שאלון סיכום שנה

מסטולית

New member
שאלון סיכום שנה ../images/Emo60.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? במה 2004 שונה מ2003? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? מי איש השנה של 2004? להקת השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ] שנה טובה

שנה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?ממ שאני וחבר שלי חזרנו ו.. שאימצתי כלב חח הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?ממ פרידה במי התאהבתי השנה?חבר שלי? חח ממי נפרדתי השנה?חבר שלי מי פגע בי השנה?אה במי פגעתי השנה?כנ"ל לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?ממ לא בטוחה.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?חח אהה כשקנינו לכלב שלי פיג'מה כזאת חחח מתי בכיתי הכי הרבה השנה?ממ מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? ממ מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?פה ושם
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?הממממ הזדמנות חדשה עם מי שאני אוהבת.. והכלב החדש חח איך חגגו לי יומולדת השנה?ממ פעם עם חברות פעם עם החבר פעם עם המשפחה.. מסעדה עניינים על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?ממ לא משו מסויים על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?שלא.. הצלחתי לגרום לעצמי עדיין למצוא מה אני רוצה לעשות איזה סרט הכי אהבתי השנה?ממ
יש כמה כמה שעות הייתי בפורום השנה? הזה? לא ידעת כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?אה.. לא ידעת נגיד 5-10.. כאילו טכנית עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?רק כמה אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?בטח
למי?חבר שלי ואולי עוד כמה אנשים קרובים איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?אה..לא ידעת.. היתה לי איזה שיחה עם אבא שלי אבל זה בערך מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שימשיך ככה.. עם המשפחה עם החבר
ואולי למצוא מה אני רוצה לעשות עם עצמי איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?הממ לא בטוחה איך תסכם את השנה במילה אחת?נחמדה אבל קצת קשה האם חל בך שינוי השנה?אני חושבת שכן איך חחגת את תחילת השנה?2005? אה עם חבר שלי ועוד כמה חברים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?ממ לא ידעת שפשוט ימשיך להיות ככה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?שאני אצליח להוציא את עצמי מהקונכיה ולמצוא משו לעשות ואז לא ילך לי טוב איזה סילבסטר הכי זכור לך?זה אני חושבת חח ועוד שניים.. אחד שהלכתי עם חברות למסיבה ועוד אחד שהייתי דווקא בבית איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?ממ אבא שלי איזה אירוע היית מוחק מהשנה?ממ לא ידעת לא נראה לי במיוחד מוחקת.. דברים שקרו הובילו למה שעכשיו והסצתדרו כמו שצריכים היו להסתדר באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?ממ איזה אירוע עשה לך טוב השנה?חתונה שהייתי בה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא משו מסויים.. במה 2004 שונה מ2003?ממ בהרבה מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004?ממ לא בטוחה יש כל מיני מי איש השנה של 2004?חח יש לי את אנשי השנה שלי
להקת השנה?היהודים מקום בו הכי נהנת?החתונה ההיא.. ובחו"ל איי גס אירוע שהכי השפיע עליך?ממ יש כמה אירוע שאיכזב אותך?אינלי כח שוב לכתוב חח כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?ממ לא קרה דווקא איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?אנג'לינה ג'לי לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך ? פשוט אושר ובריאות לי ולאנשים שיקרים לי

victoria777

New member
תשובות מסכמות

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?עשיתי הרבה שופינג(מבחינתי זה מאוד משמח) הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?שני חתלתולים שטיפלתי בהם נעלמו וחתלתול אחר שטיפלתי בו מת(הוא היה פצוע,בקושי עמד על הרגליים) במי התאהבתי השנה?באף אחד ממי נפרדתי השנה?מאף אחד מי פגע בי השנה?קרה שנעלבתי על ההורים שלי במי פגעתי השנה?קרה שהעלבתי את ההורי שלי לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?די ג'יי טייסטו(לא זמר,זמרת,או להקה אבל מספיק קרוב) מתי צחקתי הכי הרבה השנה?קרו הרבה דברים מצחיקים רק שאני כבר לא זוכרת... מתי בכיתי הכי הרבה השנה?לא זוכרת שבכיתי מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?לא זוכרת מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?לא זוכרת איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?צורב ו-200 ש"ח איך חגגו לי יומולדת השנה?מתנות וזה מספיק לי על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?על הציון שלי בבגרות בהיסטוריה.טוב לא משנה כמה לומדים,תמיד שוכחים מה שצריך... על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?שיעורים במתמטיקה איזה סרט הכי אהבתי השנה?היו הרבה כמה שעות הייתי בפורום השנה? איך אני אמורה לספור את זה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?כמעט שלא... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?עם אף אחד מהם.גם ככה לא הייתי איתם בקשר אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?לא למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?לא מגלה סודות מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?הרבה שופינג ושלא יהיו סיפורי חתלתולים עם סוף רע איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?טיפול בחתלתולים איך תסכם את השנה במילה אחת?חתולית האם חל בך שינוי השנה?התחלתי להסתפר איך חחגת את תחילת השנה?לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?נסיעה לאילת ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?בגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך?שום סילבסטר.. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?מישהי מהשכבה פעם לא כל כך הסתדרתי איתה איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא זכרת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לא זוכרת איזה אירוע עשה לך טוב השנה?יום העצמאות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?כבר נשאלה השאלה הזאת במה 2004 שונה מ2003?2004 פשוט טובה יותר מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004?לא יודעת מי איש השנה של 2004?לאף אחד לא מגיע הכבוד להקת השנה?כנ"ל מקום בו הכי נהנת?לא זוכרת אירוע שהכי השפיע עליך?לא זוכרת אירוע שאיכזב אותך?לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?המון(נא להאשים את בית הספר) איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?אף אחד לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ]לא להשתעמם(אם זה אפשרי)

