שאלון סוף שבוע

AeroFan

New member
שאלון סוף שבוע

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroFan

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': Fever אלבום השבוע של אירוסמית': Rocking The Joint שיר השבוע כללי: Clutch- Immortal אלבום השבוע כללי: Kid Rock- Rock N' Roll Jesus... האלבום החדש שלו סרט השבוע: Next תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: קניתי מסך LCD 20 של סמסונג משהו ליגהההה.. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא משהו מיוחד תמונת השבוע:

AeroRotem

New member
תשובה...

שיר השבוע של אירוסמית': St. John אלבום השבוע של אירוסמית': The big once {הדיסק הראשון :} שיר השבוע כללי: אביב גפן - קרן אור אלבום השבוע כללי: מוש בן ארי - מסע ומתן סרט השבוע: לאכול בגדול תוכנית השבוע: לגדול בלי בושה {מ-ט-ו-ר-ף} ספר השבוע: נקמה - שרה אנג'ל {שהספקתי לקרוא כבר פעמיים, הכי מומלץ שיש...} ציטוט השבוע: If you can judge a wise man By the color of his skin " "Then mister, you're a better man than I הדבר הטוב של השבוע: החתונה שלי אחי :}}} משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מממ... רק שיהיה שבוע שקט ונעים. תמונת השבוע: אולי בהמשך...

בָלבָל

New member
אממ אין כזה the big once..

אולי תסתכלי בדיסקוגרפיה שבמאמרים ותחפשי שם לאיזה אלבום התכוונת שנדע גם

AeroFan

New member
דווקא יש דבר כזה The Big Ones

אבל אין דבר כזה הדיסק הראשון חח

בָלבָל

New member
זה לא the... זה סתם big ones...

ודווקא יש גירסה עם 2 דיסקים.. משהו שיצא מיוחד ב2002 אם אני לא טועה.

בָלבָל

New member
הינה

Big Ones- Special Limited Edition 2CD Released: Geffen Records, 2001 -------------------------------------------------------------------------------- Tracks: CD1 - BIG ONES: 1. Walk On Water 2. Love In An Elevator 3. Rag Doll 4. What It Takes 5. Dude (Looks Like A Lady) 6. Janie's Got A Gun 7. Cryin' 8. Amazing 9. Blind Man 10. Deuces Are Wild 11. The Other Side 12. Crazy 13. Eat The Rich 14. Angel (listed as 'Angel On My Bike') 15. Livin' On The Edge 16. Dude (Looks Like A Lady) - live CD 2 - BIG ONES BONUS CD: 17. Falling In Love 18. Hole In My Soul (listed as '...Sole') 19. Walk On Down 20. Dream On 21. Back In The Saddle 22. Mama Kin 23. Walk This Way 24. Sweet Emotion

AeroTom

New member
וייתכן ועדיין יש עותק של זה בבאר-שבע

של ההוצאת 2 דיסקים. משם כזכור לי קנו לי את שלי.

AeroRotem

New member
לפניי ה- "חחח..."

כן, דווקא יש דיסק שנקרא Big Once וכן, סליחה שהוספתי The בהתחלה. לגביי הגיחוך הכוונה הייתה לדיסק הראשון שהיה לי. ולא, אני לא אחגך על אילו שבכלל לא מודעים שיש לאירוסמית' דיסק כזה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Aerosmith - Dream On אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה משהו ספציפי שיר השבוע כללי: Poison - I Want Action אלבום השבוע כללי: גם לא היה ספציפי סרט השבוע: הכלה של החבר שלי - היחידי שראית השבוע והוא די משעמם
תוכנית השבוע: רוקסטאר
אבל בסופ"ש יבואו ההשלמות של סקראבס, המפענחת וצה!ב ספר השבוע: אם יש גן עדן ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: שביתה! נגמר לי סופסוף המלווה והמסיבת יומולדת לחברה ^^ משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שהשביתה תמשיך תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בָלבָל

New member
רוקסטאר? רוקסטאר שזה כמו כוכבנולד של רוק?

