שלי
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה
אלבום השבוע של אירוסמית': גם לא.
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - How Much For Your Wings -> Thorn In My Pride מתוך ה-Instant Live של ה-10 באוגוסט 2005 ב-Fillmore. קרוב ל-40 דקות של טירוף חושים משובח.
אלבום השבוע כללי: חמשת ה-Instant Live של הקרואוז שהגיעו. 3 ההופעות ב-Fillmore וה-2 בשיקגו. את הערבים של שיקגו עדיין לא שמעתי, אלו של הפילמור עם סט-ליסטים נהדרים. Gov't Mule - Live...With A Little Help From My Friends מארז Collector's Edition שעלה לי לא מעט כסף, שכולל את ההופעה המלאה בהחלט שלהם ב-New Year's Eve של 98-99. עם אורחים אהובים עלי מאוד כמו מארק פורד ודרק טראקס, 4 דיסקים במארז ממש מגניב שמעוצב כמו פנקס שנפתח עם הדיסקים, השירים ומידע עליהם ועוד. זו הופעה של איזה 5 שעות...מטורף. The Allman Brothers - Where It All Begins אלבום הסטודיו הלפני אחרון שלהם מ-94. אלבום נהדר.
סרט השבוע: "Clerks". צפיתי שוב בסרט וחלק משלל התוספות במארז ה-10th Anniversary ב-DVD.
תוכנית השבוע: "בנות גילמור"+"הישרדות".
ספר השבוע: לא היה לי זמן כ"כ השבוע. אני צריך להתחיל בסופשבוע את הספר על לבון הלם ו-The Band שלו ושל סטיבן דיוויס.
ציטוט השבוע:
"thank ya'll so much... I guess I should tell y'all you know, we're just truly as pleased as punch, whatever the fuck that means....I mean how good could fuckin' punch be for someone to think of that? many moons ago... but literally, seriously thank y'all for being here..." - Chris Robinson, The Fillmore, 8.5.05
הדבר הטוב של השבוע: יום-הולדת וברכות ואיחולים שקיבלתי, מחברים ובעבודה. אם זה בעל-פה או בכתב.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיגיע אולי המארז של הסרט על פטי ושוברי הלבבות. ולהיות פחות חולה...
תמונת השבוע: Instant Live kick-ass.
הודגש באמצעות מדגישומטיק