שאלון סקס קצת שונה,

שאלון סקס קצת שונה,

השאלון מנוסח[בחלקו] בלשון זכר אך מתייחס לשני המינים. כמו כן, השאלון נכתב בשעות המאוחרות של הלילה. ראו הוזהרתם משאלות הזויות למינהן. 1.האם קרה לך כששכבת עם מישהי, שהיית עצלן ולא הורדת את תחתוניה עד הסוף ורק הזזת אותם כמו וילון, וכל הזמן התחתון נלחם בזין שלך כי הוא רוצה לחזור בחזרה? 2.האם קרה לך שבאמצע ירידה, נאלצת להפסיק את הרצף המטורף ואנחות הפרטנר/ית, רק כדי להוציא שיערה שנתקעה עמוק בגרון ולא מוכנה לצאת? 3.האם קרה שהעברת את אותה שיערה לבן/בת הזוג כמחאה? 4.מה התגובה הראשונית שלכם לפוסי פארט באמצע משגל סוער?והמשנית? 5.קורה לכם שאתם מנסים להכניס את הזין וזה לא נכנס, אז אתם מכניסים בכוח ומקווים שהיא לא תשים לב, ואז מבינים כמה טמבלים יצאתם? 6.הבחורה הכי כונפה תשב על ידכם, תגע בזין, תתחיל לחרמן. יעמוד לכם? תזיינו אותה? 7.קרה שהסקס היה כל כך משעמם עד שקיויתם שהוא רק יגמר? 8.קורה לכם כשמוצצים לכם, אבל היא מכניסה רק חצי מהזין וחצי מהזין נשאר בחוץ, וזה חורף, וקר לכם בזין, ואתם מתים שהיא תכניס הכל כדי לחמם אותו, משתדלים להיות נימוסיים ואז צורחים בראש "נו כוסומו, במילא מחר אני זורק אותה" ומכניסים את כל הזין פנימה בכוח? 9.קורה לכם שאתם עושים משו קינקי במיטה ואז אתם עוצרים לשנייה וקולטים כמה מפגרים אתם בטח נראים עכשיו, ומזל שאין פה מראה, ופתאום בום משום מקום צצה מראה ענקית ולא רק שאתה קולט שאתה נראה כמו חמור שבדיוק תפסו אותו מזיין כבשה, גם האישה שאיתה אתה שוכב נראית כאילו יש עליה חמש מצלמות? [מחווה לחברים]. 10.טעמת את עצמך[מיצים/זרע] פעם מתוך סקרנות?איך היה? 11.אחרי ירידה וגמירה, נותנים לפרטנר לנשק אתכם? 12.קרה שסירבתם לנשק אחרי ירידה? מה היתה התגובה? 13.סקס מתוך שכרות- הבחורה כולה מסטולה מתפרעת עליך. אתה בטוח שהיא עומדת לגמור, כי היא בוכה שהיא צריכה להשתין, עד שאתה מתמלא בשתן שלה. תגובתך? 14.אתה מת לזיין כבר שבועות מישהי, עד שאתה פוגש באיזה מועדון כוסית לא נורמלית. היא מוכנה לזרום. לוקח אותה הביתה, מפשיט אותה. מגלה שהיא די שעירה[בלשון המעטה] ומרגיש שמחרמן כלב. מה עושה באותו רגע- ממשיך לזיין כאילו אין מחר או שולח אותה הביתה בטענה שאתה אימפוטנט? 15.אתה נהנה לך באנאלי, האישה גונחת וגונחת, פתאום אתה מרגיש שמשו דוחף אותך מפנים, [רמז-היא אכלה משו מקולקל, ועכשיו יש לה שילשול], תגובתך? 16.את באמצע מציצה לגבר עם איבר נכבד ומה לעשות, אנחנו הנשים, לא כמו בפורנו, לא בעלות לסת מתברגת. ההוא דחוף וצועק "עמוק עמוק!!!111". את נחנקת ומתה לתת ביס. מה עושה באמת? 17.אז קראת על תנוחה משונה והחלטת לנסות אותה, אבל אתה אדיוט ואנפנטיל ולא שואל אם היא מסכימה. אתה ישר דוחף לה כדור אונס למשקה ומחכה שתתרסק על השיש במטבח. בשתי תנועות קושר אותה לברזים ולמדיח כלים ועושה את מה שזממת. היא קמה כולה מכוסה צבעי גואש ופתיתים ואתה בשלך, לא ראיתי לא שמעתי. אבל אז מתפרצת האמא בסערה ומספרת לחברה את כל שעוללת. איך תגיב? 18.נראה איך השיקול דעת שלך יתפקד במקרה הבא- החלטת לשכב עם החברה אבל להוסיף קיק קטן. אחרי לילה של שכנועים הצלחת לקשור אותה לקיר, לסתום לה את הפה, לעשות לה קרחת וללמד את התוכי לדבר מלוכלך, להביא את הכלב שיסתכל. שילמד, מה יש. מפה לשם אתה חשבת לעצמך שאנאלי בתליה יהיה נחמד והכל, אבל בדיוק איך שבאת להכניס את הזין נפרמו הקשרים ומצאת את עצמך במצב די מביך- הפרצוף של הבחורה תקוע בתוך השטיח, הרגליים באוויר, הכלב התלהב ומיד רץ לדחוף לה זין לפה. אתה כבר משפשף את הזין, אז אומר לעצמך "יאללה שלישיה עם כלב". התוכי מעופף לו בחדר, מזנק מרהיט להריט, צורח לו "תן לה בראש, תן לה במחוש, תן לה בראש, תן לה גם עם מקוש". אבל לדאבונך פה לא נגמרות הצרות שלך. בכל אופן, אשתך נכנסת וקולטת את כל ההמולה, זורקת עליך את הארוחה שהביאה לך למיטה והכלב, שכבר הפך רעב, מתחיל ללקק אותך. מה תעשה- תמשיך לשפשף בכיף שלך או תנסה להתמודד עם כל הצרות?

אהמ,

מצטער שכהודעה ראשונה פה אני מהמם אתכם עם שאלון כזה. אבל חן מרשה לי, אז מה 'כפת לי.

comet9

New member
תגובתי

1.האם קרה לך כששכבת עם מישהי, שהיית עצלן ולא הורדת את תחתוניה עד הסוף ורק הזזת אותם כמו וילון, וכל הזמן התחתון נלחם בזין שלך כי הוא רוצה לחזור בחזרה? כן 2.האם קרה לך שבאמצע ירידה, נאלצת להפסיק את הרצף המטורף ואנחות הפרטנר/ית, רק כדי להוציא שיערה שנתקעה עמוק בגרון ולא מוכנה לצאת? כן. הכיחכוך שבא בעקבות זה גרם למישהי לחשוב שהיא מהההה זה מסריחה ואני נחנק מהריח 3.האם קרה שהעברת את אותה שיערה לבן/בת הזוג כמחאה? לא. 4.מה התגובה הראשונית שלכם לפוסי פארט באמצע משגל סוער?והמשנית? הראשונית: הולי שיט. אכלתי שעועית? |חרוז| המשנית: סתם צחוק מפגר 5.קורה לכם שאתם מנסים להכניס את הזין וזה לא נכנס, אז אתם מכניסים בכוח ומקווים שהיא לא תשים לב, ואז מבינים כמה טמבלים יצאתם? כשזה מלווה בצרחות אימים וכאפות, כן. 6.הבחורה הכי כונפה תשב על ידכם, תגע בזין, תתחיל לחרמן. יעמוד לכם? תזיינו אותה? לא אענה על זה 7.קרה שהסקס היה כל כך משעמם עד שקיויתם שהוא רק יגמר? כן 8.קורה לכם כשמוצצים לכם, אבל היא מכניסה רק חצי מהזין וחצי מהזין נשאר בחוץ, וזה חורף, וקר לכם בזין, ואתם מתים שהיא תכניס הכל כדי לחמם אותו, משתדלים להיות נימוסיים ואז צורחים בראש "נו כוסומו, במילא מחר אני זורק אותה" ומכניסים את כל הזין פנימה בכוח? הולי שיט לא. 9.קורה לכם שאתם עושים משו קינקי במיטה ואז אתם עוצרים לשנייה וקולטים כמה מפגרים אתם בטח נראים עכשיו, ומזל שאין פה מראה, ופתאום בום משום מקום צצה מראה ענקית ולא רק שאתה קולט שאתה נראה כמו חמור שבדיוק תפסו אותו מזיין כבשה, גם האישה שאיתה אתה שוכב נראית כאילו יש עליה חמש מצלמות? [מחווה לחברים]. כן 10.טעמת את עצמך[מיצים/זרע] פעם מתוך סקרנות?איך היה? כן. אני לפעמים לא מבין על מה אתן מתלוננות. כשאתן עושות דיאטה אתן אוכלות דברים יותר מגעילים. 11.אחרי ירידה וגמירה, נותנים לפרטנר לנשק אתכם? תלוי מי הפארטנרית 12.קרה שסירבתם לנשק אחרי ירידה? מה היתה התגובה? כן. עלבון מוחלט 13.סקס מתוך שכרות- הבחורה כולה מסטולה מתפרעת עליך. אתה בטוח שהיא עומדת לגמור, כי היא בוכה שהיא צריכה להשתין, עד שאתה מתמלא בשתן שלה. תגובתך? לא קרה מעולם טפו טפו 14.אתה מת לזיין כבר שבועות מישהי, עד שאתה פוגש באיזה מועדון כוסית לא נורמלית. היא מוכנה לזרום. לוקח אותה הביתה, מפשיט אותה. מגלה שהיא די שעירה[בלשון המעטה] ומרגיש שמחרמן כלב. מה עושה באותו רגע- ממשיך לזיין כאילו אין מחר או שולח אותה הביתה בטענה שאתה אימפוטנט? ממשיך ומתגבר. 15.אתה נהנה לך באנאלי, האישה גונחת וגונחת, פתאום אתה מרגיש שמשו דוחף אותך מפנים, [רמז-היא אכלה משו מקולקל, ועכשיו יש לה שילשול], תגובתך? לא מתקרב לשם

