שאלון סקס...

נשואה 1

New member
מסטטיסטיקה קצרה

שנערכה לפי התשובות שניתנו , עולה כי בעיני רוב העונים הדבר הכי סקסי הוא : שכל, מוח וכד'. המסקנה המתבקשת: רובנו אוהבים לזיין את השכל...

אישה33

New member
../images/Emo127.gif

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך?> עיניים, שרירי ידיים. 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס?>חניון הסינרמה ב-7 בערב עם בעלי. 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד?> המון............. 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס?>בד"כ אין 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם?>רודיאו, דוגי, מיסיונרית... 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידיאלי צריך להימשך?>עד שנמאס
7. מהו בעינייך סקס מושלם?>עם בעלי

נשואה 1

New member
בהתאם לרוב התשובות שניתנו להלן תשוב

1. מוח...שכל. 2. בראש....אשכרה זיון שכל. או על התמונה המצ"ב 3. מי סופר? התאים האפורים עסוקים בפעולה אחרת. 4.שאצל הפרטנר הפסיק לתפקד המוח.... 5. "על הראש"....
6. עד שהתאים האפורים הופכים כחולים. 7. כמו 6.

woman40

New member
../images/Emo68.gif

התשובות שלי הן: 1. הכי סקסי-עיניים,חיוך,שרירים. 2. בשרותים של מטוס. 3. לא נוהגת לספור. 4. מגעיל : הוא הכניס "בטעות" לתחת ואני... 5. אוראלי,אבל באמת מיסיונרית מנצחת! 6. כמה שיותר... 7. הסקס המושלם שלי הוא כשכל צד נהנה מכך שהצד השני נהנה .(קונכיה!!!)

g a l i 155

New member
../images/Emo7.gifסקס סקס סקס../images/Emo107.gif

הכי סקסי:תחת מושלם,בטן שטוחה...(כמו שלי..) גם בסוכת מציל..,וגם בשירותים באמצע אירוע משפחתי..!! לגמור 3 פעמים...וזה השיא...שהגעתי.. מצב מביך:לזייף...ולהתפס!!!! התנוחה.: דוגי,ולשבת על הגבר אבל עם הגב אליו!!!!!!!! סקס אידאלי..לא קשור בזמןןןן... סקס מושלם....לגמור ביחד...,מה שלא קרה לי עדין......... עד כאן!!

תשובותי...

1. הכי סקסי - שדים של בחורה כששהיא מתכופפת. 2. המקום - בטרנספורטר ביער בלילה כשהשכבתי את כל המושבים והיתה תנועת מכוניות בסביבה שהאירה עלנו מפעם לפעם. 3. לפחות שלוש. ז"א פעם בכל שעה. 4. כשעברה לתנוחת דוגי הבחנתי בגוש של קקה (צואה) ששכחה לנגב...... 5. דוגי. רק שמבוגרות לא נהנות כל כך ורוצות להיות צמודות מקדימה. 6. כחצי שעה כולל חימומים. 7. לזיין מאהבה, לקבל ולתת באופן שווה ולחכות לשני שיגמור ואז לסיים.

pukiss

New member
תשובתי הכנה ביותר

1. הכי סקסי בעייני זה לראות את חבר שלי במקלחת.. 2. המקום הכי נועז שעשיתי בו סקס היה המיטה שלי... 3. 2 זה הרבה??????.. בשביל לגמור בערב אחד????? 4. המצב הכי מביך שנתקלתי בו בזמן סקס, היה קולות משונים שיצאו לי מה...... בזמן החדירה, כמו פלוצים אבל הרבה יותר קטנים, חסרי ריח.. 5. תנוחה מעודפת, רכיבה עם הגב אל הסוס.. 6. כמה שיותר!!!! 7. אין דבר כזה סקס מושלם...אני חושבת שאין..

שבתיאלה

New member
להלן תשובותיי..

1.הכי סקסי בעיניי ? אם עדייו לא מצאתי ,תאמינו לי? 2.המקום הנועז ביותר? בשירותים של הגברים ,באמצע הרצאה משעממת 3.קשה...קשה...בערך 3 ,למרות שתמיד יש כח ליותר... 4.שלא הרגשתי כלום . "הגודל כןןןןן קובע" ועוד איך... 5.כמובן שה-dogy stile 6.לא הכמות כי האיכות קובעת! 7.יש דבר כזה??

עם כל הכבוד והיוזמה...

אני לא מאמין שהסקר הפצפון הזה מופיע בעמוד הראשי. במיוחד שרק לפני כמה ימים פרסמתי סקר הסקס הגדול!!!!

uלוליטה 4

New member
תודה..

