שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Incubus- A Certain Shade Of Green שיר השבוע של אירוסמית': Last Child אלבום השבוע: כל אלבום של אינקובוס סרט השבוע: איו תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: זה היה אחרי ההופעה של אינקובוס, אני רואה את ברנדון (הסולן) נכנס ל-וואן ולוחץ לו את היד ואומר (גם לשאר חברי הלהקה) " I Love You Guys, You ROCKS!!!" משהו מיוחד שקרה השבוע: ההופעה של אינקובוס! אחד הדברים המדהימים שראיתי! וגם אם ראיתם ביקורת לא משהו ב-Y Net (די צפוי אני מאמין...) עדיין היתה הופעה מעולה! ההפקה של אורנג' היתה פשוט גרועה, הישראלים לא יודעים להפיק אירועים, לא רק שהם בחרו מקום שכ"כ לא מתאים ללהקה כמו אינקובוס היו מדי פעם בעיות סאונד (וזה ממש עיצבן וגם אינקובוס בטח חשבו לעצמם כמה פאקים יכולים להיות לנו) והיה צפוף מאוד אבל היה ע-נ-ק!!! אין שיר שהקהל לא שר איתם ביחד ואין שיר שהקהל לא קפץ, היה ממש חם בתוך ההאנגר והרגשתי שאני עומד למות כבר וזה סחט ממני המון אנרגיה, מרוב ההתלהבות והקפיצות תוך כדי השירים התכווצו לי השרירים בכל הגוף וזה גמר אותי אבל היה שווה ה-כ-ל!.. חלום שהתגשם סוף סוף! משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לא יודע תמונת השבוע

AeroTom

New member
טוב לשמוע על החווית

ושנהנת. לדברים כאלה באמת אין מחיר...

AeroFan

New member
לגמרי

כ"כ עצוב שזה נגמר... אחרי כל החודשים האחרונים של ההתרגשות לקראת ההופעה הזאת... אחרי מה שהיה שם נראה לי שאני בכל זאת לא יוותר על ההזדמנות לראות אותם פעם נוספת בסיבוב הזה באירופה...

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: The Band - The Night They Drove Ol' Dixie Down
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה כזה.
אלבום השבוע: Jimmy Page & The Black Crowes - Live At The Greek (Japan
סרט השבוע: Evening With Kevin Smith 1+2
תוכנית השבוע: לארי סאנדרס. יוצא לי לראות את זה הרבה בזמן האחרון בלילה.
ספר השבוע: לא יצא לי כ"כ, אבל אקח את ספר טיסה של קיציס ופרידמן שיצא השבוע מהעבודה שלי. ספר מתנה חמוד ומשעשע.
ציטוט השבוע: Do you dream to touch me" And smile down deep inside Or could you just kill me? "It's hard to make up your mind, sometimes
משהו מיוחד שקרה השבוע: ירד בחשבון הכסף של הכרטיסי הופעות.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: יוצא בשלישי אלבום הסולו החדש של מארק פורד.
תמונת השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroSlash

New member
אנוכי

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: כמה שירי ילדות
שיר השבוע של אירוסמית': --- אלבום השבוע: אוסף אקראי של שירים שגדלתי עליהם סרט השבוע: "בופור". באמת שאני לא חסידה של הקולנוע הישראלי, אבל ידידה שלי גררה אותי לזה ואני חייבת להגיד שהופעתי מאאאאאאאאוד לטובה, כל הכבוד
. תוכנית השבוע: לא ממש רואה תוכניות. ספר השבוע: ספר ההיסטוריה הקטן שלי היטלר. יש שם איזה 1000 עמודים, יקח לי קצת זמן לסיים אותו. ציטוט השבוע: "מאיר, מה קורה אם נופל פה טיל עכשיו?", "לא בריא". [חייל שואל מה יקרה אם נופל טיל על מוצב ממוקש, 6 טון חומר נפץ, בופור]. משהו מיוחד שקרה השבוע: חדשות ממש טובות אצל אח שלי. משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אולי ראיון בתפוז, במקרה ויצא לי לשלב שני דברים בבת אחת.

AeroTom

New member
אם יהיה ראיון אז תגידי לי לפני

העבודה שלי לא מאוד רחוקה משם...

Bad Medicine

New member
אני:) (אם מישהו זוכר מי אני..)

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: בון ג'ובי...כמעט כל שיר:) שיר השבוע של אירוסמית':hole in my soul כ"כ כיף לשמוע אותו בפאב...:) אלבום השבוע:this left feels right- bon jovi סרט השבוע:וואי...כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי לראות סרטים...אז אין.. תוכנית השבוע:האוס:) ספר השבוע:סיימתי כל דבר אפשרי בבית אבל עדיין- "ככה אני חיה עכשיו"/מג רוסוף ציטוט השבוע: אין לי... משהו מיוחד שקרה השבוע: התגייסתי פיפל!! משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אני באלה שבוע שלם בבסיס...מספיק מיוחד? תמונת השבוע: גם אין לי:)

SaintJohn

New member
את חדשה פה?

מה אומרים על גיוס שהיה? מזל טוב? לא:-\. תתחדשי? גם לא
. בשעה טובה? לא נראה לי. שיהיה המון בהצלחה בשירות! באיזה תפקיד תהיי ואיפה?

Bad Medicine

New member
טנקיו:)

לא היה כזה מזמן...יום חמישי...וכרגע אני בטירונות בבסיס של חיל אוויר בחיפה...את התפקיד יאמרו לי רק אחר כך..

למעלה