ady18

Well-known member
תשובות שלי

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?1)נהיו לי חברות אמת שלושה 2)היה לי חבר ראשון והיה לי גם שני ידידים טובים זה העיקרים הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?אמממ שאני וידיד שלי הינו חברים זה הכי משמועתי במי התאהבתי השנה?אלון ופיני ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה?אלון במי פגעתי השנה?אלון לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?מאיה בוסיקלה שי גבסו מתי צחקתי הכי הרבה השנה?ארץ נהדרת מתי בכיתי הכי הרבה השנה?שאני ואלון רבנו מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?אמממ לא זוכרת מדויק אבל היה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?אמממ שעודדו אותי שאלון התגיס איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?אמממ השנה היה מתנות רגילות בעיקר כסף לא משהו מיוחד ובת דודה שלי מארצות הברית הביאה דברים שבקשתי נעלים חולצה איך חגגו לי יומולדת השנה עם המשפחה במסעדה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?על הטעות עם אלון על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?אמממ דווקא הרוב עשיתי איזה סרט הכי אהבתי השנה?לא רואה סרטים כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?סביבות ה15 אנשים עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?הכי טוב כבר אמרתי שלוש חברות+שני ידידים והחבר עצמו אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?כן למי?לאלון ולפיני איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?על אלון הריב ועל אלון שהתגיס מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?אממ יש משהו איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?שנפתחתי לאנשים איך תסכם את השנה במילה אחת?רובה הייתה טובה אך טעות אחת הפילה בשניה האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה?בבבית קפה וגם חגגתי לחברה יום הולדת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?חתונה של בת דודה שלי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?כרגע אין איזה סילבסטר הכי זכור לך?זה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?אמממ איזה אירוע היית מוחק מהשנה?את הטעות עם אלון באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?גם בריב עם אלון וגם שאלון התגיס איזה אירוע עשה לך טוב השנה?שהיה חבר ראשון פיני שהכרתי את ידיד שלי אביב והקשר עם חברות שהתחזק על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?על הריב עם אלון במה 2004 שונה מ2003?שנהיתי יותר בקשרים חברתים מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004?שירים של יוסי עדן משתנה עמיר בניון נצחת איתי הכול ויום ועוד יומים מי איש השנה של 2004?שי גבסו להקת השנה? מקום בו הכי נהנת?בפאב עם אלון אירוע שהכי השפיע עליך?היו אירוע שאיכזב אותך?אלון כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?לא הרבה איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?יוסי עדן לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי אמממ שאני ופיני נהיה ביחד ויהיחה לנו כייף

pompii

New member
שאלון לסיכום השנה!

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?הכרתי חברים חדשים ומקסימים הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?שום דבר מיוחד האמת... במי התאהבתי השנה?לא התאהבתי השנה
ממי נפרדתי השנה?מחבר שלי לשעבר-זוהר מי פגע בי השנה?חברה טובה שלי במי פגעתי השנה?בחברה שלי לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?היהודים, תמיד הכרתי אותם אבל התחלתי ממש לשמוע אותם והתאהבתי בהם לגמרי מתי צחקתי הכי הרבה השנה?כל השנה היתה אחת המצחיקות שהיו לי מתי בכיתי הכי הרבה השנה?לא בכיתי הרבה השנה, אם כבר כל מיני שטויות בגלל הצבא מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?בתחילת השנה, בצבא מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?כל השנה אני מרגישה ככה! איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?גביע שחברה שלי קנתה לי לרגל סיום הקורס איך חגגו לי יומולדת השנה?במועדון, בבית.. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?שום דבר על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?שלא ניסיתי להשיג דבריםשרציתי ויכולתי להשיג איזה סרט הכי אהבתי השנה?לא זוכרת כמה שעות הייתי בפורום השנה?ספרתי... כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?וואוו המון...בערך 15 עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?8.. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?בתחילת השנה לחבר שלי לשעבר, אחר כך נפרדנו אז לא היה חדש למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?נמנמנמ מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שאני אתפוס אומץ איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?קורס חובשות וטירונות 02=] איך תסכם את השנה במילה אחת?חוויתית האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה?בסילבסטר? הייתי בקורס=] ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? השחרור שלי כמובן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?השחרור שלי!!! איזה סילבסטר הכי זכור לך?לא זוכרת איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?מור איזה אירוע היית מוחק מהשנה?שום ארוע באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בטירונות איזה אירוע עשה לך טוב השנה?הסיום של הקורס, היומולדת שלי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?שום דבר במה 2004 שונה מ2003? שהתגייסתי, הכרתי מלא אנשים מדהימים, השתנתי לטובה אני חושבת.. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? אין לי מושג מי איש השנה של 2004? אין לי מושג להקת השנה?היהודים מקום בו הכי נהנת?בליזרד אירוע שהכי השפיע עליך?אין אירוע שאיכזב אותך?לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?הרבהה איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?אף אחד לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך? שהשחרור שלי יגיע מהר ואני אמצע עבודה מהר ואדע מה אני הולכת לעשות עם עצמי, להסתדר, לטוס לחו"ל עם חברים שלי, להכיר *מישהו*..

netaK

New member
אני!

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הממ...לא יודעת...הדבר הכי שמח...הטיול לאילת בקיץ עם 9 חברים!...היינו 10 נכון?
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? התגייסתי
במי התאהבתי השנה? יש שיר של סקעת ברדיו
הממ...במי התאהבתי? לא יודעת
ממי נפרדתי השנה? מהחיים האזרחיים
מי פגע בי השנה? הצבא
במי פגעתי השנה? בעצמי
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? המף, כל מי שלא היה קיים ב2003 ועכשיו הוא קיים
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בביצפר
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בצבא
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? בצבא, באמת אין אפחד בשבילי :| מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בצבא, כי כל החברים שלי שמחוץ לצבא היו שם בשבילי
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? את כ-ל מה שקיבלתי ליומולדת! איך חגגו לי יומולדת השנה? מהחברים קיבלתי מלא קופסאות מלאות בדברים מדהימים, לא יכולה להסביר אבל זה היה מדהים
והממ כן ציור ובד לציור כזה ומזוודה עם מלא צבעי אקריליק ומכחולים
ועוגות!
ויצאנו למסעדה
ומההורים מחזיק לדיסקים ועוגה
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? התגייסתי
על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? לא השתמטתי?
סתם אני חיה מה אני מתלוננת :$ איזה סרט הכי אהבתי השנה? ואן הלסינג
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלא :| עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא מספיק
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? בהחלט למי? הרבה~! איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אם גיליתי רק לקרובים אני לא הולכת לספר אותו כאן
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שלום וסגירת הצבא
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? עברתי טירונות! איך תסכם את השנה במילה אחת? ביצפר זה כיף
האם חל בך שינוי השנה? כן איך חחגת את תחילת השנה? בשינה טובה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הממ...התקדמות בתפקיד שלי, אני רוצה לדעת הרבה יותר ממה שאני יודעת עכשיו ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? הצבא
איזה סילבסטר הכי זכור לך? הממ...לא זוכרת אפחד
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? גיליתי מחדש? לא גיליתי אפחד מחדש איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הממ...היום האחרון של הטירונות :$ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? תחילת השבוע השני של הטירונות
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? טקס השבעה
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? התגייסתי, נו כבר :| במה 2004 שונה מ2003? לא זוכרת את 2003
מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? נומה נומה ייאי
מי איש השנה של 2004? לא יודעת
להקת השנה? אין לי מושג
מקום בו הכי נהנת? אילת אירוע שהכי השפיע עליך? הגיוס :$ (נו אין לי חיים מעבר לצבא, אין לי על מה עוד לדבר :$) אירוע שאיכזב אותך? הממ לא יודעת כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? שהשנה תיגמר? לא היה אכפת לי ממנה איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? פאבריציו פיליפו
לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ] המממ שהיא תעבור בכיף כזה, כי אין לי לאן לברוח, שאני אסתדר עם האנשים במשרד, עם התפקיד, עם הכל, כי זה 95% מהזמן שלי

