שאלון סקס...

עדיין חולה מאוד.... אבל עונה...../images/Emo20.gif

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? הומור שנון, ועיניים מדהימות.
2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? היו המון, על חוף הים בקיץ הצהריים, באוטובוס מלא(לא בספסל האחורי), בגן ציבורי על הדשא, במעלית וכו'....
3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? 6 פעמים בצעירותי...4 בהווה.
4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? שהייתי מתה ל- PP ולא היה נעים להגיד... אז התאפקתי...
5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? שיורדים לי, דוגי..
6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? כל היום! ובמציאות - 4 שעות מינימום.
7. מהו בעינייך סקס מושלם? חוף ים/נחל, שמיכת פיקניק, שמש חמימה ולהיות אחת עם הטבע ובן הזוג....

SPINERIT

New member
אז ככה

1כמעט הכל תלוי בסיטואציה 2 מטע בננות 3 שלוש 4 כשבן הזוג לא מצליח לגמור 5 דוגי סטייל 6 25 דקות 7 כשנינו גומרים יחד באותו זמן בדיוק זה מדהים יש דבר כזה זה יכול לקרות וכשזה קורה זה נפלא

תשובות../images/Emo24.gif

1. עיניים- מבט חודר. בן זוגי- אשתי 2. במיטת קומותיים בצבא מעל חיל ישן (או לא..). 3. 12 חד פעמי לחלוטין. 4. להפליץ כשיורדים לי. 5. כפיות 6. בין 10 דקות ל 50 דקות תלוי במצב רוח 7. להיות רוב הסקס בתחושה המדהימה של לפני שגומרים ולהחזיק את התחושה הזו עד הסוף המתוק. כשרוצים שזה לא ייגמר עד שזה נגמר.

נורמאלי

New member
אז ככה

1. הדבר הכי סקסי בעיניי זה בחורה ממש יפה. כזאת מקטלוג ממש, עם הרבה ביטחון עצמי, חוש הומור וכריזמה. 2. בבית של מישהי עם אבא גבוה, שמן, רוסי ושיכור. 3. השיא שלי זה בטח מלהביא ביד, משהו כמו ארבע פעמים. בסקס עם בחורה... פעמיים. 4. שלא עמד לי. די מביך. 5. כהבחורה שוכבת על הבטן. 6. שאלה מטופשת. 7. ראה תשובה #6.

תשובה לשאלון ... ../images/Emo99.gif

1:עיניים אצל הגבר רגליים אצל האשה. 2:על הגשר בחוף הנסיכה באילת. 3:בחורה...פעמיים...גבר...פעמיים. 4:לפי דעתינו זה לא מביך אבל הקטע של האוויר שנכנס לכוס זה די מצחיק אותנו בכל אופן כי שמענו שזה קצת מביך אחרים.(תלוי כמה פתוחים אחד לשני) 5:על הצד שאני מאחוריה. 6:חצי שעה. 7:שיהיה בו הכל...תנוחות...ירידות...עינוגים...גמירות...

פרזיטית

New member
סתם טיילתי וראיתי שאלון נחמד..../images/Emo80.gif

יאללה שיהיה... 1.הכי סקסי: גברים שכשהם מחייכים יש להם קמטים בקצה העין. וגורג קלוני כמובן (בתקופת E.R) 2.מקום נועז: בלילה על המזח מול מלון הנסיכה באילת
3.מספר פעמים: 3 בלי לזייף
4.הפדיחה: כשנהג דפק על החלון
ואמר שהוא צריך שנזיז את האוטו כדי שייצא עם המשאית 5.התנוחה: אני למעלה
לא משנה איך 6.הזמן: לא ממהרים לשום מקום, אבל גם לא צריכים....
7. הסקס המושלם: להיות עם הגבר שאת מפנטזת עליו ימים ולילות ולעשות לו כל מה שחלמת, החל מהנשיקה...

אז ככה....