רוקסטאר סופרנובה? אינקסס? או משהו אחר? אהבתי את התוכנית שהיא היתה בסטארוורלד.. ולא ראיתי שיש שוב.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיש עכשיו כל יום בערוץ 24

(אני נשמעת כמו פרסמות..) כרגע אינקסס. אני דיי מחכה לסופרנובה בגלל גילבי
(הוא ניגן בגאנז חחחח) אבל התוכנית חביבה.. ויש אחלה שירים (אפילו שרו שם את Walk This Way)

AeroTom

New member
גם את Dream On עשו שם בעונה הראשונה

ג'ורדי, או איך שקרו לה... וגם עשו שם את She Talks To Angels ואת Hard To Handle של הקרואוז (HTH לא שלהם במקור, אבל מבוסס על הגרסה שלהם). את הראשון חירבנו לגמרי והשני היה בסדר, עשה אותו איזה אחד שחיבבתי דווקא שנראה שמגיע באמת מסגנון הרוק הדרומי. הוא גם עשה את Sweet Home Alabama של Skynyrd.

ErezLahat7

New member
נותן מענה

שיר השבוע של אירוסמית': Sweet Emotion אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: Guns & Roses ; Sweet Child o Mine אלבום השבוע כללי: GNR LIVE ERA סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: אין ספר השבוע:אין ציטוט השבוע: להיות או לא להיות - זאת השאלה
הדבר הטוב של השבוע:שהוא בשבילי רק התחיל משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיהיה מעניין ותוסס

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': לא היה
אלבום השבוע של אירוסמית': גם לא.
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - How Much For Your Wings -> Thorn In My Pride מתוך ה-Instant Live של ה-10 באוגוסט 2005 ב-Fillmore. קרוב ל-40 דקות של טירוף חושים משובח.
אלבום השבוע כללי: חמשת ה-Instant Live של הקרואוז שהגיעו. 3 ההופעות ב-Fillmore וה-2 בשיקגו. את הערבים של שיקגו עדיין לא שמעתי, אלו של הפילמור עם סט-ליסטים נהדרים. Gov't Mule - Live...With A Little Help From My Friends מארז Collector's Edition שעלה לי לא מעט כסף, שכולל את ההופעה המלאה בהחלט שלהם ב-New Year's Eve של 98-99. עם אורחים אהובים עלי מאוד כמו מארק פורד ודרק טראקס, 4 דיסקים במארז ממש מגניב שמעוצב כמו פנקס שנפתח עם הדיסקים, השירים ומידע עליהם ועוד. זו הופעה של איזה 5 שעות...מטורף. The Allman Brothers - Where It All Begins אלבום הסטודיו הלפני אחרון שלהם מ-94. אלבום נהדר.
סרט השבוע: "Clerks". צפיתי שוב בסרט וחלק משלל התוספות במארז ה-10th Anniversary ב-DVD.
תוכנית השבוע: "בנות גילמור"+"הישרדות".
ספר השבוע: לא היה לי זמן כ"כ השבוע. אני צריך להתחיל בסופשבוע את הספר על לבון הלם ו-The Band שלו ושל סטיבן דיוויס.
ציטוט השבוע:
"thank ya'll so much... I guess I should tell y'all you know, we're just truly as pleased as punch, whatever the fuck that means....I mean how good could fuckin' punch be for someone to think of that? many moons ago... but literally, seriously thank y'all for being here..." - Chris Robinson, The Fillmore, 8.5.05​
הדבר הטוב של השבוע: יום-הולדת וברכות ואיחולים שקיבלתי, מחברים ובעבודה. אם זה בעל-פה או בכתב.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיגיע אולי המארז של הסרט על פטי ושוברי הלבבות. ולהיות פחות חולה...
תמונת השבוע: Instant Live kick-ass.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה