שאלון סופ"ש

SaintJohn

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע ושאלת השבוע: אם הייתם בהופעה של אירוסמית', עם מה הכי הייתם רוצים לחזור הביתה? מפרט של ג'ו מקלות תופים של ג'ואי משקפי שמש של סטיבן (הוא זורק אותם לקהל במהלך ההופעה) מפוחית של סטיבן תמונה עם הסטליסט הסטליסט עצמו (שמונח על הבמה בהופעה בשביל חברי הלהקה) תמונה עם אחד מחברי הלהקה חתימה של אחד מחברי הלהקה תשובה לשאלה שהכי רציתם לשאול את אחד מחברי הלהקה

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: The Black Crowes - Wiser Time
שיר השבוע של אירוסמית': SOS
אלבום השבוע: Get Your Wings
סרט השבוע: את "אסטרונאוט בחווה" ראיתי בשבוע שעבר אז אי אפשר. אתמול במטוס ראינו את "שימו גז". משעשע, והפסקול לא רע בכלל.
תוכנית השבוע: סיינפלד
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: I'm as happy as a little girl
משהו מיוחד שקרה השבוע: שום דבר. היה שבוע יבש כזה...
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: הדס!
תמונת השבוע איך אפשר שלא?
שאלת השבוע: מפוחית של סטיבן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

omrihoresh

New member
אני מתכבד לענות על שאלון סופ"ש ראשון שלי

אז ככה: - שיר השבוע:sad songs של אלטון ג'ון כמובן. הוא פשוט לא יותא לי מהראש מאז ההופעה.. - שיר אירוסמית של השבוע: shut up and dance:כי שמעתי אותו אחרי המוווווון זמן ופתאום נזכרתי שהוא ממש אחלה (חבל שהם לא עושים אותו בהופעות) - אלבום השבוע: first impressions of earth של הסטרוקס -סרט השבוע: פחד ותיעוב בלאס וגאס - תכנית השבוע:גיבורי על - ספר: שגיונות ברוקלין של פול אוסטר- ספר מדהים! מומלץ ביותר גם למי שעדיין לא קרא ספרים של אוסטר. - "we've fot some crazy motherfuckers out here tonight"- סטיבן בהופעה בbutzbach אני מעלה תמונה שצילמתי בהופעה (ההופעה הראשונה שהחבורה המופלאה, המכונים גם fantastic four היתה בה) שבת שלום לכולם

AeroTom

New member
או כן, ה-Crazy motherfucker היה משעשע

הוא עמד בסוף של ה-Cat-Walk והחזיק את השלט שכתוב עליו Steven's Harmonica עם חץ עליו, כדי שיזרוק אותה לשם. היה שווה נסיון

Aerosmith2006

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: הגירסא של Johnny Cash ל - Hurt שיר השבוע של אירוסמית': Rattle Snake אלבום השבוע: Pandora's Box CD1 סרט השבוע: "גם בנים בוכים" תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות :) ספר השבוע: החטא ועונשו ציטוט השבוע: :S משהו מיוחד שקרה השבוע: אצלי... הממ בעיקר התעסוקה אחרי חברי הפורום בהופעות
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: סיום הלימודים1@?!?#?!$??$#!?%?!@%^?@^& תמונת השבוע רק בגלל שהיא אחת התמונות שאני אוהבת וסטיבן לובש בה פחות או יותר מה שהוא לובש להופעות גם היום... לפחות ככה ראיתי :) ושאלת השבוע: תמונה עם סטיבן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

white russian

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: LAVATORY LOVE MACHINE שיר השבוע של אירוסמית': SOS אלבום השבוע: GET YOUR WINGS סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: YOU THINK THIS SHIT IS OVER? WELL DREAM ON MOTHERFUCKERS הכניסה לDREAM ON משהו מיוחד שקרה השבוע: שום דבר מיוחד משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: זה הולך להיות שבוע של אנטי קליימקס מטורף תמונת השבוע ושאלת השבוע: תמונות יועלו בהמשך אם הייתם בהופעה של אירוסמית', עם מה הכי הייתם רוצים לחזור הביתה? כנראה שתמונה עם מישהו מהלהקה אבל גם עם חתימה של תום אין לי על מה להתלונן

