שאלון סופשבוע

green plan

New member
שאלון סופשבוע../images/Emo3.gif

שיר השבוע[לא של אירו']: שיר השבוע של אירו': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע

green plan

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע[לא של אירו']:Nirvana - Smells Like Teen Spirit שיר השבוע של אירו':Aerosmith - Walk This Way אלבום השבוע:- סרט השבוע:לא יצא לי לראות סרטים השבוע... תוכנית השבוע:נמלטים
ספר השבוע:חחח עשיתי מבחן בספרות על איזה מיתולוגיה מעפנה-פגמליון
ציטוט השבוע:"תודההההההההההההההההההההההההההההההה"(חיבוק נשיקה קפיצה אונס)=ההורים קנו לי אמפי4 סופסוף
תמונת השבוע

SaintJohn

New member
אני לא עושה את זה בד"כ

אבל אהממ... סקופילד
ותתחדשי על ה-MP4

lollapalooza

New member
באסה לך ../images/Emo3.gif

"נמלטים"
הסדרה הכי שווה שאת לא רואה. קשה להיות בהוט, הא?
(יש לי את הכל על דיסקים, אם בא לך
)

בָלבָל

New member
אההה חחח אני כל הזמן שוכחת

שיש חברת כבלים נוספת.. לא ממש מעניין אותי תודה

AeroFan

New member
../images/Emo190.gif

שיר השבוע[לא של אירו']: Incubus- A Kiss To Send Us Off שיר השבוע של אירו': Sweet Emotion אלבום השבוע: האלבום החדש של אינקובוס- Light Grenades, ללא ספק
סרט השבוע: Silent Hill, ראיתי אתמול בבסיס בפעם השניה תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: תמונת השבוע

AeroTom

New member
עונה!

שיר השבוע[לא של אירו']: Jimmy Page & The Black Crowes - In The Light
שיר השבוע של אירו': S.O.S
אלבום השבוע: Live At The Greek היפני של ג'ימי והעורבים, שהגיע השבוע
וגם ה-Self Titled של ה-Grease Band שהגיע השבוע גם.
סרט השבוע: Fight Club
תוכנית השבוע: Simpsons
ספר השבוע: עדיין זה של קובן.
ציטוט השבוע: "...No one will ever find you if you don't get yourself lost"
תמונת השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aeroguy

New member
אווקיי

שיר השבוע[לא של אירו']: Neil Young - Barstool Blues שיר השבוע של אירו': Baby, Please Don't Go אלבום השבוע: Rich Robinson - Paper סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: American Dad ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: There's a passion in being alone / A grace in a loveless time תמונת השבוע

גיל מ

New member
אני

שיר השבוע[לא של אירו']: Paul McCartney - Flaming Pie שיר השבוע של אירו': אהבה במעלית אלבום השבוע: Paul McCartney - Flaming Pie סרט השבוע: השתולים תוכנית השבוע: הרצועה ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: If I only had one love yours would be the one I'd choose תמונת השבוע: ------>

SaintJohn

New member
ובכן...

שיר השבוע[לא של אירו']: Led Zeppelin - In My Time of Dying שיר השבוע של אירו': Young Lust אלבום השבוע: Pump סרט השבוע: שרק 2(
) תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: You better believe it! תמונת השבוע:

בָלבָל

New member
נגמר הסופשבוע...

שיר השבוע[לא של אירו']: שלמה ארצי - כרטיס ללונהפארק (don't judge me!)
שיר השבוע של אירו': somebody אלבום השבוע: - סרט השבוע: 50 הדייטים הראשונים (נראה לי ככה קוראים לו) תוכנית השבוע: - ספר השבוע: סיר הסירים
ציטוט השבוע: "נמאס לי להיות חולה" תמונת השבוע - אין לי פה.. ועכשיו קלטתי בעצם כולם בדרך למפגש... אוי החיים מסריחים

למעלה