שאלון סופ"ש המקוצר

nogao10

New member
שאלון סופ"ש המקוצר

היי, אני עייפה, אבל לא אוותר לעצמי ואכתוב משהו, תענו!!!
דבר טוב שקרה השבוע-
דבר רע שקרה השבוע-
דבר שקורה שבוע הבא-
שיר השבוע-
סרט השבוע-
מפורסם השבוע-
דבר שאני רוצה להגיד לאומה-
משהו מפחיד שקרה לי השבוע-
קניית השבוע-
ראיתי כוכב נולד?
חרישת השבוע-
אהבת השבוע-
ולסיום- פתיחת שנת הלימודים והרגשתי בעניין- אז שיהיה לכם שבוע דיוויד!!!!!! (זה ניטרלי, הייתי אומרת ריצ'י וכולם היו קופצים עליי בצעקות- אבל הוא שלי!!
) אוהבת נוגה הרחוקה

LIRONSH100

New member
עונה!!

דבר טוב שקרה השבוע- אני בבית!!!! אה, ובעיר הבירה יחד עם כל המחסן, היה מה זה כייף!!!!! דבר רע שקרה השבוע- אבא, ומי שיודע, מבין למה אני מתכוונת... דבר שקורה שבוע הבא- אני גם בבית, אבל באיזה יום כנראה אני יחזור לבסיס.. (לא בטוח...) שיר השבוע- Walk Like A Man סרט השבוע- תעביר את זה הלאה מפורסם השבוע- עברי לידר ( בעיר הבירה...) דבר שאני רוצה להגיד לאומה- אל תעשנו!!!!!!!! משהו מפחיד שקרה לי השבוע- מה שקרה לאבא שלי... קניית השבוע- למי היה זמן להיות בקניות? ראיתי כוכב נולד? אפילו לא שנייה מהעונה הזו! ואני ממש גאה בעצמי! חרישת השבוע- על הDVD שלי! (אין יום שלא ראיתי לפחות סרט אחד! אהבת השבוע- ג'וני שלי.... מהממם שלי.. ולסיום- פתיחת שנת הלימודים והרגשתי בעניין- מוזר.. הפעם השנייה שאני לא הולכת לבית ספר ב1 לספטמבר.... שבוע דייבי שיהיה לכולם...

nogao10

New member
../images/Emo68.gif שבוע חדש!!

דבר טוב שקרה השבוע- התחלתי ש"ש והיכרתי מיליון אנשים חדשים!!
דבר רע שקרה השבוע- אני קמה ממש מוקדם והולכת לישון ממש מאוחר ואני ממש עייפה!
דבר שקורה שבוע הבא- הילדים מגיעים... איזה מרגש!
שיר השבוע- אין משהו מיוחד.... אבל שמעתי באחד הלילות Thank you for loving me וזה ממש ריגש אותי!!! וAlways ששמעתי בגלגל"צ ואף אחד לא הבין מה זה כל כך מעניין
סרט השבוע- אור ירח ולנטינו שראיתי לפני כמה שעות בMGM..... איזה חמוד ג'ון
מפורסם השבוע- ישראל שזכה בכוכב נולד ועכשיו חורשים עליו בגלגל"צ
דבר שאני רוצה להגיד לאומה- בואו לבקר אותי בת"א!!!!
משהו מפחיד שקרה לי השבוע- ראיתי כוכב נולד, כולי די מעוניינת ועברו לראות את השופטים, ראיתי את צביקה פיק וקיבלתי התקף לב!!!!! וואוו, הוא נראה מפחיד
קניית השבוע- המון כרטיסי נסיעה
ראיתי כוכב נולד? כנראה ש..... הפרק היחיד מכל העונה שראיתי
חרישת השבוע- קו 201
אהבת השבוע- ריצ'י סמבורה, מעודד אותי תמיד
ולסיום- פתיחת שנת הלימודים והרגשתי בעניין- בא לי להיות בטקס פתיחה אבל הרכבת שלי יוצאת הרבה לפניי!! אוףףףף.... זה מוזר, הם גם דחו את הציונים לאוקטובר וזה ממש מעצבן! עוד רגע אני כבר לא אדע איזה בגרויות עשיתי ומה זה

Black Balloon

New member
../images/Emo29.gif

דבר טוב שקרה השבוע- החברה הכי טובה יצאה שבת וראיתי אותה :) דבר רע שקרה השבוע- סיפור ארוך. הרס לי את השבוע לגמרי. דבר שקורה שבוע הבא- שניידר, יומולדת (יום שישי!), לקנות מיטה חדשה (סוףסוף), לישון אצל אחותי, ולמצוא עבודה כבר שיר השבוע- wherever you will go, love is noise סרט השבוע- אין מפורסם השבוע- אין דבר שאני רוצה להגיד לאומה- אל תסמכו על אף אחד משהו מפחיד שקרה לי השבוע- הו קניית השבוע- מגן לאייפוד ראיתי כוכב נולד? כן חרישת השבוע- מממ אהבת השבוע- ההוא. אבל רק במחשבות. גאד, אני פתאטית. ולסיום- פתיחת שנת הלימודים והרגשתי בעניין- אושר, שמחה וצהלה שסיימתי עם זה!
(מי היה מאמין עליי...) שבוע טוב!

We Never Close

New member
תסלחו לי על האיחור, נכון? ../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה השבוע- לא משהו מיוחד. דבר רע שקרה השבוע- בדיקת דם סופר כואבת
. דבר שקורה שבוע הבא-חוזרים ללימודים [כבר חזרנו]. שיר השבוע- ימי ראשית הקיץ. סרט השבוע- אין. מפורסם השבוע- הרבי מילובביץ', הלא הוא משיח-עושה-לך-ניסים. דבר שאני רוצה להגיד לאומה- אל תחזרו ללימודים. זה לא כיף. משהו מפחיד שקרה לי השבוע- לא זוכרת. קניית השבוע- עגילים, וסיכה של קולדפליי
. ראיתי כוכב נולד? לא. משעמם. חרישת השבוע- parachutes של קולדפליי, ועוד דיסק שצרבתי. אהבת השבוע- הארבנת שלי
, חברות ואנשים ספציפים במשפחה. ולסיום- פתיחת שנת הלימודים והרגשתי בעניין- רע. בי"א אין שום תקווה
חודש טוב לכולם

bati125

New member
בתאל בון ג'ובי!

דבר טוב שקרה השבוע-התחלתי שרות לאומי... דבר רע שקרה השבוע- דבר שקורה שבוע הבא-המם.. אני אפגוש את ג'ון בחלומות! שיר השבוע-Levon סרט השבוע-אין.. מפורסם השבוע-ג'וניי!חחחחחח דבר שאני רוצה להגיד לאומה-אנשים תקשיבו.. זה לא ימשיך ככה.. זה נמאס לי אני רוצה בון ג'ובי בישראל! משהו מפחיד שקרה לי השבוע-הבנתי שהם לא יבואו....... לפחות לא השנה... קניית השבוע-אביה חיביםם ללכת לחנות בנתניה לשאול איזה דיסקים של בון ג'ובי בגיעו... ראיתי כוכב נולד? יאפ!וישראללוששש זכה!! חרישת השבוע-המםם ההופעה של וואמבליי..!~~ אהבת השבוע-את הסרט של ג'ון על הראש! ולסיום- פתיחת שנת הלימודים והרגשתי בעניין-המם.. דיי כי זה היה שרות...חחחח תראו את ג'וני בתמונה כל כך חמוד!!!!!!!!

למעלה