comet9

New member
תמות

16. את באמצע מציצה לגבר עם איבר נכבד ומה לעשות, אנחנו הנשים, לא כמו בפורנו, לא בעלות לסת מתברגת. ההוא דחוף וצועק "עמוק עמוק!!!111". את נחנקת ומתה לתת ביס. מה עושה באמת? אני לא בחורה 17.אז קראת על תנוחה משונה והחלטת לנסות אותה, אבל אתה אדיוט ואנפנטיל ולא שואל אם היא מסכימה. אתה ישר דוחף לה כדור אונס למשקה ומחכה שתתרסק על השיש במטבח. בשתי תנועות קושר אותה לברזים ולמדיח כלים ועושה את מה שזממת. היא קמה כולה מכוסה צבעי גואש ופתיתים ואתה בשלך, לא ראיתי לא שמעתי. אבל אז מתפרצת האמא בסערה ומספרת לחברה את כל שעוללת. איך תגיב? איזה אמא סוטה. ראתה אותי מזיין את הבת שלה ולא הצטרפה.. 18.נראה איך השיקול דעת שלך יתפקד במקרה הבא- החלטת לשכב עם החברה אבל להוסיף קיק קטן. אחרי לילה של שכנועים הצלחת לקשור אותה לקיר, לסתום לה את הפה, לעשות לה קרחת וללמד את התוכי לדבר מלוכלך, להביא את הכלב שיסתכל. שילמד, מה יש. מפה לשם אתה חשבת לעצמך שאנאלי בתליה יהיה נחמד והכל, אבל בדיוק איך שבאת להכניס את הזין נפרמו הקשרים ומצאת את עצמך במצב די מביך- הפרצוף של הבחורה תקוע בתוך השטיח, הרגליים באוויר, הכלב התלהב ומיד רץ לדחוף לה זין לפה. אתה כבר משפשף את הזין, אז אומר לעצמך "יאללה שלישיה עם כלב". התוכי מעופף לו בחדר, מזנק מרהיט להריט, צורח לו "תן לה בראש, תן לה במחוש, תן לה בראש, תן לה גם עם מקוש". אבל לדאבונך פה לא נגמרות הצרות שלך. בכל אופן, אשתך נכנסת וקולטת את כל ההמולה, זורקת עליך את הארוחה שהביאה לך למיטה והכלב, שכבר הפך רעב, מתחיל ללקק אותך. מה תעשה- תמשיך לשפשף בכיף שלך או תנסה להתמודד עם כל הצרות? בטח שאנסה להתמודד. אשכנע את האישה להצטרף...