בָלבָל

New member
אוקייי

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: אני עם בוריס lavatory love machine - Edguy
שיר השבוע של אירוסמית': SOS אלבום השבוע: - סרט השבוע: - תוכנית השבוע: happy tree friends (או שעשועון גרמני עם גברים בחלוקים משחקים מיני-גולף) ספר השבוע: - ציטוט השבוע: welcome to the freakshow (לשם הגיוון)
משהו מיוחד שקרה השבוע: לא עולה לי לראש... משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: דיכאון עמוק תמונת השבוע - אפשר לראות בשרשור של תמונות שפתחתי למטה - תמונה נחמדה של סטיבן שצילמתי בעצמי ושאלת השבוע: אם הייתם בהופעה של אירוסמית', עם מה הכי הייתם רוצים לחזור הביתה? נראה לי שתמונה עם אחד מחברי הלהקה.. אבל קשה לי להתלונן...

בָלבָל

New member
אני חצי רגל בחנות קעקועים

סתם. הלוואי הייתי מספיק משוגעת לזה בינתיים התקלחתי בזהירות עם השפורפרת של המקלחת, ודאגתי לא להרטיב את החתימה, אבל - גם לא חפפתי.... (השיער אבל במצב לא רע). אני שוקלת ללכת לחפוף במספרה
אני גם לא ישנה על הצד הזה. והינה... החתימות של טום וג'ואי... ואני גם כותבת עכשיו על ההופעות ומקווה להעלות בקרוב.

AeroTom

New member
../images/Emo99.gif S.O.S

אוי, ויש תמונה מתועדת של הדו-קרב משחקים מוזרים של הגברים הגרמנים בחלוקים! זה היה מרתק

AeroFan

New member
O.K

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Incubus- When It Comes שיר השבוע של אירוסמית': Rats In The Cellar מ-You Gotta Move אלבום השבוע: Incubus- Make Yourself Robbie Williams- Greatest Hits סרט השבוע: ראיתי רק סרט אחד וזה "הוסטל 2", והוא גרוע ברמות... בניגוד לראשון שהיה ממש טוב. תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: יכלתי לנסוע לאילת ביום חמישי (היה לי כרטיס ערבה חינם), אבל ויתרתי... מקווה חודש הבא.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אין לי מושג תמונת השבוע: ושאלת השבוע: אם הייתם בהופעה של אירוסמית', עם מה הכי הייתם רוצים לחזור הביתה? התקלת אותי עכשיו... הייתי פשוט מנסה הכל אבל אם רק אחד אז תמונה עם חברי הלהקה, זה יהיה אדיר!

AeroTom

New member
ותורי

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Jimi Hendrix - All Along The Watchtower
שיר השבוע של אירוסמית': S.O.S
אלבום השבוע: ההוצאה שיצאה השבוע של ה-Traveling Wilburys, כי זה ממש חדש. חלק מהשלל שיצאתי איתו מגרמניה.
סרט השבוע: "Wild Hogs" שהיה בטיסה חזרה לארץ. סרט חמוד עם פסקול נחמד מאוד גם.
תוכנית השבוע: "קונאן אובראיין" שיצא לנו לתפוס במלון בפרנקפורט בלילה.
ספר השבוע: יצא לי לקרוא טיפה מ-Rant בגרמניה, אבל לא יותר מדי.
ציטוט השבוע: "We gonna go way back now...1974 Get Your Wings
"
משהו מיוחד שקרה השבוע: הופעות נראה לי של הלהקה הזאת ששרה את IDWTMAT...שהסולן אבא של הזאתי מהקליפ הזה עם הבלונדה השניה...
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: שום דבר בטח...אירוסמית' לא מופיעים בסביבה
תמונת השבוע
ושאלת השבוע: אם הייתם בהופעה של אירוסמית', עם מה הכי הייתם רוצים לחזור הביתה? תמונה עם אחד מחברי הלהקה. אבל גם מפרט של ג'ו פאקין פרי זה די נחמד...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה