שאלון סיום העונה

ניר4819

New member
שאלון סיום העונה

אז לכבוד סיום העונה, הנה שאלון/סקרון קטן. 1. דעה כללית על העונה - מה אהבתם, מה פחות, איזה דברים הייתם משפרים לקראת ההמשך? 2. הליהוק המוצלח של הסדרה? 3. הליהוק הבעייתי של העונה? 4. סצינה שלא הייתה בספרים ואהבתם? 5. סצינה שלא הייתה בספרים וטוב שכך (או במילים אחרות, סצינה שלא הייתה בספרים והיא מיותרת)? 6. סצינה שהייתה בספרים ואהבתם בסדרה? 7. סצינות ודמויות שהיו בספרים ולא נכנסו לסדרה, והייתם מכניסים? 8. דמות מהספר השני שאתם מחכים לראות בסדרה? אפשר להציע גם ליהוק לדמות הזו. 9. סצינה מהספר השני שאתם מחכים לראות איך תעוצב בסדרה? זו הייתה העונה הראשונה. את השניה מתחילים לצלם ביולי הקרוב, עם יציאת הספר החמישי שאני מת כבר להתחיל לקרוא אותו. אח, ה-12 ביולי, בוא כבר...

../images/Emo58.gif אז אני אתחיל

1. אהבתי מאד - הציון של 9.5, אין הרבה מה לשפר - רק בשוליים, שימשיכו ככה. 2. יש הרבה: דאינריז, ג'ופרי, טיריון כמובן, אצבעון וואריז בהתחלה לא שכנעו אבל אח"כ התרגלתי, סאנסה - בקיצור - יש הרבה, אבל המוצלח ביותר היה נד. אחלה מהלך של HBO לבחור לדמות הזאת כוכב ולהרוג אותו עוד לפני סוף העונה. 3. קייטלין, שחקנית טובה אבל זקנה, סרסיי - לא יותר מסבירה, מתרגלים לשתיהם אבל הן הכי פחות בעיני. 4. רוברט וסרסיי, רנלי ולוראס - הצופה הבין בחמש דקות מה שאנחנו הבנו בהרבה עמודים - זו יעילות תפעולית מרשימה. 5. יש כמה לצערי.. וייסריז מצטט הדרקונים, פייסל והזונה בפרק האחרון - פה אני אשאיר את הבמה למבקרי הסדרה - אני בטוח שיהיו להם עוד. 6. המשפט של טיריון (גם שם היו קצת תוספות אבל זה היה שוס רציני), סצינת הסיום של העונה הייתה מרשימה מאד יחסית לספר - אין ספק שהבלתי נשרפת עשתה את זה - ראו את הכתבה של פז חסגאי בוואלה היום. 7. אין לי מישהו מיוחד שעולה לי כרגע. 8. בהחלט סטאניס - זו דמות מאד אפלה ויש לה פוטנציאל לעבור מסך היטב. קלייב אואן יכול להיות סטאניס לא רע. 9. המוות של רנלי, הקרב על הבלקווטר כמובן

