שאלון סופשבוע

שאלון סופשבוע../images/Emo9.gif

איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה?

שלא תגידי שאני מפקיר סקרים

איזה מזל אתם? נאכס דגים קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: במשא ומתן זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אבריל לוין לומדים? לא בבי"ס? לא איזה כתה? אמרתי לא! באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? לא לומד ראבק במה עובדים? חלטורה פה ושם אבל בתכלס תאורן כמה אחים יש לכם? 3 בני כמה? אחד בן 20 אחת בת 4 ואחת בת 5 חודש דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הופעתי בצוללת הצהובה הופעה אקוסטית אני וחבר ומילנו תמקום דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: פגעתי בבן אדם שאני הכי אוהב ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: בירה מכבי טעם גלידה מועדף: פונץ' שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? נכנס לבלוגים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? לישות? התכוונת לישון וזה תלוי אם אני בשבוע משמרת או לא היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: שחור היום המועדף בשבוע: שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשאחת האקסיות שלי דפקה לי בדלת בדיוק כשחשבתי עליה אחרי שנה שלא ראיתי אותה מה משמח אותך? זוג זקנים שהולכים מחובקים ברחוב מה מעציב אותך? מוות של אדם קרוב מה מכעיס אותך? בנות שחושבות שכל העולם שלהם ושאתה שייך להם מה מרגיע אותך? וודקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לצהל נחשב? מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? מרטין גריי אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? יותר מדיי ובירושלים? אני ירושלמי כפרע כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? 5 פעמים בערך כל שבוע עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? חשיש יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אין לי רישיוןןןן אוהבים לשחק? תלוי במה איזה סוג משחקים? ארקייד בעיקר שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם: בייג'ין עיר אהובה בארץ: ירושליםםםםםםםם ארץ שנואה בעולם: פולין אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? זה לא מפחיד מה הכי כיף לעשות בגשם? סקס קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? כמה פעמים פשעת? כן רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? מישהו כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? אין אוטו דיי לשבת לי על הפצעים נסעת מהר מידי? דיייייייייי צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? לא צבעתי יש פירסינג? לא איפה? אין אמרתי מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? כבר לא משעמם בחיים? מאד איזה סוג מים הכי טעים? סן בנדדטו וסוג קולה? פפסי ותה? ליפטון מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? ההשפעה של הכדורים שנתנו לי אוהבים להתחכם? ברור המורים אוהבים אתכם? לא סבלו אותי מאמין/ה בה'? לפעמים למה? כי הוא בוגד! צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? חיי מוסיקה אוהבים סרטים? כע אוהבים טלויזיה? כע מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? טלוויזיה שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה (יש לה אחלה תחת) 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? לא ראיתי את שניהם אבל נגיד אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד (ככה יותר נעים לנטוש) לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות מה אני פסיכי? שונאים כרגע מישהו? כןןןןןן למה? כי אמא שלה זונה אמן תקבל סרטן היא וכל בני משפחתה!

LunasRoze

New member
ראבק משעמם לי

איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לוקחים זאת בערבון מוגבל שיר אהוב: יש הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Bon jovi , Zoo army לומדים? סיימתי מזמן בבי"ס? לא איזה כתה? סיימתי מזמן אמרתי באוניברסיטה? לא יצא לי ללמוד שם איזה מקצוע? לא במה עובדים? מתאמת פגישות עסקית בחברת סלולר כמה אחים יש לכם? אין אחים בת יחידה בני כמה? 27 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: השגתי רעיון בלעדי לאבי עופרים בידיעות אחרונות דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: דחיתי מישהו רק על סמך המראה שלו ספורט מועדף: חדר כושר אלפטיקל משקה מועדף: תפוזים טעם גלידה מועדף: שוקו מה את/ה עושה כשמשעמם לך? ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? שאני עייפה היית מעורב פעם בתאונה? כן תאונה הזויה ביותר נסעתי במונית הנהג עצר לפני מעבר חציה מאחוריו נכנס טנדר שנכנס בנערה שחצתה את הכביש צבע אהוב: אדום שחור כחול סגול היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שהלכתי לראות אולם ההופעה של בון ג'ובי ופתאום ג'ון יצא מהדלת מה משמח אותך? מוזיקה , שוקלד , וכולי מה מעציב אותך? שירים עצובים על אהבה נכזבת מה מכעיס אותך? אנשים שקרנים נצלנים צבועים אינטרסנטים אנשים שלא אוהבים לעבוד טיפשים חופרים במח מה מרגיע אותך? מוזיקה , מסג' שינה טובה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? עמותת הסרטן מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? לעיתים נדירות איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אבא ואמא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? מאוד כמה פעמים היית בכותל? 3 ובירושלים? 3 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל חודשיים עישנת פעם סמים? כן באמסטרדם איזה סוג? ירוק יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אין לי רשיון אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? פלייסטיישן שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לונדון עיר אהובה בארץ: חיפה ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף? מאוד מפחדים מרעמים וברקים? לא זה כיףףףףףףףף מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? זה לא מפחיד מה הכי כיף לעשות בגשם? לישון מתחת לפוך עם כוס שוקו קופצים לתוך שלוליות? כן חחחח אוהבים קרמבו? כן בטעם תות אוהבים את הסימפסונים? מאודדדדדד בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? רוצה לרצוח מישהו אבל זה לא יצא לפועל גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? לא אנסת? לא חנית במקום שאסור? אין לי רשיון השתנת במקום ציבורי? לא השחטת? לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? פסים בלונדינים יש פירסינג? לא איפה? לא מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? כן אני חושבת שכן משעמם בחיים? לי לא אני רוצה קצת שעמום בבקשה קצת נחת איזה סוג מים הכי טעים? מירון חחחחח וסוג קולה? קוקה קולה ותה? לימון מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? כמה שאלות יש בשאלון הזה אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? אהבו בעבר כן מאמין/ה בה'? כן מאוד למה? כי דברים שביקשתי באמת התגשמו צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד מאוד מאוד מוסיקת רוק אוהבים סרטים? מאודדדדד אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? נייד מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1?1 אבודים או נמלטים? לא יודעת זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי הוא 700000000 שאלות ונטחן לי המח כבר חחחחחחחח

אוף... טוב.

איזה מזל אתם? גדי. קוראים הורוסקופים? לא. מאמינים באסטרולוגיה? לא. שיר אהוב: Symphony X - Rediscovery זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Sonata Arctica לומדים? כן. בבי"ס? במכללה. איזה כתה? י"ד. באוניברסיטה? לא. איזה מקצוע? הנדסאות. במה עובדים? מובטל. כמה אחים יש לכם? 2. בני כמה? 23 ו-14 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: נולדתי. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אין. ספורט מועדף: MMA. משקה מועדף: תלוי בזמן והמקום. טעם גלידה מועדף: ריבת חלב. מה את/ה עושה כשמשעמם לך? ישן. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? 1 בלילה. היית מעורב פעם בתאונה? כן. צבע אהוב: שחור. היום המועדף בשבוע: אין. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זוכר. מה משמח אותך? הרבה דברים. מה מעציב אותך? כלום. מה מכעיס אותך? כלום. מה מרגיע אותך? מוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא. מעשן/ת? נגמלתי. שותה משקאות חריפים? כן. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את עצמי. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן. כמה פעמים היית בכותל? הפסקתי לספור. ובירושלים? הפסקתי לספור. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בחודש מינימום. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? מה לא ברור במילה "לא"? יש רשיון? כן. על איזה טסט עברת? ראשון. אוהבים לשחק? כן. איזה סוג משחקים? משחקים שאפשר לרמות בהם. שש בש או שחמט? שש-בש. דמקה או שחמט? שחמט. עיר אהובה בעולם: ראשון לציון. עיר אהובה בארץ: ראשון לציון. ארץ שנואה בעולם: איטליה. אוהבים את החורף? כן. מפחדים מרעמים וברקים? לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אמרתי שזה לא מפחיד. מה הכי כיף לעשות בגשם? ללכת לאט בכוונה. קופצים לתוך שלוליות? לא, אבל משפריצים על הולכי רגל עם האוטו. אוהבים קרמבו? כן. אוהבים את הסימפסונים? ככה ככה. בילית פעם בכלא? לא. פשעת? כן. רצחת? לא. גנבת? כן. הרמת יד על מישהו/י? כן. אנסת? לא. חנית במקום שאסור? לא. השתנת במקום ציבורי? כן. השחטת? כן. לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי אף פעם. נסעת מהר מידי? כן. צבעת פעם את השיער? כן. לאיזה צבע? פעמיים לנחושת ופעמיים לשחור סיני. יש פירסינג? לא. איפה? שוב - אין. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? אין דבר כזה. משעמם בחיים? לא. איזה סוג מים הכי טעים? זה מים, מה אמור להיות טעים בהם? וסוג קולה? RC. ותה? ארל גריי. מתגעגע/ת לקיץ? לא. מה עובר לכם עכשיו בראש? לא עובר. אוהבים להתחכם? תמיד. המורים אוהבים אתכם? לא. מאמין/ה בה'? כן. למה? מה השאלה הזו אמורה להביע? צמחוני/ת? לא. אוהבים מוסיקה? כמובן. אוהבים סרטים? ככה ככה. אוהבים טלויזיה? לא. מסנג'ר או איסיקיו? סקייפ. טלפון או פלאפון? שניהם חנטריש. מחשב או טלויזיה? PC. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? מריר. כריסטינה אגילרה או בריטני? שתיהן כונפות. 50 סנט או אמינם? שניהם חנטרישים. לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק. 0 או 1? נו מה, עכשיו אנחנו גם מדברים בבינארית? אבודים או נמלטים? נמלטים. זוג או פרט? מה זה משנה? בליינד דייט או דאבל דייט? שניהם לא מעניינים. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? WTF? שונאים כרגע מישהו? אותך. למה? בגלל השאלון המעפן הזה.

נדחפת באמצע השרשור>>>>>>>>>

איזה מזל אתם?שור קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב:ALL OUT OF LOVE זמר/ זמרת/ להקה אהובה:החומר הישן..אייר סופלי..גאנס אנד רוזס..וכל שיר שנוצר כמעט עד שנות ה90 לומדים?כן בבי"ס?לא איזה כתה?--- באוניברסיטה?יאפ איזה מקצוע?כלכלה ומנה"ע במה עובדים?נטויז'ון כמה אחים יש לכם?אחות אחת. בני כמה?23 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:שהגעתי עד הלום
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:ששיקרתי לאמא שלי ספורט מועדף:ריצה מהירה משקה מועדף:מנגו טעם גלידה מועדף:ריבת חלב עם אגוזי פקאן
מה את/ה עושה כשמשעם לך?נכנסת לבלוג,מדברת בפון שעות עם חברה או ידיד. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?2-3 לפנות בוקר(פשוט לא יכולה להרדם לפני) היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:לבן היום המועדף בשבוע:חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?להתחתן...רמת האחריות עולה במכה פשוט=\ מה משמח אותך?שדברים בסופו של דבר מסתדרים ג ם אחרי שהיה קשה בהתחלה מה מעציב אותך?שיש אנשים שאין להם משפחה..או מישהו לסמוך עליו בשעת צרה מה מכעיס אותך?המדינה הזאת והאנשים שבה. מה מרגיע אותך?הים.. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כבר לא מעשן/ת?לאאאאאאא שותה משקאות חריפים?לפעמים...בתדירות של 1 לשבועיים ככה..אבל לא משתכרת.. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אמא שלי וסבתא שלי..שתיהן עברו הרבה בחייהם אוהב/ת את מדינת ישראל?אוהבת אבל היא עצמה גורמת לי לשנוא אותה לפעמים כמה פעמים היית בכותל?אממ...יחסית הרבה
ובירושלים?כנ"ל...אין ביקור בי-ם בלי ביקור בכותל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?חודש עישנת פעם סמים?לאאאאאאאאאאאאאאא איזה סוג?----- יש רשיון?אממ..לא..אבל נוהגת בלי על איזה טסט עברת?טסט של דוד שלי
אוהבים לשחק?כןן איזה סוג משחקים?הכל..כל מה שיש בו תחרות..או גירוי לחשיבה.. שש בש או שחמט?שחמט דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם:אין כזאת עיר אהובה בארץ:כנ"ל ארץ שנואה בעולם:כל ארצות ערב
אוהבים את החורף?מאודדדדדדדדדדדדד מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?לא זה ולא זה(איזה אמיצה אני אה?) מה הכי כיף לעשות בגשם?לטייל בגשם קופצים לתוך שלוליות?כןןןן אוהבים קרמבו?מאוד אוהבים את הסימפסונים?כןןןןןןןןןן בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?לאאאאאאא( גנבת?NO הרמת יד על מישהו/י?NO אנסת?NO חנית במקום שאסור?YES השתנת במקום ציבורי?כשהייתי קטנה
השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?כן צבעת פעם את השיער?ברור לאיזה צבע?עד בלונדיני הגעתי אפילו יש פירסינג?לאא איפה?--- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?לא איזה סוג מים הכי טעים?EVIAN וסוג קולה?לא אוהבת ותה?קמומיל מתגעגע/ת לקיץ?לא מה עובר לכם עכשיו בראש?לא מגלה
אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?מאוד מאמין/ה בה'?כןן למה?ארוך מידי לכתיבה..אבל הציל אותי לא פעם ולא פעמיים.. צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?לא ממש אוהבים טלויזיה?תלוי מה משודר מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?טלפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?לא זה ולא זה 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?נמלטים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?התרגשות שונאים כרגע מישהו?כן למה?כי הוא\היא מפגרת

מזושש

New member
אני יענה..:)

איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים? שיוצא מאמינים באסטרולוגיה? רק אם מה שרשום מתאים לי..:p שיר אהוב:ניצחת איתי הכל זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אממ לא עולה לי עכשיו..=\ לומדים? בערך.. בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? ??? במה עובדים? חנות בגדים, מוכרת כמה אחים יש לכם? 4 כולל אני בני כמה? 5 6 וחצי ו 19 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו:הוצאתי רשיון:) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:שההיתי שיכורה והבאתי לבחור אחד כאפה.[הרגשתי ערסית וזה היה מגעילל!!] ספורט מועדף:ספינינג משקה מועדף:נס על חלב טעם גלידה מועדף:לא אוהבת..אבל אם כבר מקופלת מה את/ה עושה כשמשעם לך?קוראת ספר או במחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?כל יום זה שעה אחרת היית מעורב פעם בתאונה?כן..=\ נדרסתי..:|:|:| אוטו מניאק. צבע אהוב:לבן~! היום המועדף בשבוע:שבת:) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?אתמול שעשו לי תמסיבת הפתעהה כמה בכיתי... מה משמח אותך? האנשים שקרובים אלי.. מה מעציב אותך?פרידות מה מכעיס אותך?אנשים טיפשים! מה מרגיע אותך?ים... מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא..=\ מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? לפעמים:| איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?לא זוכרת ניראה לי 3-4 :| ובירושלים?3-4 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?בזמן האחרון שבוע כן שבוע לא...=\ עישנת פעם סמים?לא.. איזה סוג?:) יש רשיון?הוצאתי ביום שניי! על איזה טסט עברת?שני..:) אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?קלפים חשיבה ועוד כל מיני... שש בש או שחמט?שש בש..שחמט אני לא יודעת..=\ דמקה או שחמט?דמקה...שחמט אני לא יודעת...=\ עיר אהובה בעולם:לא עולה לי עיר אהובה בארץ:לא עולה לי ארץ שנואה בעולם:למה צריך לשנוא? אוהבים את החורף?ממש לא..=\ מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?לא מפחיד... מה הכי כיף לעשות בגשם?לשתות נס על חלב חחח קופצים לתוך שלוליות?חחח עברתי תגיל אוהבים קרמבו? לא.. אוהבים את הסימפסונים?לא בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?:| זה היה רגע של שיכרות והרגשתי זוועה גם ככה ... אנסת?חחח לא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?:| בבצפר תשולחנות....=\ [משעמם מה אתם רוצים!!] לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?עדיין לא צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע?לא צבעתי יש פירסינג?יש שתיים.. איפה?בטבור ולברט מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?ממש לא! איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן וסוג קולה?:| לא שותה מוגזז ותה?לא אוהבת תה.. מתגעגע/ת לקיץ?מאודדדדדדד איפה השמששש!! מה עובר לכם עכשיו בראש?שבא לי לתפוס צבע ככה בים יאוו עצוב לי...:( אוהבים להתחכם?בד"כ לא..תלוי מי עומד מולי המורים אוהבים אתכם?ניראה לי שכן כי הם תמיד אומרים לי שהם רוצים לראות אותי בשיעורים... מאמין/ה בה'?כן למה?חייב להיות לך אמונה במשהו אם לא קשה מאוד לחיות צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאודד אוהבים סרטים?גם אוהבים טלויזיה?בערך מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין 0 או 1?1 תמיד טוב לצאת עם משהו בסוף אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?לא את שניההם לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהיתרגשות... שונאים כרגע מישהו?לא למה?ככה:)

עונה :p

איזה מזל אתם?דלי קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב:אש -משה פרץ זמר/ זמרת/ להקה אהובה:שי 360 לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?יב' באוניברסיטה?לא איזה מקצוע?כל מיני במה עובדים?אצל אבא-מעדכן ספרי חוקים :p כמה אחים יש לכם?אחות אחת בני כמה?21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:חסוי.. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:כנ"ל^ ספורט מועדף:כדורסל משקה מועדף:מיץ ענבים טעם גלידה מועדף:וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך?ישן באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?מתי שבא לי היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:צהוב היום המועדף בשבוע:שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?סוד כמוס לפרה ולסוס מה משמח אותך?חסוי.. מה מעציב אותך?^^ מה מכעיס אותך?^^ מה מרגיע אותך?יוגה ומדיטציה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לאאאאאאא! שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?את ... אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?3 פעמים ובירושלים?מלא :p כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?שצריך עישנת פעם סמים?רק אני :p איזה סוג?חחחח כל מיני :(לא) יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?עוד לא היה אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?כל מיני שש בש או שחמט?לא זה ולא זה דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:מילאנו עיר אהובה בארץ:ת"א ארץ שנואה בעולם:גרמניה: אוהבים את החורף?כן מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?לא זה ולא זה מה הכי כיף לעשות בגשם?לישון קופצים לתוך שלוליות?כן אוהבים קרמבו?מאוד אוהבים את הסימפסונים?לא בילית פעם בכלא?לא פשעת?בטח רצחת?רק אני גנבת?חחחחח הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא ,מה אני בני סלע חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?שילוב של כחול וצהוב יש פירסינג?לא איפה?אין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לאאא משעמם בחיים?כן איזה סוג מים הכי טעים?מים מהברז וסוג קולה?בעע ותה?תה רגיל מתגעגע/ת לקיץ?לא מה עובר לכם עכשיו בראש?הגיוס שלי אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?מאוד מאמין/ה בה'?כן למה?כי הוא האל היחיד צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כה אוהבים טלויזיה?כה מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם?50 cent לינקין פארק או סימפל פלאן?אף אחד מהן! 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?כן למה?לא יפורט כאן!

