שאלון סופשבוע!

שאלון סופשבוע!

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה] שיר מאוס שבועי סדרת השבוע סדרה שאתם רוצים להמליץ עלייה ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך? מזל שעבר השבוע הזה כי....[יכולים לכתוב מה מצפה לכם שבוע הבא או לספר מה ביאס אתכם השבוע] אתם מוזמנים לתת .... למישו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו תמונה שראיתם ברשת ואהבתם-->[אפשר לצרף תמונה שלכם] מסר לאומה? שבת שלום וסוף שבוע נעים לכולם כולם לענות

עונה

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה] Gimme More - Britney Spears שיר מאוס שבועי - Lithium - Evanescence סדרת השבוע - O.C שליטע
סדרה שאתם רוצים להמליץ עלייה -O.C - מחוז אורנג' ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך? פיכס ראש גדול זה מגעיל בעע ניב!! מזל שעבר השבוע הזה כי....[יכולים לכתוב מה מצפה לכם שבוע הבא או לספר מה ביאס אתכם השבוע] : לא מזל ולא כלום . תמונה שראיתם ברשת ואהבתם--> מסר לאומה? תשמעו את Gimme More

venesa19

New member
עונה

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה] the start of something new סדרת השבוע היי סקול מיוזיקל ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך? אני לא רואה ראש גדול (דבר ראשון יש לי הוט ולא יס דבר שני ראיתי פרק אצל חברה וזאת סדרה מגעילה אז אני לא כותבת על ראש גדול) תמונה שראיתם ברשת ואהבתם-->[אפשר לצרף תמונה שלכם] מסר לאומה? בובות של ונסה וזאק

i love zanessa

New member
עונה

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה] : promise של וונסה שיר מאוס שבועי : אין אחד כזה סדרת השבוע : האנה מונטנה סדרה שאתם רוצים להמליץ עלייה : קייל XY למי שיש YES ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך? דניאל וקשת =] מזל שעבר השבוע הזה כי....[יכולים לכתוב מה מצפה לכם שבוע הבא או לספר מה ביאס אתכם השבוע] תמונה שראיתם ברשת ואהבתם-->[אפשר לצרף תמונה שלכם] מסר לאומה? וונסה וזאק המושלמים =]

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחח הבובות האלה../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

יש גם של אשלי וונסה לבד וכל הבובות שרות כשלוחצים עליהן

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה]
אממ אין משו מסויים ההופעה של אביב גפן חח שיר מאוס שבועי
גם אין סדרת השבוע
זאק וקודי וראש גדול. סדרה שאתם רוצים להמליץ עלייה
ראש גדול חח העונה החדשה דווקא מעניינת
ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך?
הא? מזל שעבר השבוע הזה כי....[יכולים לכתוב מה מצפה לכם שבוע הבא או לספר מה ביאס אתכם השבוע]
לא מזל בכלל
אתם מוזמנים לתת .... למישו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו
לא מכירה מספיק חח תמונה שראיתם ברשת ואהבתם-->[אפשר לצרף תמונה שלכם]
מהממת
מסר לאומה?
חם בכינרת

didalf

Well-known member
כע../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif

הסדרה האהובה עליי

עונה שבת שלום לכם../images/Emo24.gif

מה קורה טוב? אז ככה you are the music in me-& so much for you זאק וקודי מצחיק ..:) אני קוראת לפעמים את שלחברה שלי כי היא מנויה וגם אם היתי מנויה לא היתי קוראת כ"כ.. מסר לאומה..!! איזה חרא אבל נחמד ומוזר לחזור לבית
... החופש עבר ממההררר מידי !11

sapirze

New member
עונה ../images/Emo142.gif

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה]- אני חייבת לאמר Breaking Free כי הוא מרגש מאוד ! שיר מאוס שבועי- אין ממש סדרת השבוע-זואי 101...הרי זה סופשבוע זואי ונד בערוץ ניק !
סדרה שאתם רוצים להמליץ עלייה- זואי 101 ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך? - מזל שעבר השבוע הזה כי....[יכולים לכתוב מה מצפה לכם שבוע הבא או לספר מה ביאס אתכם השבוע]- פגשתי את הכיתה החדשה שלי.. אתם מוזמנים לתת .... למישו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו-למנהלים
תמונה שראיתם ברשת ואהבתם-->[אפשר לצרף תמונה שלכם]-תמונה של ונסה וזאק
מסר לאומה? אנשים נגמר החופש !!! ><

שמעו בקשר לראש גדול...

העתקתי את השאלון הזה מהפורום ה2 שלי
אז סורי. אתם יכולים לכתוב במקום ידיעות מחדשות היי סקול מיוזיקל..

mirusshhiiXD

New member
עונה

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה] את כול השירים של JONAS BROTHERS! שיר מאוס שבועי- Fergie - Big Girls Don't Cry סדרת השבוע- האנה מונטנה סדרה שאתם רוצים להמליץ עלייה- דרייק וג'וש זאק וקודי האנה מונטנה (הכי טובים) יש הרבה פרקים חדשים חיחי ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך? בישראל היה לי הוט ועכשיו אני באמריקה חיחי מזל שעבר השבוע הזה כי....[יכולים לכתוב מה מצפה לכם שבוע הבא או לספר מה ביאס אתכם השבוע] הייתי השבוע ברכבת הרים היה מפחיד מזל שזה לא היה הרבהה הרבה זמןן{ביאס לי ת'חיים מאוד} תמונה שראיתם ברשת ואהבתם-->http://mog.com/pictures/wikipedia/4593415/JonasBrothers.jpg מסר לאומה? JONAS BROTHERS שולטיםםםם!! הלהקה הכי חמה כעט! אבל אתם לא מכירים =// אז תכירו במהרה וישר תתאהבוו! :]]

R o t m a

New member
אני! אני! D:

שיר השבוע עיברי/לועזי [אפשר כמה]: נו, השירים מהסרט ~מכורה~ שיר מאוס שבועי: - סדרת השבוע: היי סקול מיוזיקל אם זה נקרא.. ואם לא אז אמ.. מדריך ההישרדות של נד ^^" סדרה שאתם רוצים להמליץ עלייה: לא מושלמת, מדריך ההישרדות של נד. (עונות חדשות בקרוב!) ידיעה מחדשות ראש גדול ששמחה אותך?: - מזל שעבר השבוע הזה כי....[יכולים לכתוב מה מצפה לכם שבוע הבא או לספר מה ביאס אתכם השבוע]: כי.. פשוט נמאס ממנו. אתם מוזמנים לתת
למישו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: אמ. לא מכירה אף אחד אז לכולם D: תמונה שראיתם ברשת ואהבתם-->[אפשר לצרף תמונה שלכם]: מסר לאומה?: תצאו מחר ברגל ימין מהבית P: שבת שלום וסוף שבוע נעים לכולם: תודה! גם לכם :)

למעלה