שאלון סוף שנה

Fucking Noff

New member
יאיי :]

דבר טוב שקרה השנה: וואו קרו כל כך הרבה דברים טובים ב"ה!אבל הכי זה שזכיתי להכיר דברים חדשים שלא ידעתי עליהם..(אין פירוט חעחע) דבר רע שקרה השנה: קרו מלאאאאאאאא אני לא זוכרת ציפית ליותר או פחות: ליותר יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? פחות :[ לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? י' אממ קצת המורה של השנה: ואי יעל.. היא כמו שטן- מלאך כזה.. המקצוע של השנה: ספרותת :] יש קורס קיץ? יאפ.. מבחני מעבר?לא עבודות לחופש? נראה לי.. משו במתמטיקה.. צריך לברר בגרויות? לא כבר קנית את הספרים? לא :/ משתתף במסיבת סיום [אם יש]? הייתי אמורה.. כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? מליונים.. אם לא יותתר :] תיכנונים מיוחדים לחופש? אילת אילת אילת.. ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: תמונה שליי :p חעחע

helush716

New member
סוף שנהנהנה =]

דבר טוב שקרה השנה: הייתי עדה להקמה של להקת רוק מגניבה של הידידים הכי טובים שלי =]. השירים שלי זכו בתחרות שארגן פרלמנט הנוער של ראשון ונכנסו לאוגדן שהולך ליוצרים מפורסמים בארץ. אני תלמידה מצטיינת והתעודה שלי מעולה
(חננה שכמוני חח ). עומר
דבר רע שקרה השנה: אחרי וויכוחים רבים - לא זכיתי להיות הסולנית בלהקה. הייתי חולה עם חום גבוה שבוע..
גיליתי שבזבזתי את הזמן שלי על אנשים שלא שווים אותו ועשיתם למענם דברים שהם לא היו עושים בשבילי. ציפית ליותר או פחות: יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? טוב יותר - והיה טוב יותר :] לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? כיתה י' - שנה ראשונה בתיכון - ברור שאני מתרגשת - התיכון זו אחת התקופות הטובות המורה של השנה: המורה שלי לשל"ח - ליאור והמורה לאנגלית - באמת חמודה =] המקצוע של השנה: ספרות ושל"ח יש קורס קיץ? לא מבחני מעבר? ממש לא חח עבודות לחופש? לא.. לא מחפשת כרגע בגרויות? not yet כבר קנית את הספרים? לא.. השניה יצאתי לחופש חחח משתתף במסיבת סיום [אם יש]? כן.. היה מדהים.. ראיתי את הדיוידי.. פדיחות!! כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? לא יודעת.. תיכנונים מיוחדים לחופש? חו"ל ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: בקרוב =]

zohar d

New member
../images/Emo47.gif המון זמן לא כתבתי פה! O:

ותכלס לא התגעגעתיXD אני לא מתכוונת לחזור לכתוב פה הרבה.. סתם ביקור קצר:) דבר טוב שקרה השנה: אני רק זוכרת שרוק עצמאות היה ממש מעולה:) דבר רע שקרה השנה: איבדתי ידיד טוב בתאונת דרכים.. ציפית ליותר או פחות: ציפיתי ליותר>< יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? אמ, בערך אותו דבר לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? כיתה ח' ולא ממש מרגש אותי כולה גדלתי בשנה >< המורה של השנה: ג'וליה המורה לאומנותD: המקצוע של השנה: אומנות נראה לי =/ יש קורס קיץ? היה אמור להיות והתבלט בגלל שיפור רציני בלימודים D: מבחני מעבר? בתחילת שנה הבאה:) עבודות לחופש? חס ושקשוקה.. בגרויות? לא נראה לי שיש בכיתה ז' XD כבר קנית את הספרים? אני לא קונה, אני מקבלת מבצפר וזה יהיה בסוף אוגוסט ככה.. משתתף במסיבת סיום [אם יש]? לא, זה מעפן XD כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? נראה לי שהרבה, אבל אני גם עובדת :) תיכנונים מיוחדים לחופש? כמה שפחות להיות בבית.. ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: תמיד ידעתי שהוא גיי! XDD (ערס מהשכבה שלי דופק בתחת ילד אחר ואני צילמתי את זה! D:)

black rock star

New member
Finally../images/Emo103.gif

דבר טוב שקרה השנה:שיפרתי ציונים בתנ"ך =] דבר רע שקרה השנה:לא הפסקתי להכשל במתמטיקה ציפית ליותר או פחות:יותר יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?פחות טוב מבחינה לימודית יותר טוב מבחינה חברתית לאיזה כיתה אתה עולה?ט' מתרגש?מאוווד, לא מעכלת המורה של השנה:מנחחם =] כפרה על המורה הדפוק הזה :p המקצוע של השנה:טכנולוגיה, בקושי למדנו XD יש קורס קיץ?לא מבחני מעבר?לא עבודות לחופש?לא
בגרויות?לאא
כבר קנית את הספרים?שילמתי, כן משתתף במסיבת סיום [אם יש]?אין כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?כמה שאפשר =] תיכנונים מיוחדים לחופש?למצוא עבודה O_# ויומוללללדת

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה

דבר טוב שקרה השנה:שי
דבר רע שקרה השנה:לימודים
ציפית ליותר או פחות:יותר יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?פחות טוב לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?ט',לא. המורה של השנה:המקצוע של השנה:חרא מקצועות יש קורס קיץ?בטח. לא מבחני מעבר?לא עבודות לחופש?כן בגרויות?לא כבר קנית את הספרים?לא משתתף במסיבת סיום [אם יש]?אין כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?הרבה תיכנונים מיוחדים לחופש?לא ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:לאלאלאלאלא.

panci thet i

New member
../images/Emo3.gif עונה...:( ביסודי עוד אין חופש

דבר טוב שקרה השנה:יומולדת..חח חברים..בילוים..וטסתי לאיטליה :p והכרתי את פאניק ואת ביט 69!!! דבר רע שקרה השנה:שעמום!! שנה די משעממת אבל היו קטעים טובים ציפית ליותר או פחות:.... יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? יותר טוב!! לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? ז' ..בערך.. המורה של השנה:שרה וייס! המקצוע של השנה:אממ..יש המון בעיקר אמ..ספורט? יש קורס קיץ?לע מבחני מעבר?לע עבודות לחופש?לע נראה לי אני עוברת לתיכון אז אין סיכוי :p בגרויות?חחח.. כבר קנית את הספרים?נראלכם? משתתף במסיבת סיום [אם יש]?בטך שיש ובטח שכן! כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? לא דעת תיכנונים מיוחדים לחופש?אממ..טיזה לקפריסין או לטורקיה ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:אממ.אין תנמונה אבל בכל זאת אשים משו אעהאעיהאעישצהאקשהאעעשק חופששששש D:

יוליפ

New member
ממ קצת בדיליי D:

דבר טוב שקרה השנה: הכרתי מלא חברות טובות דבר רע שקרה השנה: ממ..גיליתי שחברה שלי ניצלה אותי (תקראו את זה בדרמטיות חח) ציפית ליותר או פחות: היה מטורף כל השנה אז..ציפיתי לפחות(?) יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? הרבה יותר טוב נראה לי D: לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? ח'..פאק זה לא נקלט המורה של השנה: לא שאתם מכירים אבל..דבורה גואטה :p המקצוע של השנה: גיאוגרפיה יש קורס קיץ? לא צריך ווווואיפידידיו מבחני מעבר? גם לא (אני בהקבצות א' יייאי) עבודות לחופש? בנתיים לא תיכננתי... בגרויות? ממ.... עוד שלוש שנים? כבר קנית את הספרים? חח רק אתמול חילקו את הרשימה..אז לא XD משתתף במסיבת סיום [אם יש]?אין..אני רק סיימתי ז' D: כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? ווואי יש הרבה תיכנונים אז נראהלי שדיי הרבה :| תיכנונים מיוחדים לחופש? מחנ''ק(!!!),מופע סופשנה בריקוד,מחנה נוסף,ללמוד לנגן על גיטרה..לא יודעת :p ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: --->וואי זה אחד מהשיעורי ספורט..אני לא מופיעה אבל רואים את חברה שלי זורקת כדור XD

צפירטו

New member
עניתי...

דבר טוב שקרה השנה: המממ... הכרתי בן אדם נורא חמודדדד! דבר רע שקרה השנה: המורה שלי.. ציפית ליותר או פחות: ציפיתי להרבה פחות... יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? מי זוכר?.. לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? ט'... לא... אין ממה.... המורה של השנה: רננה נחשון המקצוע של השנה: כימיה יש קורס קיץ? חלילה!!! מבחני מעבר? גם לא.. :) עבודות לחופש? המון בגרויות? עוד מעט...:[ כבר קנית את הספרים?נו באמת.. הרשימה כולה מאתמול... משתתף במסיבת סיום [אם יש]? הייתה אתמול.. היה אחלה ולא יותר מזה... כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? המון אומר לכם משהו?? תיכנונים מיוחדים לחופש? לישון, והרבה מזה!! ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:אין לי.... אעהאעיהאעישצהאקשהאעעשק חופששששש D:

צפירטו

New member
אגב רק שתדעו חזרתי השניה מהופעה של ביט 69..

גם כנסיית השכל היו שם.. ועוד להקה... קוראים להם מלכת הפלקט.. יש להם שירים נחמדים.. אבל לא הסגנון שלי... הקיצר היה נחמד חוץ מזה ששני חברים שלי כל שניה חפרו לי במוח שהם עייפים....

למעלה