IWRIS

New member
תשובות

1. דעה כללית על העונה - מה אהבתם, מה פחות, איזה דברים הייתם משפרים לקראת ההמשך? לדעתי העונה הייתה מצוינת. זה היה כיף לראות דברים שקראתי בספרים הופכים ל"מציאות", הקאסט היה מעולה, הצילומים, והמוזיקה. לדעתי גם הדיאלוגים היו מאוד נאמנים למקור, וגם התווסף עומק לדמויות, כמו תיאון וסרסיי למשל. מה שממש לא אהבתי זה כל סצנות המין המיותרות והעירום שהן כבר ממש פורנו. זה לא מוסיף כלום אלא רק גורע, במיוחד עם הרוז הזאת. סצנות המין היחידות שהיו רלוונטיות הן אלה שקרו בספרים- של טיריון ושל דאינריז ושל סרסיי וג'יימי, לפי מה שאני זוכרת. וגם אותן היה אפשר לעדן ולרמוז לגביהן. והם חייבים לגרום לשחקן שמשחק את סאנדור להבין את הדמות, אני ממש מאוכזבת ממנו... 2. הליהוק המוצלח של הסדרה? הליהוק הכי מוצלח זה טיריון, שהוא גם הדמות האהובה עלי בספרים.....ליהוקים מוצלחים נוספים: נד, סאנסה, דאינריז, אריה, דרוגו, ג'יימי וג'ופרי. ועם התקדמות הפרקים גם אהבתי את אצבעון וואריז... (יצא הרבה, וטוב שכך...). 3. הליהוק הבעייתי של העונה? סאנדור קלאגן! כלב השמירה בספרים הוא דמות ארסית וצינית ומפחידה. בסדרה הוא משעמם. יכול להיות שהוא שחקן טוב אבל נראה לי שהוא לא מבין את הדמות שהוא משחק... 4. סצינה שלא הייתה בספרים ואהבתם? אהבתי סצנות נוספות שנותנות עומק לדמויות ואווירה, כמו בפרק הראשון עם קליעה בחיצים וכל ההגעה של רוברט, וגם את השיחה בין ג'ימיי לג'ורי, השיחה בין ג'ון לסאם שבה ג'ון אומר שהוא לא רוצה בן ממזר, הקרב של ג'יימי ונד, ואת הסצנה שסער מוריד לג'ונגדול שתי אצבעות
5. סצינה שלא הייתה בספרים וטוב שכך (או במילים אחרות, סצינה שלא הייתה בספרים והיא מיותרת)? כל סצנות המין המיותרות עם רוז, האמבטיה של וייסריז, אצבעון עם שתי הזונות, הסצנה שבה טיריון מאבד את ההכרה לפני הקרב (!) והסצנה של רנלי ולוראס. הם הפכו את רנלי לנשי מידי וזה לא מתאים לדמות שלו כפי שהבנתי אותה בספרים... 6. סצינה שהייתה בספרים ואהבתם בסדרה? היו הרבה: ההוצאה להורג של נד, כל הקטעים בבקעת ארין ובמיוחד המשפט של טיריון ותאי השמים, ניסיון ההרעלה של דאיניריז, השיעור הראשון של אריה אצל סיריו, הפראים של טיריון, ג'ופרי מראה לסאנסה את הראש של אבא שלה, וכל הסצנות של דאיניריז בפרק האחרון. 7. סצינות ודמויות שהיו בספרים ולא נכנסו לסדרה, והייתם מכניסים? הקרב שטיריון השתתף בו, ג'ון משכנע את אאימון המלומד לקחת את סאם כעוזר האישי שלו, סאנדור מספר לסאנסה עליו ועל גרגור, והזאבים היו חסרים בסצנה כשבראן הותקף ביער 8. דמות מהספר השני שאתם מחכים לראות בסדרה? אפשר להציע גם ליהוק לדמות הזו. סטאניס כמובן, מליסנדרה, דאבוס, בריאן, אשה גרייג'וי, קראסטר, בני ריד.... 9. סצינה מהספר השני שאתם מחכים לראות איך תעוצב בסדרה? המלחמה על הבלקוואטר, ג'ון והחצי יד, דאיניריז והדרקונים והמסעות שלהם....

mariats

New member
אני די בטוחה

שהזאב של רוב הוריד שתי אצבעות למר בחור גם בספר

IWRIS

New member
נכון אבל...

בספר לומדים את זה כשמספרים את זה לקייטלין אחרי שזה כבר קרה, ולא קוראים על האירוע בזמן אמת...

לא. זה מתואר מנקודת מבטו של בראן בזמן אמת.

כאשר רוב מזמן את כל נושאי דגלו של אביו אל עיר החורף ומארח את הלורדים הגדולים איש בתורו בוינטרפל, חלק מהם מנסים להתמרד או למשוך לכל מיני כיוונים ובודקים את המנהיגות של רוב. וכאשר ג'ון גדול הופך קנקן שיכר לתוך האש ושואג שרוב כל כך ירוק שוודאי הוא משתין עשב, הוא שולף את חרבו הענקית וכל אנשיו קופצים לצידו. בראן מתאר איך רוב אמר מילה שקטה וסער נשך את החרב מידו של ג'ונגדול, ואיתה שתי אצבעות.

IWRIS

New member
צודק.

כנראה התבלבלתי עם אירוע אחר שסיפרו עליו לקייטלין בדיעבד. אני זוכרת שהיה משהו כזה....

