שאלון ספורטיבי

shira1993

New member
מה גם את מהרצליה גם אני!!!!!

את בטח בנגיד בכדוריד אני בכיתת ספורט של כדורסל

בלושש 15

New member
מחר יש לי מבחן בספורט../images/Emo3.gif

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? ספורט זה מאוד חשוב ואני מקפידה להתעסק בו..חשוב לבריאות
2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות? כדורסל/כדורגל ופה ושם כשיש אולימפיאדה ומשעמם לי
3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? ריקוד נחשב..? ממ ואני אוהבת לשחות... 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? ריצה
זה תחום בכלל? 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? למה היה?! ביסודי לא ממש אהבתי זה היה נחמד ולפעמיםן משעמם תלוי אם הינו משחקים בכדור או רצים בחום
אבל עכשיו בחטיבה אני מתה על זה!! קודם כל כי זה רק בנות והבנות שלי בכיתה פשוט קרועות וכל שיעור זה צחוקים של החייםם
וגם כי זה כלכך כייף פתאום...
6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? ממש לאאא 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? מממ של החורף? אני כבר לא זוכרת...
8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? אם יהיה לי משעמם אז אולי
9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? מכבי חיפה כדורגלֻ
מכבי ת"א כדורסל|כתר 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? ממ אני לא כזאת מתמצאת בענפי ספורט אז לא דעת..
בקיצור ספורט זה אחלה

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט?אני אוהבת ספורט.רק בגלל המורה שלי
2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות?כדורסל כדורסל כדורסל
3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק?ריצה.וכשיוצא לי אז גם כדורסל
4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה?לא יודעת...ואני גם לא אהיה אז זה מסתדר
5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר?אף פעם לא הברזתי מספורט!ואני גם לא אבריז
אני אוהבת ספורט
6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות?נממ...לא חושבת 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה?לא 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל?אם ייצא לי...לא מתה על כדורגל בכל מקרה 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת?מכבי שלנו מכבי ת"א
[כדורסל,כן?
]ואנטוני פארקר שהוא בכלל שולט
10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך?לא עולה לי כרגע

shira1993

New member
כל הדברים האלה מזכירים לי את המאמן

שלי כי ליפני שהוא זורק שלשה הוא אומר של שם שחקן ממכבי זה מזה מצחיק
הוא בכלליות אידיוט אבל לא ניתווכח על זה

shira1993

New member
ליפעמים זה עושה לנו מזל כי

הוא אומר שאם הוא קולע הוא יעשה לנו היום אימון קל ואם לא הוא יעשה אימון קשה עם הרבה ריצות

לה לה לה עונה...../images/Emo122.gif>>><<<

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? אני אוהבת אבל רק שיש לי כוח 2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות?כדורסל, מרוצי מכוניות,החלקה על הקרח והתעמלות אומנותית... 3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק?כדורסל, החלקה על הקרח (זה לא אומר שאני בהכרח טובה בזה
), מחניים, כדור עף, כדורשת, לטפס על חבלים (היינו עושים את זה סיתה ו' אבל אני לא יודעת אם זה נחשב ספורט...) 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה?כדורסל\מחניים, כדור עף, כדורשת (לא יכולתי לבחור חחח...) 5. מה יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? הם טובים כל עוד אנחנו לא רצים 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות?לא מאמינה 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? לא 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? לאאאא
9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת?לא ממש 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך?לעשות גילגולים על המתח חחח

גם אצלי זה שאני אוהבת לעסוק

בענפי ספורט מסוימים לאו דווקא אומר שאני טובה בהם.

shira1993

New member
כימאת כוכלם רשמתם שאתם אוהבים

לשחק כדורסל אז למה שלו במפגש פורום הבא נעשה משחק כדורסל

שירוש1989

New member
שמתי לב../images/Emo6.gifיאללה מפגש הבא בספורטק!!

עזריאלי משעמם כבר נעשה קיר טיפוס בדרך

shira1993

New member
כל פעילות ספורטיבית טובה

אז בואו נכלית מה לעשות במפגש הבא כדורסל?, כדורגל?, כדוראף?...?

שירוש1989

New member
כדור-אף../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אח"כ המנתח הפלסטי יעבוד שעות נוספות

shira1993

New member
כל הדיבורים על ספורט הזכירו לי שיש

לי ביום שני מבחנים של כושר בכדורסל אז אני הולכת להיתאמן על שכיבות שמיכה

למעלה