שאלון סופשבוע

Coral T

New member
שאלון סופשבוע../images/Emo3.gif

מה קורה אנשים?! ממש ריק כאן
שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: The Who - Magic Bus
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה משהו ספציפי
אלבום השבוע: Bob Dylan - The Times They Are A-Changin
סרט השבוע: Down in The Valley + Ghost World שמצאתי היום במחיר מציאה לאוסף.
תוכנית השבוע: The Simpsons. סיימתי לבעור על כל ה-Box של עונה 9.
משהו מיוחד שקרה השבוע: לא היה משהו מיוחד.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: יום ראשון יש יום סרטים מהעבודה, בשלישי יש קורס שיתחיל בתערוכה, וזהו נראה לי.
תמונת השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Incubus- Megalomaniac שיר השבוע של אירוסמית': Rats In The Cellar אלבום השבוע: Incubus- A Crow Left Of The Murder סרט השבוע: "בבל" תוכנית השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: לא יודע, אבל כל הכרטיסים ל-Incubus נגמרו כ"כ מהר (שזה ממש הפתיע) משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לא יוע תמונת השבוע

SaintJohn

New member
אז קדימה

תתחילו להחיות את הפורום! שיר השבוע [לא של אירוסמית']: אין ספציפי, היה הרבה לד זפלין השבוע שיר השבוע של אירוסמית': Toys in the Attic מתוך ה-Unplugged אלבום השבוע: אין ספציפי, היה הרבה לד זפלין השבוע סרט השבוע: לא היה תוכנית השבוע: סיינפלד משהו מיוחד שקרה השבוע: הדס. וחרשתי כמו מטורף והיו לי 2 מבחנים שנראה שהלכו בסדר
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: הדס. ואני אחרוש כמו מטורף ויהיו לי 2 מבחנים נוספים. תקופת המבחנים תיגמר! תמונת השבוע

SaintJohn

New member
תיקון חשוב מאוד!

תכנית השבוע: Prison Break! איך התגעגעתי לזה

Bad Girl 15

New member
יאאלה!!

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Yazoo - Don't Go שיר השבוע של אירוסמית': The Grind אלבום השבוע: אין סרט השבוע: step up תוכנית השבוע: היחידה. סדרה מעולה משהו מיוחד שקרה השבוע: אמממ..קיבלתי רישיון על ניידת וגם תיחמנתי את הקצין שלי וקיבלתי סופ"ש ארוך בלי משמרות..חחח משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: כרגע לא ידוע לי על משו מיוחד תמונת השבוע

Coral T

New member
וואי שכחתי לענות../images/Emo122.gif

שיר השבוע [לא של אירוסמית']:John Farnham - Youre The Voice שיר השבוע של אירוסמית':Dream On אלבום השבוע: סרט השבוע:שלי, שלך שלנו תוכנית השבוע:מרחק נגיעה
מתי נמלטים יחזור?
משהו מיוחד שקרה השבוע:הרצאות על המגמות בתיכון... משהו מיוחד שיקרה שבוע בא:"ערב פתוח" מציגים בפנינו [ההורים והתלמידים] את התיכון... תמונת השבוע

למעלה