flowers girl

New member
יו יו, זה הולך להיות מעניין../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? התאהבתי- אני מניחה שזה דבר טוב. לא השגתי מזה כלום אבל התאהבתי. למדתי מי החברים האמיתיים שלי, השגתי חברות חדשות וידידים חדשים והעיקר העיקר- החיים שלי היו פשוט מעניינים. כל כךךךךך מעניינים.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?חתכתי את עצמי וכמעט התאבדתי בגלל כמה אנשים שהיו הכי חשובים לי בעולם ופגעו בי;[
במי התאהבתי השנה? ילד שקטן ממני בשנה וחצי
ממי נפרדתי השנה? אפחד
כאילו חברות שלי וזה.. אבל לא פרידה מחבר וזה
מי פגע בי השנה? שקד ורוני הכי הרבה. במיוחד שקד. במיוחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שקד.
במי פגעתי השנה? קצת שקד, קצת רוני ואולי קצת נופר
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אשלי סימפסון
וג'וג'ו
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בחופש הגדול
דפנטלייי
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מסביבות החגים עד לפני שבועיים
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? סוכות, כשכמעט התאבדתי.
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? עכשיו, החופש הגדול וסוף שנה שעברה.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? טלוויזיה לחדר, פלאפון חדש
איך חגגו לי יומולדת השנה? הלכתי לקניון עזריאלי עם כמה חברות, סתם מעפן
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? ממשששש ממששש ברור.. שנהייתי חברה של שקד
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? רצחתי את שקד, הצעתי לרוי (הילד שאהבתי) לצאת בכוחות עצמי בלי עזרה
איזה סרט הכי אהבתי השנה? פעם ראשונה שראיתי אותו הייתה בחופש הגדול אז.. פסיידר
Thirteen
ראיתי כבר חמש פעמים ולא מתכוונת להפסיק
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הצטרפתי אליו לפני איזה שלושה שבועות, אז לא כ"כ הרבה. לא יודעת
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? אוקי.. הנה הספירה- רוי, שקד, נופר, אלמוג, יותם, יוני, ישראל, עידן ואלה מי שבסה"כ היו נקודות מפתח בשנה שלי.. אז בעיקרון- 8 אנשים
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עכשיו ממש
5 אנשים מתוך 8.
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? אוהבת מאוהבת כאילו
כן. לרוי.
למי? פאק, מה כאילו אתם לא קוראים
:<<
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? סוד. מה כאילו... אתם מצפים שאני אגלה גם לכם
תחמנים
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אהבה אמיתית ודו צדדית, בלי התפשרויות ושטויות, סופסוף עבודה (בדוגמנות/משחק) שחיפשתי כבר מ2003, שנה בלי בכי ובעיות ולחתוך וכאלה
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הפסקתי לדבר עם שקד סופית, ולא התחרטתי על זה לשניה אחת.. הייתי כנה בקשר לרגשות שלי לרוי.. אפילו שזה נורא קשה לא דיברתי עם הילה שבוע בחופש הגדול כי היא שיקרה לי בפנים ועשתה משו מאודמאוד רע
איך תסכם את השנה במילה אחת? מילה אחת
לא רוצה. ארבע מילים. הסיוט הכי גדול שלי
האם חל בך שינוי השנה? אוהו. כן.. נהייתי יותר דכאונית לתקופה מסויימת, למדתי למצוא את הצד העמוק שלי, נהייתי בנאדם קצת יותר רציני ממה שאני, למדתי מי החברות האמיתיות שלי וזה היה מאוד חשוב לי, ועברתי כמה שינויים גופניים משמעותיים
(
מרוצה הילה
)
איך חגגת את תחילת השנה? בסילבסטר עם נופע, טלוש ודני החבר שלה
היה כזה פאאאאאאן
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הכי הכי
אממ... להרגיש באמת נאהבת. הכי בעולם. ולכל אורך השנה, לא בתקופות של און ואוף.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? לעשות טעויות גדולות ודראסטיות כמו שעשיתי השנה.
איזה סילבסטר הכי זכור לך? עברתי רק סילבסטר אחד Oo... זה שהיה עכשיו
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? יוני
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? 14.3.04 היום שבו הכרתי ילדה קטנה בשם שקד.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? תחילת תחילת השנה, תקופת החגים ולפני שבוע בערך
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? החופש הגדול. זה לא אירוע אבל
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? טוב חרשנו.
במה 2004 שונה מ2003? התבגרתי, גדלתי...
מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? Behind Blue Eyes- Limp Bizkit
מי איש השנה של 2004? אני
להקת השנה? אני והחברות שלי
סתם
אהממ.. לא יודעת
מקום בו הכי נהנת? חוף הים
, במסיבה בדום בפעם הראשונה שהייתי
, בבוגרשוב
ובטיילת
אירוע שהכי השפיע עליך? נפילת התאומים. סתם נו אני יודעת שזה היה לפני איזה מאה שנה:<< אהמ.. לא יודעת תעזבו אותי נו:<
אירוע שאיכזב אותך? סתמו
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אוהו. 50984098609490450968490609468409809450668046809409
איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? כריסטינה אגילרה, שיין ווסט, צ'אד מייקל מוריי, סם הררי לסיכום,
מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ] להיות בריאה עשירה שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי

ל א ק י

New member
../images/Emo98.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?אמ זה שההורים שלי הבינו שאני לא בת 5?
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?מ לאיודעת :$ במי התאהבתי השנה?עבר לי כבר
ממי נפרדתי השנה?מהאקס? $: [כמה לא צפוי
] מי פגע בי השנה?מ לאיודעת
במי פגעתי השנה?הרבה אנשים בטח.. סליחה
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מ הרבה מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בחופש הגדולבטח מתי בכיתי הכי הרבה השנה?בימים שאחרי מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?כנ"ל
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?אבל כבר אין לי את מי שהיה לי
[מה] איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?מ הפלאפון?
איך חגגו לי יומולדת השנה?לא חגגו
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?נחסוך את זה מכם
על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?גם את זה
איזה סרט הכי אהבתי השנה?לאיודעתO: כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבה
מעל ה100 נראהלי
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?מ 10\20? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?בטח מה
למי?הרבה אנשים?
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?את איך שעברו עלי שנותיי בחטיבת בינתיים..נראהלי מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?חם ומגניב איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?אמ הייתי במלא מפגשים והכרתי אנשים וזה די העלה לי ת'ביטחון העצמי.. אז אמ מגניב :$ איך תסכם את השנה במילה אחת?אחלה שנה
האם חל בך שינוי השנה?כה איך חחגת את תחילת השנה?מ באולינג עם דוד ואז אלכוהול
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?100 בבגרות במתמטיקה?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?אמ לאיודעת איזה סילבסטר הכי זכור לך?של שנה שעברה.. [2003-2004 כאילו
] איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?הרבה איזה אירוע היית מוחק מהשנה?למה למחוק.. גם אם זה היה מפגר וזה, מטעויות לומדים
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בלילה שאחרי
איזה אירוע עשה לך טוב השנה?גם בלילה שאחרי.. אבל דבר אחר :$ על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?כבר היתה שאלה כזאת, לא?
במה 2004 שונה מ2003?בשלג
מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004?מאיפה לי:$ מי איש השנה של 2004?מאיפה לי
להקת השנה?כנ"ל מקום בו הכי נהנת?צ'כיה בסילבסטר
אירוע שהכי השפיע עליך?מ לא משנה:$ אירוע שאיכזב אותך?כנ"ל כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?0? זה לא עוזר שזה נגמר
איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?למה לנשק מפורסמים :$

tuty fruty

New member
שנה טובה

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?התנשקתי פעם ראשונה הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?איכזבו אותי במי התאהבתי השנה?בניים שלוש אנשים ממי נפרדתי השנה?לא נפרדתי מי פגע בי השנה?1 במי פגעתי השנה?לא יודעת לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?שגייעצ מתי צחקתי הכי הרבה השנה?כל יום מתי בכיתי הכי הרבה השנה?שהייתי בפולין מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?וואי לא זוכרת מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?בפולין איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?אוטו צעצוע איך חגגו לי יומולדת השנה?עשו לי מסיבת הפתעה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?לא יודעת על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?טסט עשיתי אבל נכשלתי איזה סרט הכי אהבתי השנה?היו הרבה כמה שעות הייתי בפורום השנה?המון כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?המון אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?2 למי?לאנשים מיוחדים איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?לא זוכרת מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שאני יעבור טסט איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?נסעתי לפולין איך תסכם את השנה במילה אחת?נפלאה! האם חל בך שינוי השנה?אולי איך חחגת את תחילת השנה?ראיתי סרט עם בת דודה שלי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?לקבל רישיון ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?מעוד טסט שיבוא איזה סילבסטר הכי זכור לך?הסילבסטר לפני שנה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?לא יודעת איזה אירוע היית מוחק מהשנה?את הטסט שהיה לי ולא עברתי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?שהייתי בפולין איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא זוכרת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא זוכרת במה 2004 שונה מ2003?לא שונה מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004?לא יטדעת מי איש השנה של 2004?אין להקת השנה?אין מקום בו הכי נהנת?בםפולין אירוע שהכי השפיע עליך?פולין אירוע שאיכזב אותך?לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?הרבה איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?לא יודעת לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ]שאני ישקיע יותר בכל מה שאני עושה...

רונקי

New member
תשובות סיכום שנה ../images/Emo13.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?הצטרפתי לכל מיני ארגונים וקבוצות חדשות,הכרתי המון אנשים,התחלתי לשיר,שיפרתי בעצמי את מה שרציתי הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?2 הסבתות שלי נפטרו. במי התאהבתי השנה? יונתן וגידי. ממי נפרדתי השנה? לא נפרדתי. מי פגע בי השנה?כל מיני במי פגעתי השנה?צריך לשאול אותם,לא?
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?יוני בלוך,אלג'יר,רוקפור,יהודית רביץ ועוד. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?לא זוכרת,אבל תמיד משתדלת לצחוק הרבה מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אחרי שיעור מסוים,והיה איזה יום אחד ספציפי מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?לפני כמה ימים,ולפני חצי שנה בערך. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?אתמול,ו..לא זוכרת עוד מתי הרגשתי.[אבל הרגשתי] איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? מבאס.
סתם הלכתי לחברה והיה עצוב ובודד על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?שבזבזתי זמן על להתבאס מדברים [אני כבר לא
] על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?לשמור על קשר עם גידי איזה סרט הכי אהבתי השנה?מש' טננבאום,פרפרים,אמילי כמה שעות הייתי בפורום השנה? בפורום הזה? רק לאחרונה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?5 אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? משפחה קרובה למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?דברים שבאמת מפריעים לי,שב"ד לא משתפת בזה כל כך [הדברים שבאמת לא כל כך מספרים] מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שאהיה מאושרת,שאכיר הרבה אנשים,שיהיה כיף,מפתיע,מעניין,ושאכיר מישהו.והצלחה בלימודים איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?הצלחה בכל מיני איך תסכם את השנה במילה אחת? רבגוני האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה?סתם בעיר,יצא מעפן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?להכיר מישהו, ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?להיכשל בכל מיני,ומוות של קרובים לי איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא ממש זכור,אולי של 2000 איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?אבא,היו עוד פשוט לא זוכרת כרגע איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא זוכרת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?כל מיני איזה אירוע עשה לך טוב השנה?כל מיני מקום בו הכי נהנת?מתא"ן,לרנר-טניס
אירוע שהכי השפיע עליך? טניס,ויש עוד אירוע שאיכזב אותך?מה שעשו לי ליומולדת כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?לא אמרתי שהשנה תגמר,רציתי שדברים רעים יעברו.משהו כמו 3 [אם מצמצמים לאותו נושא] איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? מייקל וורטן,מתי אטלס

