שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
שאלון סופשבוע

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Woman Of The World, אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו.
אלבום השבוע של אירוסמית': Get Your Wings. במיוחד אחרי ההופעה ב-קארלסרו ואחרי הסט גם של בלגיה, אני נזכר בפעם המי-יודע-כמה עד כמה אני אוהב את האלבום הזה. בכלל, 2 האלבומים הראשונים כיום מדורגים אצלי הכי גבוה מתוך הקטלוג של אירוסמית'.
שיר השבוע כללי: Grateful Dead - Sugar Magnolia
אלבום השבוע כללי: Grateful Dead - The Closing of Winterland
סרט השבוע: לא היה אחד וזה די מוזר...לא היה זמן. אני אקח את ה-DVD של סיכום עונת 2006\2007 של מנצ'סטר יונייטד שהגיע אלי השבוע
תוכנית השבוע: לא היה משהו ספציפי. גם, לא היה הרבה זמן.
ספר השבוע: אני בדיקו צריך לחזור לספר שהתחלתי ועשיתי איתו הפסקה, בגלל Rant של צ'אק פאולניק שיצא באמצע הקריאה והספקתי לסיים אותו (והוא היה די מפתיע לקראת סופו עם שינוי של הז'אנר של הספר פתאום שמאוד הפתיע אותי אצל פאולניק. ספר טוב).
ציטוט השבוע: Hello cowgirl in the sand" Is this place at your command Can I stay here for a while "...Can I see your sweet sweet smile
הדבר הטוב של השבוע: נסיון למצוא דברים טובים בין הידיעה שהסטונס לא יגיעו לארץ בסוף. לראות חברים ומוזיקה. אחח, רציתי לחוות את Midnight Rambler בלייב...
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מתחיל חודש יולי שיש בו דברים שאני מחכה להם: ב-10 ההוצאה החדשה של Brothers of a Feather של כריס וריץ' רובינסון, וב-26 הסרט של הסימפסונס.
תמונת השבוע:
אני וחבר במינכן...הכרזה הזאת ממש הצחיקה אותי שם
Perfectly normal german creature...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Janie's Got a Gun אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: Jimmy Page & Robert Plant Unledded - Kashmir אלבום השבוע כללי: No Quarter - Jimmy Page & Robert Plant Unledded סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: אין, אז אלך על שידור המשחק של שחר פאר נגד הצרפתיה המוזרה. ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין הדבר הטוב של השבוע: הכל משני בערב ועד רביעי בבוקר, ולהיות בזכרון. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: השבוע האחרון של הסמסטר! תמונת השבוע: אין

AeroFan

New member
../images/Emo181.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Avant Garden אלבום השבוע של אירוסמית': Just Push Play שיר השבוע כללי: Blondie- One Way Or Another אלבום השבוע כללי: שמעתי הרבה את הפסקול של "Coyote Ugly" סרט השבוע: Peaceful Warrior תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: שהוא נגמר!! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אין לי מושג תמונת השבוע:

Bad Medicine

New member
התגעגעתי!!! ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של אירוסמית': וואי...אממ...lay it down...כל השבוע חרשתי בבסיס על או יה (נו...כל הדיסקוגרפיה לא נכנסת לאמפי3...) אלבום השבוע של אירוסמית': וכרגיל דווקא דיסק אחר תקוע לי בראש- nine lives שיר השבוע כללי: any other day- bon jovi...מהאלבום החדש...:) אלבום השבוע כללי: bon jovi- lost highway ..האלבום החדש...אין מה לעשות. כשמשהו נתקע בראש- זה עד הסוף. (ולא אני לא מייחצנת
) סרט השבוע: אמממ...שרק 2...רק בגלל שהוא הסרט האחרון שראיתי....אחרי המוווון זמן. תוכנית השבוע: תזכירו לי מה זה?! חחח...כ"כ הרבה זמן לא ראיתי טלויזיה... ספר השבוע: harlan coben- fade away...אחד הספרים שדינה קנתה לי:) ציטוט השבוע: "המפקדת! אני מריחה ריח של שרוף מהמוח!" (9 בלילה. אחרי שמ-8 בבוקר לומדים.) הדבר הטוב של השבוע: מסיבת סיום קורס במקום לא ידוע בארץ. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: סיום של קורס (מטאורולוגיה...) תמונת השבוע: ענן עדשה. כמובן שלא בארץ...אבל אני מאוהבת בעננים האלה. *אמנם נעלמתי...אבל צבא...:)\) אבל לפחות קבלו משהו חיובי- השבוע יהיה פחות חם (הרבה פחות...) וזה בדוק. ו...התגעגעתי אליכם...באמת:)

SaintJohn

New member
../images/Emo24.gif!

אני רואה פה כמה וכמה קאמבקים מבורכים, ועוד בדיוק בזמן הנכון, לקראת מחר. כן ירבו.

Aerosmith2006

New member
../images/Emo127.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Eyesight To The Blind אלבום השבוע של אירוסמית': Bobo שיר השבוע כללי: Guns And Roses - Sweet Child Of Mine אלבום השבוע כללי: Bobo סרט השבוע: Cry Baby
תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו ציטוט השבוע: הוא(בן אדם גבוה) :"מים שקטים חודרים עמוק" אני:"ועץ גבוה נופל רחוק!" הדבר הטוב של השבוע: חופש. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חופש. תמונת השבוע: אני מצד ימים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה