שאלון סופשבוע

green plan

New member
שאלון סופשבוע../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אירוסמית': שיר השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: תמונת השבוע

green plan

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אירוסמית':Aerosmith - Blind Man שיר השבוע:Scorpions - No One Like You סרט השבוע:ראיתי אתמול איזה סרט עם אשטון קוצ'ר אבל שכחתי איך קוראים לו
תוכנית השבוע:עדי אשכנזי-המיטב
סדרת השבוע:נמלטים
ספר השבוע:לא קראתי
תמונת השבוע

green plan

New member
כןןןןןןןןןןןןןן זהההה!!!!!

באמת אחלה סרט!! איך הוא צרפת אותה בסוףףף|מקנא|

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': One Way Street. שרקתי בלי לשים לב את ההתחלה שלו כמה פעמים השבוע. שיר השבוע: The Allman Brothers - In Memory of Elizabeth Reed סרט השבוע: "מישהו לרוץ איתו". הצעה-להפוך את תוכנית השבוע ל-"אלבום השבוע". יש כבר סדרה וגם זו תוספת מבורכת לפורום מוזיקה. אז ברשותך החלפתי אצלי: אלבום השבוע: The Allman Brothers - At Fillmore East Deluxe Edition. סדרת השבוע: American Dad, וגם "סטודיו למשחק עם מייקל ג'יי פוקס". ספר השבוע:Harlan Coben - The Final Detail, וגם הזמנתי השבוע עוד 2 שנמצאים בדרך. תמונת השבוע

" I am eating the Wonka bar and I taste something that is not chocolate. Or coconut. Or walnut, or peanut butter, or caramel. Or sprinkles. So I look and I find the golden ticket".​

AeroFan

New member
../images/Emo112.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Road Runner שיר השבוע: Incubus- Sick Sad Little World סרט השבוע: "סקופ" תוכנית השבוע: לא יודע אבל אהבתי את אורי גלר
סדרת השבוע: אין ספר השבוע: "קזינו רויאל" תמונת השבוע

עונה..

שיר השבוע של אירוסמית': Back in The Saddle" שיר השבוע: "the saints are coming" של יו-2 וגרין דיי סרט השבוע:"ספיידרמן" אתמול היה תוכנית השבוע: נולד לרקוד סדרת השבוע:עדי אשכנזי-המיטב ספר השבוע: "גלגול נשמות" / של יגאל אריכא תמונת השבוע

בָלבָל

New member
מנסה לענות

שיר השבוע של אירוסמית': Amazing משום מה שיר השבוע: אווווווווו תן לי כח!! (אריאל זילבר) סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: אין לי מושג אולי pimp my ride חחח סדרת השבוע: סליידרס! ספר השבוע: אין תמונת השבוע (אעלה את תמונת השבוע מהבית היא לא זמינה לי פה)

בָלבָל

New member
תמונת השבוע שלי... הגיטרה המשופצרת

שלי קיבלה מתנה מחבר טוב שלי שיש לו בית דפוס, מדבקה מהסוג ששמים על מכוניות והתמונה צולמה במכשיר נוקיה החדש שלי

Aerosmith2006

New member
יפה אבל זה בכיוון ההפוך../images/Emo9.gif

אני מניחה שזה בכוונה... חחח בכל אופן זה ממש יפה!!! אני הייתי רוצה אחד גם בכל מקרה :):):):)

Aerosmith2006

New member
כאילו אם את מעמידה את זה זה הפוך...

אבל לא חשוב - שכחתי מזה זה מקסים :) ותתחדשי על המכשיר... וגם! אני רוצה ידידים בעליי יכולות כאלו... הידיד היעיל היחיד שלי יודע לעשות אוריגמי
חחח סתם בכל אופן LOVE IT!!!

rocket

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Magic Touch שיר השבוע: Welcome to the black parade - My Chemical Romance סרט השבוע: "אפולו 13" | אני אוהבת את טום הנקס...!! תוכנית השבוע: כל הספיישלים של ערוץ ההסטוריה שראיתי בסופ"ש נגד רצוני (לא שסבלתי או משהו פשוט היתי צריכה לעשות דברים אחרים ולא יכולתי לצאת מהמיטה בגלל חום ..) סדרת השבוע: "גולשים בזמן" לנצח!!!
ספר השבוע: "התפסן בשדה השיפון" שממש התחשק לי לקרוא שוב. נהנתי. תמונת השבוע
כאן בפורום לא יבינו אבל יש סיפור מאחורי הציור .

Aerosmith2006

New member
ספר טוב... חחח יש לי קטע מצחיק איתו

קניתי אותו ממש מזמן, אמא שלי קיבלה אותו מאוחר יותר במתנה, אחר כך אח שלי ועוד אחר כך מצאתי עותק נוסף בבית בנוסף לכל השאר.... ממש ספר המשפחה הייתי אומרת

למעלה