English Muffin

New member
סיכום ואו ביי ../images/Emo9.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?היום המושלם בתחילת החופש הגדול
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?שכל החתולים שלי נידרסו חוץ משתיים
במי התאהבתי השנה?לא היתאהבתי
ממי נפרדתי השנה?לא ניפרדתי מי פגע בי השנה?אף אחד במי פגעתי השנה?לא יודעת פגעתי במישהוא ? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?מרסדס בנד מתי צחקתי הכי הרבה השנה?כשהייתי שיכורה במסיבה
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?לא זוכרת תמיד יש תימים המעפנים האלה מתישהוא
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?גם זה בימים המעפנים
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?ליפני כמה ימים איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?פרח ודיסק של שייגעצ
איך חגגו לי יומולדת השנה?בחוף בחיפה כשכל החוף אמר לי מזל טוב היה חמוד
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?שהייתי עם האנשים הלא נכונים
על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?קעקוע
איזה סרט הכי אהבתי השנה?לא ראיתי סרט כבר איזה שנתיים
כמה שעות הייתי בפורום השנה?אנערף כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?מממ הרבה לא ספרתי עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?אנערף אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?כן למי?לידיד שלי וחברות שלי ומשפחה שלי איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?אם אני יגלה לכם פה זה לא יהיה כבר סוד מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?פנאן איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?לא משנה איך תסכם את השנה במילה אחת?סבבה האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה?במסיבה במועדון ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?הרבה אקשן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? שיהיה לי משעמם איזה סילבסטר הכי זכור לך?כל אלה שלא שתיתי בהם איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?ליעד
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?המסיבה שהייתי בה בסילבסטר חח באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בתקופה האחרונה איזה אירוע עשה לך טוב השנה?מסיבות והופעות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?מה שעשיתי במסיבה האחרונה במה 2004 שונה מ2003?ב2003 הייתי יותר מפגרת מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004?אוו יש מלא אבל הכי הרבה מרסדס בנד מי איש השנה של 2004?ידיד שלי להקת השנה?מבחינת הופעות שייגעצ מבחינת לישמוע מרסדס מקום בו הכי נהנת?אילת
אירוע שהכי השפיע עליך?משפחה אירוע שאיכזב אותך?לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?לא אמרתי איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?ריאן פיליפה
לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ] אוףף דווקא רציתי בובת ברבי חח
כפרה עליך גיל חחח
אני מאחלת לעצמי שנה עם הרבה אקשן שמחה וכמובן אהבההה !! שנה טובה

Spiritfall

New member
טוב נו.

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? צניחה חופשית
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? שחושבים על זה? לא הייתי כל כך עצובה.. במי התאהבתי השנה? - ממי נפרדתי השנה? רוסטי. עכשיו אני אם חד הורית. מי פגע בי השנה? אנשים שזילזלו בי או העבירו בי ביקורות. במי פגעתי השנה? אין לי מושג. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? האמת שהמון. ידעתי את שמם אבל לא ממש שמעתי אותם. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אני בן אדם שצוחק הרבה, ככה ש.. היוט הרבה פעמים כאלה
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא זוכרת. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא זוכרת. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אחרי שאתה רואה הפסד מסוים, אתה מעריך את מה שיש לך. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כרית
איך חגגו לי יומולדת השנה? עם בגרות בהיסטוריה. ואח"כ היה כיף
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? עשיתי הרבה שטויות, אבל אין מה להתחרט עליהן. אם לא הייתי עושה אותם, זה לא היה מביא אותי למי שאני היום ולא הייתי לומדת מהן. על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? תעודת זהות. איזה סרט הכי אהבתי השנה? נמו, הצלצול, אל תוציא מילה, גוטיקה, אפקט הפרפר, דרדויל, פיטר פן, מפלצות בע"מ, קיוב 1+2, הכפר.. להמשיך? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כשאני על המחשב. לא יודעת כמה זמן זה.. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה. ככה זה בתיכון.. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אני מניחה שפחות או יותר עם כולם. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? חח לגלות פה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? טוב
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אני חושבת.. שהקשבתי לאחרים. זה דבר שנראה כל כך מועט אבל כל כך חשוב. איך תסכם את השנה במילה אחת? בלופ. האם חל בך שינוי השנה? התבגרתי. איך חחגת את תחילת השנה? אכלתי עגבניה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? רשיון, צו ראשון ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? בגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנתיים. כמה חברים מסתובבים באיזה מושב נטוש, לא יודעים בכלל מה השעה. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? ניפ ניפ. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? - באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא זכור לי. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא זוכרת.. כל מיני מסיבות. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שפיספסתי דברים. במה 2004 שונה מ2003? לאדעת. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? הרבה. מי איש השנה של 2004? ניר. להקת השנה? סמירה והקרנפים. מקום בו הכי נהנת? - אירוע שהכי השפיע עליך? - אירוע שאיכזב אותך? - כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? השנה לא אמרתי את זה. איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? קולין פארל. לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ] To be Happy

2004--->2005

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? שהייתי עם אסף הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? דיאטה נוראית במי התאהבתי השנה? באסף ממי נפרדתי השנה? מליטל מי פגע בי השנה? הדר , איתי במי פגעתי השנה? אמא , מרסל לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? כנסיית השכל, אביב גפן, היהודים מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בתחילת השנה של הלימודים מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בשבועיים האחרונים מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? באמצע השנה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?בחודשיים האחרונים איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מרכבה, "ניט" מאסף.... איך חגגו לי יומולדת השנה? שומדבר מיוחד..בלונים..מתנות.. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שלא השקעתי בלימודים וששברתי את העקרונות שלי על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? אין משהו שרציתי ולא עשיתי איזה סרט הכי אהבתי השנה? טייקינג לייבס כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא הרבה.. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה...והרוב זרקתי... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 8 אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן! למי? לאסף! איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לגלות אותו? לעעע מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב! איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? היתגברתי על הדיאטה איך תסכם את השנה במילה אחת? נייס האם חל בך שינוי השנה? כן איך חחגת את תחילת השנה? בבית עם סרט ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: הצלחה בלימודים ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שיער איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? בר איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הריב הגדול שהיה לי עם אסף באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? שניפרדתי מאסף... איזה אירוע עשה לך טוב השנה? להיות עם אסף... על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שלא השקתי בלימודים במה 2004 שונה מ2003? הרבה מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? פוייסן מי איש השנה של 2004? אמא שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להקת השנה? דה קולינג מקום בו הכי נהנת? אילת-אבל רק עם אסף אירוע שהכי השפיע עליך? הפרידה מאיתי/אסף... אירוע שאיכזב אותך? פרידה מאסף כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אף פעם איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? הא? לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי ]..אממ....שיהיה לי טוב, שאני יהיה מאושרת, שאני לא יפסיק לחייך, שאני ישכח מאסף...

