שאלון ספורטיבי

שאלון ספורטיבי

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? 2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות? 3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך?

שירוש1989

New member
להקליד נחשב ספורט?../images/Emo6.gif

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? יחס חם ואוהב 2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות?"קטצ'", האיבקות נמו. האמת לא ממש אוהבת כי זה מעניין אותי, יותר כמשהו שנשאר מהילדות. תיד כשסבא שלי היה בא אלינו כשהייתי קטנה היינו יושבים לראות את זה ותמיד פחדתי ולא הבנתי ש"זה הצגה". גם כדורסל אני נורא אוהבת, וזה גם דיי משעשע במשחקים של מכבי ת"א לשמוע את המשפחה שלי מגיבה לטלוויזיה 3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? הליכה, אירובי מדרגה, משחקי כדור ושחיה(למרות שזה משעמם אותי מאוד מהר ואני לא מתה על בריכות) אהה ושכחתי קפיצה בחבל. אני מעולה בזה 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? אין לי שמץ.. בטח בכדורגל\סל\יד וכאלה. אני לא ממש בקטע של ריצה למרחק... 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? זה דיי "היה" כי לא היה לי איזה חודש... נממ חוץ מהפחד שתהיה ריצה דיי טוב 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? לא יודעת 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? קצת 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? קצת 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? מכבי ת"T בכדורל וכדורסל. זה לא יישתנה "גם" אם טלי תצהיר שכל והדי מכבי זונות. זה מושרש ונצא אצלי בגנים
10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? גולף קצת הזוי אבל הגיוני מאוד.

אני חושבת שזה יהיה ממש עצוב אם

מישהו ישנה את דעתו על הקבוצה שהוא אוהד בגלל משהו שטלי אמרה
ותביאי חבל למפגש הבא! זה כיף.

שירוש1989

New member
בדיוק בגלל זה עשיתי "גם"

בשיחה על זה עם מישהו סתם ככה לא הייתי מעלה אותה בכלל ואני אביא
תתכונני כי אני קופצת כל כך מהר שלא רואים את החבל

לא דיברתי עלייך, אלא באופן כללי../images/Emo3.gif

וסבבה
אני לא קופצת מהר דווקא...כאילו אני גם לא כ"כ טובה
זה סתם כיף.

שירוש1989

New member
נעשה לך(ולעוד כמה אהמ../images/Emo3.gif)קורס מזורז

כמה קפיצות את עושה ב 30 שניות? וברור לי שלא התכוונתי אליי וחפירה מתקרבת אז את לא חייבת לקרוא כמובן אבל זה כדי להסביר לך למה כתבתי את זה- חשוב לי להדגיש עכשיו(בעיקר לעצמי) שאני לא כזאת אובססיבית לטלי, זה בגלל שקראתי על איך מעריצה של שרית חדד שהלכה רחוק מידי(כתבה בידיעות בין העמודים האחרונים) ותמיד כשאני שומעת על מקרים כאלה אני מצד אחד מזדעזעת מצד שני יודעת כמה קל להפוך לכזה בנאדם. יש לי גם ידידה שעשתה קטע דומה לחברה שלי ות'אמת זה קצת מפחיד לראות את זה קורה מול העיניים. אני מזדהה עם מקרים יותר מידי. אני מוגלת להבין את המניעים והכוונות של כל בנאדם וזה מפחיד כי אז אני מפחדדת להיות אחת כזאת כי אם אני מבינה אותם מה זה אומר עלי? ולקח לי זמן להבין שזה לא אומר עליי כלום כי זה שאני מבינה אתם ממש לא אומר שאני מסכימה איתם ותומכת במעשים כאלה, זה יותר הנטייה הפסיכולוגית שלי, כי הרי פסיכולוג מבין את המניעים של בנאדםאבל זה מש לא אומר שהוא מסכים איתם. זה סוג של רגישות כזאת בגלל ערך עצמי נמוך שבגללה אני מנסה למצוא את הטוב וההיגיון בכל דבר (ובזכות הרגישות הזאת קיבלתי גם 100 עם המון מחמאות בניתוח דמות באנגלית:p לפחות משהו טוב יצא מכל הסיפור)

אין לי מושג...

