שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Kelly Clarkson- One Minute שיר השבוע של אירוסמית': Movin' Out אלבום השבוע: Incubus- A Crow Left Of The Murder סרט השבוע: Open Water 2 תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: קיבלתי גימלים, שטטתי [ואף נהגתי קצת] ביאכטה משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לא משהו מיוחד, אבל אתחיל להבין ולעכל באמת שאני הולך לפגוש את Incubus עוד 12 ימים. תמונת השבוע סתם תמונה נחמדה שצילמתי בזמן שקיבלתי גימלים

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: The Band - Up On Cripple Creek
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה כזה.
אלבום השבוע: The Allman Brothers - Hittin' The Note
סרט השבוע: The Last Waltz
תוכנית השבוע: "24"
ספר השבוע: לא היה לי הרבה זמן לקרוא השבוע
אתקן את זה קצת בשבת.
ציטוט השבוע: Let me run with you tonight" I'll take you on a moonlight ride There's someone I used to see "...But she dont give a damn for me
משהו מיוחד שקרה השבוע: יום-הולדת להדס (ולשותפתי לניהול וגם לצ'אק פאולניק באותו היום) עם הרבה שוקולד וסוכר...ומשחקי סנוקר משעשעים (עם ג'ק-ג'ק, הנשק הסודי שמונע לכדור השחור להיכנס לחור בו הוא שומר).
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לא נראה לי יש משהו מיוחד בינתיים.
תמונת השבוע
אלבום נהדר (ב-2003 יצאו אחלה הוצאות של מוזיקה!) ואני מאוד אוהב את הקאבר שלו גם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
סופ"ש!../images/Emo9.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Led Zeppelin - How Many More Times
שיר השבוע של אירוסמית': Helter Skelter
אלבום השבוע: Joe Perry - Joe Perry
סרט השבוע: אין
תוכנית השבוע: Prison Break
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: "מה דעתך? מה שהוא אומר נשמע הגיוני". מרצה במייל שהוא שלח למתרגלת שלו בצירוף מייל חפרני שלי אליו על נקודות שלא נתנו לי במבחן ושהתעקשתי לקבל, אפילו אחרי שלא קיבלתי את כולן בערעור.
משהו מיוחד שקרה השבוע: היה יום הולדת להדס ונגמרה תקופת המבחנים!
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: מתחיל סמסטר ב'!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aerosmith2006

New member
שבוע הבא יום-הולדת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Perfect Day שיר השבוע של אירוסמית': Train kept a rollin' אלבום השבוע: Pandora's Box -CD1 סרט השבוע: המופע של טרומן. תוכנית השבוע: מגרש בייתי ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. ציטוט השבוע: "אבא שלי שמן, גם אמא שלי שמנה - הם אומרים שאנשים שמנים לא יודעים לחייך, אני כן :|)|)|)"
אל תשאלו. משהו מיוחד שקרה השבוע: שומדבר... משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: היום הולדת שלי!??!??!
תמונת השבוע

בָלבָל

New member
ננסה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: My Friend Of Misery - Metallica שיר השבוע של אירוסמית': kiss your past אלבום השבוע: שומעת רנדומים.. סרט השבוע: ... תוכנית השבוע: סאות'פארק ספר השבוע: ..... ציטוט השבוע: אני רוצה golden ticket!! (ציטוט שלי דה..) משהו מיוחד שקרה השבוע: שוםדבר משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: מקוה שנקנה כרטיסים להופעה/ות!!

למעלה