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הייתי מלווה של רוכבי אופני כביש (מאשדוד לאילת...) היה הכי נדיר שיש
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? כל כך הרבה! בגדול עזבתי תבית הקודם שלי ותעיר שלי ועברתי למושב מעפן ביותר במי התאהבתי השנה? חח שם יעזור לכם?? ממי נפרדתי השנה? מאור... לא אני שעשיתי את זה אבל נגיד... מי פגע בי השנה? הרבה אנשים... חבל שבעיקר מי שקרוב אליי... במי פגעתי השנה? לא יודעת... אני מקווה שלא פגעתי באף אחד... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? ממ לחדשים...חח.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אבא שלי התחיל לחקות גרוזינים <בלי להעליב...> וגיליתי שיש לו כישרון גדול בחיקויים... מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בכית המון השנה בעיקר בספטמבר- נובמבר מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא קרא השנה יש לי את אחותי שלומית שהיא הכל בשבילי!! מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ברגעים שהיייתי צריכה מישהו שיקשיב לי ושיגיד שמחר יהיה שונה...(גם אם זה לא תמיד היה נכון..)( איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הDVD של כריסטינה אגילרה איך חגגו לי יומולדת השנה? עשו לי הפתעה! על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא יודעת... על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? לא יודעת... איזה סרט הכי אהבתי השנה? TAKING LIVES
יתכנו שגיעות כתיב
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון!... עברתי למקום חדש ולבי"ס חדש... הכרתי המון השנה... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אני רואה אותם כל יום בבי"ס ככה שהשאלה לא ממש מתאימה במקרה הזה... אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן למי? חבר שלי לשעבר איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? זה סוד
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב! הרבה יותר טוב!!! איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לא יודעת... איך תסכם את השנה במילה אחת? זין האם חל בך שינוי השנה? כן אני חושבת שהתבגרתי המון השנה... איך חחגת את תחילת השנה? סרט עם שלומית אחותי
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שאני יצליח בלימודים
יצליח בגדול
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? שאנשים לא ישתנו וימשיכו לרדת לי לחיים... איזה סילבסטר הכי זכור לך? בכתה ז'... חח פעם ראשונה שחגגתי סילבסטר... איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? לא יודעת... איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מעבר לבית החדש... וכל מה שנגרם אחרי זה... באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אחרי שעברנו... איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הירידה לאילת עם רוכבי האופנים (אבא שלי מבינהם..) פשוט עשה לי טוב על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יודעת... לא משהו גדול במיוחד.... במה 2004 שונה מ2003? בי... אני השתניתי מאוד... מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? ממ לא חשבתי על זה אני באמת צריכה למצוא איזה שיר כזה...
מי איש השנה של 2004? כריסטינה אגילרה
להקת השנה? לא דעת... מקום בו הכי נהנת? באילת
אירוע שהכי השפיע עליך? מעבר לבית החדש... אירוע שאיכזב אותך? " כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לא אמרתי בכלל איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? נלי
/ אשטון קוצ'ר
/ רובי וויליאמס והרשימה עוד ארוכה

B a r r B e e

New member
אה ושכחתי את מה שאני מאחלת לעצמי...

שאני יצליח בבגרויות (הראשונות...) ובלימודים... שאני יראה לאנשים שאני מצליחה בלי שיתערבו לי יותר מידי שאני יהיה מאושרת יותר ושאני יעשה מה שאני אוהבת שאחי הגדול יבוא לארץ... אני מתגעגעת אליו רצח שאני יאמין בעצמי יותר... שיהיה לי חלום ומטרה (שכרגע אין לי
) וניראה לי שזהו... שזאת תיהיה שנה טובה יותר לכולם

../images/Emo10.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? גדלתי[?] הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? נשארתי בחיים[?] במי התאהבתי השנה? באפחד ממי נפרדתי השנה? מהמון מי פגע בי השנה? המון במי פגעתי השנה? ליודעת,אבל בטח בהרבה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? כ"כ הרבה,כאלה לא מוכרים מתי צחקתי הכי הרבה השנה? ממ..לוזוכרת מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כל יום מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כל הזמן מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ליודעת,אבל הרגשתי ככה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? את החברות שלי איך חגגו לי יומולדת השנה? עוד לא היה לי על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על הכל על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? מתתי[?] איזה סרט הכי אהבתי השנה? 13 כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? ממ..5-6 אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן,לכמה למי? לאלמוג,נעה,טל,אנה ובטח עוד כמה איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? סוד גדול P: מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? למות
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לנגן על גיטרה איך תסכם את השנה במילה אחת? בסדר האם חל בך שינוי השנה? כן,גדול איך חחגת את תחילת השנה? עם חברות ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לא להיות פה שנה הבאה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? לא להיות פה שנה הבאה P: איזה סילבסטר הכי זכור לך? ממ..של שנה שעברה,אבל השנה היה שליטה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אלמוג איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הכל באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בבית חולים איזה אירוע עשה לך טוב השנה? שהגעתי לבית חולים P: על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שנכנסתי לתפוז במה 2004 שונה מ2003? התבגרתי יותר מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? broken של אוונסנס מי איש השנה של 2004? איימי לי להקת השנה? אוונסנס מקום בו הכי נהנת? טיילת אירוע שהכי השפיע עליך? המ,התאבדות,משו כזה אירוע שאיכזב אותך? הרבה כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? כ"כ הרבה איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? לא אומרת P: לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך: אושר :)