אבל כדי לענות על הסקר הגדול הזה אני צריכה לקחת יום חופש מהעבודה..

התשובות, אם מישהו מתעניין

אז ככה :) מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? הדרך שאשתי גומרת 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? ספריה של מנזר בהולנד 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? ארבע, השיא של מישהי שגרמתי לה לגמור: 6 פעמים בשעתיים 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? כניסה לחור הלא נכון, קונדום שנשאר בפנים 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? דוגי כשהבחורה ברגליים סגורות ועל הבטן (מעין כפיות במאונך) 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? אין חוקים, תלוי בסיטואציה 7. מהו בעינייך סקס מושלם? סקס שעושים בסופו ילד :) עוד לא הגעתי לזה בינתיים, תנו לי להמשיך להנות מהחיים שנה שנתיים :) פפ

לא שייכת אבל גם רוצההה!!!!

1) זרועות חסונות וגדולות וכתפיים רחבות.... יאמי...
2)הכי נועז.... כמו מן גבעה גדולה שמהווה אי תנועה מול כביש החוף!!
3)אמ... פעמיים. לא הרבה אני יודעת... יש למה לשאוף. 4)הכי מביך... יש הרבה.. חחח. נראה לי שכשנורא ציפיתי למשהו רציני ואז נגלה לעיניי איבר קטן מאודדדד!
5)מסיונרי או שכשאני שוכבת על הבטן והוא מעליי...
6)שמישהו זר ומדהים יאנוס אותי....

בתשובה לשאלון

1.הכי סקסי בעניי אישה כשהיא מתעוררת בבוקר בחולצה מכופתרת בלבד ללא תחתונים. 2.במושב אחוריי בזמן נסיעה עם חברים לפאב ואיש לא חש .. מלבדנו 3.אישית ארבע אבל הבאתי משהי ל12 אורגזמות נחשב...? 4.הכי מביך אמא שלה ניכנסה באמצע ...ומרוב התרגשות ובושה היא שיחרר פלוץ לא נעים .. 5.התנוחה המיסיונרית ..ואה שהיא על ארבע ...שכחתי 6.כמה שעות טובות של מגעים מלטפים ומתמשכים ..זה אידאלי לדעתי אבל כל אחד והעדפות שלו 7.סקס מושלם לגמור בייחד..וכמה פעמים באותו ערב

PIZPONET

New member
והים... מכה את גליו...

1. הכי סקסי - זין גדול ומבט חכם ואוהב. 2. המקום הכי נועז? במטוס. המקום הכי נעים - במיטה. 3. 3 4. אין ממש מביך בסקס. מבאס? כשהקונדום הלך לאיבוד בתוכי. בחור מתוק שהיכרתי והיה עדין להפליא עד לרגע החדירה אז הפך למטחנה מהלכת וכמעט השפריץ לי את המוח מהגולגולת, הוא באקסטזה מוחלטת ואני מודה על ה- C.S.F (הנוזל שמגן על המוח), זיון שהסתיים במיגרנה היסטרית. 5. מסיונרית כשרגליי על כתפיו, ולשונו כרוכה חזק בלשוני והאצבעות שלי בדגדגן שלי. ואח"כ דוגי. 6. 5 דקות עד לילה שלם. עניין של מצברוח. 7. כשיש חיבור בין הלב שלי לפות שלי. אמן...שיהיה כבר... פיצפונת - בלי אנטון...

סיוון19

New member
תשובה

1. בחור בתחתונים (כמובן שיש לו גוףףף) 2. בכביש המהיר על מכסה מנוע 3. 8 4. כבר לא עמד לו??? 5. הוא למטה 6. כמה שרק אפשר 7. עם האהוב של זה הכי מושלם

bigboy1666

New member
שלי

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? חיבוק חזה אל חזה עם נשיקה עדינה.. 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? בטיסה משיקאגו - במחלקת עסקים 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? ארבע פעמים - בזיון הראשון בחיי - היום ?1 פעם אחת מספיקה .. 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? שהנועזת הכניסה לי מאחור, בהפתעה, בוורטור דק רוטט.. 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? דוגי 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? שעה משחקים במרכז השדה ושלוש דקות לגולללללללללל 7. מהו בעינייך סקס מושלם? מתחיל בבוקר עם מציצה הגונה לפני העבודה ומסתיים בערב עם אמבט ריחני לאור נירות, אורחה קלה במיטה, זיון עדין (שעה + גול של 3 דקות, ושינה בחיבוק לסיום.

למעלה