שאלון סוף שנה

ליעתע

New member
שאלון סוף שנה ../images/Emo6.gif

ים! שמיים! מים! בריכות! הופעות! מסיבות! טיולים עד אור הבוקר! יומפידווו
כן גם לאלה שמסיימים בסוף החודש
דבר טוב שקרה השנה:
דבר רע שקרה השנה:
ציפית ליותר או פחות:
יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?
לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?
המורה של השנה:
המקצוע של השנה:
יש קורס קיץ?
מבחני מעבר?
עבודות לחופש?
בגרויות?
כבר קנית את הספרים?
משתתף במסיבת סיום [אם יש]?
כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?
תיכנונים מיוחדים לחופש? ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: אעהאעיהאעישצהאקשהאעעשק חופששששש D: נ.ב הקורבן השבועי מאחר כי עוד לא הודיעו לי מי זה צריך להיות

|באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הולכיםליםהולכיםליםהולכיםלים!11

דבר טוב שקרה השנה:
פיש. דבר רע שקרה השנה:
פיש
ציפית ליותר או פחות:
ליותר... יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?
הכי טוב. לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?
י'. לא
. המורה של השנה:
לילך!
המקצוע של השנה:
תאטרוןDD: יש קורס קיץ?
רק עבודה במתמטיקה..
מבחני מעבר?
הא?
עבודות לחופש?
כן, רק עבודה... בגרויות?
שנה הבאה../: כבר קנית את הספרים?
הא? משתתף במסיבת סיום [אם יש]?
היה
כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?
המון!#$^#$&#%^* אבל גם להכניס המון
תיכנונים מיוחדים לחופש?
יותר מידי! ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:
[צולם עכשיוDD:]

עדי D

New member
כוסית קטנה ../images/Emo99.gif

צריך לקבוע מיד מתי את באה אלי לשיון לנצח.

moran916

New member
הבריכה בקיבוץ נפתחההה *הולכת עכשיו*

דבר טוב שקרה השנה:קורס מדחים
דבר רע שקרה השנה:ריבים עם אמא
ציפית ליותר או פחות:פחות
יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?סביר..
לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?יא ... האא כן נחמד..
המורה של השנה:בהחלט דנה!!! המורה ללשון טוב .. ושרון המורה לפסיכולוגיה
המקצוע של השנה:מתמטיקה
יש קורס קיץ?כןן קורס מדחמים
מבחני מעבר?לא
עבודות לחופש?כן אני הולכת לעבוד בישיבה ובלונה גל
בגרויות?יש עוד בלשון ומועד ב במתמטיקה..
כבר קנית את הספרים?לא צריך..
משתתף במסיבת סיום [אם יש]?אין
כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?ווואי המוןןןן
תיכנונים מיוחדים לחופש?עבודה קורס ועוד עבודה ווליום סלקום 2007ולבקר חברים ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:שהיה לי מהגדנע אני יעלהה אעהאעיהאעישצהאקשהאעעשק חופששששש D:

ישששש חופש גדולללל../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif

יאייייי!!!!!!!!!!1111$%^$& דבר טוב שקרה השנה:היה לי חבר...
דבר רע שקרה השנה:מממ....חברות שלי כבר כמעט לא שמו עליי ציפית ליותר או פחות:לפחות יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?מממ לא יודעת.. לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?ט'!!!!!!!!!כן!!!!!!!!! המורה של השנה:רוני
המקצוע של השנה:עיצוב גרפי3>
[שרוני מלמדת] יש קורס קיץ?לא... מבחני מעבר?כן...;-; עבודות לחופש?מממ לא ביינתיים בגרויות?לא:| כבר קנית את הספרים?אנחנו לא קונים ספרים תודה לאל משתתף במסיבת סיום [אם יש]?היה כבר ולא כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?הרבה?..מאיפה לי??
תיכנונים מיוחדים לחופש?מממ הרבה ת"א נראה לי
חופש מצויין לכולםם!!!

liavii

New member
אעאעאעא

דבר טוב שקרה השנה:פרי עמלנווווו^_^ היה אדיר ביותרר..,פקיעין,וטיול שנתי:p דבר רע שקרה השנה:החזרות לפרי עמלנו,מבחנים,ביצפר:p ציפית ליותר או פחות:לפחות:p יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?פחות טוב לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?ט' אני לא רוצה לעלות לט' זה חרא המורה של השנה:בלהה,שרונה:p המקצוע של השנה:ספרות,היסטוריה,מדעים יש קורס קיץ?כן..באנגלית:p ציון נמוך וכל הקבצה א' הולכת לקורס:p מבחני מעבר?לא עבודות לחופש?לא בגרויות?לא כבר קנית את הספרים?לא רק היום קיבלתי רשימה:p משתתף במסיבת סיום [אם יש]?אין..:| כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?וואו הרבההה מאוד תיכנונים מיוחדים לחופש?טורקיה,אנגליה לבד,חייצת של הנוע"ל,אילת עם חברות,ועוד מלא בדרך..XD ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:=>איןן:p

חוופפש@!

דבר טוב שקרה השנה: ארז עוזב!!! (המנהל) דבר רע שקרה השנה: ורד עוזבת:[ (המחנכת) ציפית ליותר או פחות: יותר יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? פחות לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? ט'. אמ בערך. המורה של השנה:ו=ר=ד המקצוע של השנה:שוםכלום יש קורס קיץ?לא מבחני מעבר?לא עבודות לחופש?לא בגרויות?לא כבר קנית את הספרים?לא משתתף במסיבת סיום [אם יש]? יש!! אצל שירוש בבית:] כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? נראה לי שהרבה.. תיכנונים מיוחדים לחופש? אמ, ים-בריכה-עזריאלי-לעבוד טיפה-ולהנות:] ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: אני הימינית,באמצע אור, ואז טל:] אעהאעיהאעישצהאקשהאעעשק חופששששש D: אהעהעהעהאהאעהעהעה!!!!!!!! D:

טל 182

New member
אויי זה עבר כל כך מהר...../images/Emo4.gif

דבר טוב שקרה השנה: פגשתי כל כך הרבה אנשים מדהימים. דבר רע שקרה השנה: סיימתי את השנה הזאת ואת הבנאדם שאני הכי רוצה באמת לא הכרתי בסוף :((( ציפית ליותר או פחות: לפחות.. יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? יותר טוב! לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? לי'. לא ממש. המורה של השנה: האמת כל המורים שלי בסדר. קצת זונות אבל בסדר. המקצוע של השנה: אין משו ספציפי.. יש קורס קיץ? לא מבחני מעבר? לא עבודות לחופש? כן מלאאאאאאאא! פוףף :( בגרויות? שנה הבאה :(( כבר קנית את הספרים? לא משתתף במסיבת סיום [אם יש]? אין לנו מסיבת סיום בגלל העיצומים אבל יש מישו שעושה משו קטן-גדול במקום והוא הזמין אותי. אז כן אני משתתפת. כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? הוו הרבה הוצאות אבל יהיו גם בתקווה הרבה הכנסות! תיכנונים מיוחדים לחופש? לקנות גיטרה חשמלית ולחרוש עליה ברמות וגם טיסה למזרח ארה"ב וגם נסיעה לאילת עם חברות וגם לעבוד וגם וגם וגם...וגם. ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: -

einatit4

New member
סוף סוף חופש../images/Emo199.gif

דבר טוב שקרה השנה: שייגעצ
דבר רע שקרה השנה: כל מיני
ציפית ליותר או פחות: ליותר יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? פחות טוב. לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? לט'.. לא ממש
המורה של השנה: המהמממממממ ניבה
המקצוע של השנה: ערבית וספרות
יש קורס קיץ? לא מבחני מעבר? לא עבודות לחופש? לא בגרויות? לא
כבר קנית את הספרים? אנחנו לא קונים ספרים.. משתתף במסיבת סיום [אם יש]? הייתה.. והייתי אבל לא השתתפתי. כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? הרבה
תיכנונים מיוחדים לחופש? קיבוץ

שאלון סופשנה...אני מסיימת רק ב-30=[

דבר טוב שקרה השנה:הכרתי את ביט ואת האנשים המדהימים שנמצאים בפורום....
דבר רע שקרה השנה:ציונים ירדו... ציפית ליותר או פחות:פחות... יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?הרבה יותר טוב... לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?ז' כן אני מתרגשת... המורה של השנה:נאווה המחנכת הכי שיש!!!!!!!1 המקצוע של השנה:אין...אולי אומנות... יש קורס קיץ?לא.. מבחני מעבר?לא.. עבודות לחופש?לא...
בגרויות?לא... כבר קנית את הספרים?ביום שישי יש שוק ספרים בבצפר... משתתף במסיבת סיום [אם יש]?לאא... כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?הרבה...
תיכנונים מיוחדים לחופש?כן...מפגש פורום,מפגש ישרא,תל אביב קייצת של הנוע"ל!!!!1 ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:זאת אני עם הכובע...XP

shelly malka

New member
אני אני אני אני אני..

דבר טוב שקרה השנה:יואו קרו מלא מלא דברים.. דבר רע שקרה השנה:אמ...כלום...שנה שמחה.. ציפית ליותר או פחות:רגיל כזה.. יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?סביר.. לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?ט'..אמ..קצת.. המורה של השנה:ז'אנה3> המקצוע של השנה:אומנות.. יש קורס קיץ?כן..באנגלית מתחיל מחר.. מבחני מעבר?לא.. עבודות לחופש?כן... במטמתיקה=[[ בגרויות?עוד שנתיים.. כבר קנית את הספרים?לא... יש זמן.. משתתף במסיבת סיום [אם יש]?היה.. וכן השתתפתי.. כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?יואו.. מלא.. תיכנונים מיוחדים לחופש?המון המון המון דברים מתוכננים אצלי בראש.... חופש נעים לכולללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

שנינה92

New member
אז ככה זה שזה נגמר ? :/

דבר טוב שקרה השנה: רוב השנה הייתה אחלה של דבר 3> דבר רע שקרה השנה: בטוח שקרה אבל לא זכור לי משהו קיצוני :S ציפית ליותר או פחות: פחות .. והכי עלה על הציפיות :) יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? יותר טוב לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? י' , נו ברור P: המורה של השנה:רביטטטל ,חעחע , למרות ש-4 ב'תים , הגזיייייייייימה . המקצוע של השנה: אני בשוק אבל דווקא בתנ"כ הלך לי טופ P: יש קורס קיץ? נראלי שכה מבחני מעבר? לא עבודות לחופש? לא בגרויות? לא כבר קנית את הספרים? שקודם תהיה רשימה ^^ משתתף במסיבת סיום [אם יש]? השתתפתי בשירה [: כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? אני ממש כותבת ומתכננת >< תיכנונים מיוחדים לחופש? מחנה מד"צים , קייטנה-אילת , עבודה [אמןאמןאמן] וכו' . ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:כפרעלייייייינו :(

השנה שלי

ים! שמיים! מים! בריכות! הופעות! מסיבות! טיולים עד אור הבוקר! יומפידווו כן גם לאלה שמסיימים בסוף החודש דבר טוב שקרה השנה: קרו הרבה דברים טובים.. גיטרה חדשה.. שנטיפי. :] דבר רע שקרה השנה: בגרויות! ציפית ליותר או פחות: ציפיתי לפחות כיף.. תמיד אני מצפה לפחותת והכי נהנית יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? יותר טובבבבבב לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? י"א.. וואו כן המורה של השנה: Mr. Moses המקצוע של השנה: אנגלית וצרפתית יש קורס קיץ? חס ושלום מבחני מעבר? חססססס ושלום עבודות לחופש? במתמטיקה =/ בגרויות? לצעריי כבר קנית את הספרים? לא חחח משתתף במסיבת סיום [אם יש]? אין.. כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? וווווווואו תיכנונים מיוחדים לחופש? לטוס לחו"ל.. ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: תמונה מצורפת.. אני בבצפר לפני שבועיים בערך.. טוב היא לא עולה לי=/ אעהאעיהאעישצהאקשהאעעשק חופששששש D: נ.ב הקורבן השבועי מאחר כי עוד לא הודיעו לי מי זה צריך להיות - מצטערת :]

R o t m a

New member
תורי!! תורי!!

דבר טוב שקרה השנה: אמ. חברים חדשים? דבר רע שקרה השנה: מתמטיקה. רר.. ציפית ליותר או פחות: יותר. יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? יותר טוב לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? י'. בטח! בצפר חדש וכאלה ^^ המורה של השנה: מחנכת המקצוע של השנה: ביאלוגיה יש קורס קיץ? לא מבחני מעבר? כן עבודות לחופש? לא בגרויות? לא כבר קנית את הספרים? לא משתתף במסיבת סיום [אם יש]? היה. וכן, השתתפתי. כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? אין זמן לעבוד. תיכנונים מיוחדים לחופש? טל. הופעות. חו"ל. ו..ללמוד למתמטיקה. ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:

S p r i n g B

New member
סיימנו! אולה!../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה השנה: משלחת לארה"ב ,גיטרה חדשה, נוע"ל...
דבר רע שקרה השנה:כל מיני
ציפית ליותר או פחות: ליותר
יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? פחות טוב
לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?י'. לא :]
המורה של השנה:ברכה
(תכל'ס קוראים לה יעל, אבל בשבילי היא תמיד תהיה ברכה
)
המקצוע של השנה: ספרות
יש קורס קיץ?לא :]
מבחני מעבר? גם לא :]
עבודות לחופש?מתמטיקה
בגרויות?לא
כבר קנית את הספרים?לא
משתתף במסיבת סיום [אם יש]?אין :[
כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? לא יודעת... מקווה שגם משהו יכנס :]
תיכנונים מיוחדים לחופש?יש המוניים! הופעות, טיולים...
ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: SPRING! אלה היו בארה"ב המים הכי טובים.... (היה לנו קטע במשלחת עם המים
) חופש מעולה לכולם!