swirrrly

New member
^_^ ../images/Emo118.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? מיטה חדשה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? החיים? במי התאהבתי השנה? דני
ממי נפרדתי השנה? אף אחד מי פגע בי השנה? נה במי פגעתי השנה? כולם לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אובססיון? מתי צחקתי הכי הרבה השנה?http://www.realultimatepower.net/index3.htm מתי בכיתי הכי הרבה השנה? ><אה אמ נראה לי אז ביום ההוא=\ מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? ארג מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא ממש. נגיד כשאני קוראת על ילדים שהמשפחה התעללה בהם וזה>< (שיו אני מקווה ש-אתה- לא קורא את זה עכשיו><או שלא אכפת לך) אז אני די שמחה מהמשפחה שלי למרות שיש לי הרבה טינה ובצדק למדי. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? המיטה איך חגגו לי יומולדת השנה? שרשור ברכות בפורום ועוגה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? יש דבר אחד שאני חצי מתחרטת עליו, ועוד משהו שאני מתחרטת עליו לגמרי. אבל אף אחד מהם לא פאטאלי מדי. בעצם בכלל לא. החיים שלי לא הלכו לתימיון. רק כמה רגעים מהם או משהו. אבל לפחות עשיתי דברים שדורשים כוח בגללם ועל זה אני גאה בעצמי. התגברתי על משהו קליל שתמיד היה לי בערך וואטאבר פאק יו על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? יכול להיות שכן יש משהו כזה ספציפי שאני חושבת עליו כרגע >< בעיקר להרוג אנשים!@!!! ואולי גם להתאמן יותר ולנקות יותר את הפנים >< איזה סרט הכי אהבתי השנה? איצ'י דה קילר;[ זה פתח בפניי ז'אנר חדש ושולת לחלוטין של סרטים
זה לגמרי שינה את הגישה שלי לתחום האימה(אפשרלהגידאימה. גם לתחום האימה בכל מקרה) כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה שעות יש בשנה? הייתי אומרת.. שליש מזה. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? אוקי בואו ננסה לספור. 20?P: עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 1 אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כנראה למי? אבא/אמא איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא התגלה כלום השנה הייתי אומרת מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? מוות כאב סבל שטן איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? כבר דיברתי על זה
ח וגם זה שהתקדמתי כה הרבה בלימודי היפנית שלי
איך תסכם את השנה במילה אחת? צעד קטן לשירלי, דילוג גדול לתחביבים של שירלי
האם חל בך שינוי השנה? שום דבר באמת שווה איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הארי פוטר והנסיך עם הדם 50/50 ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? נה, אין איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנת 2000 כמובן. זה היחידי שחגגתי. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? לא איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אירועים שכללו אותי באוטובוס מה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אין לי מושג מה זה להרגיש שבירה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מיטה חדשה מה. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שהרבצתי למישהו\= במה 2004 שונה מ2003? למי יש כוח לזכור מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? שיר הפתיחה של הלסינג
מי איש השנה של 2004? מאיזה תחום ?
ג'וני דפ?;[ להקת השנה? איכ מקום בו הכי נהנת? איכ אירוע שהכי השפיע עליך? הצונאמי לא אירוע שאיכזב אותך? הורדה שהיא בעצם רק הפסקול ולא הסרט עצמו!? >< כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? ממש לא. אני לעולם לא אומרת דברים כאלה. זה שהשנה תיגמר בכלל לא אומר שהדברים הרעים ייפסקו >< להפך! ככל שהזמן מתקדם יש יותר אחראויות >< איכס איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? לא יודעת>< אני מניחה אדוארד נורטון אבל לא ממש פינטזתי........ לאחרונה :$ יש כל מיני בנים חמודים שראיתי לפעמים ופינטזתי עליהם כפרה עליהם.

מלאכית16

New member
0_0../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?
ארץ נהדרת חזרו לשדר
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?
סיימתי טירונות
היה כל כך כיף. במי התאהבתי השנה?
במישהו. ממי נפרדתי השנה?
מכל החברות בטירונווווווווות.
מי פגע בי השנה?
ילדה מפגרת מהטירונות והמ"מ הזונה. במי פגעתי השנה?
לא יודעת,מקווה שאף אחד. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?
מאיה בוסקילה,לצערי.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה?
ב-ט-י-ר-ו-נ-ו-ת. מתי בכיתי הכי הרבה השנה?
ב-ט-י-ר-ו-נ-ו-ת. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?
לא שזכור לי (אבל בטירונות.) מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?
במפגש פורום הארי פוטר באיילון. וגם בטירונות. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?
צעיף מחברה הכי טובה שלי
וכל המתנות גיוס לקראת הטירונות. איך חגגו לי יומולדת השנה?
חברות לקחו אותי ללונה פארק ואז הלכנו לטיאלוי. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?
הייתי בטיאלוי
על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?
שלא מצאתי עבודה. איזה סרט הכי אהבתי השנה?
משפחת סופר-על!!! כמה שעות הייתי בפורום השנה?
כל שעות העירות שלי. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?
המונים.בטירונות,כמובן. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?
המון.מהטירונות. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?
לחברה הכי טובה שלי. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?
למה שאני אגלה לכם? זה סוד!
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?
שלום עולמי
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?
טירונות? איך תסכם את השנה במילה אחת?
טירונווווווווווווווווווווווווווות האם חל בך שינוי השנה?
לא ממש... איך חחגת את תחילת השנה?
בשינה עמוקה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?
שיהיה כיף. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?
מהקורס
איזה סילבסטר הכי זכור לך?
הסילבסטר בכיתה י'. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?
דליה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?
לא את הטירונות,זה בטוח. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?
כשנהיה לי משעמם בין הבי"ס לצבא. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?
*קול קטן* טירונות? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?
שהערתי את אבא שלי כל יום ראשון בשש שייקח אותי לרכבת. במה 2004 שונה מ2003?
ב-2004 יש ארבע בסוף וב-2003 יש שלוש.
מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004?
cant i smile without you
מי איש השנה של 2004?
אלן ריקמן. וטל פרידמן. להקת השנה?
אוונסנס. מקום בו הכי נהנת?
מחנה 80
אירוע שהכי השפיע עליך?
ארוחת צהריים במחנה שמונים-אירוע טראומטי
. אירוע שאיכזב אותך?
החמשוש הראשון שלי. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?
אפפעם. איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?
אלן ריקמן. אתם לא חושבים שאני אובססיבית בקשר לטירונונת שלי,נכון?

