שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
שאלון סופשבוע

מקווה שהפעם יותר מ-2 אנשים יגיבו עליו...
שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע כללי:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:
תמונת השבוע:

SaintJohn

New member
../images/Emo173.gifתשובות בסגנון חופשי../images/Emo173.gif

לרוב השאלות פה אין לי תשובות ספציפיות, אז אני אענה באופן כללי: שמעתי הרבה אירו ו-Black Crowes בראנדום וזה תמיד טוב, הייתי בהרצאות מעניינות באוניברסיטה בתחילת השבוע, שמחתי להתרחק מהדירה בב"ש כי שיפצו שם וצריך גם להודות לשביתה שלא נגמרה השבוע. הולך להיות לי סופ"ש ממש טוב בזכרון ואני סוף סוף אקבל את המתנה שאח שלי קנה לי ליום ההולדת - האוסף החדש של אירו. שיהיה לכולם אחלה של שבת

AeroTom

New member
ואני עונה

- יאי, חזר האייקון של ההמבורגר פרחים...
שיר השבוע של אירוסמית': Write Me A Letter מתוך Pandora's Box?
אלבום השבוע של אירוסמית': Pandora's Box.
שיר השבוע כללי: Neil Young - Cowgirl In The Sand
אלבום השבוע כללי: Neil Young - Live at Massey Hall. קניתי אותו השבוע אחרי חודש וחצי שלא קניתי שום אלבום. היה שווה להישבר בגללו. אלבום לייב קסום של הופעה אקוסטית קסומה בעצמה. כתבתי עליו גם ב"אגדות רוק" היום למי שמעוניין: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=552&msgid=98900750
סרט השבוע: "המרדף לאושר". וגם "Choke", שזה סרט שייקח זמן עד שיצא כי ההפקה שלו מתחילה רק ב-18 ליוני. אבל הודיעו השבוע סופית שזה יוצא לדרך. זה עיבוד פשוט לספר של הסופר האהוב עלי, אז זו הייתה ידיעה נרגשת שסוף סוף ממש נכנס לפעולה עיבוד שני לספר שלו.
תוכנית השבוע: "לארי סאנדרס". יוצא לי כל הזמן לתפוס את זה בלילה.
ספר השבוע: "Rant", החדש של צ'אק פאולניק שהתחלתי לקרוא בשבת.
ציטוט השבוע:
"I'm gonna sing mostly new songs tonight," Neil Young tells the rapt Massey Hall audience, "...I've written so many new ones that I can't think of anything else to do with them other than sing 'em." - Neil Young from "Live at Massey Hall"​
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה אני משער.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: Zodiac של פינצ'ר סוף סוף יוצא סופית...ומחר גמר גביע באנגליה, מקווים לדאבל.
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aeroguy

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': She's On Fire אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: Guns'n Roses - Civil War אלבום השבוע כללי: The Black Keys - Rubber Factory סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: Northern Exposure ספר השבוע: The Mcdonaldization of society ציטוט השבוע: המממ.... אין לי מושג... הדבר הטוב של השבוע: הופעה של The Black Keys אתמול משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לסיים עם כמה סמינרים... תמונת השבוע: תמונה של חצי מההרכב של ה-Black Keys בהופעה... לא אני צילמתי, לא לקחתי מצלמה.

HeAVeN or HelL

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifסופשבוווע רגוווע...בבית=]

(בניגוד לשבת הקודמת שסגרתי...)
שיר השבוע של אירוסמית': She's On Fire בגלל הפורום...יצא לי לעבור על השיר מס' פעמים.
אלבום השבוע של אירוסמית': DWM
שיר השבוע כללי: ארבע עונות של וויולדי
אלבום השבוע כללי: האלבום הראשון והשני של בון ג'ובי האמת...חזרתי לנוסטלגיות...
סרט השבוע:השבוע ראיתי את....ספרות זולה.. פעם ראשונה אגב. סרט טובבבב!
תוכנית השבוע: גיליתי שמשדרים את מחוץ לחוק בAXN !! אני אוהת את "רינו ריינס"
אז עכשיו יש לי מה לראות כשאני חוזרת ב-7 הביתה.
ספר השבוע:קראתי חלקים מ:"היקום על פי הפיזיקה המודרנית" של יורם קירש. נורא מעניין!
ציטוט השבוע: -----
הדבר הטוב של השבוע:חזרתי להציף את הפורום...(בהנחה שזה טוב כמובן...) קניתי ג'ינס חדש וזללתי ארוחה מוגדלת של מגדונלס בחינם
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: זה לא משהו זה מישהו...
תמונת השבוע: אה...רגע...

