שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Incubus- Sick Sad Little World שיר השבוע של אירוסמית': Draw The Line אלבום השבוע: Incubus- Light Grenades בשבוע ה-50 ברציפות נראה לי... סרט השבוע: "Lonely Hearts" תוכנית השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: הרבה דברים מיוחדים קרו.... משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אין מושג תמונת השבוע והנה עוד תמונה של ברנדון (סולן אינקובוס) בתוך ה-וואן לאחר ההופעה.. http://www.pictor.co.il/lils22/209291/6631741.jpg והגיע הזמן שיותר אנשים ישתתפו פה!

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: The Band - Don't Do It
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה.
אלבום השבוע: The Band - Rock Of Ages
סרט השבוע: "Clerks 2". יש תוספות גדולות ב-DVD.
תוכנית השבוע: The Office
ספר השבוע: כרגיל, יוצא בשבתות רק
אבל אמשיך את הספר של טום.
ציטוט השבוע:
"That look was so gay, I thought Sam was gonna tell the little Hobbits to go for a walk so he could saunter over to Frodo and suck his fucking cock. Now *that* would have been an Academy Award-worthy ending".​
משהו מיוחד שקרה השבוע: החלטתי לקנות אייפוד ולהיפרד אחרי שנים מהמיני-דיסק היקר. זה יקרה בקרוב כנראה.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: שנה להופעות בלונדון
ביום ראשון אצפה ב-DVD של ההופעה הראשונה, ובימים שני-שלישי אשמע את ה-Instant Live של כל הופעה. אחח...Good times...
תמונת השבוע
(רנדל שליטה!)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aerochick

New member
שלום! כמה זמן לא הייתי פה!

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: rammstein-ohne dich
שיר השבוע של אירוסמית':sweet emotion
אלבום השבוע:rammstein-reise reise
סרט השבוע:american pie naked mile
תוכנית השבוע:אין
ספר השבוע:חמש הטבעות/מיאמוטו מוסאשי
ציטוט השבוע:"פעם הזמנים היו יותר טובים ככה כולם חושבים, גלים של נוסטלגיה עפים באוויר.."
משהו מיוחד שקרה השבוע:הפסקתי בערך להיות חולה, ניסיתי איאיידו :)
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא:אני לא איהיה חולה ואצא בקרוב לחופש!
תמונת השבוע: אני

Aerosmith2006

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Beck- Everybody gotta learn somtime שיר השבוע של אירוסמית': לא ספציפי, אבל BoBo בדיסקמן
אלבום השבוע: Beck - ODELAY סרט השבוע: אושר
Happiness תוכנית השבוע: גיבורים! מגרש ביתי 2! האנטומיה של גרי 2! נמלטים הפרקים החדשים! עקרות בית נואשות!! ספר השבוע: ספר הסטוריה. ציטוט השבוע: "עשה זאת בעצמך" (אל תקנו את החרא הזה שצריך לעשות זאת בעצמכם) משהו מיוחד שקרה השבוע: ידיד טוב נזכר להביא מתנת יומולדת מאוחרת - פה הדוב ענק!!!!!!
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לשתיי חברות ודודה שלי יום הולדת.! תמונת השבוע פשוט הצחיק אותי

גיל מ

New member
שלום

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: הביטלס - מעולם לא ננת לי את כספך שיר השבוע של אירוסמית': אין אלבום השבוע: הביטלס - Abbey Road סרט השבוע: לא ראיתי תוכנית השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: הגעתי הביתה מוקדם מהצבא פעמיים משהו מיוחד שיקרה שבוע הבא: אין לי מושג תמונת השבוע ______>

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Love & Marriege (נתקע לי בראש משום-מה, לא יודע למה
) שיר השבוע של אירוסמית': Livin' on the Edge אלבום השבוע: Jimmy Page & the Black Crowes - Live at the Greek סרט השבוע: התלבטות בין The Prestige לבין בופור. שניהם. תוכנית השבוע: Prison Break, עונה 2, פרק 19! WTF!?!?!?!?!?
ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: I have decided to step down as the president of the United States of America משהו מיוחד שקרה השבוע: הלכתי לקולנוע יומיים ברציפות
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: ביקור ממושך

למעלה