סיכום עונה

בסה"כ עונה מצוינת. הייתי נותנת לה 9.5/10. היה אומנם כמה דברים שהפריעו אבל לא נורא.. הליהוקים המוצלחים לפי דעתי שון ביין כמובן. וגם מי שמשחק את גופרי, הוא פשוט משחק מצוין את הילד שרגע אחד מקסים ורגע אח"כ אכזרי עוד ליהוק מוצלח זה אריה. היא בדיוק כמו אריה של הספר. ליהוקים בעייתים - סנדור, לא הרגיש בכלל כמו הספר, לא אמין, לא היה בו את הכעס והציניות של סנדור אצבעון- הוא לא ניראה ערמומי מספיק, סאנסה סבירה. סצינה שלא היתה בספר ואהבתי - נד אומר לאח השחור ביילור בגלל אריה סצינה שלא אהבתי - השיחה המטופשת ולא אמינה בגרוש של רוברט וסרסיי סצינה שאני הכי מחכה לראות בעונה הבאה זה הקרב על הבלאקווטר...

ניר4819

New member
גם אני עונה (ספויילרים כמובן)

1. דעה כללית על העונה - מה אהבתם, מה פחות, איזה דברים הייתם משפרים לקראת ההמשך? עונה טובה מאד בסך הכל. השחקנים מוצלחים ברובם הגדול, והליהוק של שון בין כנד מבריק ממש, הסדרה כתובה טוב - בעיקר כשהיא הולכת עם הספר, ולא מנסה להמציא מחדש את הגלגל - ומצולמת נהדר. הסצינות בקן הנשרים היו חזקות במיוחד, בעיני, מכל הבחינות. באופן ספציפי, תאי הירח היו מעוצבים בדיוק כמו שדמיינתי אותם בספר. מפחיד... הרע היה עודף בסצינות סקס ועירום, כמובן, ומעט מדי זאבים, שבכל מקרה עוררו אצלי גיחוך ולא שום אימה. צריך ללהק מחדש את כל הזאבים, פשוט כך. לחפש כלבים מפחידים באמת, שאתה יכול להאמין שהם הזאבים האימתניים. אז אלו בעצם ההמלצות שלי ליוצרים בעתיד: קצת פחות מין, וזאבים יותר מפחידים ורציניים ועם יותר זמן מסך. 2. הליהוק המוצלח של הסדרה? שון בין, כמובן. וחוץ ממנו, השחקן שמגלם את טיריון, זה שמגלם את ג'וף בצורה ממש מצמררת ומפחידה, והשחקנית שמגלמת את אריה בצורה נפלאה. אה, וגם השחקן שמגלם את תיאון מעולה, ואני שמח שנתנו לו בעונה הזו הרבה סצינות, הרבה מעבר למה שיש לו בספר. פשוט שחקן טוב. 3. הליהוק הבעייתי של העונה? ג'ון. וגם כן ג'ון. ואם אתם מתעקשים - ג'ון. האם יוצרי הסדרה לא קראו את הספר? מה בדיוק עבר להם בראש עם הליהוק הזה? לא רק שהשחקן לא נראה כמו שדמיינתי את ג'ון, הוא מגלם אותו בצורה שנעה בין הסביר למביך, עם נטייה ברורה לכיוון המביך. ליהוק פשוט רע. נקווה שהשחקן ישתפר בעונה ה-2. 4. סצינה שלא הייתה בספרים ואהבתם? יש כמה: הסצינה של טיריון ותיאון, הסצינות של תיאון ורוז, השיחה בין ג'וף וסרסיי כשהיא משתפת אותו בהשקפת עולמה. אבל מעל כולן ניצבת סצינה אדירה אחת: זו שבין רוברט וסרסיי, לפני שהוא יוצא למסע הצייד הגורלי שלו. סצינה אינטימית, מרגשת, משוחקת וכתובה נהדר. בקיצור, סצינה אדירה. 5. סצינה שלא הייתה בספרים וטוב שכך (או במילים אחרות, סצינה שלא הייתה בספרים והיא מיותרת)? שלוש סצינות ניצבות במרכז: לוראס ורנלי מראים את מה שבספר רק מרומז (אולי הסצינה הזו הייתה יכולה להיות יותר טובה אלמלא ההיבט המיני-הומוסקסואלי שלה, שהיה פשוט מפורש ומפורט הרבה הרבה מעבר לנדרש. האם היוצרים חושבים שהצופים טפשים ולא יודעים לקלוט רמזים?); וויסריז באמבטיה, סצינה שבכל פעם שאני נזכר בה אני נתקף בחילה קלה; ואצבעון והזונות. אלמנט משותף לכל הסצינות האלו, מעבר לכך ששתיים מהן - וויסריז ואצבעון - גם היו כתובות רע? נכון. קטעי מין לא נחוצים. יש בספרים מספיק מין גם בלי שהיוצרים יוסיפו עוד משלהם. 6. סצינה שהייתה בספרים ואהבתם בסדרה? סצינות תאי הירח היו חזקים במיוחד, וכך גם משפטו של טיריון והקרב להוכחת חפותו. הסצינות לאחר לכידתו של נד, ובעיקר בריחתה של אריה מהארמון. סצינת ההוצאה להורג הייתה כמעט טובה. אם רק היו נצמדים לגמרי לנק' המבט של אריה, מרחוק, זו הייתה סצינה מושלמת. 7. סצינות ודמויות שהיו בספרים ולא נכנסו לסדרה, והייתם מכניסים? איך ג'ון שכנע את מאסטר איימון לקחת את סבם כשלישו, כמובן. בסדרה לא מוצג שום מאבק בנושא הזה, וממילא שלא מוצג אחד מהאלמנטים שמבדילים את סם משאר הטירונים בחומה: הוא לא רק יודע לקרוא, הוא גם אוהב לקרוא. מאד. 8. דמות מהספר השני שאתם מחכים לראות בסדרה? אפשר להציע גם ליהוק לדמות הזו. סטאניס, ללא ספק. וזה אומר גם את כל פמלייתו, ומעל כולם דאבוס ומליסנדרה. 9. סצינה מהספר השני שאתם מחכים לראות איך תעוצב בסדרה? מותו של רנלי. זה צריך להיות מצמרר. והשריפה של ווינטרפל.