מצ'עמם:S

איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? כע מאמינים באסטרולוגיה? כן שיר אהוב: וואי יש מלאאא זמר/ זמרת/ להקה אהובה: יש כלכך הרבה..אני מגוונת לומדים? יס בבי"ס? כע איזה כתה? יב באוניברסיטה? גם..אני מחוננת חחחחחחחח איזה מקצוע? משפטים במה עובדים? לא עובדת כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 23 ו11 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: יש הרבה..אבל אני אשמור את זה לעצמי:) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא מתביישת בשום דבר שעשיתייי ספורט מועדף: כדורסל,כדורגל משקה מועדף:פפסי טעם גלידה מועדף: וניל, מקופלת מה את/ה עושה כשמשעם לך? מחפשת משו מעניין לעשות?=\ או הולכת להתנחל אצל מישו חחח באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? בד"כ סביבות 12..אבל זה תלוי היית מעורב פעם בתאונה? כע..אבל לא משו רציני תודה לאל צבע אהוב: כחוללל היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא דעת=\ מה משמח אותך? לראות שהקרובים שלי(משפחה,חברים) מאושרים וטוב להם:) מה מעציב אותך? לראות אנשים שרע להם.. מה מכעיס אותך? צבועים,שקרנים, דו פרצופיים, אגואיסטים וחשים..(שאין להם במה לחוש) כל זה משגע אותיייי מה מרגיע אותך? מוזיקהההההההה להלהלהלה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לאאאאאאאאאאא שותה משקאות חריפים? לפעמים:) איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא אבא אחותי..אממ ת'חברה הכי טובה ועוד 2 ידידים קרוביםם אוהב/ת את מדינת ישראל? הכי! כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת חחחחח ובירושלים? פעמיים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא דעת חחח עישנת פעם סמים? חס ושלוםם אני ילדה טובה איזה סוג?לא מעשנת וגם לא רוצה לעשן יש רשיון? הלוואי חח בע"ה על איזה טסט עברת? טסט ראשון בע"ה אוהבים לשחק? כןןןןןןןןן איזה סוג משחקים? אני ישאיר את זה לעצמי חחחחחחחח שש בש או שחמט? ששבש דמקה או שחמט? דמקהה עיר אהובה בעולם: פריזז, ואמממ ברצלונה עיר אהובה בארץ:ראשוןןןןןןןןן ות"א ארץ שנואה בעולם: מאיפה לי אוהבים את החורף? אם יש מישו לךהתחמם איתו מתחת לפוך אז כע מפחדים מרעמים וברקים?חח לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לרוץ הביתה כדיי ליות כמה שפחות רטובים קופצים לתוך שלוליות? חח לא אוהבים קרמבו? כעעעעעעעע אוהבים את הסימפסונים? כעע בילית פעם בכלא? לאאאאאאאאאאאא פשעת? אני ילדה טובה! רצחת? חס וחלילה גנבת? לא! הרמת יד על מישהו/י? אממ כאפה נחשב?חחחחחח אנסת? לא!!! חנית במקום שאסור? אין לי רישיון חח=\ השתנת במקום ציבורי?לא חחחחחח השחטת? נופ לא שילמת דו"ח? אין לי רישיון מה לא ברורר נסעת מהר מידי? חחחחח לא צבעת פעם את השיער? לא.. לאיזה צבע? לא רוצה יש פירסינג? לא איפה? לא רוצה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לע משעמם בחיים? חח האמת?לפעמים..אבל בכללי לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדןןןן וסוג קולה?פפסי ותה? הרגיל אנערף מתגעגע/ת לקיץ? כעעע אני רוצה שמשששששששששש מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני רוצה שיהיה חם חח אוהבים להתחכם? תלוי חח:p המורים אוהבים אתכם? יש ויש מאמין/ה בה'? ברור! למה? כי הוא היחיד שמחזיק אותי והיחיד שאני מחזיקה ממנווווווו צמחוני/ת? לאא אוהבים מוסיקה? מכורה למוזיקה אוהבים סרטים? כע אוהבים טלויזיה? יאפ מסנג'ר או איסיקיו? קשה לבחור..חח טלפון או פלאפון? פלא מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שיריםםםםםםם שוקולד מריר או לבן? לבןןן כריסטינה אגילרה או בריטני? אממ נריאה לי כריסטינה 50 סנט או אמינם? וואי קשה..אממ אמינם אבל גם 50סנט טוב לינקין פארק או סימפל פלאן? לא דעת 0 או 1?1! אבודים או נמלטים? אפאחד מהם זוג או פרט? זוגג בליינד דייט או דאבל דייט?הא? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשותתתתתת שונאים כרגע מישהו? שונאים?לא חושבת..אבל כן כועסת..אפילו על 2 חחחחחחחחחח למה? כי ה"חשיבה" הוא לא הצד החזק שלהם... שבת שלוםםםםםםםםםםם ביצ'ס:)

אוחחח מתה על זה!

איזה מזל אתם? תאומים גבולית עם סרטן קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: "מלאך" זמר/ זמרת/ להקה אהובה: שלמה ארצי, עברי לידר... יש עוד מלא!! לומדים? סיימתי מזמן! בבי"ס? --- איזה כתה?---- באוניברסיטה? לא כרגע... בקרוב איזה מקצוע? הנדסת תעשיה וניהול במה עובדים? בסופר כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 13 ו-21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: שיקרתי למישו שאהבתי ספורט מועדף: ישיבה צורנית על הדשא  משקה מועדף: קולה!!! טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך? נו באמת... בלוגים, ממלאת שאלונים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 23:00 אם אני עובדת... אם לא אז מאוחר יותר היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? הצעת נישואים מהאקס מה משמח אותך? חברים, מסיבות... מה מעציב אותך? פרידות, מריבות מה מכעיס אותך? שצוחקים לי בפנים כשאני עצבנית מה מרגיע אותך? מוזיקה, המיטה שלי מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? ברורררר איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים יותר ולפעמים פחות כמה פעמים היית בכותל? לא יותר מעשר ובירושלים? המוןןןןןן כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? בקושי פעם בחצי שנה עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? ירוק/חום יש רשיון? זה בדרך... על איזה טסט עברת? ---- אוהבים לשחק? מדי פעם איזה סוג משחקים? פוקר/טאקי שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: פריז עיר אהובה בארץ: נתניה ארץ שנואה בעולם: ארצות ערב אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? כן מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להסתכל עליו מהחלון קופצים לתוך שלוליות? לא...איכ אוהבים קרמבו? כןןןןן אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? לאאא פשעת? לאאא רצחת? לאאא גנבת? כן..... הרמת יד על מישהו/י? רק על אחותי הקטנה ורק כשהיא ממש מציקה לי אנסת? כן, פעמיים... את חבר שלי חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? לא!! איכככככ השחטת? כן... לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער ?כןןן לאיזה צבע? שחור סיני יש פירסינג? לא איפה? איןןןןןןןןןןןןןן מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא, לא אוהבת הגדרות משעמם בחיים? יש רגעים שכן, כמו עכשיו איזה סוג מים הכי טעים? מה שיוצא מהמקרר שלנו וסוג קולה? קוקה קולה בלבד!!!! ותה? איכ תה!!! מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? למה תומר לא מתקשר... אוהבים להתחכם? תמיד המורים אוהבים אתכם? תמיד אהבו מאמין/ה בה'? כשבא לי למה? ככה צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? כל הזמן אוהבים סרטים? רק במוזה המתאימה אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? לא משנה לי מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני what ever ? 50 סנט או אמינם? שניהם מעולים לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? לא מכירה... זוג או פרט? ניצחתי!!!!!!!!!!! בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט!!! לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות... וגם בלי סיבה שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי הוא גונב לי את החבר...

Sטייל שם

New member
שבת שלום =]

איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? כמובן, בעיקר של יום שבת מאמינים באסטרולוגיה? כן זה נכון הרבה פעמים שיר אהוב: אוו יש כמה.. של אוונסנס- i'll stand by you, ושל נטליה אוריירו- me muero de amor. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כל זמרי הדיכאון למיניהם..עופר לוי..שרון זריהן מושיק עפיה תמיר גל וכו'. לומדים? מטעויות... בבי"ס? כן , שנה אחרונה =] איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? בזין שילי .. איזה מקצוע? פרופסור לפיזיקה גרעינית! במה עובדים? מלצרית :) כמה אחים יש לכם? אח אחד ו2 אחיות. בני כמה? 22, 14, 12. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עמדתי לצד הרבה אנשים שהיו צריכים עזרה באותה תקופה... דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: קיללתי לא במקום .. ספורט מועדף: כדורגל, סטנגה יותר נכון .. משקה מועדף: מים נביעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !! רגיל בלי טעמים ! טעם גלידה מועדף: פיסטוק :) מה את/ה עושה כשמשעם לך? נכנסת לבלוג טיוי חחח באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 2 בלילה.. היית מעורב פעם בתאונה? חס וחלילה בן פורת יוסף! צבע אהוב: שחור היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שעברתי תיאוריה ראשונה =] ווע ווע איזה הפתעה !!! מה משמח אותך? לראות את אמא שלי מחייכת.. ואת האנשים שאני ב-א-מ-ת אוהבת ! מה מעציב אותך? לראות את אמא או אבא עצובים או אחד מהאנשים הקרובים אליי... מה מכעיס אותך? שמאחרים חחחחחחחח..כן כן.. מכעיס יותר משקרים באמא ..! מה מרגיע אותך? לראות סידרה טובה בויוה ולישון.. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לעיתים כשמזדמן.. מעשן/ת? כיין =] שותה משקאות חריפים? לפעמים .. כשיש סיבה למסיבה ! איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא שלי אמא יקרה !! מלאך שלי אמא אהובה !! אוהב/ת את מדינת ישראל? הכי שאפשרררררררר וגאה בה !! כמה פעמים היית בכותל? ווע ווע.. ובירושלים? ווווווועעעעעעע וווווווווועעעעעע... << אוהדת בית"ר ! משחקים בטדי =] כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? חחחחחחח הרבה בגלל הצבא המזדיין הזה עישנת פעם סמים? לא ... איזה סוג? סמים כבדים יש רשיון? על בימבה בלי גלגלי עזר =].. סתם בקרוב בע"ה על איזה טסט עברת? לא עברתי אידיוטים אוהבים לשחק? רק קלפים או שש בש איזה סוג משחקים? שש בש רגיל שש בש ערבי..ובקלפים ה-כ-ל ! שש בש או שחמט? ברור שש בש ! דמקה או שחמט? דמקה חח מי יודע שחמט מה אני רוסיה ?!?!?! עיר אהובה בעולם: שדרות וירושלים :) עיר אהובה בארץ: שדרות וירושלים :) ארץ שנואה בעולם: גרמניה בלאט סוכה נחוי אוהבים את החורף? לא מדברת איתו בכלל .......... מפחדים מרעמים וברקים? כשזה נשמע כמו קסאם אז כן חחחחחחחחחח מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם ימפגרים מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות בבית חחחחחחחחח קופצים לתוך שלוליות? בילדות הקשה שלי אז כן חחחחחחחחח אוהבים קרמבו? אך ורק עם מוקה.. אם לא מוקה לא אוכלת בכלל ! אוהבים את הסימפסונים? לא סובלת .. בילית פעם בכלא? בטח אחי מאסר עולם לא שמעת עליי? פשעת? אני חושבת שכן ... אין אדם שלא.. רצחת? רצחתי מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם של נמלים... גנבת? :O הרמת יד על מישהו/י? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא שאלתם אם נשמתי בחיים אנסת? ניקים =] חחחחחחחח חנית במקום שאסור? בשביל 2 דקות אז כן השתנת במקום ציבורי? לעולם לא ! השחטת? חחחחחחחחחח ברור רכוש בצפר .. לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי דו"ח ינחיק נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן אבל הפסקתי .. לאיזה צבע? שחור, אדום, חום, פסים.. יש פירסינג? בטבור..היה בלשון ובאף..הורדתי.. איפה? נו מה אתם שרוטים עניתי לכם ^^^^^^^^^^^^^ מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? פפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחח מזה לא ! משעמם בחיים? ליייייייההההההההההההההההההההההה איזה סוג מים הכי טעים? נביעות :):):):): וסוג קולה? שאלה רטורית לאיסתר.. קוקה קולה !! מה חשבתם ערסי קולה? ותה? מים עם נענע ...חחחחחחחח מתגעגע/ת לקיץ? לפעמים.... סתם ברור שכן חחחחחחחחחח מה עובר לכם עכשיו בראש? מה עשיתי בקיץ שעבר חחחחחחחח ומה אני מתכננת לעשות בקיץ הזה =] אוהבים להתחכם? חולה על זההההההההה המורים אוהבים אתכם? מאוהבים בי עד מעל לראש =] מאמין/ה בה'? אין יותר מאמין ממני!!!!!!!!!!! למה? כי הוא קיים! צמחוני/ת? שמעתם על שרשרת המזון? יופי! צמחונית עלק חחחחחח אוהבים מוסיקה? בטחחחחחחחחחח אחי אוהבים סרטים? כןןןןןןןן אוהבים טלויזיה? ערוץ ויוה וחברים מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'רררררררררררר טלפון או פלאפון? טלפון! מחשב או טלויזיה? מחשב חחחחחחחחחח שירים או סרטים? תלוי מתי יגנובים חחחחחחח שוקולד מריר או לבן? מריייייייייייררררררר כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני כאפרע כאפרע 50 סנט או אמינם? אמינםםםםםםםםםם לינקין פארק או סימפל פלאן? לא מכירה את סימפל הזה אבל גם לא לינקין פארק הפריקים מתים האלה !! 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? מה?! זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייטטטטטטטטטט!!! לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשותתתתתתתתתתתתת :'( שונאים כרגע מישהו? חחחחחחחחח לא עולה לי מישהו בראש אבל בדוק יש למה? בגלל צביעות או שאיחרו לי חחחחחחחחחחחחח

אולהלהלהלהלה../images/Emo9.gif

איזה מזל אתם? מזל נאחס קוראים הורוסקופים?כה מאמינים באסטרולוגיה?כה שיר אהוב: כרגע ולתמיד מכה אפורה =) זמר/ זמרת/ להקה אהובה: עופר ניסים לומדים? נההה בבי"ס? נהההההההה איזה כתה? אין אין מה לא מובן? באוניברסיטה? טחחח לא רואה ת'עצמי שמה בזמן הקרוב איזה מקצוע? :X במה עובדים? צה"ל כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 15 / 10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הלוותי כסף למישהו שצריך =) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אנערף ספורט מועדף: חח לרבוץ מול הטלויזיה משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: כל טעמי השוקולד למיניהם מה את/ה עושה כשמשעם לך? TV מחשב חברים לבהות בקירות בבסיס... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כרגע השעה היא בסביבות ה11 היית מעורב פעם בתאונה? לא שזכור לי צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אווווווווווו..יש הרבה מה משמח אותך? אבי צ'לי =) מה מעציב אותך? כל מיני מה מכעיס אותך? כללללללל מיני דברים מה מרגיע אותך? להתבודד לבכות וכאלה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מתי שיש התרמה מעשן/ת? הפסקתי תודה לאל שותה משקאות חריפים? לאאאאאאאאאא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? החבר שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? אפשר להגיד כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? היום בערך פעם בשבוע עישנת פעם סמים? לא איזה סוג?:X יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?כושילי אמא ש'ך למה להכאיב אוהבים לשחק?כה איזה סוג משחקים? של מבוגרים שש בש או שחמט? בעע דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם: אנערפה עיר אהובה בארץ: אילת ארץ שנואה בעולם: תל אביב אוהבים את החורף?כה מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעםםםםםםם מה הכי כיף לעשות בגשם? לשבת בבית קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?כה אוהבים את הסימפסונים?כה בילית פעם בכלא?לא פשעת?כה רצחת?לא גנבת?כה הרמת יד על מישהו/י?כה אנסת?לא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?כה לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע?:) יש פירסינג?לא איפה?בלאט מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?לפעמים איזה סוג מים הכי טעיםחחחח הכל אותו טעם וסוג קולה?קוקה קולה ותה? אנערף מתגעגע/ת לקיץ?לא מה עובר לכם עכשיו בראש?לא מעניין ת'כם אוהבים להתחכם?לא המורים אוהבים אתכם?לא מאמין/ה בה'?ברור למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כה אוהבים סרטים?כה אוהבים טלויזיה?כה מסנג'ר או איסיקיו?מסן טלפון או פלאפון?פלאפוןן מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?סרטים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?בעע 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?בורחים יש? זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?התרגשות שונאים כרגע מישהו?כה למה?פגע בי

