרמן אותי! 25.תנוחה אהובה? בישיבה עליו, פנים אל פנים. 26. למעלה או למטה? למעלה. 27. אנאלי לקבל? מודה, לא ניסיתי- מההיסטריה. 28. אנאלי לתת? לא רלוונטי. 29. אוראלי לתת (ולבלוע)? לבלוע פחות, אבל מאד, מאד, מאד, אוהבת לתת. 30. אוראלי לקבל? מוזר, אבל לא כל כך אוהבת. אולי זה קשור בתסביך תקריבי-כוס מסעיף 20? 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) נשארה אותו דבר. סורי

The Chicken

New member
לא,

אבל גיליתי שלא יעזור כלום- רק אותו אני רוצה, ובטירוף- אין ברירה, נחכה. אני יודעת בתוך לבי שאנחנו עוד נשכב עד שיצא לי עשן מהרחם

תגידי

יכול להיות שאת כ"כ רוצה אותו משום שהוא לא נותן לך? (קטע של בנים עם בנות)

The Chicken

New member
אין כאן קטע

של "קשה להשגה" שהוא אתגר בשבילי ולכן אני נלחמת, ממש לא מעניין אותי לשחק בזה. אני רוצה אותו עוד לפני שהיה לי מושג שהוא כזה תסביכי, ורוצה אותו יותר ככל שזה לא קורה- מן הסתם. זה כמו משחק מקדים מתמשך בשבילי.

The Chicken

New member
האמת

חשבתי שאתה רציני. בשיא הרצינות. שאלת שאלה לגיטימית... וטובה אפילו.

niRa1975

New member
המלצה ממני

תהיי אמיצה וצאי ממנו זה יעשה לך כאב ראש ויבלבל אותך המון,,,אני יודעת שקשה לוותר אבל במקרה הזה יהיה לך בסופו של דבררווחה גדול הוא שלווה ופחות כאב

The Chicken

New member
לא עניין של אומץ ופחד,

אני לא מעוניינת לעזוב אותו. אין לי רגשי נחיתות או בעיה של ביטחון עצמי, אני יכולה להשיג כל בחור שארצה, ועם זאת- הוא האחד שאני רוצה.

niRa1975

New member
אני בטוחה שאם את רוצה את ...

יכולה להשיג כל בחור שתירצי כי ביטחון כמו שלך מרגיש כאילו את חתיכה וחכמה אבל החיים לא טלנובלה ולא תמיד שנלחמים זוכים באהבה....האם את רוצה ממנו סקס נטו או..?

The Chicken

New member
נראה שפספסת את הטלנובלה ../images/Emo13.gif

אז אני אתן לך את התמצית: אני מאוהבת ביצור אכול הסרטים הזה, מאוהבת כל כך שאני לא מפסיקה לחשוב עליו, סקס זה פועל יוצא של מערכת יחסים רומנטית בריאה, יש לנו מערכת יחסים די מוזרה אבל הולך ומשתפר ולכן אני עוד אופטימית, וחרמנית... בקרוב מאד זה יגיע לרמות שאי אפשר להדחיק עוד, והבחור המסכן יהיה קורבן-אונס.