1Littlefinger1

New member
תשובות

1. דעה כללית על העונה - מה אהבתם, מה פחות, איזה דברים הייתם משפרים לקראת ההמשך? עונה מצויינת, באמת. כמה דברים שבכל זאת הפריעו לי: - רוב השינויים וההשמטות לא הפריעו לי, אבל מאוד הפריע לי שהשמיטו את חלומות העורב התלת עיני של בראן (בעיקר את הראשון, שלאחריו הוא מתעורר), ורק רמזו עליהם. - הוספה של הרבה סצינות מיניות לא רלוונטיות, בין היתר בסצינות בהן מספרים לצופים על העבר של הדמויות ורקע על העולם. בנוסף, לא אהבתי איך שהם עשו חלק מהסצינות המיניות שכן מופיעות בספר, שהן דווקא לא מיותרות, ויש להן חשיבות מסויימת לעיצוב הדמויות (למשל, הסצינה הראשונה של דאינריז ודרוגו). - ה"זאבים" - מעט מדי, ובאמת קצת מעוררי גיחוך. - מאוד אהבתי את מוזיקת הפתיחה, רק חבל שיש מעט מדי ממנה, ובקושי יש מוזיקה לאורך הפרקים עצמם. 2. הליהוק המוצלח של הסדרה? אריה, ללא שום ספק. פשוט מדהימה! גם טיריון, ג'ופרי וואריז ממש מעולים! 3. הליהוק הבעייתי של העונה? ג'ון וסרסיי בעיקר... 4. סצינה שלא הייתה בספרים ואהבתם? הסצינה הראשונה של פטיר וואריז ליד הכס. פשוט מעולה! מצד אחד, לא כלכך אהבתי את עצם קיומה, כי היא אומרת במפורש לצופים שלא קראו את הספר שאצבעון וואריז הן דמויות מאוד חשובות ומשפיעות, שפועלות מאחורי הקלעים, אבל זאת תענוג של סצינה. 5. סצינה שלא הייתה בספרים וטוב שכך (או במילים אחרות, סצינה שלא הייתה בספרים והיא מיותרת)? -הסצינה השנייה של אצבעון וואריז ליד הכס. לא רק שאחרי הסצינה הראשונה שלהם, הסצינה הזו היא ממש לתלות שלט ניאון מהבהב שאומר "השניים האלה הם מממממממממממש חשובים, אם עד עכשיו לא קלטתם את זה למרות המאמצים שלנו", אלא שבניגוד לסצינה הקודמת, זו לא כלכך טובה. וגם פטיר יוצא שם לא משהו... - הסצינה של פטיר ושתי הזונות. עם כל הכבוד לרעיון של סצינות מיניות כתירוץ לתת לצופים רקע על העולם והדמויות, הסצינה הזו ממש לא מתאימה לפטיר. הוא האדם האחרון שיחשוף את המחשבות והרגשות שלו בפני שתי זונות. - הסצינה של רנלי ולוראס. לא רק שזו סצינה מינית מיותרת, אלא היא אומרת בצורה מפורשת את מה שבספרים רק נרמז, והכי גרוע - היא מציגה את רנלי כממש רכרוכי! 6. סצינה שהייתה בספרים ואהבתם בסדרה? הקטעים בקן נשרים. השיעורים של אריה עם סיריו, כולל הקרב בסוף. היו עוד אבל אני לא זוכר כרגע. 7. סצינות ודמויות שהיו בספרים ולא נכנסו לסדרה, והייתם מכניסים? חלומות העורב התלת עיני, בעיקר. 8. דמות מהספר השני שאתם מחכים לראות בסדרה? אפשר להציע גם ליהוק לדמות הזו. סטאניס, מליסנדרה... 9. סצינה מהספר השני שאתם מחכים לראות איך תעוצב בסדרה? המוות של רנלי, השריפה של וינטרפל, הקרב על הבלאקווטר...

