שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroFan

New member
../images/Emo182.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: The Corrs- Only When I Sleep שיר השבוע של אירוסמית': Mama Kin אלבום השבוע: Incubus- Moning View סרט השבוע: "Down In The Valley" תוכנית השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: נפתח פורום Incubus, וזה קרה יומיים אחרי שהגשתי בקשה (מסתבר שכמה אנשים הגישו את הבקשה) משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: נוסע לערד לפגוש חברים שלא ראיתי אולי 4 שנים תמונת השבוע

AeroTom

New member
בדיוק קניתי לא מזמן את

Down In The Valley. חיכיתי לו בזמנו שייצא כבר ב-DVD ומיד כשיצא לקחתי לראות (אדוארד חדש, מה, זו ציפיה). חבל שלא הגיע לכאן לקולנוע. אצפה בו שוב בקרוב, עוד לא יצא לי אחרי שקניתי.

AeroFan

New member
כל הסרטים הטובים

לא מגיעים לקולנוע בארץ, סרט מעולה בכל אופן

AeroTom

New member
מה קרה ל"ספר השבוע"?

קצת תרבות, אנשים. We're living in a society here...

AeroTom

New member
../images/Emo63.gif שלי

*ספר השבוע*: Conversations With Tom Petty. ממש מעניין בינתיים.
שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Chris Robinson - Kids That Ain't Got None
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה כזה ממש.
אלבום השבוע: Blind Faith - Blind Faith Deluxe Edition
סרט השבוע: התלבטתי בין "בבל" ל"חיים של אחרים", אבל אלך על "חיים של אחרים" נראה לי. מאוד איטי, אך סרט טוב.
תוכנית השבוע: "24". התחילה העונה השישית. אני מהמכורים...
משהו מיוחד שקרה השבוע: יום סרטים בעבודה בשיתוף חברת הפורום לכל דבר-הדס
, והקורס היה קצת מיוחד השבוע עם התערוכה של דודו גבע והציור קצת בפאב. היה שונה ונחמד.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: הקרנה חינם של "אל תגלה"
כיף לראות סרטים על ספרים שקראת (ובחינם), למרות שאני לא זוכר משם כלום בערך.
תמונת השבוע
Mmm...Deluxe Edition
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
אה, ושכחתי גם שהפכתי לאדום!

יש אפשרות להישאר ככה קבוע? אני משקיע והכל...
וחוץ מזה, זה גם ממש יפה לי

AeroTom

New member
מייקל ג'קסון הוא רק המצאה...../images/Emo26.gif

"Soul? Come on, Milhouse, there is no such thing as a soul. It's just something they made up to scare kids, like the boogeyman or Michael Jackson..." -- Bart Simpson in "Bart Sells His Soul". Season 7, Episode 4.

AeroSlash

New member
הפעת הבכורה שלי בשאלון

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר אחד של Roxette, רק ששכחתי איך הוא נקרא.. שיר השבוע של אירוסמית': לא היה.. אלבום השבוע: אוסף של רוקסט סרט השבוע: האמת שראיתי את קאשבק שלשום, אבל אני לא אגיד שהתהלבתי יותר מדי.. תוכנית השבוע: --- משהו מיוחד שקרה השבוע: הגעתי למסקנה שבשנתיים וחצי האחרונות עשיתי הרבה דברים נוראיים כמעט... משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אבא שלי מגיע
תמונת השבוע - אני זוכרת את ההצלחה המסחררת שהייתה לכובעי ילדות הרוסיים שלי פעם, אז אני שמה תמונת ילדות

AeroTom

New member
תמונה חמודה ../images/Emo13.gif

שובי דובי בתחילת הדרך...

SaintJohn

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Black Dog מתוך How the West
שיר השבוע של אירוסמית': Nine Lives אלבום השבוע: Nine Lives סרט השבוע: אין יותר קובי, אז אין סרט השבוע
תוכנית השבוע: Prison Break, אם נצפה בזה היום או מחר, וזה כנראה יקרה. משהו מיוחד שקרה השבוע: סוף סוף נגמרו מועדי א'!!
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: סוף סוף אין אף מבחן ללמוד אליו...

למעלה