Shining Dark

New member
../images/Emo6.gif

טעמת? היית צמא באותו הרגע או משהו? ולגבי הסקס המשעמם.. למה לא גמרת אותו? זה לא מסובך ;) ו"לא מתקרב לשם".. בגלל הרחמים או בגלל שזה לא הקטע שלך? חח

comet9

New member
לא הייתי צמא

סתם עשיתי עם אחת הידידות של סנואובול. לא גמרתי את הסקס. אבל גמרתי, סגרתי את הבאסטה והלכתי לישון. ואנאלי זה לא הקיק שלי. הרגשה הומואית למדיי.

TalKz

New member
אני

1.האם קרה לך כששכבת עם מישהי, שהיית עצלן ולא הורדת את תחתוניה עד הסוף ורק הזזת אותם כמו וילון, וכל הזמן התחתון נלחם בזין שלך כי הוא רוצה לחזור בחזרה? לא 2.האם קרה לך שבאמצע ירידה, נאלצת להפסיק את הרצף המטורף ואנחות הפרטנר/ית, רק כדי להוציא שיערה שנתקעה עמוק בגרון ולא מוכנה לצאת? לא 3.האם קרה שהעברת את אותה שיערה לבן/בת הזוג כמחאה? לא 4.מה התגובה הראשונית שלכם לפוסי פארט באמצע משגל סוער?והמשנית? ?? 5.קורה לכם שאתם מנסים להכניס את הזין וזה לא נכנס, אז אתם מכניסים בכוח ומקווים שהיא לא תשים לב, ואז מבינים כמה טמבלים יצאתם? הן בד"כ מכניסות אותו משומה :] 6.הבחורה הכי כונפה תשב על ידכם, תגע בזין, תתחיל לחרמן. יעמוד לכם? תזיינו אותה? תלוי אם אני אמשך אליה 7.קרה שהסקס היה כל כך משעמם עד שקיויתם שהוא רק יגמר? לא 8.קורה לכם כשמוצצים לכם, אבל היא מכניסה רק חצי מהזין וחצי מהזין נשאר בחוץ, וזה חורף, וקר לכם בזין, ואתם מתים שהיא תכניס הכל כדי לחמם אותו, משתדלים להיות נימוסיים ואז צורחים בראש "נו כוסומו, במילא מחר אני זורק אותה" ומכניסים את כל הזין פנימה בכוח? לא 9.קורה לכם שאתם עושים משו קינקי במיטה ואז אתם עוצרים לשנייה וקולטים כמה מפגרים אתם בטח נראים עכשיו, ומזל שאין פה מראה, ופתאום בום משום מקום צצה מראה ענקית ולא רק שאתה קולט שאתה נראה כמו חמור שבדיוק תפסו אותו מזיין כבשה, גם האישה שאיתה אתה שוכב נראית כאילו יש עליה חמש מצלמות? [מחווה לחברים]. כן 10.טעמת את עצמך[מיצים/זרע] פעם מתוך סקרנות?איך היה? לאאא 11.אחרי ירידה וגמירה, נותנים לפרטנר לנשק אתכם? כן, אבל לא בפה
12.קרה שסירבתם לנשק אחרי ירידה? מה היתה התגובה? לא 13.סקס מתוך שכרות- הבחורה כולה מסטולה מתפרעת עליך. אתה בטוח שהיא עומדת לגמור, כי היא בוכה שהיא צריכה להשתין, עד שאתה מתמלא בשתן שלה. תגובתך? לא היה לי מצב כזה