nathaliesh

New member
תשובות

1. דעה כללית על העונה - מה אהבתם, מה פחות, איזה דברים הייתם משפרים לקראת ההמשך? עונה דואלית מאוד בעיני. מצד אחד-ויז'ואליות מטורפת שבכל פרק עשתה לי צמרמורת מחדש. החל מהפעם הראשונה שרואים את החומה, את קן הנשרים על תאי הירח המטריפים מאימה שלו, המדבריות הדותראקיות. מעולה, מעולה, מעולה. בנוסף שחקנים כמו פיטר דנקליג', שון בין וג'ק גליסון שפשוט עושים את הסדרה. מצד שני- היוצרים לדעתי הסתבכו עם הצורך המאוד ברור ומובן מצד אחד להציג אקספוזיציה, ומצד שני נתנו זמן מסך רב לאירועים כה מיותרים במקום להעמיק את הדמויות. ושום מילה על הזאבים המבאסים. 2.הליהוק המוצלח של הסדרה? פיטר דנקליג' הלא הוא טיריון המופלא לוקח את המקום הראשון, אבל זה אחרי קרב מאוד צמוד עם ג'ק גליסון, לילד הזה יש עתיד. גם הליהוקים של שון בין, השחקנית שמשחקת את אריה והשחקן של סאם מצוינים. הליהוק של תיאון הוא סוג של הברקה. 3. הליהוק הבעייתי של העונה- ג'ון, ג'ון, ג'ון ואז ליטלפינגר ועוד קצת ליטלפינגר ולקינוח-ליטלפינגר. יש תחושה שהשחקנים האלה לא קראו את הספר ואני לא ממש בטוחה שהם קראו את התסריט. הבמאי נכשל במלאכתו מלהסביר להם את מהות תפקידם והתסריטאים נכשלו במלאכתם מלהעביר לנו את מלא העוצה של שתיים מהדמויות המעניינות והחשובות בשיר. באסה. 4. סצינה שלא הייתה בספרים ואהבתם? לדעתי השיחה בין ג'וף לסרסיי הייתה דרך מעולה להבהיר איזו השפעה יש לסרסיי על הפסיכופתיות המתפתחת של ג'ופרי. גם הסצינה שבה נפצע חאל דרוגו הייתה בעיני פתרון אלגנטי ויפה. 5. סצינה שלא הייתה בספרים וטוב שכך (או במילים אחרות, סצינה שלא הייתה בספרים והיא מיותרת)? הסצינה בין סרסיי לרוברט, שכשלעצמה הייתה מעולה (כלומר כתובה ומשוחקת ומבוימת לעילא) היא אחת הסצינות הבעייתיות בעיני בסדרה, כי היא מרחיקה את הדמות של סרסיי מהמהות שלה בספרים בצורה מוגזמת. נותנת לה פייט רציני היא הסצינה של פטיר מדריך שתי זונות בזיוף אורגזמה תוך כדי שהוא מתוודה את הוידוי הכי אישי שיכול להיות. סצינה מגוכחת שמראה בעיני חוסר הבנה מהותי של התסריטאי שכתב אותה את הדמות. איך מרטין לא פצח בשביתת רעב כשהוא קרא/צפה בסצינה הזאת? הסצינה הזאת בעיני מצטרפת לשרשרת טעויות שהתסריטאים מבצעים עם הדמות שלו. בנוסף הסצינה בין רנלי ללוראס שלדעתי הייתה האכלה מוגזמת בכפית את הצופים. אבל באמת שמתעלה על כולם היא הסצינה הדוחה בין וייסריז לזונה בזמן שהוא גומר ממניית שמות הדרקונים. HBO-עד כאן! באמת חשבתם שיש מישהו שרוצה לראות את וייסריז עושה סקס? 6. סצינה שהייתה בספרים ואהבתם בסדרה? המון. כמעט כל סצינה שקשורה בטיריון ואריה אבל אזכיר כאן דווקא סצינה מצוינת אחרת מהפרק האחרון- מועצת המלחמה של טיווין שבה, לראשונה וגם לאחרונה אם אני לא טועה בספרים, רגשותיו מתגברים עליו כשהוא חוזר ואומר "הבן שלי בידיהם". האמירה הרגשית הכ"כ לא אופיינית לטיווין, בנוסף על ההדגשה "הבן שלי" שנשמעת קצת כמו "הבן היחיד שלי" בעוד טיריון יושב ליד השולחן שוחקה, נכתבה ובוימה לעילא. 7. סצינות ודמויות שהיו בספרים ולא נכנסו לסדרה, והייתם מכניסים? חסרה לי הסצינה של ג'ון משכנע את אאימון לקחת את סאם. מעבר לעובדה שהסצינה הזאת מעמיקה את החברות בינהם ואח"כ כסאם בעצם הופך את ג'ון למפקד המשמר מתבצעת בניהן סימטריה יפה, היא גם חשובה למה שקורה אח"כ במרד. 8. דמות מהספר השני שאתם מחכים לראות בסדרה? אפשר להציע גם ליהוק לדמות הזו. דאבוס. מרגארי. מירה. 9.סצינה מהספר השני שאתם מחכים לראות איך תעוצב בסדרה? ממש הרבה. קשה להתחיל לפרט את כולן.

