../images/Emo168.gif
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה. אבל אקח את Every Lovin' Man של Chain Reaction.
אלבום השבוע של אירוסמית': גם לא.
שיר השבוע כללי: Neil Young - Cortez The Killer. ללא ספק שיר השבוע שלי. אחרי ששמעתי שוב את Zuma בגלל שהשאלתי אותו למישהי בעבודה, ונזכרתי שוב עד כמה אני חולה על האלבום הזה. את השיר הזה שמעתי גם השבוע בהופעה של Gov't Mule של Live with A Little Help From Our Friends. שיר מאוד קודר, עם גיטרות וצלילים שנכנסים עמוק לנשמה, אווירה חזקה ומעולה, והמון רגש מתפוצץ מקסים. 7 וחצי דקות שאני כ"כ אוהב. בגרסת לייב של Gov't Mule משתתף ומנגן גם מארק פורד האהוב עלי מאוד וזה מגיע לכפול 2 מהזמן של השיר המקורי.
אלבום השבוע כללי: Neil Young - Zuma. קניתי היום את האלבום החדש שלו שיצא השבוע. אבל Zuma הוא אלבום השבוע שלי. כמו שציינתי מקודם, זה כ"כ כיף להיזכר בכמה אתה אוהב אלבום. זהו האחד האהוב עלי ביותר של יאנג בתקופות האחרונות אצלי. מין שילוב של Everybody Knows This Is Nowhere פוגש את After The Gold Rush עם תוספת של שכבות בוגרות יותר אולי ומאוד פוגעות עמוק בפנים.
סרט השבוע: "Runnin' Down A Dream". הסרט הדוקומנטרי של פטי ושוברי הלבבות הגיע השבוע (עם המארז הנהדר שלו). התחלתי לראות, אסיים בטח בקרוב. ממש כיף לצפות בזה. אני מת על הסרטים האלה, במיוחד כשמבוצעים טוב ועל אמנים שאני אוהב.
תוכנית השבוע: "בנות גילמור". מוזר שנגמר ולא יהיו עוד פרקים לצפות להם שלא ראיתי.
ספר השבוע: "This Wheel's On Fire: Levon Helm & The Story of The Band". התחלתי את הספר בתחילת השבוע.
ציטוט השבוע:
"Well I wonder who's with her tonight? And I wonder who's holding her tight? But there's nothing I can say To make him go away Old true love ain't too hard to see Don't cry no tears around me..." (Neil Young - Don't Cry No Tears).
הדבר הטוב של השבוע: די מהיר בעבודה. חברים ומכרים היום. הסרט של פטי וניל יאנג.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: הופעת ה-Halloween של הקרואוז והערב לפניו. מעניין מה יהיה.
תמונת השבוע:
זכרונות מאוקטובר שעבר
הודגש באמצעות מדגישומטיק