עדי D

New member
../images/Emo179.gifאיזה יםםםםםםםםםםם.../images/Emo176.gif

דבר טוב שקרה השנה:
הופעות. עדשות. חברים. צופים. המון דברים נו. קשה לגעת. דבר רע שקרה השנה:
מלחמה. כמיה. ביולוגיה. ציפית ליותר או פחות:
להרבה יותר..ללא ספק. אבל קיבלתי בין בעין. יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?
דווקא טוב. למרות ששוב- ציפיתי להרבה יותר. לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?
י"א.. לא ממש. אוי מאי. עכישו שכתבתי י"א זה נראה מוזרי חחחח המורה של השנה:
המחנכת ללא ספק. והמורה לשלח חחחח המקצוע של השנה:
אממ תקשרות חח יש קורס קיץ?
קורס במה? חחח מבחני מעבר?
אין.. אבל יש לי עבדוה להגשה אם אני לא אגיש יש לי נכשל במזרח תיכון חחחחחחחחחחח עבודות לחופש?
במזרח תיכון נו חח בגרויות?
נשאר עוד בלשון השנה :| כבר קנית את הספרים?
לא זה רק בתחילת שנה... משתתף במסיבת סיום [אם יש]?
אין כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?
המון. אני לא יודעת מאיפה אני אביא אותו חחח תיכנונים מיוחדים לחופש?
מחנה קיץ. קורס בצופים. עבודה. ים. חברים. תל אביב. ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:

animal bar

New member
חופשחופשחופשחופש!!!! D:../images/Emo211.gif

דבר טוב שקרה השנה: הכרתי [וממש טוב] מוזיקה ישראלית
דבר רע שקרה השנה: לא משהו ספציפי שאני חושבת עליו :\
ציפית ליותר או פחות: יותר
יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? יותר טוב
לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? ט', קצת
המורה של השנה: נאווה
המקצוע של השנה: של''ח
יש קורס קיץ? לא
מבחני מעבר? לא
עבודות לחופש? לא
בגרויות? לא
כבר קנית את הספרים? לא
משתתף במסיבת סיום [אם יש]? לא, אין תקציב לבית ספר
כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? המון!!!!!!!!!!!!! ><
תיכנונים מיוחדים לחופש? הופעות, הופעות, ת''א והופעות
ולסיום-
תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:

Xx MaayaN xX

New member
חופשש!!!!!!!

דבר טוב שקרה השנה: הכרתי המוןנמון אנשים חדשים והיה עוד הרבה לא זוכרת P: דבר רע שקרה השנה: ריבקה לימדה אותי! |: ציפית ליותר או פחות: אממ פחות ניראלי יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב? אמ יותר [?!?] לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש? כיתה ט'. לא ממש המורה של השנה: אסתי, מחנכת המקצוע של השנה: של"ח. לא למדנו כלום יש קורס קיץ? לא מבחני מעבר? אולי עבודות לחופש? לא בגרויות? לא כבר קנית את הספרים? ח חרק היום סיימנו! משתתף במסיבת סיום [אם יש]? לא, אין. כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:? לא יודעת. אין לי ממש כסף להוציא P: תיכנונים מיוחדים לחופש? לישון! ליפגוש חברים. יומולדת ולישון ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!: <אני המכוערת עם השיער השחור> אעהאעיהאעישצהאקשהאעעשק חופששששש D:

shirush1112

New member
אז,ככה..

דבר טוב שקרה השנה:
טיסה לאטלנטה. דבר רע שקרה השנה:
מלחמה,השלמה של ש"ב אחריי טיסה. ציפית ליותר או פחות:
תאמת,הרבה יותר,אבל ...סה"כ לא באמת יכולתי לבקש משהו יותר טוב, ובעצם-זה דיי סביר. יותר טוב משנים קודמות או פחות טוב?ממ שנים קודמות זה יסודי,אז בוא נגיד שזו היתה ה-שנה. לאיזה כיתה אתה עולה? מתרגש?ט',וקצת. אלב יעבור :] המורה של השנה:אירנה. המקצוע של השנה:הו מחשבים! יש קורס קיץ?נע. מבחני מעבר?נע. עבודות לחופש?מתמטיקה. בגרויות?תודה לאל עוד לא. כבר קנית את הספרים?לא, חודש הבא.
משתתף במסיבת סיום [אם יש]?שנה הבאה בע"ה.
כמה כסף אתה מתכוון להוציא בחופש הזהP:?כמה שאצטרך. תיכנונים מיוחדים לחופש?להיות עם נוי [מגיעה מאטלנטה],למצות,שלא תיהיה מלחמה,לישון,לעשות שופינג בעזריאלי,לטוס ואילת אגב מישהו נמצא במקרה החודש באילת :p
ולסיום- תמונה מהבצפר\חברים\כל דבר\ אתם!:

למעלה