הבגרות שהכי שמחתי לעבור../images/Emo3.gif
1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? יש ענפים שנחמד להסתכל עליהם, והלוואי שהייתי פחות עצלנית, וחוזרת לעשות קצת ספורט בעצמי. אפילו לקבוצת כדורגל הייתי חוזרת.
2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות? כדורסל
רכיבה על סוסים על כל סוגיה כמעט, ובאולמפיאדה אני מתמכרת לעוד כל מיני דברים. אה ופעם היו משדרים בערוץ הספורט בשבת בלילה סנוקר, הייתי רואה כדי להירדם
3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? ממש אהבתי לשחות, לא זוכרת למה הפסקתי. גם מכדורגל די נהנתי, אבל שיחקתי בחרא קבוצה, והבנות האובר-מפותחות הפחידו אותי :| רכיבה על סוסים! שזה דווקא הרבה מאמץ, יחסית לזה שיושבים כל הזמן ומישהו אחר רץ וקופץ בשבילך
4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? נראה לי רכיבה על סוסים. הבעיה בלהיות מצטיין היא שזה להשקיע ממש הרבה מעצמך ומזמנך, ואני לא מסתדרת עם זה - אחרת סביר להניח שכן הייתי מגיעה לאנשהו ברכיבה, כי הייתי קרובה.
5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? "שיעורי ספורט עד מתי???????
" ביסודי שנאתי כי הייתה לי מורה איומה, בחטיבה אהבתי
כיתת ספורט, אחלה מורים [אחד מהם המחנך שלי] ושיעורים באמת כיפיים. בתיכון זה חזר להיות מעפן. במיוחד סבלתי מעניין הריצות - אני מתה על ריצות קצרות, 60, 100, בארוכות אני כ"כ סובלת.
6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? כל גבול אפשר לשבור, אבל יש ענפים שמבחינת מבנה גוף ו/או מסת שרירים, יותר מתאימים לבנים או לבנות.
7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? בחלקים ממנה. ראיתי שמישהו בזכיר פה קפיצת ראש [בכותרת, עוד לא קראתי], אז לגמרי התמכרתי לזה באולמפידה האחרונה
חוץ מזה ראיתי הרבה שחייה, סוסים, ג'ודו, מיסטרל... ראיתי את הדברים שישראל השתתפה בהם + קצת נספחים, בקיצור.
8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? לא. לא אוהבת לראות כדורגל [גם לשחק לא, אלא אם זה בתפקיד שוערת].
9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? מכבי שלנו, מכבי ת"א
בני הרצליה בנות בכדוריד
[והמבין יבין
] ובכללי, אני מאוד אוהבת חברות שלי שעוסקות בספורט באופן מקצועי. סוגדת להן על ההשקעה והמקומות שהן מגיעות אליהן.
10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? קפיצה למים
לא עולה לי משהו עכשיו לראש, אבל יש כמה הזויים. אני בטח אקרא עכשיו מה שכולכם כתבתם ואתהה איך לא חשבתי על מה שאתם כתבתם.