14.אתה מת לזיין כבר שבועות מישהי, עד שאתה פוגש באיזה מועדון כוסית לא נורמלית. היא מוכנה לזרום. לוקח אותה הביתה, מפשיט אותה. מגלה שהיא די שעירה[בלשון המעטה] ומרגיש שמחרמן כלב. מה עושה באותו רגע- ממשיך לזיין כאילו אין מחר או שולח אותה הביתה בטענה שאתה אימפוטנט? לא היה לי מצב כזה
15.אתה נהנה לך באנאלי, האישה גונחת וגונחת, פתאום אתה מרגיש שמשו דוחף אותך מפנים, [רמז-היא אכלה משו מקולקל, ועכשיו יש לה שילשול], תגובתך? לא היה לי מצב כזה
16.את באמצע מציצה לגבר עם איבר נכבד ומה לעשות, אנחנו הנשים, לא כמו בפורנו, לא בעלות לסת מתברגת. ההוא דחוף וצועק "עמוק עמוק!!!111". את נחנקת ומתה לתת ביס. מה עושה באמת? 17.אז קראת על תנוחה משונה והחלטת לנסות אותה, אבל אתה אדיוט ואנפנטיל ולא שואל אם היא מסכימה. אתה ישר דוחף לה כדור אונס למשקה ומחכה שתתרסק על השיש במטבח. בשתי תנועות קושר אותה לברזים ולמדיח כלים ועושה את מה שזממת. היא קמה כולה מכוסה צבעי גואש ופתיתים ואתה בשלך, לא ראיתי לא שמעתי. אבל אז מתפרצת האמא בסערה ומספרת לחברה את כל שעוללת. איך תגיב? 18.נראה איך השיקול דעת שלך יתפקד במקרה הבא- החלטת לשכב עם החברה אבל להוסיף קיק קטן. אחרי לילה של שכנועים הצלחת לקשור אותה לקיר, לסתום לה את הפה, לעשות לה קרחת וללמד את התוכי לדבר מלוכלך, להביא את הכלב שיסתכל. שילמד, מה יש. מפה לשם אתה חשבת לעצמך שאנאלי בתליה יהיה נחמד והכל, אבל בדיוק איך שבאת להכניס את הזין נפרמו הקשרים ומצאת את עצמך במצב די מביך- הפרצוף של הבחורה תקוע בתוך השטיח, הרגליים באוויר, הכלב התלהב ומיד רץ לדחוף לה זין לפה. אתה כבר משפשף את הזין, אז אומר לעצמך "יאללה שלישיה עם כלב". התוכי מעופף לו בחדר, מזנק מרהיט להריט, צורח לו "תן לה בראש, תן לה במחוש, תן לה בראש, תן לה גם עם מקוש". אבל לדאבונך פה לא נגמרות הצרות שלך. בכל אופן, אשתך נכנסת וקולטת את כל ההמולה, זורקת עליך את הארוחה שהביאה לך למיטה והכלב, שכבר הפך רעב, מתחיל ללקק אותך. מה תעשה- תמשיך לשפשף בכיף שלך או תנסה להתמודד עם כל הצרות? לא היה לי מצב כזה