אפצ'ייייי

איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? לפעמים.. מאמינים באסטרולוגיה? בקטנה.. שיר אהוב: my immortal זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין מישו ספציפי לומדים? לצערי=\ בבי"ס? דה איזה כתה?י"ב :):) באוניברסיטה? לא וגם לא בעתיד חח איזה מקצוע? נהנהנהנה במה עובדים? בייביסיטר ושיעורים פרטיים באנגלית(חכמה אני) כמה אחים יש לכם? 2 אחיות בני כמה? 15 ו-6 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הצלחתי לשרוד שנה עם חבר שלי לשעבר=] דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא נפרט פה.. ספורט מועדף: אכילה חיחי משקה מועדף: שוקו
טעם גלידה מועדף: שוקולד פיצפוצים מה את/ה עושה כשמשעמם לך? מציקה לאנשים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? סביבות 11 וחצי היית מעורב פעם בתאונה? כמעט צבע אהוב: שחור וכתום היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא היו הרבה מה משמח אותך? דברים משמחים
מה מעציב אותך? דברים עצובים
מה מכעיס אותך? כשמתעלמים ממני מה מרגיע אותך? למצוץ אצבע חחח מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא.. מעשן/ת? לא..עושה קמטים.. שותה משקאות חריפים? משתדלת שלא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אמא שלי..שלא מסרה אותי לאימוץ חח אוהב/ת את מדינת ישראל? היא יפה לא? כמה פעמים היית בכותל? אולי 7 פעמים.. ובירושלים? גם בערך 7 פעמים..יום שני תהיה הפעם ה8:) כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? בזמן האחרון די הרבה.. עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? נהנהנהנה יש רשיון? לאא..יהיה בקרוב בע"ה על איזה טסט עברת? נננהנהנה אוהבים לשחק? בשיער איזה סוג משחקים? נהנהנה שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ניו יורק עיר אהובה בארץ: ירושלים:) ארץ שנואה בעולם: כל ארצות אירופה בערך אוהבים את החורף? לאאא מפחדים מרעמים וברקים? אולי לפעמים.. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם כאילוו מה הכי כיף לעשות בגשם? לקפוץ בשלוליות קופצים לתוך שלוליות? חח כבר לא אוהבים קרמבו? לאא אוהבים את הסימפסונים? צהובים מידי.. בילית פעם בכלא? לא פשעת? יכול להיות
רצחת? אפשר להגיד... גנבת? כן אבל בקטנה הרמת יד על מישהו/י? כע אנסת? את הכלב של השכנים חנית במקום שאסור? ברורררר השתנת במקום ציבורי? לא.. השחטת? את הקיר בחדר ספורט חחח ציירתי הרבה ( . ) ( . )
לא שילמת דו"ח? ננהנהנהנה נסעת מהר מידי? עם הקורקינט
צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? חום קקה יש פירסינג? לא איפה? ננהננה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? ממש לא משעמם בחיים? לא תמיד.. איזה סוג מים הכי טעים? מהברז וסוג קולה? לא טעים ותה? עם נענע מתגעגע/ת לקיץ? מאודד מה עובר לכם עכשיו בראש? מחשבות.. אוהבים להתחכם? אכן כן המורים אוהבים אתכם? התחילו לחבב השנה.. מאמין/ה בה'? מאוד למה? הוא חתיך צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? 50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? אנערף זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? כן.. למה?כי אני אוהבת אותו:( כאילו מישהו קורא את זה בכלל חחחחחחחח