זה הולך להיות ארוך...../images/Emo201.gif

טוב הפרטים האישיים ישארו שמורים במערכת אבל על השאר אני אענה. גיל - 21 מין - נקבה איך הגעת לפורום הזה / לבלוג שלי? - אני וחבר שלי חיפשנו תשובה למשהו והגענו לפורום. רמת חרמנות ברגע זה? - סורי לאכזב.... איפשהוא באמצע... 5 אולי.... 1.גברים, נשים או גם וגם? -גברים וגברים. 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? -אני לא. אני יודעת קשה להאמין, אבל יש גם כאלה. לא אוהבת את זה זה לא מספק אותי ואפילו קצת מגעיל אותי. 3. אורגיה, בעד או נגד? -שנוי במחלוקת. לא ניסיתי אף פעם אבל אני מנחשת שאם החבר הקבוע שלי יהיה מעורב אני לא אוכל לסבול את הרעיון ואם זה כשאני בלי חבר בכלל וזה רק בשביל הכיף אז אולי כן. בקיצור כמו שאומרים "אל תביא סנדוויץ' למסעדה" ויהיה לי קשה מידי לראות אותו עם מישהי אחרת או לחילופין להיות עם מישהו אחר כשהוא שם אז לא תהיה הנאה אמיתית כי הקנאה חזקה מידי. 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? -עובי. אני חושבת. 5. הגודל האידיאלי הוא..? -מה שיש לחבר שלי. סתם.. לא יודעת בדיוק. אבל לא גדול מידי. זה יכול להיות כואב. 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? -לפעמים ככה ולפעמים ככה. תלוי במצב רוח לפעמים זה מתחיל בתור ארוך ורגוע והופך למהיר ועצבני. שניהם טובים זה רק תלוי בפרטנר. 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? -אממ... לחבר'ה האמיתיים אני לא מספרת אבל יוצא שפה הדברים יוצאים לאור. 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? -מעולה בתקופת יובש אבל רק אם זה לא נהיה יותר מזה. 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? -בעיקרון לא, אבל אי אפשר לדעת, אם זורם ממש סבבה ונראה שיהיה המשך אז אולי אפשר לשקול את העניין. 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? -גלולות בלי שום צל של ספק. אלוהים לא היה כ"כ גדול כשהייתי צריכה אותו. 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? -בעיקרון אין לי שום בעיה עם שעירים אבל נראה לי שגם חלק זה בסדר רק לא חלק מידי... צריך שישאר קצת. 12. את יוזמת או פאסיבית? -עמוק בפנים יוזמת אבל אני צריכה קצת זמן להיפתח. 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? -תלוי בסיטואציה, לפעמים זה הכי כיף שהסקס רועש ומצד שני גם כיף לפעמים שצריך להיות נורא בשקט שאף אחד לא ישמע... 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? -"די תיכנס כבר" 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? -"מחרמן את החיים" כי "מפחדת שמישהו יראה..." 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" -זה נכון שזה כאב גב אבל בזמן הסקס לא באמת חושבים על זה. 17. סקס במים – טוב ליהודים? -בים- בשום פנים ואופן לא, כואב מידי ומשאיר נכות זמנית. בבריכה- פשוט לא הולך. בג'קוזי- אפשרי אבל לא הכי נוח. באמבטיה- יותר מידי תמרונים. במקלחת- זה סבבה תוך כדי. 18. באור או בחושך? -בחושך יותר רומנטי באור יותר סקסי, תלוי מה מחפשים באותו רגע, אבל בעיקרון אור. 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? -כן אבל לא בהגזמות. עדיין כיף לי עם הסקס כמו שהוא. 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? -אממ... אוקיי... זה קצת מגעיל אני מודה אבל זה יותר מגעיל אותי מאשר אותו וכשצריך אז צריך... 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? -יכול להיות מחרמן. כל עוד זה לא שתי נשים. לא שזה מגעיל זה פשוט לא עושה לי את זה. 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? - ראה סעיף 18 - צעצועים. 22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? - לא ולא ולא ולא
23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? יכול להיות מדליק. לא ניסיתי. 24. השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? לא יודעת, חבר שלי לא משתין לידי, מה זה אומר? חחח 25.תנוחה אהובה? - אוי נו... כ"כ בנאלי. מסיונרית. אני יודעת אני יודעת... אבל הכי כיף לי ככה. להרגיש את כובד הגוף שמעליי, להרגיש את החיכוך לראות את המבטים את ההבעות. לא יודעת פשוט הכי טוב שיש
26. למעלה או למטה? -למטה, כאמור. 27. אנאלי לקבל? -פעם נורא הפחיד אותי, בזמן האחרון דווקא סבבה. יש עוד קצת בעיות אבל זה יעבור עם הזמן. 28. אנאלי לתת? -לא נראה לי שזה רלוונטי. 29. אוראלי לתת (ולבלוע)? -לבלוע רק אם הוא ממש רוצה או רק אם ממש מגיע לו באותו יום
ולתת סתם ככה אני דווקא מאוד אוהבת. 30. אוראלי לקבל? -לא מתה על זה. אמנם זה כיף אם הפרטנר יודע לעשות את זה כמו שצריך - והוא יודע - אבל זה טוב רק לפורפליי ולא באמת בשביל לגמור. 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) - שוב מצטערת לאכזב אבל נשארה 5...

עונה

אני אדלג על ההיכרות, רמת החרמנות גבוהה. 1. גברים, נשים או גם וגם? גברים 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? הממ...יש שבועות יבשים ויש שבועות פוריים יותר
3. אורגיה, בעד או נגד? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל בכל אופן עם בן זוג שאני אוהבת לא הייתי עושה אורגיה 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? וואלה התקלת אותי... שניהם באותה מידה 5. הגודל האידיאלי הוא..? כזה שיספק אותי 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? ארוך ועצבני 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? לא רצה לספר, אבל אם עולה בדיון- בכיף 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? באופן כללי רעיון טוב, רק צריך להזהר עם הרגשות 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? לא בעד, אבל אם ייצא ואני ארצה גם, סבבה (למרות שרוב הסיכויים שאני אסתייג מזה) 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? גלולות, בהנחה שעברנו את שלב הבדיקות 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? לא אשלח את החבר ללייזר. אם הוא ירצה בשביל עצמו- שיילך 12. את יוזמת או פאסיבית? יוזמת לגמרי 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? גונחת, אבל זה כי לא גרמו לי לצרוח.. אני צורחת בפוטנציה 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? די, תמשיך 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? שניהם 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" היה לי סקס מעולה במכונית, אז לא שוללת 17. סקס במים – טוב ליהודים? לא יודעת, לא יצא 18. באור או בחושך? לא מפריע 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? לא יצא לי להשתמש, אבל למה לא? 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? בעעעעעעעעע 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? לא מתה על זה 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? בוא נשחק, אתה תהיה אדון שלי?
22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? מדליק (אבל לא קרה עדיין) 24. השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? בשירותים בלבד 25.תנוחה אהובה? דוגי 26. למעלה או למטה? למטה החדירה טובה יותר 27. אנאלי לקבל? מפחדת, אבל לא שוללת 28. אנאלי לתת? לא אתן אנאלי לבחור
29. אוראלי לתת (ולבלוע)? כן, למישהו שאני אוהבת 30. אוראלי לקבל? כן, ממישהו שאני אוהבת 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) כמו מקודם, גבוהה

למעלה