שאלון סוף שבוע

LinKerBel

New member
../images/Emo205.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כה 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כה 7. איך היה? מצחיק 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? כה 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כה. מלא פעמים. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כשמשעמם ב24 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? hotle california -the eagles 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי. 4. זמרת? קרן פלס 5. להקה? הדג נחש 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כה 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? פסדר 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם רובי וויליאמס 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) גורילז, לודעת איזה. 11. איזה שיר? אפונה וגזר 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? בן ישראלי (גם אתם לודעים מיזה.) שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כה 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? רז 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנתיים 4. והכי קצר? יומיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? למה אי אפשר גם וגם? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כה 8. מה עשית? אל תשאלו. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? פיייייי...שעות. 10. באיזה שעות זה היה? בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שיהיה להם בכיף. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כה 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 450 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4 שעות 4. עם מי היא הייתה? עמרי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה 6. עם מי? עם רז 7.מתקשרים אליכם הרבה? כה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם אמא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? בימים מסוימים 2. אתה אוהב ללמוד? כה. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80. בלי להחשיב את אזרחות/-: 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? ככה 6. האם אתה מופרע? קצת 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כה 8. האם אתה מבריז משיעורים? כה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 4 מתוך 20. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? ביסודי 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? קצת 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? עזבו. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? כמה שנים טובות 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 2-3 ביום טוב. 6. זה עולה כסף? לא. אוי ואבוי. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לאאאא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כה. 10. מה אנשים חושבים על זה? שכיף לי. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כה 2. את מי אתם מעריצים? סבתא 3. למה? כי היא סבתא. 4. פעם מגשתם אותו? כה 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לאאאאא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מאז ומעולם 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? נו. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? קונה לה חלב במכולת, מה. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לודעת. 12. אפשר תמונה של אותו אחד? אין לי. אבל קחו תמונה של תמונה שאני מעריצה.

.....

1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? אממ להפוך נעל הופכה.. לא לעבור בעמוד עם מישהו.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?עדיין לא. 4. אתה מאמין בחייזרים?לא.. 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא ברטע 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?ממ אולי 10. פעם קראו לך?לא.. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא חח 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כןן בטח שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אוו יש הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי 4. זמרת? ממ נראה לי נינט 5. להקה? לא יודעת 6. רוק פופ או ראפ?ה כ ו ל 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חח מצחיקים אותי.. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? ג'סטין טימברלייק 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?לא יודעת חח שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? ואלה לא.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? גיל 12 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודשיים :/ 4. והכי קצר? שבוע..חח 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי.. ולהיראות טוב 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אויי גם וגם 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?כןן.. 8. מה עשית? גמרתי את זה.. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 3 שעות רצופות 10. באיזה שעות זה היה? 9 בערב עד 11 משו כזה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא חח 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לא זוכרת חח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה גג אני שונאת לדבר הרבה 4. עם מי היא הייתה?חברה טובה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 10 דקות בערך 6. עם מי? אותה חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? יחסית כן.. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא כול כך 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמא חח 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן 2. אתה אוהב ללמוד? משתדלת שכן 3. מה ממוצע הציונים שלך? 84 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לאא 5. האם מורות אוהבות אותך? ברור :) 6. האם אתה מופרע? לא.. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן מאוד 8. האם אתה מבריז משיעורים? תלוי. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? אחד אולי חח 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כןן כן חח 12. אתה מתחצף למורה? אולי לפעמים שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? הרבהה הרבה והרבה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ממ יש בזה משו 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני זוכרת את עצמי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? לא.. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל הזמן 6. זה עולה כסף? חח חלק מהתחביבים כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כככיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? כול אחד ודעתו 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה?ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן 2. את מי אתם מעריצים?אמא שליי! 3. למה?כי אין עלייה 4. פעם מגשתם אותו? חחחחח מן הסתם 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? או או.. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?מיום היוולדי 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? מהכול 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?מנסים להיתנהג יפה ולפנק 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן חח 12. אפשר תמונה של אותו אחד? ממממ אין סורי ..

