שאלון סוף שנה

J Lafferty girl

New member
דיליי זה שליטהD:

אני חושבת ששוב התשובות שלי יהיו ממש ארוכותXD דבר טוב שקרה השנה:
עברתי בצפרD: הכרתי אנשים חדשים, אימצנו את הכלב המדהים שליי33333333> אממ הכרתי את ביט. דבר רע שקרה השנה:
עברתי בצפר-.-" [נו זה גם טוב וגם רע.] הכרתי את המחנכת שלי שבעזרת השם לא תהיה המחנכת שלי בשנה הבאה-.-" ושאני שונאת אותה כ"כ. ציפית ליותר או פחות:
הרבה יותר ,זאת לא הייתה שנה טובה מבחינתי. יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?
פחות.אני מתגעגעת ליסודי שלייייי;; לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?
ח', לא ממש אבל סופסוף לא נהיה הכי קטניםםםD: המורה של השנה:
דוקטור דוד פרודזוןןןןןןןDD: המורה שלי להיסטוריההההההה3333> המקצוע של השנה:
ערבית כי לא ממש למדנו. פיזיקה כי עשינו ניסויים מגניבים וזה היה רק לחצי שנהDD: ומתמטיקה, אפילו שאני לא אוהבת את המורה-.-" [היא עשתה לנו ריגשי בשיעור לפני האחרון "אתם לא אוהבים אותי"XDDDDDDDD] כי זה השיעור היחיד עד עכשיו שהברזתי ממנוDD: למרות שהיה לי תירוץ מעולה למורה.XD וזה גם היה ביומולדת שלי,מותר לי
יש קורס קיץ?
ומזה אומר בדיוק..? מבחני מעבר?
כנ"ל? עבודות לחופש?
אם נכשלים במקצוע אז יש בו עבודות.הייתי בטוחה שתהיה לי עבודה במתמטיקה, אני עוד צריכה לבדוק בניילונית הזאת שקיבלנו מהמחנכת אם נכשלתי או לא. בגרויות?
לא.P: כבר קנית את הספרים?
מה פתאום. משתתף במסיבת סיום [אם יש]?
אין בגלל שאף אחד לא אמר לנו שאנחנו צריכים לארגן לבד מסיבת סיום-.-" כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?
לא יודעת.הרבה בטח. מה שבטוח זה לא מהכסף שלי.כי אין לי כ"כ.XD יש לי בערך 300 שקלDD: תיכנונים מיוחדים לחופש?
ללכת לישון אצל חברה שלי!!!!! ואני לא יכולה להסביר פה למה זה חשובD: ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:
לא נמאס לכם שאני שמה פה כל הזמן את אותה תמונה?XD אני אשים תמונה של ג'יימס33333333333> גמככה הוא יותר יפה. ושימו לב לידייםהממשסקסיות שלו.DD: התמונה לא עולה;;

למעלה