עכשיו אני עונה רק כי משעמם לי בבוקר

איזה מזל אתם? שור קוראים הורוסקופים? כאילו דה ! מאמינים באסטרולוגיה? יאפ . שיר אהוב: יש כמה : WHITHOUT YOU , WE BELONG TOGTHER של מאריה , HURT של כריסטינה. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מאריה קארי , ג'ורג מייקל , וסטיבי וונדר שלי . לומדים? לא. בבי"ס? לא . איזה כתה? ז' בפה שלך עדי :p באוניברסיטה? איזה אוניברסיטה איזה בטיח . איזה מקצוע? זיין שכל . במה עובדים? בינתיים אצל אחי במרפאת שיניים , כן אני מזכיר וסייע ... כמה אחים יש לכם? ג'סי (ז"ל) , יגאל , ואני :) בני כמה? ג'סי היה אמור להיות הן 24 , יגאל 26 , ואני בעזרת השם במאי הקרוב 22. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא הפסקתי לאהוב אף פעם , תמיד מראה אהבה , גם אם לא מקבל מהצד השני . דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אני אף פעם לא עושה דברים שאני מתבייש בו . ספורט מועדף: להוריד את העור של העוף מכל הצלחות ביום שישי בארוחה ולאכול אותם .... חחחחחחחחחחחחח משקה מועדף: משקה קל - נסטי אפרסק , אלכוהול - קורונה לימון , וודקה רדבול . טעם גלידה מועדף: לא אוהב . מה את/ה עושה כשמשעם לך? מגרבצים על תמונה של בראד פיט , חחחחח סתםםםםםםםםם אני לפחות יישן שמשעמם לי .... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? שאני עובד יום למחרת אז גג ב2 לפנות בוקר .... שאין רבוטה אז בסביבות 4 וחצי -5 אם לא בבוקר ... היית מעורב פעם בתאונה? חסססססססססססססססססס ולילה יא שרמוט מה זה זה השאלה הזו ... צבע אהוב: כחול וורוד ואדום . היום המועדף בשבוע: שלישי , יום ספגטי ושניצל :p מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שמישהו שחשוב לי בחיים , הודה בזה שהתגעגע אליי אחריי שלא דיברנו חודש וחצי . מה משמח אותך? הבן אדם שאני אוהב . מה מעציב אותך? השיר HURT של כריסטינה מגעילרה . מה מכעיס אותך? שאנשים לא מקבלים אהבה , יעני מציפים אותם באהבה כי אוהבים אותם ולהם זה מפריע ... יאללללה GO GO תישנו על האף . מה מרגיע אותך? הבן אדם שאני אוהב . מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא , וחבל .... אבל מקוה בקרוב. מעשן/ת? לפעמים . שותה משקאות חריפים? יאפ . איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אימא שלי ואחי , אין כמו המשפחה שלך , בכל מצב , עצב, שימחה ואושר , הם איתך . אוהב/ת את מדינת ישראל? יש מצב שכה . כמה פעמים היית בכותל? 2 ...בעלייה לתורה שלי , ובטיול שנתי בכיתה ו' . ובירושלים? 2 ... תיקראו תשובה לשאללה שעברה . כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? בכל פעם שאני עושה סקס ויוצאים לי טחורים , בו באמת מה השאלות האלה .... עדי אתה תקבל נזיפה במחברת קשר ואימאשך תחתום ... עישנת פעם סמים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! איזה סוג? קמח אפייה של אוסם :p יש רשיון? כההההההההההההה על איזה טסט עברת? 2 אוהבים לשחק? כה איזה סוג משחקים? החדרת שלטיי YES ו HOT לחור של התחת נווווווווווווווווווווווווווו עדי מה השאלות האלו . שש בש או שחמט? גולות .0 דמקה או שחמט? גוגויים . עיר אהובה בעולם: ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: גרוזייה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבים את החורף? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד מפחדים מרעמים וברקים? לא , זה הכי סקסי בחורף , תדמיין אני ואתה בתוך מיטה בחורף עם ברקים ורעמים ברקע .... במחשבה שנייה ... לא אוהב ברקים ורעמים :p מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אני , כשאני קם בבוקר זה מפחיד יותר מה הכי כיף לעשות בגשם? לצאת החוצה עם בוקסר של מיקי מאוס , ולשיר THROUGH THE RAIN של מאריה קארי ( הקליפ יצורף בסוף ). קופצים לתוך שלוליות? זובי ניקפוץ לשלוללית , לא חבל על הדיזל .... אוהבים קרמבו? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמי קרמבו וניל .... אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? לא ... פשעת? כההההההההההההההה אהבתי ואני אוהב עד מעל הראש , אם זה פשע שה' ייקח אותי היום .... חחחחחח רצחת? כה , אתה הדג שלי ביונסה ...... לא האכלתי אותה שבוע ... גנבת? לא גנבתי , אבל אכלתי שתיי בגטים שהייתי בתור של הקופה בסופר ... זה ניחשב גניבה ? :O הרמת יד על מישהו/י? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא , אני דרדס אני מפחד שייקרעו אותי מכות . אנסת? זובייייייייייייייי , אין לי כוח לאנוס , שיאנסו אותייייייייייייייייי:p חנית במקום שאסור? כה , בחנייה של נכים אבל שמתי את השלט נכים של אימא שלי כפרה עלייה יפה שלי היא ! השתנת במקום ציבורי? שאני ישתין בתחנה מרכזית בת"א ועוד בקומה 6 ... מה פתאוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, כה @!:p השחטת? כה , תשולחנות בתיכון , כל שולחן שישבתי בו רשמתי שיר עם הטושים העבים האלו .... לא שילמת דו"ח? זין אני יישלם מה אימא שלי רוטשילד ????, אחי שילם ...חחחחחחחחחחחחח נסעת מהר מידי? כה , אחי שילם תדו"ח אבל :) צבעת פעם את השיער? איזה שיער ? בראש , באף , בגבות , במפסעות .... עדי תדייק ..... כה גילחתי תראש ... לאיזה צבע? אפור כסוף .... יצא זוועה ניראתי כמו שימעון פרס . יש פירסינג? כה איפה? בכושילדודה שלי . מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא משעמם בחיים? משעמם שאתה לא אוהב , לא עם מטרה בחיים , אז ישעמם לך בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. איזה סוג מים הכי טעים? מיים של הניאגרה בשירותים . וסוג קולה? לא שותה קולה , מנפח תבטן , הורס תשיניים וסתתם כי אין על נסטה אפרסק. ותה? רק טיבתי ... מתגעגע/ת לקיץ? כהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כי בחורף אני 55 קילו .... עכשיו אני יותר . מה עובר לכם עכשיו בראש? לשלוח הודעת בוקר טוב לפון לבן אדם שאני אוהב .... אוהבים להתחכם? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד המורים אוהבים אתכם? כה... בעיקר המורה אבי , דוד חחחחחחחחחחח סתם ....כולם אהבו אותי .... נו באמת יש אחד שלא אוהב תי ....? מאמין/ה בה'? כההההההההההההההההההההה עכשיו כה , בתקופה האחרונה הוא הראה לי שהוא איתי , ושהוא עוזר לי ... עכשיו מאיי פעם אני מאמין שהוא קיים . למה? את הסיבה תשאירו לי .... צמחוני/ת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבים מוסיקה? מאוד, מוזיקה זה חלק בלתי ניפרד מהחיים שלי ... כל מצב שאני נימצא בו מוזיקה הוא חלקק ממני . אוהבים סרטים? לאאא אין לי עצבים לסרטים . אוהבים טלויזיה? לא ממשששששששש אבל בקטנה כזה . מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר .... במסן כדיי לשלוח הודעה לוחצים רק על כפתור אחד .....ובאיי סי קיו על 2 .... וחוץ מזה במסן יש רעידות ..... תנסו את זה שינדנדו אותכם ואתם תשבו על השולחן מחשב ... כולכם תרעדו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. טלפון או פלאפון? לא זה ולא זה יש לי טראומות מפלאפונים . מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שיריםםםםםםםםםםםםםםם שוקולד מריר או לבן? קינדר בואנו :p כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינהההההההההההההההההההההההההההה כאילו דה ..... אבל מאריה יותר . 50 סנט או אמינם? 50 סנטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט לינקין פארק או סימפל פלאן? בטח שלינקין פארק אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? זוג , תמיד זוג . בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם , אני בוכה מכל דבר .....אפילו שתמרה כימעט מתה בשיר שלנו ..חחחחחחחחחחחח שונאים כרגע מישהו? כה , אני יותר נכון לא שונא .... אני מאוכזב . למה? כי דבר כזה לא עושים למישהו שהוא דם מהדם שלך , בשר מהבשר שלך . שבוע טוב יום טוב .....נשנש היה פהההההההה@! נ.ב : תיכנסו לקישור המצורף תיראו מה הייתי עושה בגשם ...

יו יניב הרגת אותי

חחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

.