../images/Emo224.gif../images/Emo85.gifבא לי..../images/Emo9.gif

שאלון על טבעי:
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא ממש.. אני אומרת "טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה בן פורת יוסף" ככה כדי להיות בטוחה..
2. מהם?^^ 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אמממ לא..
4. אתה מאמין בחייזרים? כן..
5. אתה מאמין ברוחות?כן
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא.. אני משקשקת מזה.. 7. איך היה?
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא..
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן.. 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא.. ושלא יתגלה.. אין צורך..
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? בקושי.. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אממ.. זה בא לי בתקופות.. כרגע "כבשים" 3. איזה זמר אתה הי אוהב?
עברי והראל
4. זמרת?
נינט
5. להקה? לא מתה על להקות.. 6. רוק פופ או ראפ? רוק..
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מאוד..
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? לא מתה עליהם.. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אממ.. עברי או הראל.. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אני מתה על הקליפ של Its my life של בון ג'ובי.. אמנם לא הקליפ הכי יפה בכל הזמנים אבל יש לי חולשה אליו..
11. איזה שיר? זה קשה מדי.. יש יותר מדי
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופרסתם.. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתי מאוהבת אף פעם..
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 3 שבועות..
4. והכי קצר?3 שבועות 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? זה צריך להיות שילוב של השניים..
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? ברור שהאהבה של החיים.. אבל זה נורא עצוב כשאתה מוצא אותה ואין לך חברים טובים לספר עליה.. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית?
9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לא זוכרת.. 10. באיזה שעות זה היה?^^ 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שגם אני רוצה דבר כזה..
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא.. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 12 שח
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?פיייי 3-4 שעות 4. עם מי היא הייתה? חברה הכי טובה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אממ לפני חצי שעה 6. עם מי? אמא שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה? יחסית כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? יחסית כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן.. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה הכי טובה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? הכל יחסי בחיים
2. אתה אוהב ללמוד? ^^ 3. מה ממוצע הציונים שלך? 97..
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? חלילה
5. האם מורות אוהבות אותך? מאוד
6. האם אתה מופרע? לא
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן.. 8. האם אתה מבריז משיעורים? משתדלת שלא.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? קורה שאני מבריזה משיעור פעם בשבוע כדי ללכת לאולפן רדיו שבביצפר..
10. פעם רבת מכות בבית ספר? ביסודי..
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? משתדלת שלא 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? אמממ חברות+מחשב+טלויזיה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא.. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? הרבה זמן.. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן..
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כמה שעות טובות 6. זה עולה כסף? אמממ כן.. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף..
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מאמינה שכן 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה בזבוז זמן 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לאאא 12. למה? כי אני אוהבת את זה..
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן..
2. את מי אתם מעריצים? הראל סקעת, עברי ונינט
3. למה? כי הם מוכשרים ומדהימים בעיניי 4. פעם מגשתם אותו? את הראל ונינה כן..
את עברי עדיין לא
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? בלתי אפשרי
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? את עברי זה עניין של שנה.. נינט חודש וחצי והראל שנתיים וחצי 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקול דבר ראשון.. אצל עברי גם השירים ואז גם האישיות.. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אני בפורומים, הולכת להופעות, קונה את האלבומים
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? אמממ כן המון..
12. אפשר תמונה של אותו אחד? הם 3 ואין תמונה של שלושתם ביחד אז.. לא..

