שאלון סופ"ש

שאלון סופ"ש

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת? מה בד"כ אתה עושה בימי שבת? איך אתה מסכם את השבוע האחרון? מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון? מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון? מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא? האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב? מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי? סופ"ש נעים לכולם!~

My self and i

New member
ראשונה ../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת? הכי מאוחר שיש. 11 זה די מוקדם..
מה בד"כ אתה עושה בימי שבת? סתם בבית. זה יום מנוחה, לא?
לפעמים לחברות או משו.. או לפארק עם כולם
איך אתה מסכם את השבוע האחרון? סתם שבוע די מעפן. אתמול והיום היו אחלה ימים.. כל השאר עמוסי מבחנים.
מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון? קיבלתי 95 בספרות
מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון? הייתי חולה
מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא? שיהיה שבוע טוב, זה העיקר
האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב? כה
מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי? מתי שאני ממש עייפה. בדר"כ אני יושבת על המחשב עד שעות ממש מאוחרות 1-2 עד שממש אני נרדמדת.. ואז אני הולכת לישון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifיאיי סופשבועעעע../images/Emo13.gif

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת?10-11 מה בד"כ אתה עושה בימי שבת?רואה טלווזיה,לפעמים נפגשת עם חברות,נמצאת במחשב איך אתה מסכם את השבוע האחרון?נמנמנמ.. נחמד מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון?ראיתי את הסרט מולאן רוז'
סרט כלכך מדהיםםם מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון?לאיודעת.. מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא?אמממ.. אין לי מושג.. מה שיקרה יקרה
האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב?בזמן האחרון כן כי יש הרבה ימי הולדת וזה.. מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי?הוממ.. 12-1

dana re3

New member
עונהההה

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת?אממ תלוי מתי אני הולכת לישון בערך ב 10 מה בד"כ אתה עושה בימי שבת?אמממ משפוחה חברים.. איך אתה מסכם את השבוע האחרון?חרא של שבוע מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון?שומדבר מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון?כל יום.. הבצפר מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא?משהו נחמד האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב?כן מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי?תלוי מ1 ומעלה

ady18

Well-known member
תשובות

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת?אממ 10 בערך לפעמים קצת יותר מה בד"כ אתה עושה בימי שבת?כול מיני דברים עם המשפחה ולפעמים בערב יוצאת וטלוויזה קצת איך אתה מסכם את השבוע האחרון?בינוני מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון?הקרבה ביני לבין חברה שלי מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון?מחשבות מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא?לראות את חברה שלי האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב?לא מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי?11 ככה תלוי

וואי כמה זמן לא הייתי פה!

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת? בצהריים/ ערב
מה בד"כ אתה עושה בימי שבת? טלויזיה
איך אתה מסכם את השבוע האחרון? קקה
מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון? לא היה לצערי
מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון? גליתי בעיה מאוד חמורה
מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא? שאני אזכה בלוטו
האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב? לא
מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי? בבוקר
סופ"ש נעים לכולם!~

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifוואי באמת לא היית פה מלא זמן!

יותר מחצי שנה לא?(או שהגזמתי?
) בכל מיקרה... ברוכה השבה!

adi121

New member
נהנהנה../images/Emo60.gif

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת?13:00-14:00 מה בד"כ אתה עושה בימי שבת?כלום.. אני תמיד אומרת שאני אלמד וזה לא קורה
איך אתה מסכם את השבוע האחרון?שבוע נפלא
מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון?שלשום - עם עומר
אתמול ההופעה שכל כך חיכיתי לה הייתה שווה במיוחד
מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון?המבחן במתמטיקה שלא הגשתי
מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא?לא מגלה האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב?יאפ מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי?תלוי מתי אני חוזרת בדרך כלל 4-5

אלמה 3

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת? 12 אחרה"צ חח מאוחר לא?
מה בד"כ אתה עושה בימי שבת? ישנה..מחשב..טלוויזיה איך אתה מסכם את השבוע האחרון? יכל להיות יותר טוב מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון? שסבתא ודודה שלי חזרו מהודו והביאו לי מלא דברים
מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון? לא מצאתי עבודה!
מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא? שאני ימצא עבודה כבר!! האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב? לא אוהבת מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי? 23:00..00:00 מתי שנרדמת

../images/Emo203.gifעונה

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת?12-1 מה בד"כ אתה עושה בימי שבת?יושנת,מחשב חברות איך אתה מסכם את השבוע האחרון?משמח מאוד מאוד
מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון?מסיבה,נשיקה
מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון?כלום
מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא?לא יודעת
האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב?ברור שכן מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי?2-1 לפנות בוקר סופ"ש נעים לכולם!~כנ"ל

../images/Emo9.gif

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת? 11 ככה מה בד"כ אתה עושה בימי שבת? ישנה והוקראת איך אתה מסכם את השבוע האחרון? עמוססס מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון? שבת קודמת נחשבת?
היתי אצלו
מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון? לאדעת מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא? להיות אצלו כל יום וזה יספיק לי האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב? לא מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי? 1 ככה

Fergie7

New member
עונה../images/Emo152.gif

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת? סביבות 10 מה בד"כ אתה עושה בימי שבת? כל פעם מה שיוצא. איך אתה מסכם את השבוע האחרון? כל השבוע הייתי חולה. מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון? שלא הייתי בבצפר. מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון? שהייתי חולה. מה היית רוצה שיקרה בשבוע הבא? לא דעת. :S האם אתה נוהג לצאת בימי שישי בערב? כן. מתי בד"כ אתה הולך לישון בימי שישי? ממש מאוחר.

0DanDuSH0

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo203.gifעונה

מתי בד"כ אתה קם בימי שבת
מאוחר
, כל פעם בשעה אחרת מה בד"כ אתה עושה בימי שבת
מטיילת עם המשפחה
איך אתה מסכם את השבוע האחרון
נחמד
מהו הארוע הכי טוב שקרה לך בשבוע האחרון
כל מיני
מהו הארוע הכי רע שקרה לך בשבוע האחרון