חןשסק

New member
אוי זה ארוך:

1. זה קרה, אבל בגלל שהיינו בים
2. כע
3. לא! במה הוא פשע?! 4. "חחחחח
" זה מצחיק 5. קרה, אבל מבקשים עזרה, מה העניין?
6. אין לי תשובה, אני לא בן 7. לא 8. גם כשהיה חם הוא היה עושה לי את זה לפעמים :| 9.
כן 10.
11. לא 12. אני לא מסכימה. לי לא אכפת להתנשק אחרי שחבר שלי היה יורד לי, אבל הפוך לא הייתי מסכימה לנשק אותו. 13. לא קרה 14. שעירים זה פוי
15.
אנאלי 16. כאות מחאה אני מפסיקה ואומרת לו שאני עלולה להקיא עליו וחבל. 17.
לא הבנתי את השאלה אבל היה מצחיק 18. איזה איש חולני

שכולם יקחו דוגמא מהמנהלת ../images/Emo196.gif

ויתחילו לענות על השאלות! כן ענבר גם את!

pain is MY love

New member
אללה בלגאן

1.האם קרה לך כששכבת עם מישהי, שהיית עצלן ולא הורדת את תחתוניה עד הסוף ורק הזזת אותם כמו וילון, וכל הזמן התחתון נלחם בזין שלך כי הוא רוצה לחזור בחזרה?. אומנם אין לי זין אבל לא נראה לי שזה קרה אי פעם... 2.האם קרה לך שבאמצע ירידה, נאלצת להפסיק את הרצף המטורף ואנחות הפרטנר/ית, רק כדי להוציא שיערה שנתקעה עמוק בגרון ולא מוכנה לצאת? קרה לי ועוד איך. אני שונאת גברים שלא יודעים לטפח את עצמם!!! אז אני דווקא עוצרת ועוד משחקת אותה נחנקת למוות כדי להעביר את המסר... 3.האם קרה שהעברת את אותה שיערה לבן/בת הזוג כמחאה? לא 4.מה התגובה הראשונית שלכם לפוסי פארט באמצע משגל סוער?והמשנית?. אין שום תגובה. מה שקורה קורה 5.קורה לכם שאתם מנסים להכניס את הזין וזה לא נכנס, אז אתם מכניסים בכוח ומקווים שהיא לא תשים לב, ואז מבינים כמה טמבלים יצאתם? לא שוכבת עם טמבלים. 6.הבחורה הכי כונפה תשב על ידכם, תגע בזין, תתחיל לחרמן. יעמוד לכם? תזיינו אותה? אין לי זין שיעמוד אבל אני במקום הבחור הייתי מעדיפה ללכת הביתה לעשות ביד מאשר לזיין כונפה. זה פתטי. 7.קרה שהסקס היה כל כך משעמם עד שקיויתם שהוא רק יגמר? לא! כל סקס משעמם אפשר להעיר! 8.קורה לכם כשמוצצים לכם, אבל היא מכניסה רק חצי מהזין וחצי מהזין נשאר בחוץ, וזה חורף, וקר לכם בזין, ואתם מתים שהיא תכניס הכל כדי לחמם אותו, משתדלים להיות נימוסיים ואז צורחים בראש "נו כוסומו, במילא מחר אני זורק אותה" ומכניסים את כל הזין פנימה בכוח? ושוב. לא שוכבת עם טמבלים. 9.קורה לכם שאתם עושים משו קינקי במיטה ואז אתם עוצרים לשנייה וקולטים כמה מפגרים אתם בטח נראים עכשיו, ומזל שאין פה מראה, ופתאום בום משום מקום צצה מראה ענקית ולא רק שאתה קולט שאתה נראה כמו חמור שבדיוק תפסו אותו מזיין כבשה, גם האישה שאיתה אתה שוכב נראית כאילו יש עליה חמש מצלמות? [מחווה לחברים]. לא. 10.טעמת את עצמך[מיצים/זרע] פעם מתוך סקרנות?איך היה? לא מתוך סקרנות אלא כי זה מה שקורה בדרך כלל... וזה לא רע בכלל, אני בחורה מטופחת
