שאלון סקס

לימון5

New member
שאלון סקס

שם: גיל: מין: כמה פעמיים ביום את/ה נוהג לאונן? כמה זמן לוקח לך לגמור? היכן את/ה נוהג לאונן? האם יש לך חבר? האם קיימת יחסי מין? האם קיימת יחסי מין לא בטוחים? האם התמשת באביזרי סקס? (מידת ההנאה שלך?) באיזה סוג קונדום אתה נוהג להשתמש? (בנות סמנו *) האם את משתמשת בגלולות? מה מגרה אותך? כמה שעות ביום אתה צופה בתוכן פורנוגרפי? איזה בנות/בנים גילאים הייתה מעדיף? סטוץ או קשר רציני? * באיזה גיל קיימת יחסי מין? *איך הייתה ההרגשה? *האם כעב בזמן החדירה? האם יש לך כינוי לאיבר המין שלך?

Ligeiro

New member
אמנם אני לא אמחק

רק כדי שההודעה תשמש דוגמא. לא חושב שיש מישהו שבאמת ירצה לענות על שאלון כזה - זה מביך ולא נעים. נא להמנע מלהעלות שאלונים כאלה בעתיד. יומטוב

coullette

New member
מנסה לענות....

שם:דפנה גיל:21 מין:נ כמה פעמיים ביום את/ה נוהג לאונן?
הממ..לא כל יום כמה זמן לוקח לך לגמור?
לא סופרת היכן את/ה נוהג לאונן?
באוזן.מה זה השאלה הדפוקה הזאת? האם יש לך חבר?
כן האם קיימת יחסי מין?
כן האם קיימת יחסי מין לא בטוחים?
לא האם התמשת באביזרי סקס? (מידת ההנאה שלך?)
לא באיזה סוג קונדום אתה נוהג להשתמש? (בנות סמנו *)
לייפסטייל הסגול משומנים ועם קוטל זרע האם את משתמשת בגלולות?
לא מה מגרה אותך?
בוא נגיד שאלה קצת אישית כמה שעות ביום אתה צופה בתוכן פורנוגרפי?
לא צופה.יש לי חיים איזה בנות/בנים גילאים הייתה מעדיף?
בני 27 סטוץ או קשר רציני?
תלוי *איך הייתה ההרגשה?
כיף *האם כעב בזמן החדירה?
כן האם יש לך כינוי לאיבר המין שלך?
לא