שאלון

1. דעה כללית על העונה - מה אהבתם, מה פחות, איזה דברים הייתם משפרים לקראת ההמשך? סה"כ הייתה עונה טובה ופחות או יותר תאמה את הדרך של הספרים , היו חסרים לי הנבואות והחלומות של בראן שצמצו אותם לתמונת פרופיל של העורב וזהו. 2. הליהוק המוצלח של הסדרה? כמובן שון בין האדיר ( החביב עליי מימי שארפ הנוסטלגים ) והשחקן שגילם את טיריון פיטר דנקליג' שפשוט קרע אותי מצחוק ב הופעת אורח בסידרה 30 ROCK , שני שחקנים מוכרים עם קבלות ששדרגו את הסדרה. 3. הליהוק הבעייתי של העונה? בגדול סנדור , קראתי פעם על ליהוקים אפשריים של מרטין לסדרה והראשון ברשימה היה רון פרלמן ( ששיחק אצל מרטין בסדרה "היפה והחיה" ) בתור סנדור , כמובן פרלמן כבר מבוגר לתפקיד אבל ציפיתי למשהו בסגנון שלו ( אני מקווה שיכניסו את פרלמן לסדרה). 4. סצינה שלא הייתה בספרים ואהבתם? סצינת הבאלור , נד לפני מותו רואה את אריה. 5. סצינה שלא הייתה בספרים וטוב שכך (או במילים אחרות, סצינה שלא הייתה בספרים והיא מיותרת)? הסצינה בין לוראס לרנלי, אני מעדיף את הרמיזות שבספר . 6. סצינה שהייתה בספרים ואהבתם בסדרה? בנוסף לרוב הסצינות שנכתב את סצינת הכלוב עם אריה וז'אקן. 7. סצינות ודמויות שהיו בספרים ולא נכנסו לסדרה, והייתם מכניסים? חסר לי הדג השחור שבהמשך הספרים הפך לאחד הדמויות האהובות עלי. 8. דמות מהספר השני שאתם מחכים לראות בסדרה? אפשר להציע גם ליהוק לדמות הזו. דאבוס וסטאניס , את דאבוס אני רואה כרוברט קרלייל. הייתי רוצה לראות את פטריק סטיוארט כסטאניס חבל שהוא מבודר לתפקיד. 9. סצינה מהספר השני שאתם מחכים לראות איך תעוצב בסדרה? אה ...הקרב של הבלווטר ושריפת וינטרפל

למעלה