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשליייי באיחור גדול

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? שפגשתי את יאיר הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? שאבא שלי עבר התקף לב ועבר ניתוח לב פתוח במי התאהבתי השנה? יאיר
ממי נפרדתי השנה? מרטין מי פגע בי השנה? מרטין במי פגעתי השנה? לא יודעת... לא נראה לי שפגעתי במישהו לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הראל סקעת מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בשלושה החודשים האחרונים של השנה, כשהגעתי לבסיס הקבוע שלי מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בתחילת השנה מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? בסביבות חודש אפריל-מאי מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בנובמבר-דצמבר איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? לא זוכרת... איך חגגו לי יומולדת השנה? הלכנו להופעה של אחי הגדול (הוא מנגן על תופים) על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שניסיתי לחזור אל מרטין לאחר שנפרדתי ממנו על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא ניצלתי את החופשה שלפני הצבא כמו שצריך איזה סרט הכי אהבתי השנה? שרק 2 כמה שעות הייתי בפורום השנה? המווווווווווון כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואו! זה הרבה מאוד, נתחשב בזה שהשנה התגייסתי, והכרתי המון אנשים קודם בבקו"ם, אח"כ בבסיס טירונות ועכשיו בבסיס הקבוע עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? בואו נראה, מהבקו"ם עם בחורה אחת, מהטירונות עם 5 בנות, ובבסיס הקבוע יש לי 2 חברות הכי טובות, אבל אני מדברת עם כולם כשאני בבסיס אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן למי? לחבר הקודם שלי איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שבת דודה שלי ילדה תינוקת, ואני הראשונה שידעתי את זה מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיאיר יהיה חבר שלי איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? סיימתי טירונות בהצטיינות איך תסכם את השנה במילה אחת? מלאת הרפתקאות האם חל בך שינוי השנה? כן איך חגגת את תחילת השנה? הייתי באילת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? להיות עם יאיר ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? אסון טבע איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? מורן איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את ההתקף לב של אבא שלי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? באפריל-מאי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הגיוס על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? השאלה הזאת הייתה כבר... אני מצטערת שניסיתי לשכנע את מרטין לחזור להיות ביחד במה 2004 שונה מ2003? בזה שב-2003 הייתי תלמידה וב-2004 חיילת מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? הילה הררי וכלא 6 - זה היה ביתי, המילים שם חזקות, זה נראה לי מתאים מי איש השנה של 2004? מסיקה, הוא פשוט גאון
להקת השנה? לא יודעת... מקום בו הכי נהנת? בבסיס הקבוע אירוע שהכי השפיע עליך? התקף לב של אבא שלי אירוע שאיכזב אותך? שגיליתי שמרטין הוא לא האדם שחשבתי שהוא כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? המוווווווון, אבל זה היה בתקופה שעדיין הייתי תלמידה איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? שום מפורסם... אבל הייתי רוצה לנשק את יאירו'ש שלי
לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך? שאני אעביר את השנה וחודש שנשאר לי בצבא כמו גדולה, ושאני אמצא את עצמי בעוד פחות מחצי שנה ביחד עם יאיר כחבר שלי

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשליייייי קצת באיחור

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? שפגשתי את יאיר הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? שאבא שלי עבר התקף לב ועבר ניתוח לב פתוח במי התאהבתי השנה? יאיר
ממי נפרדתי השנה? מרטין מי פגע בי השנה? מרטין במי פגעתי השנה? לא יודעת... לא נראה לי שפגעתי במישהו לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הראל סקעת מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בשלושה החודשים האחרונים של השנה, כשהגעתי לבסיס הקבוע שלי מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בתחילת השנה מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? בסביבות חודש אפריל-מאי מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בנובמבר-דצמבר איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? לא זוכרת... איך חגגו לי יומולדת השנה? הלכנו להופעה של אחי הגדול (הוא מנגן על תופים) על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שניסיתי לחזור אל מרטין לאחר שנפרדתי ממנו על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא ניצלתי את החופשה שלפני הצבא כמו שצריך איזה סרט הכי אהבתי השנה? שרק 2 כמה שעות הייתי בפורום השנה? המווווווווווון כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואו! זה הרבה מאוד, נתחשב בזה שהשנה התגייסתי, והכרתי המון אנשים קודם בבקו"ם, אח"כ בבסיס טירונות ועכשיו בבסיס הקבוע עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? בואו נראה, מהבקו"ם עם בחורה אחת, מהטירונות עם 5 בנות, ובבסיס הקבוע יש לי 2 חברות הכי טובות, אבל אני מדברת עם כולם כשאני בבסיס אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן למי? לחבר הקודם שלי איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שבת דודה שלי ילדה תינוקת, ואני הראשונה שידעתי את זה מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיאיר יהיה חבר שלי איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? סיימתי טירונות בהצטיינות איך תסכם את השנה במילה אחת? מלאת הרפתקאות האם חל בך שינוי השנה? כן איך חגגת את תחילת השנה? הייתי באילת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? להיות עם יאיר ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? אסון טבע איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? מורן איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את ההתקף לב של אבא שלי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? באפריל-מאי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הגיוס על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? השאלה הזאת הייתה כבר... אני מצטערת שניסיתי לשכנע את מרטין לחזור להיות ביחד במה 2004 שונה מ2003? בזה שב-2003 הייתי תלמידה וב-2004 חיילת מה השיר שמסמל מבחינתך את 2004? הילה הררי וכלא 6 - זה היה ביתי, המילים שם חזקות, זה נראה לי מתאים מי איש השנה של 2004? מסיקה, הוא פשוט גאון
להקת השנה? לא יודעת... מקום בו הכי נהנת? בבסיס הקבוע אירוע שהכי השפיע עליך? התקף לב של אבא שלי אירוע שאיכזב אותך? שגיליתי שמרטין הוא לא האדם שחשבתי שהוא כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? המוווווווון, אבל זה היה בתקופה שעדיין הייתי תלמידה איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? שום מפורסם... אבל הייתי רוצה לנשק את יאירו'ש שלי
לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך? שאני אעביר את השנה וחודש שנשאר לי בצבא כמו גדולה, ושאני אמצא את עצמי בעוד פחות מחצי שנה ביחד עם יאיר כחבר שלי

למעלה