עונה
שיר השבוע של אירוסמית': Woman Of The World, אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו.
אלבום השבוע של אירוסמית': Get Your Wings. במיוחד אחרי ההופעה ב-קארלסרו ואחרי הסט גם של בלגיה, אני נזכר בפעם המי-יודע-כמה עד כמה אני אוהב את האלבום הזה. בכלל, 2 האלבומים הראשונים כיום מדורגים אצלי הכי גבוה מתוך הקטלוג של אירוסמית'.
שיר השבוע כללי: Grateful Dead - Sugar Magnolia
אלבום השבוע כללי: Grateful Dead - The Closing of Winterland
סרט השבוע: לא היה אחד וזה די מוזר...לא היה זמן. אני אקח את ה-DVD של סיכום עונת 2006\2007 של מנצ'סטר יונייטד שהגיע אלי השבוע
תוכנית השבוע: לא היה משהו ספציפי. גם, לא היה הרבה זמן.
ספר השבוע: אני בדיקו צריך לחזור לספר שהתחלתי ועשיתי איתו הפסקה, בגלל Rant של צ'אק פאולניק שיצא באמצע הקריאה והספקתי לסיים אותו (והוא היה די מפתיע לקראת סופו עם שינוי של הז'אנר של הספר פתאום שמאוד הפתיע אותי אצל פאולניק. ספר טוב).
ציטוט השבוע: Hello cowgirl in the sand" Is this place at your command Can I stay here for a while "...Can I see your sweet sweet smile
הדבר הטוב של השבוע: נסיון למצוא דברים טובים בין הידיעה שהסטונס לא יגיעו לארץ בסוף. לראות חברים ומוזיקה. אחח, רציתי לחוות את Midnight Rambler בלייב...
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מתחיל חודש יולי שיש בו דברים שאני מחכה להם: ב-10 ההוצאה החדשה של Brothers of a Feather של כריס וריץ' רובינסון, וב-26 הסרט של הסימפסונס.
תמונת השבוע:
אני וחבר במינכן...הכרזה הזאת ממש הצחיקה אותי שם
Perfectly normal german creature...
הודגש באמצעות מדגישומטיק