פעם אחרונה שבדקנו הייתה בי'. אבל לא הרבה. אני יותר אוהבת הצלבות וכאלה. ואני מסכימה שאפשר להיבן גם בלי שזה יגיד משהו על הנטייה שלך לדברים כאלה... בכל אופן אני מצד אחד מבינה מצד שני זה נראה לי כ"כ מוזר. כאילו, אוקיי, אתה אוהב בנאדם, אבל להתאים את עצמך לתכונות שלו, לאהבות [או השנאות] שלו נראה לי מוגזם מידי.

שירוש1989

New member
הצלבות../images/Emo99.gifלקח לי מלא זמן ללמוד

בקשר ללהתאים ת'צמך לאהבות של מישהו אחר, זה נורא מזכיר לי את כל הסדרות האלה בערוץ הילדים כמו "הנסיך המדליק (?) מבלר אייר" ו"קטנטנות" שתמיד הייתה את זאת שניסתה להרשים את מי שהיא אהבה בזה שהיא הראתה לו כמה היא אוהבת את מה שהוא אוהב. בנסיך המדליק מבל אייר הייתה אחת שנגעה בדגימת שתן בגלל זה(בלעכס) ובקטנטנות מישהי ששונאת כלבים התחילה "לאהוב" אותם. בסוף ב2 התכניות הנערה גילתה שלזה שהיא אוהבת יש כבר חברה, והיא ממש לא מתעניינת במה שהוא עושה... קיצר חוץ מזה שזה מראה על חוסר אופי מפחיד זה דיי מיותר וגם דיי משעמם, האמת כי אני לא חושבת שאתה יכול לעניין בנאדם יותר מידי אם אין לך משהו חדש לספר לו. אה ונזכרתי בעוד דוגמה מ"תפוס את הכלה" אבל דיי חפרתי

גם בצער גידול בנות../images/Emo99.gif היה קטע כ

*כזה די ג'יי [או סטפני?
נראה לי די ג'יי] נדלקה על מישהו שאוהב מכוניות אז היא קראה עשרות מגזינים כדי שיהיה לה על מה לדבר איתו... האמת שאני לא זוכרת מה היה עם זה בסוף, נראה לי שהוא גילה את זה או משהו. "כי אני לא חושבת שאתה יכול לעניין בנאדם יותר מידי אם אין לך משהו חדש לספר לו." נכון. אז אוקיי אולי תדברו קצת על הנושא ה"משותף" אבל באיזשהו שלב זה כבר יהיה לטחון מים... כן צריך את העניין הזה של להביא אחד לשני נושאים חדשים.

לא לא שלא יחזירו

כי אז אני אראה את זה, ואאלץ להתמודד עם העובדה שזה לא באמת כזה טוב
זה, ולהתגעגע לזמןם שבו האולסניות היו ילדות חמודות ולא בנות טיפשעשרה טיפשות [אונורקסיות]

יוו הייתי מכורה לזה

אהבתי את התאומות בטירוף הן היו ענקיות וגם את סטפני היא יהתה חמודה אני לא אשכח שפתאום קלטתי שהיא לא ילדה ושהיא בגיל שלי וכשראיתי תמונות עכשויות שלה נכון לאז זה היה נראה לי ממש מוזר איך הוידאו יכול לתעד תקופות זה מדהים

אהההה ג'ודי סוויטין

היא גדלה יפה
מה היא עושה עכשיו בכלל? בטח במכון גמילה כמו כל הילדי פלא..

עונה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? אוהבת מאוד מאוד 2.באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות?אני אוהבת מאוד מאוד כסורסל וכדור עף 3.באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? אוהבת מאוד כדורסל..אני בנבחרת בבצפר.. 4.אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? יש שתי תחומם הראשון כדורסל והשני זה שחייה. 5. 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? תמיד היחסתי לזה חשיבות מאוד גבוה.. גם בגלל שהציון הגבוה בספורט נותן לי תעודת בגרות ככה לפחות אמרו לי תמיד 6.האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספ
ורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות?
אני חושבת שהיום כולם כבר יודעים שאין כל כך הבדל בין הגברים לנשים אם זה בספורט ובעוד נושאים ותחומים שונים כמו צבא... 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? כן ומאוד נהנתי 8.האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? לא ממש מעניין אותי אבל אם יהיה לי הזדמנות לראות איזה משחק שיהיה מעניין אז סבבה 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? כן מכבי "עלית" ת"א 10.איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? אני חושבת שהמרוצים הם מאוד מפחידים ככה זה נראה...ויש הרבה נפגעיםם

במצב רוח ספורטיבי

1. איך היית מגדיר/ה את יחסך לספורט? די אוהד. תלוי בענף. 2. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לצפות? כדורסל, התעמלות קרקע ומכשירים, קפיצה לגובה (עם או בלי מוט), קפיצה לרוחק, קפיצה למים, החלקה על הקרח. 3. באלו ענפי ספורט, אם בכלל, את/ה אוהב/ת לעסוק? קיקבוקסינג, טניס, הליכה, וגם כדורגל, כדורסל ובייסבול, אבל בשלושה האחרונים לא יצא לי לעסוק כבר שנים. אה, ופעם גם למדתי קרטה. 4. אם היית יכול/ה להיות ספורטאי/ת מצטיינ/ת, באיזה תחום היית רוצה שזה יהיה? סתם עלה לי לראש - ירי בחץ וקשת. או אולי רכיבה על סוסים. משהו ציידי קדום כזה שיצדיק את הכינוי שלי (אלת הירח במיתולוגיה היוונית היתה גם אלת הציד. לא שאני בעד צייד על אמת, אבל הבנתם אותי, אני מקווה). 5. מה (היה) יחסך לשיעורי ספורט בבית הספר? די משתמט
. מה שבמיוחד עצבן אותי זה שהמשחקים שהבנות שיחקו שיעממו אותי מאד לעומת מה שהבנים שיחקו. אף פעם לא הבנתי לפי מה החליטו שכדורגל וכדורסל זה לבנים ומחניים וכדורעף זה לבנות. 6. האם את/ה מאמינ/ה שיש ענפי ספורט שמתאימים רק או בעיקר לבנים או רק לבנות? אולי כן, אבל זה בטח לא לפי החלוקה שאנשים עושים כרגע. זה גם במידה רבה עניין של גיאוגרפיה. בארה"ב כדורגל נחשב משחק לבנות, לעומת פוטבול למשל שנתפס כמשחק של בנים. ובארץ תמיד שמעתי כל מיני שטויות על איך זה עלול לפגוע ברחם וכל החרטא הזה. תכלס, איברי הרבייה של הגברים ממוקמים במקום הרבה יותר מסוכן ורגיש לפגיעות. 7. האם צפית באולימפיאדה האחרונה? קצת. 8. האם את/ה מתכוונ/ת לצפות במונדיאל? אולי. 9. האם יש ספורטאי/ת או קבוצה מסוימת שאת/ה אוהד/ת? אני שומרת חסד נעורים להפועל ב"ש בכדורגל ולקבוצת הכדורסל של הקולג' האמריקני שלמדתי בו במסגרת חילופי סטודנטים. 10. איזה ענף ספורט הכי מיותר/הזוי בעיניך? שחייה צורנית זה די הזוי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

או, התעמלות קרקע!

התמכרתי לזה בגלל חברה שלי, שהייתה אלופת הארץ פעם. אני יכולה לשבת מול תחרות של ארבע שעות ולהתפעל כל פעם מחדש מהדברים שהן מסוגלות לעשות. והזכרת לי גם קפיצה לגובה זה אחלה לספורט. נראה לי שזה היה הדבר היחידי שאהבתי ביסודי.

בימי הספורט של בית הספר

זה הענף שאני הייתי משתתפת בו. לא שהייתי כזאת מעולה, אבל כנראה שהייתי בסדר. אני מדברת על כיתות ו'-ח'. אחר-כך באמת נהייתי זוועתית בספורט.

../images/Emo220.gifשאלה 5

כ"כ מרגיז אותי שאנחנו, הבנות, צריכות לעשות תרגיל בהתעמלות קרקע ולא לשחק כדורסל או משהו כמו הבנים

למעלה