shaaaaani

New member
../images/Emo12.gif

לאאאאא עשיתי עכשיו חצי שעה תשאלון הזה
לא רוצה

ברוש15

New member
../images/Emo168.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? - 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? לא חייזרים אבל בעצמים שנמצאים על כוכבים אחרים כן:] 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? - 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה?סדגש| המון פעמים! שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אי אפשר לבחור... 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי,אביב ואביתר בנאי 4. זמרת? מירי מסיקה, איה כורם,ריטה 5. להקה? משינה,סינרגיה,בית הבובות,בלאקפילד,גרין דיי,אוונסנס,בלאק אייד פיז 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? יותר בכיוון הפתטי 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? יש להם כמה שירים טובים
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? מירי מסיקה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? זיכתי לאהוב! אין קליפ שיכול להתחרות איתו! 11. איזה שיר? - 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? ממ בעייני כל להקות שעושות רעש! הבי מטאל וכו'..אבל זאת רק דעתי
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה א'?
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנתיים 4. והכי קצר? שבוע
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם.. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? נפרדתי מאותו חבר 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אממ משו כמו 3-4 שעות.. 10. באיזה שעות זה היה? לפנות בוקר 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? אממ לא יודעת
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100-150 ש"ח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה? אתם לא מכירים במילא
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום אחרי הצהריים 6. עם מי? עם חברה.. 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא..אני שונאת לדבר בטלפון! 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
בחיי שלא רקאיתי את השאלה הזאת!..ולא
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} בטח עם דריאל או אודיל 11. יש לך טוקמן? נופ 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? רק בשביל החברים:] 2. אתה אוהב ללמוד? נוט 3. מה ממוצע הציונים שלך? כרגע..אממ 20-30:S 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? כן וזה המזל שלי..או לפחות ככה שרדתי במערכת החינוך עד עכשיו
6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן
8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? ממ בערך יומיים בכל שבוע..אני אף פעם לךא מבריזה משיעור אם אני בביצפר..רק אם אני נשארת בבית ליום שלם.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? לעיתים רחוקות
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? ריקוד אבל כרגע זה בהפסקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ממ כבר לא..אבל עכשיו התחלתי גיטרה:] 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? ריקוד? 3 וחצי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כרגע אני בהפסקה 6. זה עולה כסף? עלה 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? ממ מסובך להסביר:] 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בתור תחביב כן אבל לא בתור מקצוע.. 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? את עצמי
סתם את בובספוג נו מה
3. למה? כי כי הוא מושלם כאילו! וגם פטריק וגרי! 4. פעם מגשתם אותו? אממ לא
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? ב-רור
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מאז שהוא קיים
8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? אפשר לשנות את זה לאוהבת?! זה ישמע יותר טוב
9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? יש לי מקדש שלו בחדר..לא!
ממ יש לי אבל הרבה דברים שלו
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? ממ אני מניחה שאני לא היחידה
12. אפשר תמונה של אותו אחד? בוודאי
אפילו צירפתי את חבריו המסוקסים!:]

ברוש15

New member
אוי../images/Emo7.gif

אני הזמנתי ל17
ההורים שלי לא יכולים ב18:S אבל מה אני אראה אותך בחופש לא?

GR££N woMAN©

New member
כמובן באיחור...

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? - 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא נראה לי 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? - 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? בחיים לא.
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? הממ לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא במודע 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} הממ לא נראה לי שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כשיש לי זמן כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? פףףף זה לפי תקופה.. 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? זמר לועזי אין משהו ספציפי 4. זמרת? כנ"ל.. 5. להקה? יש המווווווון 6. רוק פופ או ראפ? הכל
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? המממ לא חושבת עליו 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? השיר היחיד שלהם שאני אוהבת זה Snow
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? המממ אם זה קשור לMTV אז אולי עם כריסטינה אגילרה או משהו.. או ג'ימס מוריסון
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) המממ יש המון אבל הכי הכי הכי! Here We Go Again של Ok Go
11. איזה שיר? הממ לא יודעת 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? המממ לא יודעת שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ת'אמת שהיו לי כמה, אבל האהבה הכי הכי הכי גדולה הייתה בכיתה ט'-י' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?
4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שניהם יכולים לבוא ביחד! 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? - 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? הממ לא זוכרת 10. באיזה שעות זה היה? - 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? אררר.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לאא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200-300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? אולי 3 שעות.. 4. עם מי היא הייתה? אלה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? המממ בהפסקה של 12 או של 1 6. עם מי? אחותי 7.מתקשרים אליכם הרבה? הממ כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? משתדלת שלא..
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} המממ אבאמא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? יש ימים שכן ויש ימים שלא.. 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? בין 80 נראה לי 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? מקווה שכן 6. האם אתה מופרע? לא "מופרעת" אבל לא יושבת בשקט כל השיעור 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? יאפ 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? פףף לפחות 3 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לפעמים שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? סוסים, סוסים, סוסים
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא קוראים לזה חוג.
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? המממ בערך 11 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? יחסית לתחומים אחרים לא 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? המממ לפחות רבע שעה..
זה מעט 6. זה עולה כסף? ביום יום לא, כי יש לי סוסה בבית אבל פעם בשבוע כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה מדהים
סוס זה חיה מדהימה
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? הממ אולי 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? יאפ.. רק עכשיו חזרתי.. אחרי שנתיים של הפסקה 12. למה? סיפור ארוווך שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? מעריכה. הערצה זה במובן שלילי
2. את מי אתם מעריצים? יש המון 3. למה? - 4. פעם מגשתם אותו? חלק 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? הרבה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?
9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? שומעת את המוזיקה שלהם, באתרים שלהם, פורומים וכאלה 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? - 12. אפשר תמונה של אותו אחד? פףף אין אחד.

matanky1

New member
מאוחר ../images/Emo3.gif לפני המקלחת..

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לאא 2. מהם? אין 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אני זוכר שקרה לי מקרים כאלה אבל לא זוכר מה היו בחלומות.. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? לא היה
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא!! 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן!! זה הדבר הכי נכון שיש!!! באמת אחד קרא לאישה אחת שהוא לא מכיר לידי והוא אמר לה אני יודע שקרה לך משהו בגיל 18 משהו שממש שינה לך את החיים והיית עצובה מאוד והיא אמרה לו נכון אבא שלי נפטר וואי זה כזה אמיתי! 10. פעם קראו לך?לא ואני מת שיקראו לי!!!! 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לאא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא ואני מקווה שגם לא יקרה
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? ערוץ 24 זה mtv ? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יום טוב 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי לידר 4. זמרת? שירי מימון 5. להקה? לאא 6. רוק פופ או ראפ? לא יודע 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי זה? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? מי זה? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לא מכיר אותם בכלל 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא מכיר אותם בכלל 11. איזה שיר? וואי של מי??????? סעמקק 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אייל גולן שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן! 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ג'.. וזו הייתה האהבה הראשונה והאחרונה מבחינת משהו ... חחחחח רמז עבה למבינים... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? הייתה לי חברה מהגן עד כיתה ג' 4. והכי קצר? לא היה מאז 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שווה בשווה לא יודע את שתיהם 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? די לכתוב בלשון נקבה זה מעצבן ולא 8. מה עשית? כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? הרבה זמןןן 10. באיזה שעות זה היה? מאיפה אני זוכר 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? תלוי איזה זוג זה.. זוג רגיל זוג הומואים זוג לסביות... 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? זה בשביל נחומי - לא!!!!
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? v3 דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אני יוצא הכי הרבה היה לי 50 בד"כ 20 ככה
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 15 דקות 4. עם מי היא הייתה? ידידה חופרת שהכרתי בים 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעה 6. עם מי? אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? חחחח לא ממש כי אין לי שיחות יוצאות אבל אני יודע לבטל קוד של השיחות
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? אמממ תלוי עם מי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} - אמא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?יש לי קו משפחתי כזה שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן 2. אתה אוהב ללמוד? כן 3. מה ממוצע הציונים שלך? יום שישי הזה תעודות
אתם תדעו תאמינו לי
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא הרבה אבל כן אני מעתיק! 5. האם מורות אוהבות אותך? לדעתי הרבה אוהבות אותי וכל פעם אומרות לי שאני חכם ושאני בכל אינטילגנציה או איך שכותבים ואני יכול להגיע רחוק
6. האם אתה מופרע? ז'-ח' כן! ט'- לא!
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא! בחיים לא הברזתי 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? אף אחד 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? חחחח אפשר להגיד 12. אתה מתחצף למורה? אם אני ממש עצבני כן.. יש לי בעיה עם הפה אני לא מתבייש להגיד...( חוצפה וכאלה ) שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשחות 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? אין גיל מסויים אני פשוט אוהב לשחות וזהו 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? שאני מכיר לא 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אממ תאמת שאני בקושי מתעסק בו כמעט שלא 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} - לא! אבל מרוויח הנאה 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? לא יודע הבריכה מושכת אותי
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא יודע 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה מוזר שאני לא אוהב כדורגל או משהו אחר 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי אני גם ככה בקושי מתעסק בו אבל בקרוב אני אחזור לשחות שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? עברי לידר 3. למה? כי הוא בן אדם מושלם!! וגם השירים שלו ממש מושלמים!! 4. פעם מגשתם אותו? לא! 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? אם הוא מסכים בכיף
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 5 חודשים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקול שלו והוא עצמו
9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? נותן לו מכתבים בהופעות חחחחחח ומצטלם איתו ואז אומר לו משהו בפנים למרות שזה עוד לא קרה אבל זה עומד לקרות בקרוב מאודדדדדדדדד 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? מן הסתם ! יש עוד הרבה חוץ מאלה שבפורום הזה... 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בכיף
את התמונה הכי יפה אני אתן

