שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

[נראה לי שזה השבוע הכי יבש שהיה פה אי פעם בפורום].... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroFan

New member
../images/Emo215.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Kelly Clarkson- Where Is You Heart Incubus- Megalomaniac שיר השבוע של אירוסמית': Sweet Emotion אלבום השבוע: Kelly Clarkson- Breakaway סרט השבוע: "יש לה ביצים" תוכנית השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: נסעתי לרמת גן ולנמל ת"א לקחת את הכרטיס ל-Incubus משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לא יודע כרגע... תמונה השבוע

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Bob Dylan - With God On Our Side
שיר השבוע של אירוסמית': Kiss Your Past Goodbye. גיא השפיע עלי...
אלבום השבוע: The Allman Brothers - One Way Out Live At The Beacon Theatre
סרט השבוע: "No Direction Home", אחרי צפיה מלאה הפעם בסרט הנהדר של סקורסזה על דילן.
תוכנית השבוע: The Simpsons
משהו מיוחד שקרה השבוע: גיא טס לאוסטרליה.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: הקורס יתחיל בראשון ב-19:00 במקום בשש
אין משהו מרתק באופק.
תמונת השבוע
כי נזכרתי בפרק בסימפסונס שהומר נהיה בכוונה עוד יותר שמן כדי לעבוד מהבית, והוא שם כזה מכשיר על המקלדת שילחץ על כפתור כל הזמן במקומו, בזמן שהוא הולך לקולנוע...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aeroguy

New member
Hi all! ../images/Emo13.gif

Okay, here are my answers... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Leon Russell - Stranger In A Strange Land שיר השבוע של אירוסמית': Kiss Your Past Goodbye אלבום השבוע: none סרט השבוע: Little Miss Sunshine תוכנית השבוע: none משהו מיוחד שקרה השבוע: I moved to Australia...
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: I'll get an apartment and will settle down...

בָלבָל

New member
טוב לא עלה לי כמעט כלום בראש...

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: אין שיר השבוע של אירוסמית': magic touch אלבום השבוע: אין סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: סאות'פארק משהו מיוחד שקרה השבוע: גיא נסע משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אני ורוני הולכים למשחק של מכבי ת"א! תמונת השבוע - התמונה שאני ותמרה דיברנו עליה
ונועם מעדיף שלא נעלה לפורום..

גיל מ

New member
.............

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: pink floyd - have a cigar שיר השבוע של אירוסמית': אין אלבום השבוע: pink floyd - dark side of the moon סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: שום דבר משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: מקווה שמשו

SaintJohn

New member
אכן היה שבוע יבש

עם כל הלימודים לא היה לי זמן אפילו להעלות את הודעת השבוע בהיסטוריה שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Jimmy Page & The Black Crowes - In My Time of Dying שיר השבוע של אירוסמית': Walk This Way אלבום השבוע: Jimmy Page & The Black Crowes - Live at the Greek סרט השבוע: כלבי אשמורת
Why am I Mr. Pink? תוכנית השבוע: סיינפלד משהו מיוחד שקרה השבוע: חרישה מאסיבית; גיא טס לאוסטרליה. משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: חרישה מאסיבית; הדס באה
תמונת השבוע: אין

Coral T

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']:Bon Jovi - I'd die for you שיר השבוע של אירוסמית':Aerosmith - Baby, Please Don't Go אלבום השבוע: סרט השבוע:לא יצא לי לראות בכלל סרטים. שבוע לחוץ מדי
תוכנית השבוע:עדי אשכנזי- היא כל כך מצחיקה
משהו מיוחד שקרה השבוע:התחילו לדבר איתנו על שנה הבאה בכיתה י' על התיכון, על המגמות ועל יחידות הלימוד... משהו מיוחד שיקרה בשבוע הבא:כל המורים של המגמות יבואו לדבר איתנו ואז נבחר את המגמה שאנחנו הכי מתחברים אליה. אני כרגע רוצה מאוד להיות בתיאטרון, אבל נראה מה יהיה בהמשך.. תמונת השבוע

Aerosmith2006

New member
../images/Emo143.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: מהסרט Hair - השיר Donna שיר השבוע של אירוסמית':Just Push Play
אלבום השבוע:Just Push Play סרט השבוע:לגעת ביהלום - Blood Diamond סרט פשוט חובה. תוכנית השבוע:מגרש ביתי משהו מיוחד שקרה השבוע:קיבלתי תעודה! ממוצע 88.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא:נקווה למשהו מעניין תמונת השבוע (תמונה ממש חמודה)

למעלה