11.אחרי ירידה וגמירה, נותנים לפרטנר לנשק אתכם? בוודאי. 12.קרה שסירבתם לנשק אחרי ירידה? מה היתה התגובה? לא קרה. 13.סקס מתוך שכרות- הבחורה כולה מסטולה מתפרעת עליך. אתה בטוח שהיא עומדת לגמור, כי היא בוכה שהיא צריכה להשתין, עד שאתה מתמלא בשתן שלה. תגובתך? לא קורים לי דברים כאלהץץ 14.אתה מת לזיין כבר שבועות מישהי, עד שאתה פוגש באיזה מועדון כוסית לא נורמלית. היא מוכנה לזרום. לוקח אותה הביתה, מפשיט אותה. מגלה שהיא די שעירה[בלשון המעטה] ומרגיש שמחרמן כלב. מה עושה באותו רגע- ממשיך לזיין כאילו אין מחר או שולח אותה הביתה בטענה שאתה אימפוטנט? אין לי בעיות של אימפוטנציה 15.אתה נהנה לך באנאלי, האישה גונחת וגונחת, פתאום אתה מרגיש שמשו דוחף אותך מפנים, [רמז-היא אכלה משו מקולקל, ועכשיו יש לה שילשול], תגובתך? לא קרה לי מעולם ולא נראה לי שיקרה... 16.את באמצע מציצה לגבר עם איבר נכבד ומה לעשות, אנחנו הנשים, לא כמו בפורנו, לא בעלות לסת מתברגת. ההוא דחוף וצועק "עמוק עמוק!!!111". את נחנקת ומתה לתת ביס. מה עושה באמת? אני מרימה את הראש ואומרת "עוד פעם אחת אתה מוציא צליל ולו הכי קטן מהפה אתה תאבד את היכולת להביא ילדים לעולם!" בדרך כלל זה עובד... 17.אז קראת על תנוחה משונה והחלטת לנסות אותה, אבל אתה אדיוט ואנפנטיל ולא שואל אם היא מסכימה. אתה ישר דוחף לה כדור אונס למשקה ומחכה שתתרסק על השיש במטבח. בשתי תנועות קושר אותה לברזים ולמדיח כלים ועושה את מה שזממת. היא קמה כולה מכוסה צבעי גואש ופתיתים ואתה בשלך, לא ראיתי לא שמעתי. אבל אז מתפרצת האמא בסערה ומספרת לחברה את כל שעוללת. איך תגיב? טוב נסחפנו... 18.נראה איך השיקול דעת שלך יתפקד במקרה הבא- החלטת לשכב עם החברה אבל להוסיף קיק קטן. אחרי לילה של שכנועים הצלחת לקשור אותה לקיר, לסתום לה את הפה, לעשות לה קרחת וללמד את התוכי לדבר מלוכלך, להביא את הכלב שיסתכל. שילמד, מה יש. מפה לשם אתה חשבת לעצמך שאנאלי בתליה יהיה נחמד והכל, אבל בדיוק איך שבאת להכניס את הזין נפרמו הקשרים ומצאת את עצמך במצב די מביך- הפרצוף של הבחורה תקוע בתוך השטיח, הרגליים באוויר, הכלב התלהב ומיד רץ לדחוף לה זין לפה. אתה כבר משפשף את הזין, אז אומר לעצמך "יאללה שלישיה עם כלב". התוכי מעופף לו בחדר, מזנק מרהיט להריט, צורח לו "תן לה בראש, תן לה במחוש, תן לה בראש, תן לה גם עם מקוש". אבל לדאבונך פה לא נגמרות הצרות שלך. בכל אופן, אשתך נכנסת וקולטת את כל ההמולה, זורקת עליך את הארוחה שהביאה לך למיטה והכלב, שכבר הפך רעב, מתחיל ללקק אותך. מה תעשה- תמשיך לשפשף בכיף שלך או תנסה להתמודד עם כל הצרות?

Zoharrr

New member
מעו

.האם קרה לך כששכבת עם מישהי, שהיית עצלן ולא הורדת את תחתוניה עד הסוף ורק הזזת אותם כמו וילון, וכל הזמן התחתון נלחם בזין שלך כי הוא רוצה לחזור בחזרה? אני לא גבר אבל כן 2.האם קרה לך שבאמצע ירידה, נאלצת להפסיק את הרצף המטורף ואנחות הפרטנר/ית, רק כדי להוציא שיערה שנתקעה עמוק בגרון ולא מוכנה לצאת? כן 3.האם קרה שהעברת את אותה שיערה לבן/בת הזוג כמחאה? לא 4.מה התגובה הראשונית שלכם לפוסי פארט באמצע משגל סוער?והמשנית? צחוק,ואז צחוק 5.קורה לכם שאתם מנסים להכניס את הזין וזה לא נכנס, אז אתם מכניסים בכוח ומקווים שהיא לא תשים לב, ואז מבינים כמה טמבלים יצאתם? שוב,לא גבר...וכן 6.הבחורה הכי כונפה תשב על ידכם, תגע בזין, תתחיל לחרמן. יעמוד לכם? תזיינו אותה? ... 7.קרה שהסקס היה כל כך משעמם עד שקיויתם שהוא רק יגמר? כן 8.קורה לכם כשמוצצים לכם, אבל היא מכניסה רק חצי מהזין וחצי מהזין נשאר בחוץ, וזה חורף, וקר לכם בזין, ואתם מתים שהיא תכניס הכל כדי לחמם אותו, משתדלים להיות נימוסיים ואז צורחים בראש "נו כוסומו, במילא מחר אני זורק אותה" ומכניסים את כל הזין פנימה בכוח? ... 9.קורה לכם שאתם עושים משו קינקי במיטה ואז אתם עוצרים לשנייה וקולטים כמה מפגרים אתם בטח נראים עכשיו, ומזל שאין פה מראה, ופתאום בום משום מקום צצה מראה ענקית ולא רק שאתה קולט שאתה נראה כמו חמור שבדיוק תפסו אותו מזיין כבשה, גם האישה שאיתה אתה שוכב נראית כאילו יש עליה חמש מצלמות? [מחווה לחברים]. ... 10.טעמת את עצמך[מיצים/זרע] פעם מתוך סקרנות?איך היה? כן,זוועה...אני לא מבינה איך הפרטרנים אמרו שיש לי טעם ממש טוב 11.אחרי ירידה וגמירה, נותנים לפרטנר לנשק אתכם? כן 12.קרה שסירבתם לנשק אחרי ירידה? מה היתה התגובה? כן,בסדר... 13.סקס מתוך שכרות- הבחורה כולה מסטולה מתפרעת עליך. אתה בטוח שהיא עומדת לגמור, כי היא בוכה שהיא צריכה להשתין, עד שאתה מתמלא בשתן שלה. תגובתך? .... 14.אתה מת לזיין כבר שבועות מישהי, עד שאתה פוגש באיזה מועדון כוסית לא נורמלית. היא מוכנה לזרום. לוקח אותה הביתה, מפשיט אותה. מגלה שהיא די שעירה[בלשון המעטה] ומרגיש שמחרמן כלב. מה עושה באותו רגע- ממשיך לזיין כאילו אין מחר או שולח אותה הביתה בטענה שאתה אימפוטנט? אבוי... 15.אתה נהנה לך באנאלי, האישה גונחת וגונחת, פתאום אתה מרגיש שמשו דוחף אותך מפנים, [רמז-היא אכלה משו מקולקל, ועכשיו יש לה שילשול], תגובתך? יאק! 16.את באמצע מציצה לגבר עם איבר נכבד ומה לעשות, אנחנו הנשים, לא כמו בפורנו, לא בעלות לסת מתברגת. ההוא דחוף וצועק "עמוק עמוק!!!111". את נחנקת ומתה לתת ביס. מה עושה באמת? מוציאה אותו,נותנת בו מבט נוזץ ואומרת:"אני לא שחקנית פורנו!לך תאונן בשירותים!" 17.אז קראת על תנוחה משונה והחלטת לנסות אותה, אבל אתה אדיוט ואנפנטיל ולא שואל אם היא מסכימה. אתה ישר דוחף לה כדור אונס למשקה ומחכה שתתרסק על השיש במטבח. בשתי תנועות קושר אותה לברזים ולמדיח כלים ועושה את מה שזממת. היא קמה כולה מכוסה צבעי גואש ופתיתים ואתה בשלך, לא ראיתי לא שמעתי. אבל אז מתפרצת האמא בסערה ומספרת לחברה את כל שעוללת. איך תגיב? אבוי 18.נראה איך השיקול דעת שלך יתפקד במקרה הבא- החלטת לשכב עם החברה אבל להוסיף קיק קטן. אחרי לילה של שכנועים הצלחת לקשור אותה לקיר, לסתום לה את הפה, לעשות לה קרחת וללמד את התוכי לדבר מלוכלך, להביא את הכלב שיסתכל. שילמד, מה יש. מפה לשם אתה חשבת לעצמך שאנאלי בתליה יהיה נחמד והכל, אבל בדיוק איך שבאת להכניס את הזין נפרמו הקשרים ומצאת את עצמך במצב די מביך- הפרצוף של הבחורה תקוע בתוך השטיח, הרגליים באוויר, הכלב התלהב ומיד רץ לדחוף לה זין לפה. אתה כבר משפשף את הזין, אז אומר לעצמך "יאללה שלישיה עם כלב". התוכי מעופף לו בחדר, מזנק מרהיט להריט, צורח לו "תן לה בראש, תן לה במחוש, תן לה בראש, תן לה גם עם מקוש". אבל לדאבונך פה לא נגמרות הצרות שלך. בכל אופן, אשתך נכנסת וקולטת את כל ההמולה, זורקת עליך את הארוחה שהביאה לך למיטה והכלב, שכבר הפך רעב, מתחיל ללקק אותך. מה תעשה- תמשיך לשפשף בכיף שלך או תנסה להתמודד עם כל הצרות? אבוי

למעלה