Dekel G

New member
אני

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?כן 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?עברי לידר - ואולי 3. איזה זמר אתה הי אוהב?עברי לידר 4. זמרת? 5. להקה?היהודים 6. רוק פופ או ראפ?רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?עכשיו מקבלים בישבן מאתיופים, פעם היו טובים. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?לא הייתי רוצה. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)קליפים זה שיט. 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?נינט טייב. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ו' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?אנערף 4. והכי קצר?" " 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?האהבה של החיים, ומניסיון. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא. 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?יותר מידי זמן. 10. באיזה שעות זה היה?אנערף 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?מקנא 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא ממש התאהבות... שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?קצת 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה?מישהי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני הרבה זמן 6. עם מי?טוב... 7.מתקשרים אליכם הרבה?אין לי חברים 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}עם עצמי. 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?בטח... 2. אתה אוהב ללמוד?ברור? 3. מה ממוצע הציונים שלך?70 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?כן 6. האם אתה מופרע?היפרקטיבי, יוצא להרגע. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?נראלי... 8. האם אתה מבריז משיעורים?כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לשמוע מוזיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?מהיותי בן 9? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?יותר מידי זמן 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה מרגיע 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כן 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה טוב 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה?ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?לא 2. את מי אתם מעריצים?אף אחד, אף אחד לא שווה שאעריץ אותו. 3. למה?כובע 4. פעם מגשתם אותו?כן, את עצמי? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?עם עצמי? ברור... 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?מגיל 0 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?האופי המתוק שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?מביא ביד. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?ברור... אני סלב. 12. אפשר תמונה של אותו אחד?אולי אח"כ.^^ וכן, אני זכר.

באיחור גדול אבל בכל זאת..../images/Emo39.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? אממ חתול שחור, לא לעבור מתחת לסולם, נעל הפוכה, וגם שיורקים 3 פעמים (חח תמיד חברות שלי צוחקות עלי בגלל זה...)
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? ממ כן... לפחות חלק ממנו... 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? תלוי אם אני לבד בבית ב2 בלילה אז כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא זה מפחידדדדדדדדד
7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? חח ממש לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? תודה לאל, לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} וואו זה קורה לי כלללל הזמן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש כל כך הרבה.. הרוב עברי עברי קשה לבחור 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי כמובן 4. זמרת? נינט? ממ לא יודעת נלך עליה יש לה קול יפה 5. להקה? אין 6. רוק פופ או ראפ? הכל ביחד מה שבא ברוך הבא 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? ברמות מטורפות. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אחלה להקה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי אבל זה בחיים לא יקרה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) LIKE I LOVE YOU של ג'סטין הוא רוקד שם כזה מדהיםםםםםםם 11. איזה שיר? יש הרבה והם של עברי:) 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? קווין פדרליין! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא לצערי הרב 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא נראה לי שעוד באמת הייתה... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 3 חודשים 4. והכי קצר? יומיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? בדוגרי אופי אבל שילוב זה הכי טוב 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? ממ לא יודעת שניהם חח 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כמה שעות טובותת 10. באיזה שעות זה היה? לתוך הלילה ככה... 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם שיגיע כבר אלייי 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? פחח לא.. דווקא רציתי לשדרג עכשיו עם המבצע של שנה מתנה אבל יש לי עוד זמן עם הפלא שלי 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? ממש זול אני קמצנית שומרת על פחות מ100 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 3 שעות 4. עם מי היא הייתה? חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה חח 6. עם מי? חברה שלי ברברה
7.מתקשרים אליכם הרבה? נראה לי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? ממ כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? בוודאי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה שלי לינוי שכבר לא גרה קרוב אלי=// 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן יש לנו אחלה בציפר 2. אתה אוהב ללמוד? לענות על זה? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 89 זה כיף להבריז לקבל טוב במבחנים
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כשצריך 5. האם מורות אוהבות אותך? כן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? יש לי כמה טובים 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן, אבל לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא כזה הרבה.. 3 שיעורים? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא חח אני בת 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כשיש עם מי 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשחק טניס, לכתוב, לשיר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כה, אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע בטניס 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 11.. קצת מאוחר יחסית 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 4 פעמים בשבוע 6. זה עולה כסף? טניס כן, הכתיבה לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} חח לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? זה משחרר, מוציא את הכל גם על המגרש וגם על הכתב 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה זאת השאיפה 10. מה אנשים חושבים על זה? כתיבה- שיש לי כישרון מי שיצא לו לראות טניס- שזה מגניב והם רוצים ללמוד גם=]] 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לעולם לא 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא.. אני אוהבת את עברי ומעריכה אותו אבל אני לא אוהבת לקרוא לזה מעריצה 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? כי הוא כותב הכי אמיתי בעולם, ואני מתחברת לזה והוא אחד מהבני אדם הכי מוכשרים שיש לדעתי 4. פעם מגשתם אותו? לא באופן אישי 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חח הוא הומו כמו שכולם יודעים and I like it
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? תמיד שמעתי אותו אבל רק ככה בשנה וחצי האחרונות באמת התחלתי לאהוב אותו 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? האמת והכישרון שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הופעות, דיסקים וכו' 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בכיףף