איזה מזל אתם?מזנאים קוראים הורוסקופים?לפעמים מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב: לילות קסומים שראל זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אמממ אממממ אמממ כל מיני רפי לוי חיחי אלי אלמוג חיחי לומדים?לא בבי"ס?לא איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים?מערכות כיבוי אש כמה אחים יש לכם?עוד 2 בני כמה?26 בעזרת השם ביום שישי ו21 עוד חודש בעזרת השם דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הכל דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: גנבתי ספורט מועדף:כדורגל משקה מועדף:סקס על החוף ענבים טעם גלידה מועדף:אמממ פררו רושה מה את/ה עושה כשמשעם לך?מחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?1 היית מעורב פעם בתאונה?קטנה צבע אהוב:כחול היום המועדף בשבוע: ה מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? הגעתי לעולם? חחח מה משמח אותך?אנשים טובים מה מעציב אותך?אנשים שחושבים רק על מראה מה מכעיס אותך?אנשים שחושבים רק על מראה מהמרגיע אותך? אממ נסיעה באוטו מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?אדי מעשן/ת?נרגילה שותה משקאות חריפים?לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אמא אבא אוהב/ת את מדינת ישראל?כה כמה פעמים היית בכותל?3 ובירושלים?1000000000 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? תלוי עישנת פעם סמים? לא לפה איזה סוג?לא לפה חחחח יש רשיון?כה על איזה טסט עברת?3 אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?הכל שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט? שש בש עיר אהובה בעולם:אין עיר אהובה בארץ: לא עיר קיבוץ ראש הניקרה ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף?כןןןןןן מפחדים מרעמים וברקים? לא כל כך מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לנסוע מהר ולהשפריץ על אנשיםחחחחחחחח חחחחחחחחחח קופצים לתוך שלוליות?כן אוהבים קרמבו?מוקה יאממי יאממי אוהבים את הסימפסונים? כןןןןן בילית פעם בכלא?לא פשעת?כן רצחת?כן
את כל הגוקים איכסההההה גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא חנית במקום שאסור?כן השתנת במקום ציבורי?כן השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?כן צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע? גוונים יש פירסינג?לא איפה?אין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לאאאאא משעמם בחיים?ככה איזה סוג מים הכי טעים? תמי 4 וסוג קולה?לא ותה?כן מתגעגע/ת לקיץ?לא מה עובר לכם עכשיו בראש? שכואב לי השן וכושלדודה של הרופא שלי ימות אוהבים להתחכם? אממ אמממ כן המורים אוהבים אתכם? אני לא יודעת לא בבית ספר מאמין/ה בה'?כןן כן למה? צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?מסן טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?סרטים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריס 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן אממ לא רואה 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?לא זה ולא זה זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם שונאים כרגע מישהו?לא למה?

../images/Emo98.gifאני אני אני!!!!!!

איזה מזל אתם?קשת קוראים הורוסקופים?פעם ב... מאמינים באסטרולוגיה?רק אם זה דברים טובים שיר אהוב:כאילו דה....סימנים של הראל מויאל כפרה עליו נשמאמי
זמר/ זמרת/ להקה אהובה:
הראל מויאל
לומדים?סיימתי 14 שנ"ל ברוך השם בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים?עמותה כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?39, 34, 32 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:שינוי הכי גדול בחיים שלי(לא מפרטת) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:שיקרתי לאמא ספורט מועדף:חדר כושר משקה מועדף:מים טעם גלידה מועדף:פקאן מה את/ה עושה כשמשעם לך?מחשב,מוזיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?00:00 (אחרי זה אני הופכת לדלעת) היית מעורב פעם בתאונה?כן, שרלילה דפקה לי את טוקו מאחורה צבע אהוב:זהב, במיוחד כשזה בשיניים היום המועדף בשבוע:חמישיייייייייייייייייייי עוד 4 ימים למנאייק! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?מחכה לו עדיין.... מה משמח אותך?כשמכינים בשבילי דברים, משקיעים בי ושחושבים עלי מה מעציב אותך?תלוש המשכורת האחרון שלי מה מכעיס אותך?וואי וואי המון דברים. בורות, אדישות, בירוקרטיה במשרדים, כשצריך לנסר פקקים של בקבוקים עם סכין מה מרגיע אותך?חופשה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כל הזמן. עמותות מוכרות, תלמידים שדופקים בדלת. מעשן/ת?לא. בעעעעעעעעעעעעעע איכסה שותה משקאות חריפים?רק יין בקידוש (וגם זה מיץ ענבים)ופינה קולדה באירועים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?עוד לא מצאתי אוהב/ת את מדינת ישראל?מאד כמה פעמים היית בכותל?2-3 (ירושלמית שלא הולכת לכותל...) ובירושלים?נולדתי בעיר הזאת ולא אעזוב כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?פעם בחודשיים ומתי שבא לי חופש מהעבודה ואני מבקשת אישור מחלה עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?בוודאי על איזה טסט עברת?שני אוהבים לשחק?תלוי מה איזה סוג משחקים?קלפים (רמי וזה) שש בש או שחמט?לא יודעת לשחק-לא זה ולא זה דמקה או שחמט?דמקה! עיר אהובה בעולם:איסטנבול עיר אהובה בארץ:ירושלים וגם מעלה אדומים (נחשו מי גר שם....) ארץ שנואה בעולם:כל מדינה ערבית אוהבים את החורף?מאדדד חולה על החורף מפחדים מרעמים וברקים?רק כשזה ממש חזק מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?להישאר בבית, ללאכול מרק עדשים חם, לפתוח חלון, ולהריח את המגע של המים עם האדמה קופצים לתוך שלוליות?רק בטעות כשהראש שלי בעננים אוהבים קרמבו?יאאאאאאאאא בוודאי.כל מי שבמסנג'ר שלי יודע כמה... אוהבים את הסימפסונים?כן בילית פעם בכלא?לא, מה יש לבלות שם? יש קניון אאוטלט? פשעת?חלילה וחס רצחת?דרסתי כלב ואני מרגישה נורא עם זה. גנבת?בטח, כל הזמן ציוד משרדי מהעבודה
הרמת יד על מישהו/י?מכות בין אחים בגיל קטן נחשב? אנסת?חס וחלילה חנית במקום שאסור?לא יודעת, נראה לי שלא. השתנת במקום ציבורי?יער נחשב למקום ציבורי? השחטת?פעם ביסודי הושיבו אותי ליד בן אז ציירנו קו מפריד על השולחן. לא שילמת דו"ח?טפו טפו לא קיבלתי דו"ח נסעת מהר מידי?כל הזמן צבעת פעם את השיער?לא. כשיהיה לי שיער לבן יהיו לי מספיק הזדמנויות לאיזה צבע? יש פירסינג?לא בעעעעעעעעעעעעעעעעע איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?יש רגעים איזה סוג מים הכי טעים?מהברז. אין כמו המים של ירושלים. וסוג קולה?דיאט קוקה קולה. אבל גם פפסי מקס טעים. ותה?ויסוצקי רגיל או עלי נענע בלבד במים חמים או תה קינמון מתגעגע/ת לקיץ?לאאאאאאאאאאאא שלא יחזור מצידי. איכסה הזעות מה עובר לכם עכשיו בראש?שעוד רבע שעה אני עפה מהעבודה אוהבים להתחכם?כן, הבעיה שאין כ"כ את מי לשתף בהתחכמויות המורים אוהבים אתכם?אהבו אותי מחוץ לכיתה מאמין/ה בה'?מאמינה בכוח עליון למה?כי לא יכול להייוצר יקום מכלום צמחוני/ת?לא, אבל אוכלת גם את האוכל של הצמחונים וגם בשר חחחחחח אוהבים מוסיקה?מאד אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?בוודאי מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?טלפון. פחות קרינה מחשב או טלויזיה?תלוי מה משודר שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן יאמי כריסטינה אגילרה או בריטני?בריטני 50 סנט או אמינם?תביאו לי 50 יורו, יותר שווה לינקין פארק או סימפל פלאן?ההא??!! 0 או 1?שניהם << מתכנתת והמבין יבין אבודים או נמלטים?שניהם, עם נטייה לנמלטים. כפרה על וונטוורת' מילר חתיך עיניים שלי זוג או פרט?זוג! בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?קורה לי בתקופות רגישות בחיים שונאים כרגע מישהו?את הבוסית שלי בעעעעעעעע למה?כי היא זונע

למעלה