שאלון סופשבוע

Coral T

New member
שאלון סופשבוע../images/Emo3.gif

שיר השבוע לא של אירוסמית': שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע
שנה נפלאה שתהיה לכם!!
מה אתם מתכוונים לעשות בסלבסטר?

Coral T

New member
עונהה../images/Emo3.gif

שיר השבוע לא של אירוסמית':Scissors Sisters - Mary שיר השבוע של אירוסמית':Aerosmith - Blind Man אלבום השבוע:- תוכנית השבוע:נמלטים
השבוע היה פרק אדיר!!
סרט השבוע:לא ראיתי
ספר השבוע:לא קראתי... ציטוט השבוע:"רוצה טרמפ?" [ציטוט של ילדה נכה מתוך הצגה שהלכנו אליה השבוע מהבצפר..] תמונת השבוע
X596749856074598745 שנה נפלאה שתהיה לכם!
מה אתם מתכוונים לעשות בסלבסטר?
אמממ כלום
כי יש לי למחרת מבחן בתנ"ך ככה שכל היום אני אהיה בבית

Aerosmith2006

New member
גם אותנו לקחו להצהגה הזו!! לפני שנה

זו ההיא שמגיע לבצפר חדש והיא מתחילה להתחבר עם מישהו והיא על כיסא גלגלים כזהו היא מדבדחת על זה כל הזמן, ואז היא מתאהבת בו! איזו הצגה חמודה! אני מקווה שאנחנו מדברות על אותה אחת

Coral T

New member
כן כן כן!!!!

והייתה לה אמא מעצבנת שכל הזמן הציקה אבל הייתה קורעת
וואי איזה מגניב!!!

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע לא של אירוסמית': The Black Crowes - Waiting Guilty
שיר השבוע של אירוסמית': Uncle "Mmmm" Salty
אלבום השבוע: The Black Crowes - Columbus 8/1/06 Instant Live. הופעה מדהימה...
תוכנית השבוע: סימפסונס, כי הגיעה עונה-9 ממש היום!
סרט השבוע: The Corpse Bride
ספר השבוע: בית השינה, כי הבאתי אותו לעוד 2 אנשים לקרוא.
ציטוט השבוע: Hey, do you feel" Like you're losing your mind Hey, do you feel Like you stuck out of time I say hey, you know That you're not the only one Said I know how you feel "...The kids that ain't got none
תמונת השבוע
ראלך במחווה ל-Shut Up & Dance...
מה אתם מתכוונים לעשות בסלבסטר? אין תכנון מיוחד כרגע, וגם לא נראה לי יהיה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

גנבתי מכם../images/Emo9.gif

אני נורא מתנצל..אני גנבתי ממך את הרעיון הזה ויישמתי אותו בפורום שנות ה90 מה לעשות..רעיון מציון כפיצוי הנה תשובות לשאלון אבל עם שינויים קלים: שיר השבוע של שנות ה90: מה שגיליתי השבוע YESTERDAY HAS GONE -PJ Proby And Marc Almond להיט ענק..אני מקשיב לזה כל יום שיר השבוע לא של שנות ה90: השיר החדש של Christina Aguilera ..בקליפ היא מופיעה בקרקס ואבא שלה צופה בה משהו!!! אלבום השבוע: אלבומי אניגמה שהמליצו עליהם בפורום שנות ה90 תוכנית השבוע: דייט שנדחה כמה שבועות
סרט השבוע: אז אני רואה סדרה מצרית בשם عندما تثور النساء (כשהנשים מורדות) ספר השבוע: לא היה לי חשק לקרוא ספרים השבוע
ציטוט השבוע: سلملي عالبتنجان- בעברית: "מסור ד"ש לחצילים" תמונת השבוע -צירפתי (למרות שהוא נתפס, אבל מי ישכח מה עשו ממנו) בסלבסטר? בינתיים כלום, יש לכם הצעה

Aerosmith2006

New member
עונה עונה עונה עונה....

שיר השבוע לא של אירוסמית': Nobody Knows - Louis Armstrong שיר השבוע של אירוסמית': Critical mass אלבום השבוע: דיסק צרוב - לואיס ארמסטרונג תוכנית השבוע: נמלטים
סרט השבוע: חתול שחור חתול לבן ספר השבוע: בני גורן - אלגברה חלק ג' סאמק. ציטוט השבוע: When you're smilin'....keep on smilin' The whole world smiles with you - When you're smilin' תמונת השבוע מה אתם מתכוונים לעשות בסלבסטר?אעשה משהו עם חבר שלי. סביר להניח מסעדה, נשבר לנו מסרטים :)

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע לא של אירוסמית': Kelly Clarkson- Anytime שיר השבוע של אירוסמית': Rats In The Cellar אלבום השבוע: Kelly Clarkson- Thankful תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: "הנשיקה האחרונה" ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: תמונת השבוע תמונה שצילמתי בליל הסילבסטר באמסטרדם לפני שנה, באחת הסימטאות. מה אתם מתכוונים לעשות בסלבסטר? מקווה לעשות משהו טוב, עדיין לא יודע.

גיל מ

New member
אני

שיר השבוע לא של אירוסמית': ג'פרסון איירפלן - סאמבאדי טו לאב שיר השבוע של אירוסמית': Living' on the edge אלבום השבוע: ג'פרסון אירפלן - סוריאליסטיק פילוו תוכנית השבוע: אין משו באופק סרט השבוע: ביק לובובסקי ספר השבוע: אין כלום ציטוט השבוע: לא שמעתי משו חכם השבוע תמונת השבוע: ז'אן ז'אק גולדברג ז"ל
שנה נפלאה שתהיה לכם!! גם לך מה אתם מתכוונים לעשות בסלבסטר? תורנות לילה בבסיס, אם למישו משעמם, שיקפוץ היום בלילה לקריה

SaintJohn

New member
ביג לבובסקי../images/Emo99.gif

These actions shall not stand, man! האחים כהן

SaintJohn

New member
תשובות

שיר השבוע לא של אירוסמית': American Woman - The Guess Who שיר השבוע של אירוסמית': One Way Street אלבום השבוע: Aerosmith - Aerosmith תוכנית השבוע: מי רוצה להיות גיבור על סרט השבוע: ספרות זולה
ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: YANIV! תמונת השבוע: אין אין שום תכניות לסילבסטר.

למעלה