אמנם באיחור גדול אבל בכל זאת..../images/Emo39.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? אממ חתול שחור, לא לעבור מתחת לסולם, נעל הפוכה, וגם שיורקים 3 פעמים (חח תמיד חברות שלי צוחקות עלי בגלל זה...)
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? ממ כן... לפחות חלק ממנו... 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? תלוי אם אני לבד בבית ב2 בלילה אז כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא זה מפחידדדדדדדדד
7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? חח ממש לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? תודה לאל, לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} וואו זה קורה לי כלללל הזמן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש כל כך הרבה.. הרוב עברי עברי קשה לבחור 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי כמובן 4. זמרת? נינט? ממ לא יודעת נלך עליה יש לה קול יפה 5. להקה? אין 6. רוק פופ או ראפ? הכל ביחד מה שבא ברוך הבא 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? ברמות מטורפות. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אחלה להקה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי אבל זה בחיים לא יקרה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) LIKE I LOVE YOU של ג'סטין הוא רוקד שם כזה מדהיםםםםםםם 11. איזה שיר? יש הרבה והם של עברי:) 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? קווין פדרליין! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא לצערי הרב 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא נראה לי שעוד באמת הייתה... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 3 חודשים 4. והכי קצר? יומיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? בדוגרי אופי אבל שילוב זה הכי טוב 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? ממ לא יודעת שניהם חח 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כמה שעות טובותת 10. באיזה שעות זה היה? לתוך הלילה ככה... 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם שיגיע כבר אלייי 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? פחח לא.. דווקא רציתי לשדרג עכשיו עם המבצע של שנה מתנה אבל יש לי עוד זמן עם הפלא שלי 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? ממש זול אני קמצנית שומרת על פחות מ100 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 3 שעות 4. עם מי היא הייתה? חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה חח 6. עם מי? חברה שלי ברברה
7.מתקשרים אליכם הרבה? נראה לי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? ממ כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? בוודאי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה שלי לינוי שכבר לא גרה קרוב אלי=// 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן יש לנו אחלה בציפר 2. אתה אוהב ללמוד? לענות על זה? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 89 זה כיף להבריז לקבל טוב במבחנים
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כשצריך 5. האם מורות אוהבות אותך? כן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? יש לי כמה טובים 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן, אבל לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא כזה הרבה.. 3 שיעורים? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא חח אני בת 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כשיש עם מי 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשחק טניס, לכתוב, לשיר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כה, אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע בטניס 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 11.. קצת מאוחר יחסית 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 4 פעמים בשבוע 6. זה עולה כסף? טניס כן, הכתיבה לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} חח לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? זה משחרר, מוציא את הכל גם על המגרש וגם על הכתב 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה זאת השאיפה 10. מה אנשים חושבים על זה? כתיבה- שיש לי כישרון מי שיצא לו לראות טניס- שזה מגניב והם רוצים ללמוד גם=]] 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לעולם לא 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא.. אני אוהבת את עברי ומעריכה אותו אבל אני לא אוהבת לקרוא לזה מעריצה 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? כי הוא כותב הכי אמיתי בעולם, ואני מתחברת לזה והוא אחד מהבני אדם הכי מוכשרים שיש לדעתי 4. פעם מגשתם אותו? לא באופן אישי 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חח הוא הומו כמו שכולם יודעים and I like it
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? תמיד שמעתי אותו אבל רק ככה בשנה וחצי האחרונות באמת התחלתי לאהוב אותו 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? האמת והכישרון שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הופעות, דיסקים וכו' 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בכיףף מקווה שיעלה

מעיייין

New member
ועל זה נאמר:

כוס-תחת הגעתי ל5 שאלות לפני הסוף, וזה נמחק. ולא. אני לא עונה שוב

למעלה