שאלון סופ"ש

ליעתע

New member
שאלון סופ"ש

הגיעו לאוזני שמועות שדניאל אמורה לפתוח את הפינה.. דניאל? בכל מקרה, אני אפתח הפעם חחח
איך עבר עליך השבוע?
שיר השבוע:
סרט השבוע:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
ציטוט השבוע:
התחדשות השבוע:
באסת השבוע [נו מהמילה באסה..חרא/איכ/בעעע]:
ותיכנונים לשבוע הבא,יש? ועכשיו אני אנצל את השירשור הזה למטרותיי הזדוניות מועאמעחא אמא קראה לי את הבלוג הקודם, לפחות חלק ממנו. טוב לא חשוב. יש לי בלוג חדש ואני מפרסמת אותו פה כי ככה החלטתי אז תקראו ותגיבו P: סופ"ש נעים חג שמח וצום קל. ניפגש במצוות

l i s H A

New member
יש להכניס נושא להודעה

איך עבר עליך השבוע?נחמד..:) שיר השבוע:מגיע לך יותר-אביב גפן סרט השבוע:מופרעים קליפ השבוע:חלולים אלבום השבוע:מציואת נפרדת-היהודים ציטוט השבוע:"שפנים סורות"חחחחחחח לא משנה:p התחדשות השבוע:מממ חגורה באסת השבוע [נו מהמילה באסה..חרא/איכ/בעעע]:החורף המזדיין הזה מאיפה הוא צץ כוסאמק=\[מותר לקלל פה נכון חחח
] ותיכנונים לשבוע הבא,יש?לא עולה לי כלום כרגע אבל נו מסופשבוע הבא אנחנו בחופשששש פסחחחח!!!111אחדאחד:]

NA BoldAs Love

New member
אני לא מחבבת בלוגרים.

איך עבר עליך השבוע?בסדר שיר השבוע:עזבו. פאדיחות. סרט השבוע:לא היה לי זמן לנשום השבוע איזה סרט בראש שלכם. קליפ השבוע:כנ''ל אלבום השבוע:כנ''ל ציטוט השבוע: ענת סלומון המשוגעת לתנ''ך "אני אקרא את הפרק ואז את תצאו לעבודה? מוכנים ??" התחדשות השבוע:חולצה ,מכנס תחתונים בגדים בכללי... באסת השבוע [נו מהמילה באסה..חרא/איכ/בעעע]: נדבק לי היום מסטיק לג'ינס בעע ותיכנונים לשבוע הבא,יש?לאאא

../images/Emo220.gif

איך עבר עליך השבוע?ממ נחמד..לא יותר מדי טוב.. שיר השבוע:ממ...ממ..ממ..ממ.ידיים למעלה כנסיית השכל או...פרפקט של סימפל פלאן סרט השבוע:מממ מחר יהיה בופור(אני הולכת עם חברות) קליפ השבוע:ממ ידיים למעלה..או לא זוכרת איזה של פול אאוט בוי.. אלבום השבוע:ממ לא יודעתXD ציטוט השבוע:"תגידי..איך זה שאחרי שתי לידות את כזאת כוסית?סחטיין!!"ערס שהתחיל איתי או משהו בסיגנון בשבת בגני יהושע והייתי עם שני בני בני דודים שלי...XDDDDDDגגג התחדשות השבוע:ממ..בגדים מהיום[=המון בגדים(5 חולצות סה"כ וחגורה) באסת השבוע [נו מהמילה באסה..חרא/איכ/בעעע]:ממ..לאיודעת..היו המון=/ ותיכנונים לשבוע הבא,יש?יש הרבה..יותר מדי.. יום חמישי תל אביב כניראה[=

l i s H A

New member
חחח כע:)

נחמד:] מממ..יש לך חרא שכבה
[לא ששלי משהו אבל לשלי סולחים חחחח] ורגע את אורן או אלון לא ענית לי:)

../images/Emo220.gifוואוו!!

ישלי אחלה של שיכבה!!יש שם ערסים מגניביםXD כן אני באורן.. השיכבה שלך גרועה(חוץ מכמה שבנוע"ל) אגב.. ברוכה הבאה..

l i s H A

New member
מפיתום

כל הז-ח בבצפר שלנו סתם מתנשאים שרמוטות חוץ מכמה פריקונים חמודים שיש [אהמ כמוך?
חחחח סתם] בקיצור חצי מהשכבה שלי נורמלית חצי שכבה שלי דפוקה אז שמים זין על כל הדפוקים:) עזבי בכלל הבצפר שלנו נדפק סופית רק התיכון נורמלים שמעי מה אני אומרת לך חחחחח טוב זה בטח לא מעניין פה אף 1 ואנחנו סתם מזיינות תשכל תוסיפי אותי למסנג'ר [email protected] איך אני שונאת תכתובת שלי בלאט:(

l i s H A

New member
גם שלא לא מתחבר תתנחמי

איך אני שונאת תוכנות מפגרות יואו=\ ועוד אתמול פרצו לי למסנג'ר הקודם בכלל עצבים:\ וואי חפרתי פה חחחח

Xx MaayaN xX

New member
עונה ../images/Emo9.gif

איך עבר עליך השבוע? נחמד, היו שביתות וזה.... שיר השבוע: שייגעצ- ניו יורק-רפיח. חח סרט השבוע: מת לצעוק 4.. זה הסרט היחידי שראיתי השבוע >< קליפ השבוע: ביט69 בטקס העמ"י- כמו שלך!!!!! אלבום השבוע: motion city לאזוכרת את השם של בדיסק אין לי כוח לבדוק :p ציטוט השבוע: ליאת: "רוצה לראות סמיילי מציק?" XDD התחדשות השבוע: הא? לאדעת.. דיסק [?] באסת השבוע [נו מהמילה באסה..חרא/איכ/בעעע]: שלאחותי קנו לפטופ ואני תקועה עם מחשב מלפני שלוש שנים..... ותיכנונים לשבוע הבא,יש? להתכונן לאנגלית [כן בטח, אני מתכוננת יום לפני ><]

למעלה