AeroTom

New member
תציפי כמה שיותר

צריכים שאנשים יכתבו פה ויגיבו וישתתפו. להכניס חיים בפורום זה חשוב ומוסיף. ובראד עדיין מחכה לך...

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Fly Away From Here אלבום השבוע של אירוסמית': Just Push Play שיר השבוע כללי: The Corrs- Queen Of Hollywood Incubus- Pantomime אלבום השבוע כללי: The Corrs- Talk On Corners סרט השבוע: "אבודים בטוקיו", אחד מסרטי הדרמה שאני הכי אוהב... לא יודע למה הביקורות עליו אמרו שהוא ממש משעמם אני ממש אהבתי וזה כבר בפעם ה-100 שאני רואה את הסרט. תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: היה משהו גדול אבל לא יכול לאמר אותו פה, אבל קניתי רסיבר לדי וי די החדש יש לי עכשיו סלון משו ליגה.. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא יודע עדיין תמונת השבוע: אין

white russian

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': write me a letter
אלבום השבוע של אירוסמית' aerosmith
שיר השבוע כללי: -
אלבום השבוע כללי:-
סרט השבוע: טריפ 51- סרט אנגלי עם סמואל ל ג'קסון ורוברט קרלייל שווה צפייה בהחלט
תוכנית השבוע: FAMILY GUY- בדרה פשוט מצוינת
ספר השבוע: the bedroom secrets of the master chefs- Irvine Welsh מומלץ לכל מי שאוהב את הסגנון
ציטוט השבוע: Liverpool- Liverpool - ציטוט מהסרט
הדבר הטוב של השבוע: עוד שבוע שבו התקרבתי להופעות בגרמניה
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שתמשיך השביתה

AeroSlash

New member
וגם אני יכולה מדי פעם...

שיר השבוע של אירוסמית': הזמן היחיד של לי למוזיקה זה בנסיעות לבסיס וחזרה הביתה וגם שם אני לא יותר מדי שומעת כי הרבה אנשים שאיתי בבסיס גרים ממש קרוב אלי ונוסעים יחד.. אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: הפלזמה 800 אינץ', במגורים התקלקלה בדיוק השבוע, באסה....... ספר השבוע: הייתי מגלה אבל זה מסווג
ציטוט השבוע: אני וחברה שלי יוצאות מאותו התא בשירותים, אחרי כיבוי, אחרי שהיינו בטוחות שהמפקדת התורנית כבר הלכה ואבל מסתבר שהחסרת חיים חיכתה לנו שם חצי שעה [!!!] עד שנצא מהבונקר שלנו. "גם אחרי כיבוי אורות גם לא במיטה וגם הרגע ראיתי אותך [אותי הכוונה] יוצאת מהמגורים על אזרחי!" מיותר לציין שנוסף לחצי השעה שכל הקורס קיבל, אני קיבלתי עוד חצי שעה [וחברה שלי יום למחרת אמרה שגם היא הייתה על אזרחי מחוץ למגורים כדי לא להשאיר אותי לבד בעונש,למרות שהיא לא הייתה, סולדריות צה"לית
] הדבר הטוב של השבוע: כמה טוב שבאתי הביתה :) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: נראה לי הקורס שלי הולך להפוך לעוד יותר מעניין. תמונת השבוע: זה עוד מהטירונות, ההשבעה. וח"ח ענקי לשני האנשים המדהימים איתי בתמונה שנסעו עד -עובדה- [!!!] בכוחות עצמן רק כדי לראות אותי צועקת "אני נשבעת!!". אני אוהבת אותן
טוב לראות את הפורום שוב

AeroSlash

New member
אה! אה! אה!

הדבר הטוב הוא תורנות המטבח שעשיתי, יצא לי בגלל זה לאכול בחדר האוכל של הקצינים, היה טוב. וכמה ימים אחרי זה, בארוחת הערב, מישהו מקורס סמוך מצא שן [!!!] בפנקייק שלו
סתם שיתוף חוויות צה"ליות. אין, אני פשוט כל כך נהנית בצבא, לא שיערתי שזה יהיה ככה

HBKane

New member
שלי (חדש פה)

שיר השבוע של אירוסמית': Angle אלבום השבוע של אירוסמית': אממ לא יודע ממש. אני שומע מ-5 אלבומים שונים תוך כדי... שיר השבוע כללי: Bon Jovi - One wild night אלבום השבוע כללי: Cross Road סרט השבוע: משחק מכור (2005) תוכנית השבוע: נעשה סדרה... "איך פגשתי את אמא". קורע! ספר השבוע: ארטמיס פאול ציטוט השבוע: ? הדבר הטוב של השבוע: הזכייה של מילאן באלופות והנקמה בליברפול משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: בגרות מתמטיקה
תמונת השבוע:

למעלה