שאלון ספורטיבי

אני עונה על זה רק כי משעמם יל!../images/Emo80.gif

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט?שונאת ספורט
2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות?לצפות ?לפעמים כדורסל 3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק?קפיצה בחבל..יאללה..ניתן לכם משו... 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה?בתחום ששורף הכי הרבה קלוריות בהכי פחות מאמץ.. 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? שונאת אשנא ושנאתי.. 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות?לא... 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה?קצת... 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל?בטח1למה לא?400 שקל?לא חרם?!?!?!? 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת?מקבי בכדורסל..אבל רק שהם מנצחים! 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך?ריצה למרחקים ארוכים.. למה?למה???!?!?!?!?!?!?!?!?

shira1993

New member
עונה בשימחה

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? דבר חשוב שצריך לעשות עוזר "לגוף ולנשמה" אין חיי בלי ספורט 2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות? לא אוהבת 3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? אני משחקת בליגת AND1 בשרון (כדורסל למי שלא מכיר)ואני גם בכיתת ספורט כלומר פעמיים בשבוע אנחנו מיתאמנים בבוקר בימקום ללמוד ואז הולכים לבית הספר והצעד הכי חיובי של זה זה שאין לנו שפות (או ערבית או גרמנית או צרפתית) ובעוד שלושה ימים רק הכיתות ספורט של בית הספר נוסעים לשלושה ימים לאילת בלי ההורים כל היום לעשות כיף בים, בננות, פדלים... 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? אני מיצטיינת בכדורסל 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? אני מאוד אוהבת אותו אבל אני לא סובלת את המורה שמלמדת אותנו היא אבו גבר כזאת ונותנת לנו משחקים מעצבנים ומשעממים כמו בית בשדה עם כדור כדורגל 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? כן כי זה עיניין של פיזיות שיש יותר לבנים או ריקוד (שגם נחשב לספורט) שמתאים יותר לבנות 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? כן וממש נהנתי 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? לא ניראה לי שזה עולה 500 שקל למשחק 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת?את הקבוצה שלי 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? אין דבר כזה

וואו, יש לכם כיתת ספורט ממש שווה.

אצלנו כיתת ספורט פשוט היה עוד ארעב שעות במערכת, ומידי פעם נסיעות למשחקים או לספורט אתגרי.

shira1993

New member
אצלנו זה לכדורסל ושחיה

בימי שני לבנות יש אימון כושר בהתחלה רצים משהו כמו 3 ק"מ ואז ממשיכים לחיזוק שרירים תרגילי בטן ידיים... טכניקת ריצה וכ'ו הכל עם מאמן שאימן את ניבחרו ישראל ובימי רביעי כדורסל קשה אבל כיף

עונה...

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? אוהבת מאוד. 2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות? כדורגל 3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? כדורסל, כדורגל , כדורעף ושחייה. 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? כמעט הייתי בכדורעף ולא הייתי מתנגדת להיות בכדורסל. 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? אהבתי אבל היה משעמם כי הייתי ספורטאית וכששיחקנו אז שינו את חוקי המשחק כדי שלבנות יהיה קל. 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? מה פתאום! כל ענפי הספורט הם גמוגם. 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? כן 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? אם יהיו שידורים בחינם ברור! 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? כן, מכבי חיפה! 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? יש ענף ששכחתי איך קוראים לו והוא נחשב לספורט, פעם היו שמים את זה בערוץ 5 זורקים דיסקית גדולה וצריך להגיע איתה לאיזה נקודה והאחרים הולכים עם מן אלות כאלה ומשפשפים את הרצפה שתהייה חלקה ואני זוכרת גם משהו עם קומקומים. משהו הזוי לחלוטין

הבגרות שהכי שמחתי לעבור../images/Emo3.gif

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? יש ענפים שנחמד להסתכל עליהם, והלוואי שהייתי פחות עצלנית, וחוזרת לעשות קצת ספורט בעצמי. אפילו לקבוצת כדורגל הייתי חוזרת. 2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות? כדורסל
רכיבה על סוסים על כל סוגיה כמעט, ובאולמפיאדה אני מתמכרת לעוד כל מיני דברים. אה ופעם היו משדרים בערוץ הספורט בשבת בלילה סנוקר, הייתי רואה כדי להירדם
3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? ממש אהבתי לשחות, לא זוכרת למה הפסקתי. גם מכדורגל די נהנתי, אבל שיחקתי בחרא קבוצה, והבנות האובר-מפותחות הפחידו אותי :| רכיבה על סוסים! שזה דווקא הרבה מאמץ, יחסית לזה שיושבים כל הזמן ומישהו אחר רץ וקופץ בשבילך
4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? נראה לי רכיבה על סוסים. הבעיה בלהיות מצטיין היא שזה להשקיע ממש הרבה מעצמך ומזמנך, ואני לא מסתדרת עם זה - אחרת סביר להניח שכן הייתי מגיעה לאנשהו ברכיבה, כי הייתי קרובה. 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? "שיעורי ספורט עד מתי???????
" ביסודי שנאתי כי הייתה לי מורה איומה, בחטיבה אהבתי
כיתת ספורט, אחלה מורים [אחד מהם המחנך שלי] ושיעורים באמת כיפיים. בתיכון זה חזר להיות מעפן. במיוחד סבלתי מעניין הריצות - אני מתה על ריצות קצרות, 60, 100, בארוכות אני כ"כ סובלת. 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? כל גבול אפשר לשבור, אבל יש ענפים שמבחינת מבנה גוף ו/או מסת שרירים, יותר מתאימים לבנים או לבנות. 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? בחלקים ממנה. ראיתי שמישהו בזכיר פה קפיצת ראש [בכותרת, עוד לא קראתי], אז לגמרי התמכרתי לזה באולמפידה האחרונה
חוץ מזה ראיתי הרבה שחייה, סוסים, ג'ודו, מיסטרל... ראיתי את הדברים שישראל השתתפה בהם + קצת נספחים, בקיצור. 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? לא. לא אוהבת לראות כדורגל [גם לשחק לא, אלא אם זה בתפקיד שוערת]. 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? מכבי שלנו, מכבי ת"א
בני הרצליה בנות בכדוריד
[והמבין יבין
] ובכללי, אני מאוד אוהבת חברות שלי שעוסקות בספורט באופן מקצועי. סוגדת להן על ההשקעה והמקומות שהן מגיעות אליהן. 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? קפיצה למים
לא עולה לי משהו עכשיו לראש, אבל יש כמה הזויים. אני בטח אקרא עכשיו מה שכולכם כתבתם ואתהה איך לא חשבתי על מה שאתם כתבתם.

אנחנו תאומות!

גם אני אוהבת רק ריצות קצרות וסובלת בארוכות וגם אני אוהבת לשחק כשוערת בכדורגל.

הכי כיף שוערת!

רק איכשהו באימונים היה יוצא לי תמיד לשחק בקבוצה היותר טובה, ככה שכל המשחק שמרתי על שער שאף אחד לא התקרב אליו
אז המאמן שלי ואני פשוט היינו משחקים ביננו...

למעלה