שאלון סופשבוע

Coral T

New member
שאלון סופשבוע../images/Emo3.gif

שם: גיל: עיר: ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע
סופשבוע מהנה לכולכם

Coral T

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם:קורל גיל:14 8 חודשים ו13 ימים בדיוק
עיר:חולון ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']:היו המון, אחד מהם
בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד שיר השבוע של אירוסמית':Hole in my Soul אלבום השבוע: סרט השבוע:פיתוי לא חוקי תוכנית השבוע:מהיום עדי אשכנזי
ספר השבוע:מגוון
[הספר המעפן הזה של ספרות] משהו מיוחד שקרה השבוע:טיול של"ח מדהים שהיה לי ביום שני..ומחר מקבלים תעודות
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא:שומדבר
תמונת השבוע

Spirit4

New member
גם אני :)

שם: שקד גיל: 18 וחצי עיר: כרכור (מושבה) ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: יונה לבנה- התקווה 6 אלבום השבוע: התקווה 6 בהופעה אלבום רגאיי פשוט מעולה ושמח ממומלץ בחום :) סרט השבוע: מגנוליה- פשוט סרט טוב! מדבר על צרופי מיקרים, ארוך בטירוף (3 שעות) אבל מצליח לרתק, סרט של פול תומאס אנדרסון (רקוויאם לחלום) עם בראד פיט שלדעתי נותן משחק מעולה, גם כן מומלץ בחום! תוכנית השבוע: נולד לרקוד!!! (אבל רק בגלל שאני מכירה את לוטם :), סתם אם כבר תוכנית ראליטי כלשהי את שיהיה נולד לרקוד... ספר השבוע: rock this way חזרתי לקרוא בו אחרי הרבה מאוד זמן :) משהו שקרה השבוע: (לא מיוחד) אבל עצוב, הכרתי את החיילת שהתאבדה ביום ראשון, היא למדה איתי בשכבה בתיכון ):
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אין תוכניות עדיין אבל נקווה שיהיה טוב.... תמונת השבוע ->

AeroTom

New member
גשם צפרדעים!

סרט בהחלט נחמד, אבל נהיה קצת מוזר בסוף. ותיקון קטן - בראד פיט לא משחק שם. אולי התבלבלת עם טום קרוז במקרה או משהו? וטוב לראותך בסביבה, שקד
צריכים לארגן איזה מפגשון ספונטני מתי שהוא. את די בסביבה.

Spirit4

New member
אויש נכון!

אני תמיד מתבלבלת בינייהם :/ כן באמת צריך לארגן מפגש מתישהו יש לי חוב להחזיר לך עדיין.... אני מקווה שעד המפגש הבא אני אספיק לסדר הכל... :) אגב, אם כבר מדברים על סרט טוב עוד מעט יש ב "יס 3 " את "להרגיש בבית" זה סרט קוריאני ממש חמוד, מי שאוהב סרטי איכות מומלץ לראות. זה של אותו במאי של "אביב, קיץ, סתיו, חורף ואביב" למי שמכיר..... סופ"ש נעים לכולם ושבת שלום :)

Spirit4

New member
למה לא?

אני עדיין בגבעתיים אבל אין לי הרבה זמן פנוי כי אני כל הזמן עובדת ולומדת..

AeroTom

New member
עונה

שם: תומר
עיר: גבעת שמואל Bright Lights, Big City
שיר השבוע [לא של אירוסמית']: The Allman Brothers - One Way Out
שיר השבוע של אירוסמית': Let The Music Do The Talking, כי נראה לי הוא הביא לי 2 נקודות במשחק ה-ראנדום השבוע!
אלבום השבוע: Neil Young - After The Gold Rush
סרט השבוע: The Prestige
מהסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרונות. עוד חותמת שכריסטופר נולאן גאון, ואח שלו-ג'ונתן לא פחות.
תוכנית השבוע: The Simpsons, מה חדש...
ספר השבוע: Promise Me של הרלן קובן, כי היה לי אותו כבר השבוע ביד עוד לפני היציאה לחנויות
(הוא יוצא בעיקרון תחילת שבוע הבא. לכו לקרוא).
משהו מיוחד שקרה השבוע: סרט משעשע עם וויל פארל אחרון כנראה עם גיא. משחק ראנדום מטורף אחרון כנראה עם גיא. פרקים של סימפסונס אחרונים אולי עם גיא. פיצה אחרונה אולי עם גיא, משחק סנוקר אחרון, ועוד כמה כאלה
יום-הולדת לאבא שלי גם אתמול (חמישי) והיו 2 שיעורים בקורס השבוע שהיו חיוביים.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: מר Aeroguy שלנו עוזב לאוסטרליה...לא נתפס שזה קורה...
תמונת השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroFan

New member
עונה

שם: אלדד גיל: 19.5 עיר: נתניה ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: יש כמה Travis-Love Will Come Through Kelly Clarkson- Where Is Your Heart Incubus- Punch-Drunk שיר השבוע של אירוסמית': Just Push Play אלבום השבוע: Travis- 12 Memories סרט השבוע: "אהבה מטורפת" (Lovewrecked), אחד הסרטים היפים שראיתי לגמרי... תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: נוסע לת"א לקחת את הכרטיס (VIP!!) ל-Incubus תמונת השבוע התמונה אמנם לא צולמה השבוע, אבל פשוט לפני כמה זמן זכיתי במסך פלזמה 42' אז עשיתי כמה תמונות...

SaintJohn

New member
../images/Emo204.gif

שם: נועם
עיר: באר-שבע
שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Led Zeppelin - Carouselambra!
שיר השבוע של אירוסמית': Shame On You
אלבום השבוע: Done With Mirrors
סרט השבוע: ללכת על המים
תוכנית השבוע: סיינפלד
ספר השבוע: אין
משהו מיוחד שקרה השבוע: נגמר סמסטר א'
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: גיא עוזב את הארץ
תמונת השבוע
אין
הודגש באמצעות מדגישומטיק

rocket

New member
אני:

שם: מיי גיל: - עיר: באר שבע ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: it must have been love\roxette שיר השבוע של אירוסמית': hole in my soul אלבום השבוע: Guns and roses - use your illusion סרט השבוע: לא היו לי כבלים רוב השבוע ככה שלא ראיתי סרטים תוכנית השבוע: סליידרס
וגם העובדה שגיליתי שיש עונה 5 של "רפואה שלמה" בערוץ 3 !! ספר השבוע: "חשבונאות פיננסית"\"מיקרוכלכלה למנהלים" משהו מיוחד שקרה השבוע: היה לי מבחן ממש קשה. וזהו ? משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: יהיו לי עוד 2 מבחנים, ויום חופש בתל אביב ! תמונת השבוע - לא מצאתי משהו מיוחד

נו, נענה...

שם: נועה גיל: 24 עיר: יפו שיר השבוע [לא של אירוסמית']: I've been to paradise -Charlene שיר השבוע של אירוסמית': Sweet Emotion אלבום השבוע: אין כזה. סרט השבוע: איזה סרטים? בקושי "החברים של נאור" ראיתי. תוכנית השבוע: תשובה בסעיף הקודם. ספר השבוע: הגליון האחרון של בלייזר. משהו מיוחד שקרה השבוע: הטוסטוס שלי שודרג והפך למכונת מלחמה בביורוקרטיה של משרד התחבורה. משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: מבחן בפתולוגיה שעדיין לא התחלתי ללמוד אליו. ולא, זה לא כולל ניתוח גופות, למרות שאם יש מתנדבים אני אשמח להתאמן על מישהו. תמונת השבוע

למעלה