1Shir

New member
אני חייבת לעשות דווקא ולענות, סליחה

באמת קבלו את התנצלותי אבל הייתי חייבת, כי תכל'ס זה לא שאלון כזה נורא: שם: שיר גיל: 23 מין: בת כמה פעמים ביום את/ה נוהג/ת לאונן? אני לא ממש נוהגת לאונן יש לי רתיעה מזה כמה זמן לוקח לך לגמור? גם זו שאלה בעייתית כי לדעתי אני כבר לא זוכרת.. היכן את/ה נוהג לאונן? אני מניחה שאם הייתי עושה את זה זה היה במיטה.. האם יש לך חבר? כבר הרבה זמן לא האם קיימת יחסי מין? בחיי בהחלט שכן אבל כבר עבר די הרבה זמן האם קיימת יחסי מין לא בטוחים? אני מתקשה להיזכר בביטחון אבל לצערי התשובה היא כן האם התמשת באביזרי סקס? (מידת ההנאה שלך?) אביזרי סקס לא נראה לי, ומה ז"א מידת ההנאה? באיזה סוג קונדום אתה נוהג להשתמש? (בנות סמנו *) מה ז"א בנות סמנו *, בכל אופן נראה לי שזה היה R3 האם את משתמשת בגלולות? כרגע לא אין לי בשביל מה אבל בעבר השתמשתי במרסילון, נשארה לי חפיסה מיותמת אחת אם מישהי צריכה אז בבקשה.. מה מגרה אותך? סקס מתוך אהבה מגרה אותי כמה שעות ביום אתה צופה בתוכן פורנוגרפי? אני לא צופה בתוכן פורנוגרפי קוראת לפעמים סיפורים שיש בהם תוכן מיני, אבל זה ממש לא לשם הפורנוגרפיה גרידא איזה בנות/בנים גילאים היית מעדיפה? האמת שנראה לי שהמשפט הקלישאתי זה לא הגיל אלא התרגיל הוא מאוד נכון, פחות חשוב הגיל, יותר חשובה איכות הבחור.. אבל אני לא ארגיש בנוח עם צעירים ממני סטוץ או קשר רציני? קשר רציני רק קשר רציני * באיזה גיל קיימת יחסי מין? לראשונה בערך בגיל 18 *איך הייתה ההרגשה? הרגשה לא רעה, פעם ראשונה היא די מוזרה בגלל החווייה הראשונית *האם כאב בזמן החדירה? אני חושבת שבאיזשהו שלב (מדובר על הפעם ה-1, כן?) זה התחיל לכאוב ואז ביקשתי להפסיק (אמנם לקח לו זמן להפנים את הבקשה אבל הוא נאלץ להפסיק) האם יש לך כינוי לאיבר המין שלך? חס וחלילה, אני מניחה שהשאלה היא בעיקר לבנים.. אלו היו תשובות נכון שלא כ"כ נורא לדבר על סקס?.. באמת זה נושא נחמד, בעיר כשלא עושים אותו הרבה זמן אז לדבר ולהעלות זיכרונות זה כל מה שנשאר.. :)

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif סקס

שם: רותם גיל: 25 מין: גבר (בפעם האחרונה שבדקתי ככה היה לפחות) כמה פעמיים ביום את/ה נוהג לאונן? *חסוי* כמה זמן לוקח לך לגמור? *חסוי* היכן את/ה נוהג לאונן? *חסוי* האם יש לך חבר? לא האם קיימת יחסי מין? כן האם קיימת יחסי מין לא בטוחים? כן (ולמדתי את הלקח מאז) האם התמשת באביזרי סקס? כן וזה נחמד
באיזה סוג קונדום אתה נוהג להשתמש? כלמיני האם את משתמשת בגלולות? בטח, כל בוקר מקפיץ איזה גלולה
מה מגרה אותך? הודעות כאלה (סתם סתם נראה לכם באמת?) כמה שעות ביום אתה צופה בתוכן פורנוגרפי? *חסוי* איזה בנות/בנים גילאים הייתה מעדיף? בגילי, עם טווח של 5 שנים קדימה ואחורה סטוץ או קשר רציני? תלוי מתי * באיזה גיל קיימת יחסי מין? 17 *איך הייתה ההרגשה? מצויינת
*האם כעב בזמן החדירה? לא היתה בפעם הראשונה האם יש לך כינוי לאיבר המין שלך? לא ממש, זה נראה לי מוזר

PennyLaneM

New member
...

שם: מורן גיל: 17 מין: נקבה כמה פעמיים ביום את/ה נוהג לאונן? כמה זמן לוקח לך לגמור? היכן את/ה נוהג לאונן? האם יש לך חבר? כן. האם קיימת יחסי מין? כן. האם קיימת יחסי מין לא בטוחים? לא. האם התמשת באביזרי סקס? (מידת ההנאה שלך?) P: באיזה סוג קונדום אתה נוהג להשתמש? (בנות סמנו *) דורקס. האם את משתמשת בגלולות? מהיום כן >< מה מגרה אותך? כל מיני. כמה שעות ביום אתה צופה בתוכן פורנוגרפי? אני לא. איזה בנות/בנים גילאים הייתה מעדיף? סטוץ או קשר רציני? שניהם. * באיזה גיל קיימת יחסי מין? 16 וחצי פעם ראשונה. *איך הייתה ההרגשה? כואבת,אחר כך נפלא. *האם כעב בזמן החדירה? בפעם הראשונה כן. האם יש לך כינוי לאיבר המין שלך? טח לא..

למעלה