1.בחורה סקסית בלבוש שחושף...אבל לא הרבה...ועושה חשק לגלות הכל!!! 2.על הצוק מעל חוף סידנא-עלי בהרצליה <באמצע היום>. 3.נדמה לי ש...4 פעמים. 4.נרדמתי. 5.הכי טוב לי כשהבחורה מעלי... 6.כל עוד לשנינו יש חשק וכח... 7.עם זו שאוהבת אותי ואני אותה...<איפה היא?>

וואו...שנים שלא הייתי פה!אז ככה:../images/Emo41.gif

1. דבר סקסי אצל גבר- חיוך..וכל איזור הלסת. כולל זיפים! 2. הכי נועז?!....מיטה.... 3. פעם אחת. 4. הבחור צעק את שמו.!!! 5. מיסיונרית. שאתם תעבדו קשה!! 6. כמה שצריך.. 7. סקס מושלם?..סקס שעדיין לא חוויתי- מאהבה!.

תשובות לסקר

1. שדיים זקופים, תחת קטנטן והכל בתוך בייבידול אדום נועז 2. באחד הברים בתל אביב, אני ישבתי על הכסא, והיא ישבה עליי ונשענה עם הגב לבר (כן, היו עוד אנשים מסביבנו בבר, וכן, הם שמו לב למה שקרה) 3. ערב ארוך במיוחד - משעה 3 לפנות בוקר, עד 4 אחרי הצהריים רצוף, כאשר ההפסקות היחידות הין בין גמירה לזיקפה - 11 מספרים, 8 גמירות 4. אחרי האנאלי - אני הוצאתי את איברי וגמרתי לה על התחת, והיא הפליצה... 5. דוגי סטייל ! ! ! 6. בין 3 דקות ל-3 שעות, כל זיון הוא אידיאלי. 7. 3 מספרים, 3 חורים, 3 גמירות

הלשונאי

New member
קצת בנאלי אולי, אבל זה מה יש ../images/Emo9.gif

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? - תחת עגלגל ועסיסי, ארוז במכנס נמך גזרה, מחשוף שמאפשר הצצה... 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? במרפסת מלון "דן אילת", מעל הבריכה. בתוך הים, בחוף מלא אנשים. 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? שלוש 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? אופס, אני גומר
... (נו,טוב זו היתה הפעם הראשונה...) 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? מקום ראשון - דוגי מקום שני - כפיות מקום שלישי - כל השאר
6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? עד ששנינו מסופקים ושבעים. 7. מהו בעינייך סקס מושלם? כל פעם ששני בני הזוג מסופקים (גם אם לא בו-זמנית)

zvc1

New member
כבר עניתי על אחד...

. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? ידיים של גבר 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס?על גג של מלון בפראג 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד?פעמיים 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס?לא נתקלתי 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם?שוכבת על הבטן והוא מעלי 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך?כמה שיותר... 7. מהו בעינייך סקס מושלם?כשהבחור עושה הכל על מנת שהבחורה איתו תגמור ואז גומרים ביחד (בניגוד לאלה שרק מחפשים חור וגומרים אחרי 2 דקות ומתפלאים איך לא גמרתי)

הייתי חייב - זה גם בשבילך

הנה התשובות שלי 1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? השילוש הקדוש תחת עיניים וחזה. 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? חוף הים בלילה, שרותים ציבוריים, באוטו מחוץ למועדון. מעדיף במקום מוכר יותר. 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? לא ספרתי. 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? לא היה משהו רציני אבל יש דברים מצחיקים - שנתקעות לך שערות בפה כשאתה מענג בחורה, קולות, שלבחורה התכווצו השרירים אחרי כמה אורגזמות חזקות. 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? דוגי סטייל - תחת של בחורה צמוד לי לאגן מחרמן אותי בטירוף. 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? זיון ארוך שעה וחצי שעתיים. קצר 25 דקות ממצות. אישית אני מעדיף את הארוך. אבל לא תמיד יש זמן/כוח. 7. מהו בעינייך סקס מושלם? כשאני עם מישהי שמשדרת על אותו הגל. אגב משדרת על אותו הגל אני פנוי להצעות.

Crazy50

New member
הגיע הזמן לסכם

לוליטה לפני שהפורום נרדם, הגיע הזמן לסכם. גם התשובות האחרונות כבר לא משהו...

למעלה